Gość: agata IP: *.chello.pl 05.07.07, 18:56 Witam. Sprawa dotyczy US ul. Wynalazek 3. Musze zaplacic podatek od kupna auta. Wypelnilam druk pcc-3 ale nie wiem ktore konto wybrac. Jakos zadne mi nie pasuje :) Moze ktos pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mokotowianin Re: konta urzedu skarbowego IP: *.icm.edu.pl 05.07.07, 19:04 www.izba-skarbowa.waw.pl/Index.htm?office=29 znajdziesz tam wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: konta urzedu skarbowego IP: *.chello.pl 05.07.07, 20:37 Dziekuje za jakze wyczerpujaca odpowiedz. Ale konkretnie to wiesz w ktorym miejscu jest tam odpowiedz na moje pytanie czy tylko szpanujesz adresem www? :) Jesli wskazesz mi to miejsce to zwroce Ci honor. Czy to konto: -podatek dochodowy od osób fizycznych czy to konto: -podatek od towarów i usług i podatek od gier a moze jednak to: -pozostałe dochody z tytułu podatków i niepodatkowych należności budżetowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokotowianin Re: konta urzedu skarbowego IP: *.icm.edu.pl 05.07.07, 22:01 www.auto.pl/dokumenty/index2.php P.S och przepraszam że tak póżno odpowiadam i żałuję , że nie pobieram 75 zł za interpretacje czy poradę ale jakby co to jeszcze w googlach poszukam za ciebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: konta urzedu skarbowego IP: *.chello.pl 06.07.07, 16:55 nie masz szans na te 75 zl poniewaz Twoje porady sa niewiele warte. I chyba wiesz jeszcze mniej ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokotowianin Re: konta urzedu skarbowego IP: *.icm.edu.pl 06.07.07, 20:17 Gość portalu: agata napisał(a): > nie masz szans na te 75 zl poniewaz Twoje porady sa niewiele warte. I chyba > wiesz jeszcze mniej ode mnie. tak, dla mnie 75 zł jest niewiele warte dlatego nie mam takich problemów jak ty a i doświadczeń nie mam takich jak ty ale mam to co lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś