Dodaj do ulubionych

Musze sie wygadac chyba..

10.09.06, 10:42
Wlasnie sie okazalo, ze w nocy ktos ukradl nam z samochodu kawalek ukladu paliwowego z
przeplywomierzem. Czy naprawde trzeba zatrudniac emeryta do pilnowania samochodu?
Najpierw na Pradze tablice rejestracyjne. Zona pojechala z tablicami do pracy, wrocila bez po 5h
spedzonych na komisariacie. Teraz na Wiktorskiej ktos sobie wymontowal kawalek autka.
Czy kur%^ w tym kraju bedzie normalnie kiedys? Czy naprawde ktos nie mogl sobie kupic tej czesci
za pare groszy na tzw. 'szrocie'? Czy jak ktos ma niewarszawskie tablice, to mozna go okrasc?
By to szlag!
Obserwuj wątek
    • brucha Re: Musze sie wygadac chyba.. 11.09.06, 18:19
      nie pocieszy cię to specjalnie ale tym z warszawskimi numerami robią tak samo...
      • orientman Re: Musze sie wygadac chyba.. 11.09.06, 20:49
        chore..
    • Gość: z Lądek Zdrój też sobie gadam... IP: *.swn.vectranet.pl 11.09.06, 19:11
      To jest życie w tym kraju.
      Byłem 2 tygodnie w Lądku Zdroju, przed sanatorium na parkingu postawiłem Opel
      Astra, wszystko było OK. W ostatnią noc ukradziono mi klapkę od wejścia
      podnośnika /tylko jedną/.
      Dziwne !?
      Wróciłem do domu i kupiłem za 20.00 zł. Taki to już kraj.
      Nie komentuję dalej.
    • guitarra Re: Musze sie wygadac chyba.. 11.09.06, 22:43
      sądzę, że akurat tablice nie mają tu nic do rzeczy, mi kilka lat temu
      notorycznie (chyba z 5 razy) kradli nocą lusterka od opla (na warszawskich
      numerach), bo akurat ten model dobrze szedł na wolumenie... :(
    • Gość: Emeryt Re: Musze sie wygadac chyba.. IP: 80.51.234.* 12.09.06, 09:37
      A z tym emerytem to masz racje. Nalezy zaplacic i jest czesciowy spokoj.
      Poprostu malolaci sie ucza i nic nie zrobisz. Bo nawet jesli zlapiesz i
      nakopiesz to juz w to samo miejsce mozesz nie stawiac samochodu a policja -
      szkoda gadac. Wiem ze to wkurzjace ale co zrobisz potraktuj jako wybryk i nie
      przejmuj sie.
    • hipotamica Re: Musze sie wygadac chyba.. 18.09.06, 16:36
      mi wyłamali zamek z drzwi, tylko po to, żeby stwierdzić, że nie ma w środku co
      ukraść... antenka od radia nóg dostała juz dawno... połamać gnojom ręce i nogi
      to może by się skończyło na jakiś czas. Na moich oczach szczyl ukradł komuś
      kołpaki, zwiał zanim się zdążyłam obejrzeć. Miał ze 12 lat!
      • orientman Re: Musze sie wygadac chyba.. 18.09.06, 20:48
        380 zl nowa pompa paliwa..
        a w okolicach srody widzialem dwoch dresiarzy na rowerach, ktorzy jezdzili sobie po wiktorskiej i
        zagladali do samochodow. bylo ok. 18. w dzien rozpoznanie, w nocy akcja?
        • stworzenje Re: Musze sie wygadac chyba.. 24.09.06, 12:33
          powinny samochody byc...pod napieciem,serio,jak ktos obcy podchodzi i zaczyna
          majstrowac to powinno go tak porazac chwilowo,zeby byl czas na przyjechanie
          policji i potem za fraki by ludka brali i na komende.O,bo i naczej sie nie da.
    • orientman DRUGI RAZ 28.09.06, 09:50
      brak mi slow..
      czy w okolicy Wiktorskiej, to normalne, ze okradane sa samochody?
      a potem sie GW dziwi, ze ludzie wola mieszkac w strzezonych osiedlach za kratami. no coz. trzeba
      samochod wywiezc dac rodzinie i korzystac z taksowek. taniej wyjdzie niz comiesieczne kupowanie
      kradzionych podzespolow.
      • Gość: Alter_Egon Re: DRUGI RAZ IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.06, 13:27
        Tak sobie piszę ;P

---
        [url="www.unicars.pl"]Części samochodowe[/url]
    • maverick_11 Re: Musze sie wygadac chyba.. 30.09.06, 20:55
      Mieszkam niedaleko. W ciągu roku straciłem lusterko i kołpaki. I ze dwie
      godziny na policji, i jeszcze z 30 minut na poczcie, tydzień później, żeby
      odebrać list o niewykryciu sprawcy.
      • mbenz Re: Musze sie wygadac chyba.. 01.10.06, 13:19
        W okolicy Różanej Olesińskiej Madalińskiego Grażyny od pewnego czasu grasuje
        jakaś ekipa złodziejska,najpierw idzie dzieciak na oko 12-13lat przepatruje czy
        coś jest w samochodzie,a za nim trzech starszych którzy dokonują
        włamania,jedyny sposób to nie zostawiać niczego w aucie,bo jeśli cokolwiek leży
        na widocznym miejscu,to na 100%wybiją szybę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka