Gość: mieszkaniec IP: *.chello.pl 07.02.06, 03:35 świnka tylko koryto zmieniła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przegięcie Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 08:02 soszyński -przekręt od foglera co narobił w tbs-ie ale numer....robi się ciekawie wszystko to platforma z sld bo czechowski to bardziej czerwony od niejednego czerwonego, a co z ewunią od małgosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olszewska Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 07.02.06, 08:05 Dla mnie Czechowski to był GOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olszewska p. W. Czechowski IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 15.04.06, 10:16 Tak p. Wiktor był O.K. A tak dokładnie to co z nim dziś , kto wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokotowaianie Re: p. W. Czechowski IP: 62.181.161.* 09.05.06, 12:26 jesteśmy dumni że Pan Wiktor Czechowski - przeżył tyle Zarządów i jest z nami- a daczego? bojest mądry, miły , kompetentny i zna bardzo dobrze pracę w samorządzie i potrzeby mieszkańców. Panie Burmistrzu ma Pan od nas głos na stałe Odpowiedz Link Zgłoś
eltad Re: Mokotów ma nowego burmistrza 14.04.06, 21:15 Wyjątkowo skrajne i chyba nieobiektywne oceny. Jeżeli były jakieś przekręty to dlaczego tego nie zgłaszacie ? Wg.mnie nalezy oceniać po dorobku i to niedługo nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokotowianin Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: *.chello.pl 15.04.06, 10:53 eltad napisał: > Wyjątkowo skrajne i chyba nieobiektywne oceny. Jeżeli były jakieś przekręty to > dlaczego tego nie zgłaszacie ? Wg.mnie nalezy oceniać po dorobku i to niedługo > nastąpi. czekaj tatka latka Tyle szubrastwa zebrane w jednym miejscu w ostatnim dziesięcioleciu wystarczyłoby na obdzielenie Białorusi i Korei razem wziętych. Kabza Kabza Kabza Dopóki prokuratura i urząd w jednym stoją domku dopóty Jaś i Młgosia mogą zżerać chatke z piernika i sraczki się nieobawiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: *.aster.pl 22.04.06, 21:00 Dzisiaj burmistrz Soszyński i jego urzędnicy od sportu byli na Stegnach.Okazją był turniej piłkarski 4-ech Parafii rozgrywany na boisku przy ul.Maltańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokotowianka Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 02:10 Burmistrz Soszynski to bardzo przyjemny i kompetentny czlowiek. Jestem przekonana, ze zrobi wiele dobrego dla naszej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś koalicjant Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:46 Burmistrz Soszyński Robet najlepszym Burmistrzem jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: 62.181.161.* 05.05.06, 15:39 Burmistrz jest bardzo super, jest bardzo bardzo super i wogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowa Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 03:00 Jestem pracownicą urzędu i pragnę pozostać anonimowa. Muszę powiedzieć, że od kiedy burmistrzem został Pan Robert Soszyński atmosfera w urzędzie dzielnicy zasadniczo się poprawiła. Burmistrz Soszyński to przemiły człowiek i bardzo kompetentny urzędnik. Myślę, że mieszkańcy już zaczeli odczuwać, że na stanowisku burmistrza Mokotowa jest właściwy człowiek. Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: approved Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: *.acn.waw.pl 07.05.06, 20:12 "Prezes na zgrupowaniu dbał o nas jak ojciec jedyny i to nie prawda, że nad łóżkami dach przeciekał, zwłaszcza, że prawie nie padało":):):):):):):) Łubu dubu................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani misowa Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 07:56 Poprzednia wypowiedź krzywdzi tego uczciwego człowieka. Pan Soszyński jako burmistrz sprawdza się znakomicie. To chyba najlepszy burmistrz w stolicy! Pracowity, sumienny, punktualny. Więcej takich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:28 Nie zgodzę się, nalepszy był Pan Sosnowski na Pradze Północ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 12:38 :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petent Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: 213.77.89.* 08.05.06, 15:42 popieram ! ostatnio jako petent umówiłem się na rozmowę z burmistrzem Soszyńskim i okazało się, że sprawa której poprzedni burmistrz nie mógł rozpatrzyć przez prawie dwa lata może być załatwiona kompetentnie i od ręki. Przy tym to przemiły człowiek. Brawo Panie Robercie! -petent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka z Modze Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: 62.181.161.* 09.05.06, 12:09 Od kiedy Robert Soszyński zarządza Dzielnicą, nie ma problemu z umówieniem się na spotkanie z Burmistrzem. Poprzednio czekałam pół roku. Burmistrz urzęduje od trzech miesięcy, a spotkanie wyznaczone miałam już po tygodniu czasu i to z pozytywnym skutkiem. BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownicy Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: 62.181.161.* 09.05.06, 12:13 Jest nam miło, że mamy takiego Szefa. Otwarty, kompetenty i ma czas również dla pracowników, co przy poprzednim Zarządzie nie było możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wspólnota Mieszkan Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: 62.181.161.* 09.05.06, 12:19 Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary hmm... 09.05.06, 13:43 mokotowianie, wielbicielu, Mieszkanko z Modze(lewskiego?), pracownicy, Wspólnoto Mieszkaniowa - dlaczego wszyscy piszecie z jednego IP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokotowianin Re: hmm... IP: *.chello.pl 09.05.06, 14:17 przerwałeś zabawę... on tak w podzięce za TBS którego obecny burmistrz był prezesem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Re: hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:36 Jakos nie widze tego jednego ip. Czesc tych ludzi pisze po prostu z neostrady tak jak połowa warszawiaków a część z kablówki jak prawie druga połowa. A ten nowy burmistrz rzeczywiście wygląda na fajnego człowieka. Widziałem czy czytałem z nim jakiś wywiad i mówił bardzo do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: hmm... 10.05.06, 10:14 ja widzę (jako admin). Wszystkie wpisy zaczynające się na 62.181.161 mają identyczną końcówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neostrada Re: hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:35 Jak to jedno ip ja tego nie widzę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnoksieżnik Re: hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 11:40 jeste wielkim acz skromnym czarnoksiężnkiem. podpisano: -czarnoksieżnik Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec8 Re: Mokotów ma nowego burmistrza 16.05.06, 00:26 A co sądzicie o burmistrzu Pani Janinie z PiS-u ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: 62.181.161.* 19.05.06, 10:51 Uważam że pani Burmistrz też jest bardzo fajna babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka z Modze Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:05 W dalszym ciągu uważam że zarówno Burmistrz Soszyński i Burmistrz Czechowski to Odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach- o pozostałych członkach Zarządu nie wypowiadam się bo ich poprostu nie znam- czas pokaże to też o nich miło napiszę. Pozdrawiam obu Panów i zyczę wielu sukcesów na Mokotowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miezkanka Modzelew Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:15 Panie Burmistrzu - bardzo dziękuje za wyremontowanie ulicy /dziur/na Modzelewskiego- a było co łatać. Pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Modzele Re: Mokotów ma nowego burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:18 Panie Burmistrzu- bardzo dziękuje za szybkie wyremontowanie dziur na ulicy Modzelewskiego, a było co łatać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś