Gość: ja IP: *.war.gleiss 09.09.03, 17:34 Luuuudzie, powiedzcie mi kochani, ile powinienem zaplacic mojemu deweloperowi za garaz, aby nie przeplacic? Wiem, ze mozna negocjowac, ale nie wiem, jaka cena jest rynkowa...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jateż Re: Garaze podziemne IP: *.acn.pl / *.acn.pl 13.09.03, 16:57 Jak możesz to nie kupuj. Odkupisz od innych mieszkańców będzie o połowę taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Garaze podziemne IP: *.acn.waw.pl 13.09.03, 21:38 Od 25 do 40 tys. w zalezności od wredności developera. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Garaze podziemne 19.09.03, 09:06 Raczej od 0 do 40000. Choć myśle,że o 0 to już trudno. W zeszłym roku to była możliwa do osiągnięcia cena,oczywiście jeśli kupiło się także mieszkanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Garaze podziemne IP: *.acn.waw.pl 19.09.03, 22:17 > Raczej od 0 do 40000. > Choć myśle,że o 0 to już trudno. > W zeszłym roku to była możliwa do osiągnięcia cena,oczywiście jeśli kupiło się > także mieszkanie Albo trafiłeś na jakąś super promocję, albo coś ściemniasz. Nikt nie wypuści takiej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko Re: Garaze podziemne IP: 80.51.150.* 19.09.03, 19:32 w momencie jak developer bedzie przekazywal budynek wspolnocie mieszkaniowej a garaze nie wszystkie beda sprzedane bedziesz mogl spokojnie kupic za 10 tys. bo inaczej developer nic juz nie dostanie od wspolnoty i przekaze je wtedu za darmo Odpowiedz Link Zgłoś