Gość: fu Rewelacyjna reklama dla Wodnego Parku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 23:51 I o to chodziło! Sami się bulwersują, by ktoś o tym napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JolaM Re: Nagość w Wodnym Parku IP: 157.25.92.* 10.10.03, 13:11 Przebieg całej dyskusji pokazuje, że jesteśmy w dyskusji chamscy, nietolerancyjni, nie uznajemy że ktoś moze inaczej mysleć. Przecież to nie jest tak, że tylko jedyna wersja jest słuszna i poprawna. Powiedzenie -Polska papugą Europy - jest jak widac zawsze aktualne. Finowie maja inne tradycje życia i zachowań, i nie patrzmy na to ślepo. W porządnych Wodnych Parkach na świecie i w dobrych hotelach jest często róznie, jak ktoś nie chce sauny koedukacyjnej to ma możliwość wyboru. Tak samo jest w World Fitness Club na Domaniewskiej, gdzie sauny są osobne. Pomysł z tabliczką zakazującą jest idiotyczny, ale można zrobić dodatkowo osobną saunę dla kobiet, bo w 99,9% to ich dotyczy. Wodny Park na Mokotowie działa czysto komercyjnie i jakby dzięki temu miał więcej klientów, to dlaczego nie? Chyba, że odwrotnie miałby mniej, ale to już inny temat nie odnowy biologicznej. Polska zawsze będzie skansenem Europy,pod względem mentalnościowym i z braku szacunku do innych poglądów, nawet jak będziemy wszyscy chodzić nago do sauny! Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Nagość w Wodnym Parku 10.10.03, 13:43 Droga Jolu M. nie zadałaś Sobie chyba trudu by wszystkie wypowiedzi przeczytać. Problem tkwi zupełnie gdzie indziej. Jeśli mamy szanować czyjeś poglądy i przekonania to róbmy to ale uczciwie. Gdyby zdegustowana "dama" była bywalczynią tego miejsca od początku i z niesmakiem skonstatowała, że kiedyś chodzenia nago nie było a teraz jest i jej się to nie podoba to by chyba nikt się z niej nie wyśmiewał. Niestety "dama" owa poszła do Wodnego Parku bo firma wstęp zafundowała. Natychmiast też jak się tam pojawiła to by chciała swoje porządki wprowadzić bo jej się nie podoba to i owo. Czy rzeczywiście, ktoś komu firma funduje (wcale nie wiadomo czy dożywotni) wstęp do Wodnego Parku ma prawo natychmiast pyszczyć i rozrabiać bo coś się nie podoba zupełnie przy tym lekceważąc obyczaje, które zostały ustanowione przez bywających tam dłużej i płacących za każą godzinę pobytu tam z własnej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-kat-lik Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 10.10.03, 14:42 Przyganiał kocioł garnkowi>> pisałem:A co mnie obchodzi śmiech, lub nie np.Finów, albo "na całym świecie" i "jeszcze czy to Teheran"(a może Bagdad?). Mieszkańcy stolycy środkowoeuropejskiego mocarstwa kulturowego zejdżcie z drzew. Może ta Pani nie lubi aby Ona v jej dzieci oglądały czyjeś pomarszczone v przetłuszczone cielsko i/lub zwiędłe fiuty?Lub oglądać 'zewnętrzne efekty wewnętrznego podniecenia'. W skrócie: trochę kultury, i wolności. Co to? 'wszyscy są tacy sami'? to już było. Zupełnie nie rozumiem, jak 'ktoś kto chodzi dłużej na saunę' lub 'płaci z własnej kieszeni ma mieć' inne (oczywiście większe) prawa do decydowania od i o pozostałych. "Gentlman" dz chce ometkować nagusów, tych bardziej a tych mniej? Aha: Panie Dorota i Pani Jola są Damami a nie 'damami'. Aha, aha: Wskazówka techniczna dla dz:Żeby zaistnieć nie trzeba dużo(np. pisać) wystarczy raz a dobrze (np.zdecydować). Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Nagość w Wodnym Parku 10.10.03, 14:55 Pozwól drogi "nauczycielu", iż pozostanę przy swojej opinii bo mam do tego prawo. Twoje zdanie na temat mojej skromnej osoby nie interesuje mnie zupełnie bo tak się składa, iż w życiu zależy mi na opinii tylko paru osób, a ciebie do tych nie zaliczam. Dziękuję również za wskazówkę dotyczącą zaistnienia. Nie skorzystam z niej jednak bo jako osoba pisząca na tym forum niemal od początku - sposobności na zaistnienie miałem móstwo łącznie z zaproszeniem do siedziby Gazety i możliwością rozmowy z jej Twórcami (w tym A. Michnikiem), jak też Twórcami i Adminami tego Forum. Pozostając w szacunku życząc wielu udanych polemik na tym forum. z poważaniem d.z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-kat-lik Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.vnet.pl / 192.168.1.* 10.10.03, 15:44 A mój dziadek walczył u Piłsudskiego. A ja byłem w Stoczni w '80 i '81. Tak jak Ty mój 'uczniu': w Gazecie, z A.Michnikiem. Tylko: co to kogo..? /no, może nas dwóch/. Meritum jest dalej=gdzie indziej. Tak w ogóle to bez obrazy>> to b.ważne. Do zobaczenia w innej temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.acn.pl 10.10.03, 17:21 A dla mnie zawsze chodzenie nago w szatni basenowej było niezwykle prymitywne.Kojarzy mi się to z czymś pierwotnym. Między innymi dlatego nie lubię chodzić na basen (oprócz tego,że można złapać kurzajki,rakotwórczego brodawczaka,grzybicę,rzęsistka-to tak a propos tych OŚWIECONYCH i nowoczesnych niewyleczonych brudasów),żeby nie być zmuszaną do paradowania nago przed obcymi ludźmi albo patrzeć na czyjąś goliznę.A zasłananie oczu ręcznikiem nic nie da,niestety. Wspólne kąpiele,moczenia się w wodzie to prymitywne i plebejskie. Protest przeciwko temu nie ma nic wspólnego z jakąkolwiek wiarą,ciemnotą,tylko jest dowodem,że ta pani stoi na szczeblu wyżej niż pospolity motłoch. Który tego nie pojmie,bo zwykły jest oblewać wiadrami zza krzaka nad rzeką dziouchy i cieszyć się,że piszczą.(a one się cieszą,że są oblewane) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://hq.raptor.p Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 17:26 Gość portalu: anka napisał(a): > A dla mnie zawsze chodzenie nago w szatni basenowej było niezwykle > prymitywne.Kojarzy mi się to z czymś pierwotnym. > Między innymi dlatego nie lubię chodzić na basen (oprócz tego,że można złapać > kurzajki,rakotwórczego brodawczaka,grzybicę,rzęsistka-to tak a propos tych > OŚWIECONYCH i nowoczesnych niewyleczonych brudasów),żeby nie być zmuszaną do > paradowania nago przed obcymi ludźmi albo patrzeć na czyjąś goliznę.A > zasłananie oczu ręcznikiem nic nie da,niestety. > > Wspólne kąpiele,moczenia się w wodzie to prymitywne i plebejskie. > > Protest przeciwko temu nie ma nic wspólnego z jakąkolwiek wiarą,ciemnotą,tylko > jest dowodem,że ta pani stoi na szczeblu wyżej niż pospolity motłoch. > Który tego nie pojmie,bo zwykły jest oblewać wiadrami zza krzaka nad rzeką > dziouchy i cieszyć się,że piszczą.(a one się cieszą,że są oblewane) masz po prostu fibie, to sie leczy w dzisiejszych czasach....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://hq.raptor.p Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 17:26 fobie nie fibie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.bonair.com.pl 13.10.03, 13:24 A co to ma do rzeczy czy z własnej kieszeni, czy nie z własnej kieszeni? Mój karnet też jest formą wynagrodzenia i tak samo należy do mojej kieszeni jak i moja pensja. Pomysł by zakazać nagości jest dla mnie absurdalny, ale uzasadnianie tą drogą - równie absurdalne! Tak poza tym chciałam zauważyć, że przy wejściu na odnowę jest wielki napis, że jest ona koedukacyjna. Jak ktoś nie chce odnowy koedukacyjnej, niech poszuka sobie w W-wie innej (też są). Jestem też ciekawa, czy w ręczniku należałoby wskakiwać do studni lodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
majkaa_edziecko Re: Nagość w Wodnym Parku 13.10.03, 15:21 d.z napisał: > Droga Jolu M. nie zadałaś Sobie chyba trudu by wszystkie wypowiedzi przeczytać. > Problem tkwi zupełnie gdzie indziej. > Jeśli mamy szanować czyjeś poglądy i przekonania to róbmy to ale uczciwie. > Gdyby zdegustowana "dama" była bywalczynią tego miejsca od początku i z > niesmakiem skonstatowała, że kiedyś chodzenia nago nie było a teraz jest i jej > się to nie podoba to by chyba nikt się z niej nie wyśmiewał. > Niestety "dama" owa poszła do Wodnego Parku bo firma wstęp zafundowała. > Natychmiast też jak się tam pojawiła to by chciała swoje porządki wprowadzić bo > > jej się nie podoba to i owo. > Czy rzeczywiście, ktoś komu firma funduje (wcale nie wiadomo czy dożywotni) > wstęp do Wodnego Parku ma prawo natychmiast pyszczyć i rozrabiać bo coś się nie > > podoba zupełnie przy tym lekceważąc obyczaje, które zostały ustanowione przez > bywających tam dłużej i płacących za każą godzinę pobytu tam z własnej kieszeni > . > > zapiór, pedale, ty to się tu nie powinieneś odzywać - ostatnio cie przecież przyłapano w wodnym parku jak posuwał cię staruszek, bueghehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus z Warszawy Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.itpp.pl 11.10.03, 00:42 Do sauny chodzę nago, bo jestem normalny - to jest naturalne i tak jest wygodniej. Proponuję również popływać w jeziorze najpierw w mokrych gaciach a potem nago, i przekonać się, co jest lepsze. Do wanny chyba nie chadza się w stroju kąpielowym? Osobiście marzy mi się taki basen, żebym nie musiał męczyć się w mokrych, uciskających majtkach. A może Wodny Park? Może jeden wyznaczony dzień w tygodniu albo wyznaczone godziny, choćby i wieczorne, dla golasów? Pozostawiam do rozważenia dla Pani Dyrektor. A do ludzi, których krępują moje genitalia i pośladki, mam pytanie - kto wam każe gapić mi się między nogi??? a może raczej co - czyżby wasze chore żądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.acn.pl 11.10.03, 11:42 Owszem do wanny nago,ale nie na oczach tłumu obych ludzi.Co to za porównanie? Jest jeszcze kilka innych naturalnych rzeczy.I co z tego? Żądze to chyba ty masz właśnie. Ale pomysł,aby nudyści w swoim towarzystwie się rozbierali -świetny. ps.Niektórzy jeszcze nie zeszli z drzewa niestety i wołają na to drzewo,tych którzy wcale na nie wejść ochoty nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
kilovolt Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 11:45 Proszę, firma zafudowała bilety a ta pani poczuła się jak u siebie i od razu chce wprowadzać swoje reguły. Proszę pani, przecież nikt nie zmusza panią do chodzenia nago po saunie, regulamin dopuszcza mozliwość wyboru, można być nago albo się okryć ręcznikiem, zatem dlaczego pani chce innym tą możliwość wyboru znieść i zmusić do swojego, jedynego właściwego. Panią nikt nie zmusza do tego jedynego (chodzenia nago), zatem proszę nawet nie próbować zmuszać innych do swojego (tylko w ręczniku) bo to jest głupie, egoistyczne i nie ma szans powodzenia. No tak ja wiem, firma zafundowała to chętnie skorzystam a tu taka niedogodność no nie! Jakby płaciła z własnej kieszeni i by ją to raziło, po prostu więcej by tam nie poszła, znalazłaby inną niekoedukacyjną saunę, które również są w Warszawie i nie byłoby problemu. W tym wypadku mamy jednak problem, chcemy za darmochę skorzystać sobie z sauny i nie mamy wyboru, bo jak za darmochę to tylko niestety z golasami mężczyznami a jak chciałaby tylko z kobitkami w innej saunie to niestety musiałaby zapłacić. No proszę, rzeczywiście cholerny problem. Firma ją zmusza do saunowania z golasami i co najgorsze ze współpracownikami z firmy. Cholera jak kolega z pracy zobaczy moje cycki, albo jeszcze co innego to dopiero będzie. Ale podsunę znacznie prostsze rozwiązanie niż próbowanie wskórać cokolwiek u dyrekcji wodnego parku: poproście swoją firmę aby fundowała wam saunę gdzie indziej, niekoedukacyjną. Proste chyba no nie, bez zmuszania kogokolwiek do swoich bezsensownych racji. Wszyscy wówczas będą zadowoleni. Ale chyba nie wszystkim w firmie to przeszkadza, skoro tego nie zrobiliście. A na przyszłość proszę na chwilę choć pomyśleć swoją główką, zanim wpadnie się na pomysł zmuszania innych do swoich przekonań. Na Warszawiance jest możliość wyboru nago lub z ręcznikiem i tak na pewno jest najlepiej, bo zawsze lepiej jest mieć wybór niż go nie mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 12:27 Jak można wstydzić sie własnego ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.acn.pl 11.10.03, 12:32 Widać można. A ja się pytam jak można się nie wstydzić obych ludzi? Zdejmijcie ubrania i łaźcie po ulicy nago.To będzie to samo-ludzie przecież wszędzie tacy sami. ps.I co się tu dziwić,że co i rusz w środku miasta faceci się załatwiają nie zrażeni bynajmniej obecnością publiczności. Jak zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 12:33 Nie wspominajac o kobietach. PS. Jak zwierzeta plci zenskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.acn.pl 11.10.03, 12:49 Nie widziałam jeszcze kobiety załatwiającej się w miejscu publicznym. Facetów owszem-widuję często-a to leje pod drzewkiem, a to przy krzaczku, za przystankiem itd..Spkojnie, na rozstawionych nóżkach.Niczym nie zrażony naturalista. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 12:51 Widzialem kobiety zalatwiajace sie w miejscu publicznym. To zabawniejszy widok niz zalatwiajacy sie mezczyzna. PS. Spokoj i rozstawienie nozek przydaje sie w trakcie tych czynnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.acn.pl 11.10.03, 12:53 No akurat,że ty widziałeś,to nie dziwne. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 13:04 He, he - pozwole sobie zacytowac. PS. Choc watpie by moje "he, he" oznaczalo to samo co twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.acn.pl 11.10.03, 13:33 nudny jesteś jak zwykle i żałosny idź megalomanie zrób coś pożytecznego (nawet jak by miało być pod krzaczkiem w centrum miasta-hehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.acn.pl 11.10.03, 13:50 a najlepiej idź do sauny i tam pokazuje swoje jędrne ciało wraz z jędrnymi genitaliami to będzie coś bardzo pożytecznego dla tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 13:55 Wiemy juz ze masz wyszukane slownictwo polaczone z monotematycznoscia wypowiedzi. Teraz dochodzi do tego niechec do ciala ludzkiego - co zapewne nie pozostaje bez zwiazku z twoim wygladem. Zacytuje wiec klasyka tego forum - stara kurwa w calej krasie. Ale zyjemy w XXI wieku - stara kurwa z dostepem do sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 14:03 Niech wcale nie jest nudny,każdy ma prawo do swoich poglądów,tak samo jak Ty jesteś na pewno atrakcyjną dziewczyną Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 14:07 Troche bym to odwrocil. Ja jestem nudny i w zwiazku z tym dajmy tez jej prawo do bycia tym kim jest. A kim jest jednoznacznie wynika z jej postow. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 14:11 Witaj, "nudny malkontencie" - chi...chi... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 14:16 Uwazaj bo tez sie znudzisz i bedziesz musiala sie stoczyc jak tamta pani. To naturalna reakcja na moja nude. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 14:19 niech napisała: > Uwazaj bo tez sie znudzisz i bedziesz musiala sie stoczyc jak tamta pani. To > naturalna reakcja na moja nude. No to ja się jeszcze trochę postaczam, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 14:22 Tylko nie przesadz. Bo sie ciebie twoje posokowce wyrzekna. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 14:30 To niemożliwe - one jedyne kochają bezinteresownie i bezgranicznie! A teraz przez chwilę poważnie: Niechu kochany! Od trzech dni próbuję znaleźć list polityków europejskich i intelektualistów polskich (czy jakoś tam...) "Do Polaków" - w sprawie sztywnego stanowiska RP co do proj. Konstyt. Europ. Chciałam nawet wysłać do Ciebie maila, ale jakoś głupio mi było... Widziałam, jak błyskawicznie przesłałeś Salę Kongresową, więc może i teraz, co?..google wyrzuca mi jakieś setki listów...dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 14:35 Ale cos blizszego na temat tego listu wiesz? Oni sa za czy przeciw? PS. I czemu? Ja lubie ten list: www1.gazeta.pl/ue/1093892,36136,1716735.html?as=1&ias=12 Nic z niego nie rozumiem poza podpisami. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Dzięki! 11.10.03, 14:46 Jeszcze trochę nas mało, szarych wróbelków...papuga narodów skrzeczy..ale i tak coś się robi...kiedy wreszcie pokochają wróbelka, do jasnej cholery? Dzięki, że jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Dzięki! 11.10.03, 14:51 Ale to nie ten list. Ten o ktory ci chodzilo to: andrzej.kai.pl/ekai/europa/?MID=5913 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1558621&kat=1342&widn=List%20%22100%22%20w%20sprawie%20Boga%20w%20konstytucji%20UE&katn= Link do WP pewnie sie polamie. Niestety nie moge znalezc tresci listu. Polscy wspolorganizatorzy - PiS - pissuja na uaktualnienie swojej strony. Jesli ci zalezy na tresci moge sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Nieee! A kysz!!! 11.10.03, 14:59 Bozia już dawno powinna walnąć im zza chmurki czymś ciężkim! Ps1: lubię tamten list Ps2: lubię Ciebie, bo lubisz tamten list Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nieee! A kysz!!! 11.10.03, 15:01 Ja juz sie pogubilem o ktory list ci chodzilo. Ale mam tresc tego pierwszego (oczywiscie byla pod reka): andrzej.kai.pl/ekai/europa/?MID=5914 Ten drugi (z GW) pewnie jest jakas forma odpowiedzi na ten pierwszy. PS. A ty? Pod ktorym sie podpisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Nieee! A kysz!!! 11.10.03, 15:13 he he...Europa miałaby się niby zaczynać od...Nerona Polityka to straszna k...a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jms Re: Nagość w Wodnym Parku - nie na temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 15:05 niech napisała: > Ale cos blizszego na temat tego listu wiesz? Oni sa za czy przeciw? > PS. I czemu? > Ja lubie ten list: > www1.gazeta.pl/ue/1093892,36136,1716735.html?as=1&ias=12 > Nic z niego nie rozumiem poza podpisami. Przeczytałam do ostatniego nazwiska. Z głębokiego szoku wyciągnęła mnie opinia Prof.dr hab.K.Matołka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.acn.pl 11.10.03, 15:02 Wiemy też skąd twoje zamiłowanie do oglądania nagich ciał. Mamunia paradowała z tatuniem na golaska? A może i co inszego jeszcze się działo.Oj,chyba tak,frustracie i popaprańcu. Biedny molestowany stary nieudaczniku. Sądząc po ilości czasu spędzonym tutaj i wydajności w pisaniu tych głupot- jesteś samotnym opuszczonym frustratem. Stąd to dążenie do przebywania wśród nagiego tłumu? hehehe wypad żałosny chamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.acn.pl 11.10.03, 15:10 Opadła ci fujara popaprańcu. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 15:15 Gość portalu: anka napisał(a): > Opadła ci fujara popaprańcu. teraz wiem o co Ci tak naprawdę chodziło i do czego dążyłas... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 15:42 Gość portalu: anka napisał(a): > Opadła ci fujara popaprańcu. Całe twoje życie... w tych kilku słowach... kretynko... Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Anka pokazała prawdziwą "twarz"! 11.10.03, 15:15 Gość portalu: anka napisał(a): > Wiemy też skąd twoje zamiłowanie do oglądania nagich ciał. > Mamunia paradowała z tatuniem na golaska? A może i co inszego jeszcze się > działo.Oj,chyba tak,frustracie i popaprańcu. > Biedny molestowany stary nieudaczniku. > Sądząc po ilości czasu spędzonym tutaj i wydajności w pisaniu tych głupot- > jesteś samotnym opuszczonym frustratem. > Stąd to dążenie do przebywania wśród nagiego tłumu? > hehehe > > wypad żałosny chamie Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Anka pokazała prawdziwą "twarz"! 11.10.03, 15:16 tak bo to znana flecistka. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Anka pokazała prawdziwą "twarz"! 11.10.03, 15:17 Tak jest za kazdym razem. Pojawia sie temat minimalnie nawet zwiazany z erotyka, ona rozkreca sie i po pol godzinie jad jej wali z paszczydla jak milo. Fajna laska musi byc. PS. Nie zazdroszcze niewidomemu ktory jej uzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Anka pokazała prawdziwą 'twarz'! IP: *.acn.pl 11.10.03, 15:25 Fujara to narząd,którym "myślisz" a raczej podejmujesz mizerne próby. Widzę,że powoli odchodzi rezon samotny chamie? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Anka pokazała prawdziwą 'twarz'! 11.10.03, 15:28 Nawijaj, nawijaj, chetnie poczytam... PS. Ale czemu caly czas wklejasz ten sam post? Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Anka pokazała prawdziwą 'twarz'! 11.10.03, 15:34 Gość portalu: anka napisał(a): > Fujara to narząd,którym "myślisz" a raczej podejmujesz mizerne próby. > Widzę,że powoli odchodzi rezon samotny chamie? Spadaj stąd, babski zboczeńcu, bo wstyd nam, kobietom tylko przynosisz. Zaszyj się na amen, rób co chcesz, albo bromem się najaraj, czy co? Hipokrytka z ciebie modelowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-kat-lik Re: Anka pokazała prawdziwą 'twarz'! IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 11.10.03, 16:05 Anka pisała:"A dla mnie zawsze chodzenie nago w szatni basenowej było niezwykle prymitywne.Kojarzy mi się to z czymś pierwotnym. Między innymi dlatego nie lubię chodzić na basen (oprócz tego,że można złapać kurzajki,rakotwórczego brodawczaka,grzybicę,rzęsistka-to tak a propos tych OŚWIECONYCH i nowoczesnych niewyleczonych brudasów),żeby nie być zmuszaną do paradowania nago przed obcymi ludźmi albo patrzeć na czyjąś goliznę.A zasłananie oczu ręcznikiem nic nie da,niestety. Wspólne kąpiele,moczenia się w wodzie to prymitywne i plebejskie. Protest przeciwko temu nie ma nic wspólnego z jakąkolwiek wiarą,ciemnotą,tylko jest dowodem,że ta pani stoi na szczeblu wyżej niż pospolity motłoch. Który tego nie pojmie,bo zwykły jest oblewać wiadrami zza krzaka nad rzeką dziouchy i cieszyć się,że piszczą.(a one się cieszą,że są oblewane)" Ostra babka z Anki. Sama przeciw wszystkim! Było nieźle - prawie 100% korelacji. Prawie: bo nie znoszę nadużywania słowa motłoch w stosunku do zwykłych ludzi. Nie kumam jak kobitka z klasą może przepychać się na forum z "takim chamem"? Pozdrawiam, i życzę wytrwałośći w oczyszczaniu przestrzeni życiowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yawokim Re: Anka pokazała prawdziwą 'twarz'! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.03, 16:10 Gość portalu: anka napisał(a): > Fujara to narząd,którym "myślisz" a raczej podejmujesz mizerne próby. > Widzę,że powoli odchodzi rezon samotny chamie? Aniu- do kosciolka marsz! tam golasow nie uswiadczysz, no chyba ze na jakims starym obrazie prymitywnych tworcow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol Re: Anka pokazała prawdziwą 'twarz'! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 16:25 A może to Miltonia?? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Anka pokazała prawdziwą 'twarz'! 11.10.03, 16:31 Gość portalu: sol napisał(a): > A może to Miltonia?? chachacha dobre PS tak tylko sie rozesmialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol Re: Anka pokazała prawdziwą 'twarz'! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 17:21 tak głosno się nie smiej,bo Miltonia przejedzie sie po Twoich przodkach Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Anka pokazała prawdziwą 'twarz'! 12.10.03, 15:24 im nic nie bedzie, a jej? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Anka pokazała prawdziwą 'twarz'! 11.10.03, 16:46 Gość portalu: yawokim napisał(a): > Gość portalu: anka napisał(a): > > > Fujara to narząd,którym "myślisz" a raczej podejmujesz mizerne próby. > > Widzę,że powoli odchodzi rezon samotny chamie? > > Aniu- do kosciolka marsz! tam golasow nie uswiadczysz, no chyba ze na jakims > starym obrazie prymitywnych tworcow... a myslisz sie yawokimie, tam w kosciólku Jezusek malusienki i caluski golutenki lezy, albo ten ukrzyzowany- z nikla przepaska na biodrach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 16:33 niech napisała: > Nie wspominajac o kobietach. > PS. Jak zwierzeta plci zenskiej. o wlasnie! Ach, te tramwajarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.acn.pl 11.10.03, 20:50 niech napisała stara odpisała oj,buggi,buggi lepiej żebyś ty się nie rozbierała na żadnych basenach jeśli myślisz,że się odmłodzisz w ten sposób,to... jesteś w błędzie Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 20:52 No i przylazła kurew stara znowu... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 21:35 Gość portalu: anka napisał(a): > niech napisała > stara odpisała > > oj,buggi,buggi > lepiej żebyś ty się nie rozbierała na żadnych basenach basen to jedno, sauna to drugie. > jeśli myślisz,że się odmłodzisz w ten sposób,to... nie interesuje mnie póki co odmladzanie, bom relatywnie mloda jest. Ale obiecuje o tym pomyslec, kiedy bede w twoim wieku. > > Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 21:53 buggi napisała: > nie interesuje mnie póki co odmladzanie, bom relatywnie mloda jest. Z tego co się orientuję to nawet całkiem młodziutka... > Ale obiecuje o tym pomyslec, kiedy bede w twoim wieku. Zapomnij! W tym wieku to już nawet myśleć trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 22:01 pan_pndzelek napisał: > Z tego co się orientuję to nawet całkiem młodziutka... ach Pndzelku, za rok latem wypijemy razem (czytaj: z calym Pomocniczym) setke, to ci sie jeszcze mlodsza wydam ;) > > > Ale obiecuje o tym pomyslec, kiedy bede w twoim wieku. > > Zapomnij! W tym wieku to już nawet myśleć trudno... w tym wieku to i zwieracze nawalaja > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.acn.pl 11.10.03, 21:55 relatywnie?do czego?albo do kogo? hahahaha nie masz pojęcia o moim wieku twój natomiast jest znany... jako leciwy ps.idź się połóż spać,bo jako starsza osoba,wstać musisz z kurami Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 21:58 aha ciekawe. Twoja tarocistka, ktora ci karty o mnie i o mouim wieku stawia to zwykla naciagaczka. Jak spac bedziesz szla, to kremu pod oczy i pod biust nie zapomnij wklepac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.acn.pl 11.10.03, 23:27 o kremie pod biust to nie słyszałam.:)) i co działa? na twoje? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nagość w Wodnym Parku 11.10.03, 23:32 na moje co? piersi? Nie mam. Nie wiedzialas o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.acn.pl 12.10.03, 00:00 no tak,tobie już NIC nie pomoże nie martw się każdy wiek ma podobno swój urok z biustem gorzej wprawdzie,jeśli chodzi o urok,ale....trudno nie obnażaj się tylko w miejscach publicznych (mąż już przyzwyczajony biedaczek? czy chadza z pendzlami na pigalak z rozpaczy?)żeby ludzie jak muchy nie padali z wrażenia w tej gorącej saunie bo następny artykuł będzie miał tytuł: "POMÓR W WODNYM PARKU" a chyba nie chcesz swoją skromną osobą siać takiego zamętu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.acn.pl / 10.67.0.* 12.10.03, 00:26 Ja rozumiem, że ktoś może uznawać jakąś rozrywkę za plebejską. Nie każę nikomu żywić uwielbienia do publicznych basenów albo innych miejsc. Ale, na litość, nikt nikogo wszak nie zmusza do korzystania z nich. Taki WOdny Park to zamknięty kompleks budynków i nie łapią ludzi po całej Warszawie, żeby ich tam wpakować. Kto nie chce, nie lubi, brzydzi się - po prostu nie chodzi tam. I o co chodzi?! A osoba, która tam nie chce chodzić, nie bywa (p. anka) - jakim prawem, i po co, przede wszystkim, próbuje forsować tam jakieś obyczaje, skoro te, które tam obecnie panują, nie są niezgodne z obowiązującym prawem? Ja np. nie lubię hałaśliwych klubów i pubów, gdzie nie słyszy się własnych myśli, jest tłok i gęsto od dymu. I po prostu nie chodzę do takich lokali. Miałabym żal, gdyby pozwolono działać klubowi, z którego hałas rozchodziłby się na zewnątrz i np. przeszkadzał mi zasnąć. Ale, póki tak się nie dzieje, OK. A taka pani anka od razu zażądałaby, aby np. nie podawać tam wódki ani ginu, zakazać palenia tytoniu, zakazać wstępu osobom z kolczykami w nosie albo Bóg wie co jeszcze, co by jej się ubzdurało... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 08:21 tyle trudu sobie zadalas odpisujac na moj prowokaycyjny post.Asertywnam, wiec mnie nie ruszyly twoje wypociny.Ale jedno ci powiem, jesli wierzysz we wszystko, co sie wypisuje sie na tym forum (vide moj post, chachachacha), i gorzej, jesli sobie to wszystko tak do serca bierzesz, to zapewniam cie, ze forum nie jest dobrym miejscem dla takich rozhisteryzowanych, zakompleksionych, z widocznymi oznakami inwolucji umyslowej osoby jak Ty. Zal mi cie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: PS 12.10.03, 08:23 post moj kieruje do niejakiej 'anki'´,nie do 'agulhi'. To tak dla jasnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: PS IP: *.acn.pl 12.10.03, 10:59 kto tu jest rozhistryzowana? czyżbyś była w tym wieku,że zinfantylniałaś już? to poważniejsza sprawa niż myślałam Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: PS 12.10.03, 12:06 Gość portalu: anka napisał(a): > kto tu jest rozhistryzowana? > czyżbyś była w tym wieku,że zinfantylniałaś już? > to poważniejsza sprawa niż myślałam ty myslisz? chachacha, a myslalam , ze tylko Niech pisze smieszne posty. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesio Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.chello.pl 11.10.03, 16:03 Nie życzę sobie, aby pani anka szkalowała innych ludzi, wmawiała im plebejskość. Daje dowód tego, że sama nie dorosła do życia w wolnym i zdrowym społeczeństwie, rezerwując tylko dla siebie prawo do 'właściwych' poglądów. Innych na drzewo wysłać, bo to plebs... Żałość. Prawdziwi naturyści to osoby inteligentne i taktowne. Dbałość o ciało to jedna z najpiękniejszych cnót Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 01:26 Anka = erotyczne fantazje rodem ze sciekow + wspominanie o cudzych mezach. Stara kurew non stop sprzedaje swoje kwity. Ludzie, toc to normalny spam. PS. Nostalgicznie: Kto tu wpuscil prostytutki? Odpowiedz Link Zgłoś
mily-1 Re: Nagość w Wodnym Parku 28.12.03, 20:04 Ja uważam, że odnowa biologiczna w Wodnym Parku to jest to. Chodzę tam bardzo często i cieszę się z tego, że mogę sobie pooglądać gołe cipki !!! Jeżeli to się komuś nie podoba to jego problem i niech sobie chodzi do sauny w futrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacio Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.coi.waw.pl 12.10.03, 11:21 sprawa jest nadzwyczaj prosta - jeśli mi coś nie odpowiada to nie biorę w tym udziału a nie zakazuje się uczestnictwa osobom, którym to odpowiada ktos nie chce chodzić do sauny koedukacyjnej to bierze ksiązkę telefoniczną i obdzwania inne tego typu przybytki w poszukiwaniu miejsca , gdzie panie osobno i panowie osobno Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 11:54 Czy te dwie "panie" boksujące się w saunie, mogłyby ewentualnie przenieść się na jakiś inny wątek? Może "magiel", albo "Jedna baba drugiej babie"? Jak żyję, nie słyszałam a saunie kłótni. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:08 bo to jest klotnia o recznik, wiec sluszna. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:11 buggi napisała: > bo to jest klotnia o recznik, wiec sluszna. Ale przynajmniej weźcie nowe, bo te już bardzo znieświeżone, nie sądzisz? Przepocone ździebko, jakby... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:19 rumba_negro napisała: > buggi napisała: > > > bo to jest klotnia o recznik, wiec sluszna. > > Ale przynajmniej weźcie nowe, bo te już bardzo znieświeżone, nie sądzisz? > Przepocone ździebko, jakby... > chachacha, ale nie moj, bo ja w sunie bez recznika przesiaduje > Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:27 buggi napisała: > rumba_negro napisała: > > > buggi napisała: > > > chachacha, ale nie moj, bo ja w sunie bez recznika przesiaduje A na czym siedzisz??? Gołą pupą na deskach, na których nie wiadomo kto przed Tobą siedział?! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:11 A nie znasz takich typow co to pchaja sie w miejca ktorych nie lubia? Tamta pani tak ma - chodze do sauny i nienawidze patrzec na te wstretne ciala, nienawidze ich dotykac, nienawidze ocierac sie o nie,nienawidze ... Uuuups, zaczal sie niezly pornos. PS. Oczywiscie: nienawidze poronosow, nienawidze pozyczac ich w sex-shopach, nienaawidze ogladac ich godzinami, nienawidze przy tym ... PS2. Uuuups, zaczal sie sequel. PS3. Zdaje sie ze wiek to tez jest jej problem. A wiec: zachowanie, uroda, wiek. teraz zacznie pisac o tym ze wszyscy naokolo sa chorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:19 Cóż, stara kobieta wysiaduje...chociaż, jeżeli lubi naprawdę siebie samą - to sama też da się lubić przez innych...Tak sądzę, radośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:25 jezeli ma sie problem z wlasnym cialem (moze blizny pooperacyjne jakie widoczne sa albo co), to sa dwa wyjscia: albo nie chodzic do takich miejsc, jak sauna, czy basen, albo chodzic w wyznaczony dzien np tylko dla kobiet i dodatkowo otulac sie tam recznikiem. Nakazujac innym, by robili to samo jest nietaktem i brakiem tolerancji. Nie kazdy ma ochote byc ofiara kompleksow pani takiej czy innej. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:26 Nie dala na tym forum nigdy i nikomu szansy. PS. Jesli ona sie lubi to to jest juz jedno z powazniejszych zboczen. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:30 niech napisała: > Nie dala na tym forum nigdy i nikomu szansy. > PS. Jesli ona sie lubi to to jest juz jedno z powazniejszych zboczen. A Ty siebie nie lubisz?! To masz problem... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:31 niech napisała: > Nie dala na tym forum nigdy i nikomu szansy. > PS. Jesli ona sie lubi to to jest juz jedno z powazniejszych zboczen. nie dala szansy, bo wszyscy sa chorzy, tylko ona jedna zdrowa. PS o cos chcialam sie ciebie zapytac, ale napisze na Pomocniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:34 Co wiecej - wszyscy sa brudni tylko ona czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:38 jestesmy brudni, bezwstydni, chorzy, mamy grzybice stóp. Dobrze , ze anka jst sterylna, w mózgu tez. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:39 Mam tylko jeden problem poznawczy. Jesli ona jest czysta to czemu jej tak kloaka z pyska wali jak z ujscia warszawskich sciekow do Wisly? Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:42 Your choice, Buggi. Ja tam sobie podkładam swój ręcznik pod bardzo mi drogą część mojego ciała... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:49 rumba_negro napisała: > Your choice, Buggi. Ja tam sobie podkładam swój ręcznik pod bardzo mi drogą > część mojego ciała... o to szczesciara z Ciebie, bo nam tu wszystkim to tylko do piekla, do piekla trza. Widzisz z anka sama w tym niebie , albo czysccu zostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 12:57 Nie mieszaj bliatstwa s palitikoj, Buggi... Co ma piernik do wiatraka? W przeciwieństwie do Ciebie, nie piszę w imieniu wszystkich (my!), tylko w swoim własnym (ja...) I skończmy już temat, bo jak kto sobie pościele, tak się wyśpi. Ja w żadnym momencie nie krytykowałam Twoich upodobań. Zgadzam się z Tobą we wszystkim. A ta drobna różnica - ręcznik po pupą - to naprawdę szczegół... No co? Już w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 13:38 rumba_negro napisała: > Nie mieszaj bliatstwa s palitikoj, Buggi... > Co ma piernik do wiatraka? > W przeciwieństwie do Ciebie, nie piszę w imieniu wszystkich (my!), tylko w > swoim własnym (ja...) > I skończmy już temat, bo jak kto sobie pościele, tak się wyśpi. > Ja w żadnym momencie nie krytykowałam Twoich upodobań. > Zgadzam się z Tobą we wszystkim. > A ta drobna różnica - ręcznik po pupą - to naprawdę szczegół... > No co? Już w porządku? Daj spokój Rumba, nie wyczulas sarkazmu w moich postach? Ja równiez sie z Toba zgadzam i dodam ze recznik do sauny zabieram, a czy go mam pod pupa, czy na pupie to temat bynajmniej nie na to forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-kat-lik Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 13.10.03, 00:29 Spasibo za cytat z mojej twórczości(wyżej): "Jak się rozchodzi o polski katolicyzm, krzyże Radio M. itp, to nawet się zgadzam- zgroza i CiemnyOgród . Tylko, co ma piernik do wiatraka? Można być wierzącą i chodzić do sauny, a wcale do kościoła" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 12:56 rumba_negro napisała: > Your choice, Buggi. Ja tam sobie podkładam swój ręcznik pod bardzo mi drogą > część mojego ciała... najdrozszą i najważniejszą jaką masz ? Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 13:14 Gość portalu: sol napisał(a): > rumba_negro napisała: > > > Your choice, Buggi. Ja tam sobie podkładam swój ręcznik pod bardzo mi drog > ą > > część mojego ciała... > > > najdrozszą i najważniejszą jaką masz ? czytaj uwaznie - bardzo mi droga - tylko tyle i az tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 13:16 Nawiasem mowiac wybor anki (autor Stylon) mi sie podoba. Bo wyobrazilem sobie ze wchodze do sauny a tam ona naga. A je chce jeszcze troche pozyc!!! PS. I to nie z nia. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Nagość w Wodnym Parku 12.10.03, 13:38 autor Stylon? Gdyby Bazyliszek - rozumiałabym obawy...wal śmiało do sauny i nie bój się złych oczu jakichś anek, czy stylonów, Niechu. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A moze 12.10.03, 13:49 tu nie chodzi o zadne tam niedoskonalosci ciala, kompleksy i wstydliwosc. Moze chodzi tu o mezów tych wstydliwych pan. Moze nakazem noszenia recznikow,chca one zminimalizowac (czytaj: pozbawic) ogladania przez panow-mezow cial innych kobiet, bardziej laskawie przez Matke Nature obdarowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: A moze 12.10.03, 13:52 niech napisała: > Anka ma co ukrywac. Tuzin piersi.. Co na to Kukiz?. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: A moze 12.10.03, 13:58 niech napisała: > On sie odcial. Wydawało mi się, że boi się ZCHN - u...przestrzegał nawet, że się zbliża... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A moze 12.10.03, 13:54 niech napisała: > Anka ma co ukrywac. Tuzin piersi... "gdzie kucharek 6, tam 12 cyckow" (zacytowane, wiec nie moje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: cały boży dzień IP: *.acn.pl 12.10.03, 21:12 o takich pierdołach co za ubodzy ludzie mózgi nie wietrzone i efekty widać Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: cały boży dzień 12.10.03, 21:22 Jaki "cały"? Po prostu nie poszli na sumę, tylko pisali na forum. Wiem, bo dzisiaj ich w kościele nie widziałam. w Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: cały boży dzień 12.10.03, 22:13 "nie wietrzone" to blad. anka tez. PS. Plenmy bledy! Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: cały boży dzień 12.10.03, 22:25 wydra10 napisała: > Jaki "cały"? Po prostu nie poszli na sumę, tylko pisali na forum. Wiem, bo > dzisiaj ich w kościele nie widziałam. O! Wypraszam sobie! Ja byłam w kościele! co prawda - nie na mszy,a na koncercie, ale ja zawsze chadzam tam "w antraktach" > w Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: cały boży dzień 12.10.03, 23:12 Nie, nie bylam w kosciele, nie chodze. Obiecuje ance, ze w nastepna niedziele tamze sie wybiore i pomodle. Za nia i za jej mentalny paraliz. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: cały boży dzień 12.10.03, 23:31 Ja już nie wytrzymuję w tej saunie! Ratunku? Powietrza! Nie mam już naskórka, a skóry właściwej nie dam sobie zedrzeć. Pędzę do kriokomory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: cały boży dzień IP: *.acn.pl 12.10.03, 23:49 tobie to już żadna modlitwa nie pomoże jesteś buggi wyjątkowo beznadziejna różne rzeczy o różnych osobach można tu powiedzieć ale o tobie tylko to niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodny_Park Re: cały boży dzień IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 13.10.03, 00:19 Macie już chyba dosyć.Dzięki wielkie za darmową reklamę.In behalf of Wodny Park: czujcie się zaproszeni - wszyscy forumowicze! - identyfikacja i dyskrecja zapewnione. Z ręcznikami- i bez, w tekstyliach- i bez, z krzyżami etc. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: cały boży dzień 13.10.03, 00:28 Ot i pointa PS do anki: masz racje, jestem po stokroc beznadziejna, bo na twoje, tylko jedno oznaczajace: aberacje mózgu, posty odpowiadam. Ale juz nie bede. Moze Pndzelek, z bo on to sie raczej nie bedzie ochrzanial, ni w slowach przebieral :P Odpowiedz Link Zgłoś
niech Anka... 13.10.03, 00:23 Wymieklas. Nie ma nic o zawodach, matkach, ojcach, chorobach. Szkoda. Bylo zabawniej. Bez wyzwisk jestes szaraczkiem. Jesli gowno moze byc szare. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Anka... 13.10.03, 00:29 niech napisała: > Wymieklas. Nie ma nic o zawodach, matkach, ojcach, chorobach. Szkoda. Bylo > zabawniej. Bez wyzwisk jestes szaraczkiem. Jesli gowno moze byc szare. zalezy, co sie zje? Plasteline? szara? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Anka... 13.10.03, 00:33 modelina twardnieje niebezpiecznie. Zatwardzenie gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Anka... 13.10.03, 00:36 Sa tacy co to lubia. Wtedy im sie tresc przez zeby wylewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Anka... IP: *.acn.pl 13.10.03, 09:19 owszem wymiękłam zawody,rodzice,dzieci to wasza domena o kilku lat na tym forum tylko tak rozumiecie i tylko to was rusza nędzni,biedni,prymitywni ludzie buggi,i co ucieszysz się jak pendzel mięskiem rzuci? :)) prostaczko Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Anka... 13.10.03, 11:47 jesli rzuci w twoja strone, to az podskocze do gory z radosci. PS widze, ze bardzo mnie polubilas, nie cieszy mnie to, ale, ale... co tak bedziemy rozmawiac jak gowno z orlem. To ja odlatuje. PS2 Postaram sie nie odpisywac wiecej na twoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Anka... 13.10.03, 11:57 To dokładnie 190-ty post - i ani jednego więcej, Anka! W końcu to mój wątek, nie? Wystarczy tej nagości! Jak chcesz, możesz wejść na "restrykcje w Wodnym Parku" i pogadać o włosach spod...etc. Koniec tego wątku odtrąbiony - howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Anka... 13.10.03, 11:58 buggi napisała: > > jesli rzuci w twoja strone, to az podskocze do gory z radosci. > > PS widze, ze bardzo mnie polubilas, nie cieszy mnie to, ale, ale... co tak > bedziemy rozmawiac jak gowno z orlem. To ja odlatuje. > > PS2 Postaram sie nie odpisywac wiecej na twoje posty. Oj dramat dramat, A o co poszło? Ano o to, że komus się niepodoba, że ktoś inny nago po saunie chodzi:) Jakież to argumenty tutaj się pojawiły by tylko swoją, jedynie słuszną rację udowodnić. Jeden szczególnie mnie ubawił. Otóż wedle tytułowej autorki ci co chodzą urani są na wyższym poziomie cywilizacyjnym, a ci co nago to dzikusy. Droga pani! Po pierwsze to nie szata zdobi człowieka. Po drugie dla mnie osobiście ubrany Papież i ubrany Urban to jednak zupełnie dwa rózne poziomy (jak kto woli - również i cywilizacyjne). Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: THE END 13.10.03, 12:26 Niestety to nie koniec bo ta z wyzszego stadium cywilizacji i tak tu wroci zeby zaprezentowac jego cechy: wulgarnosc i prostactwo. Zarzuci wam ze za dlugo siedzicie przed komputerami i ze jestescie starsi od niej (tak jakby nie wiedziala ze to niemozliwe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.bonair.com.pl 13.10.03, 13:01 I w ręczniku trzeba by wskakiwać do studni lodowej? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesio Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.chello.pl 14.10.03, 08:25 Oczywiście. We własnym domu też mamy sie kąpać w kostiumach i broń Boże, aby moja partnerka i moje dzieci kiedykolwiek widziały mnie nago... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.meil.pw.edu.pl 15.10.03, 16:32 Na Odnowę Biologiczną w Parku Wodnym chodzimy z żoną od dwóch lat. Chodzimy tam regularnie i wspaniale się tam czujemy między innymi dlatego, że jest to chyba jedyne miejsce w warszawie, gdzie można zażywać kąpieli w saunie tak, jak nakazuje zdrowy rozsądek (i wiekowa fińska tradycja) - nago. W końcu po to się idzie do sauny, żeby rozgrzać i wypocić całe ciało. A do tego niezbędny jest bezpośredni dostęp gorącego powietrza do skóry. Owijanie się czymkolwiek jest przedkładaniem bezmyślnej pruderii nad zdrowy rozsądek. Chwała Parkowi Wodnemu, że jest i że daje możliwości normalnej regeneracji w Odnowie Biologicznej. Popularność tego miejsca świadczy o tym, że jest wiele osób myślących tak jak my. Jeśli zaś komuś ta atmosfera przeszkadza, to może iść do dziesiątek innych saun w Warszawie, gdzie będzie mógł, czy mogła, do woli owijać się czym chce. Niestety wciąż jest wiele osób głoszących "jedyną słuszną ideologię" i usiłujących narzucić ją drogą zakazów i nakazów innym ludziom. Cieszę sie, że Dyrekcja Parku Wodnego okazała się odporna na takie naciski. PS. Zgadzam się w pełni z jednym z uczestników tej dyskusji, że przydałaby się możliwość popływania w basenie bez kostiumów. Warszawianka jest jednak na to za duża. Może znalazłby się jakiś mniejszy ośrodek z basenem i sauną który by wyznaczył godziny naturystyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Nagość w Wodnym Parku 15.10.03, 20:57 Ten wątek był na forum Warszawa. Ktoś "życzliwy" przeniósł go tutaj, czort wie po co...w tej sprawie wszystko już zostało powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Nagość w Wodnym Parku 18.10.03, 15:51 Czy prezydent Kaczyński, swoim zwyczajem, osobiście poszedł sprawdzić jak to wygląda w wodnym parku? W slipkach czy aby? :))) Generalnie bardzo mi się podoba ten wątek, bo pełno w nim takich komentarzy, że się gęba śmieje. Nic dodać :) __________________________ Roody102 - hip-hopowy erudyta by Wszechwarszawiak. Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: Nagość w Wodnym Parku 26.11.03, 23:33 ok. W regulaminie wodnego parku, czesci odnowy biologicznej niema zapisanego obowiazku bycia nagim, wiec piktogramy wogole nie wiaza. Moze Ci co chca niech sobie chodza w kostiumach i sie w nich topia a Ci co niecha niech chodza nago i niech demokratycznie i przez rozum i praktyke nagosc zwyciezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesio Re: Nagość w Wodnym Parku IP: *.chello.pl 21.12.03, 12:48 Napiszcie jak tam w saunie. Czy ludzie wreszcie się rozbierają ? Czy jest jakiś postęp? Odpowiedz Link Zgłoś