Dodaj do ulubionych

Nowe zdjęcia

13.01.13, 10:28
Cześć wszystkim, wstawiłam nowe zdjęcia moich dziewczyn. Jak macie ochotę to zerknijcie. Ale co najważniejsze Tosia jest już w pełni nasza!!!!

link do zdjęć:
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3332281,2,1,DSCF4978.html
Obserwuj wątek
    • 9czarna Re: Nowe zdjęcia 13.01.13, 14:50
      Przecudne te twoje dziewczyny:) Gratuluje że Tosia jest już Twoim pełnoprawnym psem:) Pozdrawiam CIE z moją sunią oczywiście:)
      • malgokasp59 Re: Nowe zdjęcia 13.01.13, 17:59
        Psinki na zdjęciach są świetne ! Cudne !
      • maria0511 Re: Nowe zdjęcia 13.01.13, 18:06
        Dziewczyny wyglądają cudownie. Właścicielka też, mnie się podobają dziewczyny w tym błocku wybiegane obłocone i takie szczęśliwe a dla ciebie praca po powrocie do domku .
        Gratulację że Tosia prawnie jest już Wasza, ale sercem i miłością jest już Wasza od roku.
        Pozdrowienia i głaski dla dziewczynek
        P.S. ja nie potrafię przesłać zdjęć a też bym się chciała pochwalić moim szczęściem Maria
        • marian_malek Re: Nowe zdjęcia 14.01.13, 02:11
          wlascicielka wyszla na zdjeciach fajnie....ale psy, nie skomentuje....
          • adzikkkkk Re: Nowe zdjęcia 14.01.13, 10:26
            Ojj Maniek, Maniek, dziękuję za komplement, ale nie sprowokujesz mnie :) A moje dziewczyny są śliczne, chociaż przyznam, że jak tylko dorobię się domu to zaadoptuję sobie jakieś większe psiaki...dla równowagi :)
            • marian_malek Re: Nowe zdjęcia 16.01.13, 04:49
              ..... a widzisz... tez wolalabys wieksze psy,
              ja mam alaskan eskimo psa i jak juz dom bedziesz miala to ci polecam ta rase....
              • adzikkkkk Re: Nowe zdjęcia 16.01.13, 10:37
                Oczywiście, że podobają mi się inne psy. Nigdy nie powiedziałam, że dla mnie istnieje tylko shih tzu. Kundelki są równie fajne (wiem, bo miałam przez 15 lat). Mnie zawsze marzył się amstaff, ale przez krzywdzącą dla tej pięknej rasy opinię mordercy musialam zrezygnować bo chyba nikt by mnie nie odwiedzał. Shih jest u mnie troche z przypadku, ale bardzo się cieszę bo to bardzo fajne psiaki, niektóre są nawet mądre (moja Miśka niestety nie:)

A co do moich planów na większe go psa, to prawdopodobnie będzie to nowofunland, ale czas pokaże. Na razie mam dwa kudłacze i jak na moje warunki mieszkaniowe i czasowe jest w sam raz. Pozdrawiam.
    • an3czka2 Re: Nowe zdjęcia 15.01.13, 16:19
      Śliczne te wasze dziewczyny.
      Pozdrawiam Ania.
    • wilma62 Re: Nowe zdjęcia 16.01.13, 12:06
      Śliczne dziewczynki-pozdrawiamy z Emisią.Moja Misia podobna do czarnulki.
      • cccykoria Re: Nowe zdjęcia 16.01.13, 16:45
        laleczki prześliczne, mają wielkie szczęście, że mają tak dobrą Pańcie i dobry domek
        • adzikkkkk Re: Nowe zdjęcia 19.01.13, 11:03
          Dziękujemy za miłe słowa:) a tak sobie wczoraj pomyślałam, że Tosia to chyba najstarsza na tym forum, ma 5 lat, a właściwie żyje od roku. Taka seniorka nasza :)
          • an3czka2 Re: Nowe zdjęcia 19.01.13, 19:21
            No tak, od roku normalna szczęśliwa sunia, dzięki waszym wielkim serduszkom:). Macie dwie piękne sunie:).
            Pozdrawiam z małpkami Ania.
          • maria0511 Re: Nowe zdjęcia 21.01.13, 12:25
            Ada jak przeczytałam Twój wpis przemyślałam inne wpisy koleżanek i obywatela to tak wychodzi że Tosia jest psią seniorką a z forumowiczek " WIEKOWĄ SENIORKĄ" ja... Maria
            • an3czka2 Re: Nowe zdjęcia 22.01.13, 10:02
              Nie tylko ty:), ale czy to jest najważniejsze?
              Pozdrawiam Ania.
              • iwona.jg Re: Nowe zdjęcia 22.01.13, 14:36
                W kwestii psich seniorów - najstarszy shih jakiego spotkałam ma 13 lat - śliczna czarno - biała sunia - w zabawie niczym nie ustępowała Figlowi
                Życzę sobie i Wam wszystkim aby nasze pieski w zdrowiu dotrwały do takiego wieku ( ba.... niech pobijają rekordy)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka