onkarila1 29.11.06, 10:12 Znacie jakieś cukiernie, w których można zamówić pyszny tort? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Tort na 5 urodziny 29.11.06, 11:12 Damy:) "Antolak" Cukiernia Zofia Antolak 02-697 Warszawa, ul. Rzymowskiego 37 tel. 022 843 67 43, fax 022 647 02 86 Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Tort na 5 urodziny 29.11.06, 11:21 Proszę bardzo, daj znać, jakby co :) Odpowiedz Link Zgłoś
onkarila1 Re: Tort na 5 urodziny 29.11.06, 11:31 Co "jakby co"? Zaciekawiłeś mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klippi Re: Tort na 5 urodziny IP: *.aster.pl 29.11.06, 16:31 dobre i co ważne świerzutkie torciki dostaniemy też w cukierence róg Puławskiej i al.Lotników ..zamawiałem synowi i córce ..i były mniam mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Tort na 5 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 15:49 jesli byly "świerzutkie" to dzieci napewno bardzo sie cieszyly :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Tort na 5 urodziny IP: *.crowley.pl 30.11.06, 12:20 A ja akurat Antolaka nie polecam. Miałam okazję zamawiać tam dwa razy i za każdym razem wpadki. Pierwszym razem miał być duży tort ok. 2,5 kg, cukierni zrobił się 3,5 kg - takie uzyskałam tłumaczenie. Zsnim dowiozłam do domu tort się "rozjechał" - był to zwykły tort śmietanowy. Za drugim razem próbowałam zamówić tort ze zdjęciem. pani oczywiście przyjeła zamówienie i podała adres mailowy aby przesłać zdjęcie. Jak przyjechałam odebrać tort inna pani była mocno zdziwiona jakim mailem przesłałam zdjęcie przecież oni maila nie mają. Tortu oczywiście nie zrobili bo czekali na zdjęcie, ale też nikt się ze mną nie kontaktował. Za każdym razem były też problemy finansowe inne ceny podane przy przyjmowaniu zamówienia inne przy realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
onkarila1 Re: Tort na 5 urodziny 30.11.06, 13:40 Asiu bardzo dziękuję, ale napisz mi proszę co to jest tort ze zdjęciem? Z lukru robią portret? Bo jak się domyślam nie wkładają zdjęcia w tort? A może ktoś ma doswiadczenia z Cukiernią Wiedeńską na rogu Nałęczowskiej i Sobieskiego? PS Ile mniej wiecej kosztuje taki tort? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Tort na 5 urodziny IP: *.crowley.pl 30.11.06, 15:02 Zdjęcie skanują na coś takiego jak opłatek i to kładą na wierzch tortu. Może to być zdjęcie dziecka, jakiś bohater z bajek lub cokolwiek ulubionego. Kg tortu to cena standardowo ok. 35 zł, ze zdjęciem to nie pamiętam ile powiedzieli, ale coś więcej. Specjalnie dekorowane torty w kształtach typowo dziecięcych to nawet 80 zł/kg. Cukiernia o którą pytasz jest b. dobra, ale niestety do najtańszych nie należy, za to są to moim zdaniem torty niestandardowe. Odpowiedz Link Zgłoś
maaharet Re: Tort na 5 urodziny 30.11.06, 15:59 Ja kupowałam u Grycana tort Tiramisu. Całkiem był dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tort Re: Tort na 5 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 22:17 A ja polecam torty i ciasta u Walczaka: na Niepodległości/Wiktorskiej, na Puławskiej za Odyńca, na Dąbrowskiego i na Wałbrzyskiej Odpowiedz Link Zgłoś