Dodaj do ulubionych

wolne dzialki

11.06.06, 11:48
witam w przyszylm roku bede robic prace magisterska ale zeby jazaczac to
potrzebuje lokalizacji i tu moja prosba do was. Czy mozecie mi podac jakies
adresy wolnych kwartalow dzialek na terenie mokotowa wilanowa. Wiem ze mona
sie tam przejechac ale przejscie wszystkich ulic pokolei jest niezwyjkle
pracochlonne
Obserwuj wątek
    • ben333 Re: wolne dzialki 12.06.06, 15:16
      Mam nadzieję że twoja praca magisterska będzie bardziej sensowna niż twoja
      prośba na forum.
      • jan-w Re: wolne dzialki 12.06.06, 16:46
        "Praca magisterska" to uniwersalny wytrych, tłumaczący dziwaczne prośby.
        Jeśli ktoś szuka wolnej działki, nie chce mu się szukać osobiście, ani płacić
        agencji nieruchomości prowizji, umieszcza na forum ogłoszenie, zasłaniając się
        pracą magisterską. Do jakiego tematu trzeba mieć niezabudowaną działkę na
        Mokotowie ?
    • mister1 Re: wolne dzialki 12.06.06, 19:48
      dla przyszlego magistra ceny dzialek na Mokotowie sa zdecydowanie zbyt wysokie.
      • jan-w Re: wolne dzialki 12.06.06, 20:13
        Dlatego nie wierzę w tego magistra ;-)
        Bardziej wiarygodne, były ogłoszenia w PRL - Powracającem z zagranicy sprzedam...
        • seiw83 Re: wolne dzialki 14.06.06, 19:39
          czy w tym spoleczenstwie zawsze kazdy bedzie szukac oszusywa i matactwa oraz
          miec problemy ze zrozumieniem tekstu. pomyslalem ze to moze byc dobre zrodlo
          informacji ale jak nikt nie chce sie podzielic to rusze swoje 4 litery i przejde
          sie po tej pieknej dzielniy.(p. s problemem nie jest chyba wpisanie adresu uliy
          gdzie znajduje sie wolna dzialka)
          • jan-w Re: wolne dzialki 14.06.06, 20:09
            To może wyjaśnij nam ciemnym, maluczkim i podejrzliwym, do jakiej pracy
            magisterskiej, trzeba kupić pustą działkę na Mokotowie (poztrzebna mi lokalizacja) ?
            • seiw83 Re: wolne dzialki 15.06.06, 23:27
              aczy slowa lokalizacja = kupic dana lokalizacje? nie koniecznie ja potrzebuje
              tylko informacji o wolnych terenach na terenie dzielnicy. Nie mam zamiaru nic
              kupowac itp. Nic maluczkim nie trzeba wyjasniac. Do zadnej pracy magisterskiej
              nie trzeba kupowac dzialki.
              • Gość: ostry Re: wolne dzialki IP: 217.153.26.* 16.06.06, 16:15
                seiw83: probujesz wyciągnąć od ludzi wartościową komercyjnie informację i
                jeszcze określasz ich mianem 'maluczkich'. Zabawne.
                • seiw83 Re: wolne dzialki 18.06.06, 11:01
                  gratuluje spostrzegawzosci. slowo maluczkich zostalo uzyte w poscie przed. Wiec
                  nie zostalo ono tutaj zastosowane jako zadne obrazliwe okreslenie.
                  • jan-w Re: wolne dzialki 18.06.06, 12:07
                    Co nie zmienia faktu, że usiłujesz wyciągnąć cenną informację, zamiast zdobyć ją
                    sam(a), lub zapłacić agencji. Ciągle nie wyjaśniasz co to za praca, która wymaga
                    takich danych. Sądząc po braku pożądanych przez ciebie odpowiedzi, użytkownicy
                    tego forum, nie są tacy głupi jak ci się wydawało...
                    • horpyna4 Re: wolne dzialki 18.06.06, 15:28
                      Seiw, to nie takie proste. Do wielu działek zgłaszają roszczenia byli
                      właściciele, bądź ich spadkobiercy. Również do działek, które nie są wolne.
                      Tak więc naprawdę to nikt nic nie wie, a jeżeli twierdzi, że wie, to
                      prawdopodobnie wprowadzi Cię w błąd.
                      • seiw83 Re: wolne dzialki 19.06.06, 23:47
                        ja nier potrzebuje zadnych informacji aby jakas dzialke nabyc. hcialem sietylko
                        dowiedziec czy gdzies sa jakies wolne miejsca "dziury w zasbudowie gdzie
                        moglbym porobic zdjecia i pokazac romotorowi aby zaakeptowal miejsce. W weekend
                        sie wybiore i sam saobie poszukam dziekuje za pomoc
                        • Gość: uszy do góry Re: wolne dzialki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:48
                          oto kilka pustych miejsc, które przychodzą mi do głowy:
                          - Wołoska róg Racławickiej
                          - Niepodległości róg Malczewskiego
                          - Niepodległości róg Woronicza
                          - Puławska róg Wilanowskiej
                          - Niepodległości róg Domaniewskiej
                          - Puławska na wysokości Parku Wodnego (tam w planach ma być mokotowski ratusz)
                          - okolice Bukowińskiej
                          - Siekierki - oj dużo by wymieniać na Siekierkach
                          - Dolna róg Sobieskiego

• seiw83 Re: wolne dzialki 20.06.06, 23:27
                            dziekuje bardzo za informacje. i napewno pojawie sie tam by obfotografowac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka