Gość: nolg IP: *.aster.pl 31.03.09, 22:42 ... pojawił się taki napis w pawilonach na Wołoskiej (k. Bytnara). Ktoś może wie co tam nowego sie narodziło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BUC Re: Restauracja CASA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 23:26 narodzila sie restauracja Casa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nolg Re: Restauracja CASA... IP: *.aster.pl 01.04.09, 17:16 Ba! Ale jakiego rodzaju restauracja? Menu, ceny, wystrój... jakieś bliższe info by sie przydało, żeby w ciemno nie isc...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Restauracja CASA... 01.04.09, 18:42 Zaryzykuję jasnowidzenie. Iberyjska? Wystrój? W pawilonach na Wołoskiej? Jaki tam może być wystrój? Ale wątek będziemy dzielnie podbijać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nolg Re: Restauracja CASA... IP: *.aster.pl 01.04.09, 20:38 Iberyjska... podoba mi sie ta koncepcja:) Wystrój mnie zaciekawił, bo widziałam (chyba, tylko przejezdzam tamtedy) jakies poduchy... zrodziła mi się myśl, ze moze cos przytulnego tam powstalo. W zestawieniu z pawilonami, rzeczywiscie byla to obłędna mysl;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.k.0 Re: Restauracja CASA... 13.04.09, 19:25 byłem tam. przytulnie jest. i cenowo bardzo przyjaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.k.0 Re: Restauracja CASA... 13.04.09, 19:22 nowa restauracja. swietne jedzenie mają, klimacik tez przyjemny. polska i śródziemnomorska kuchnia Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Restauracja CASA... 13.04.09, 21:03 m.k.O - byles? podziel sie z nami odczuciami. Co jadles? Co jadla osoba, z ktora byles? Odpowiedz Link Zgłoś
m.k.0 Re: Restauracja CASA... 14.04.09, 11:22 swietne krewetki z risotto, albo makaron z kurczakiem ale schabowy tez jest. fajny barek mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nolg Re: Restauracja CASA... IP: *.aster.pl 14.04.09, 18:35 A mi to coś reklamą własną jedzie... Coś zbyt lakoniczne te Twoje opinie... Co to znaczy "cenowo przyjaznie"? Ja bym chciala wiedziec ile musze zaplacic za obiad, ile za piwko... Co to znaczy "fajny barek"? Bardziej sie to kojarzy z jego wyglądem a nie zawartoscia... Potrafisz mnie przekonać, ze nie reklamujesz wlasnego biznesu? Juz bardziej pomysl na "iberyjską" mi sie podobał...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Restauracja CASA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 21:19 oj Panowie, nie drzyjcie lacha..... robi co moze - darmowa reklama :) Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Restauracja CASA... 02.12.09, 19:57 krewetki z risotto ? nienajlepsze polaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Restauracja CASA... IP: *.171.95.210.static.crowley.pl 28.04.09, 12:15 Stałam się stalym Klientem restauracji Casa, pyszne jedzenie, przyjemny Klimat (jak w domu u Babci) i przesympatycznie właściciele. Polecam serdecznie... wkrotce planują rownież dowozić dania do Klienta. Polecam szczególnie zupę z owoców morza, krem z pomidorów i makaron z owocami morza - REWELACJA... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Restauracja CASA... 28.04.09, 12:26 och och, normalnie mam mokro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacula Re: Restauracja CASA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 00:57 Ciesze sie ze smakowalo :) Zapraszam tez na lunche w godzinach 12-16, w sklad lunchu wchodzi zupa oraz drugie danie KAZDEGO DNIA COS SMACZNEGO I INNEGO :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Restauracja CASA... 29.04.09, 07:25 Gość portalu: Jacula napisał(a): > Ciesze sie ze smakowalo :) Zapraszam tez na lunche w godzinach 12-16, w sklad > lunchu wchodzi zupa oraz drugie danie KAZDEGO DNIA COS SMACZNEGO I INNEGO :) Zabrakło jednego zdania dodawanego zwykle w takiej sytuacji: Dla użytkowników forum, na hasło: "forum" - 10% zniżki. Inni tak robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad Re: Restauracja CASA... IP: *.chello.pl 07.05.09, 18:28 A może ktoś wreszcie podałby przykładowe ceny: ile za zupę? ile za makaron z owocami morza? ile za piwo? ile za whisky? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Restauracja CASA... IP: *.chello.pl 11.05.09, 00:10 jest tam restauracja której zbytnio nie polecam ogólnie słabe wykonanie wszystkiego.Co innego obiecują co innego podają???? ogólnie kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Restauracja CASA... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.05.09, 21:57 Mi to raczej wygląda z twojej strony na zdrowy atak konkurencji. Jeśli tak bardzo ci sie nie podobało podaj szczegóły swojej wypowiedzi. Z tego co tu widać opinie są bardzo podzielone!!!!! Ja akurat byłam bardzo zadowolona ze swojej wizyty w tej restauracji, do jedzenia tez nie mam zastrzezeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Restauracja CASA... IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 12:29 a ile zapłaciłas za ten zadowalający Cie posiłek? wszyscy chwalą a o cenach nadal cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Restauracja CASA... IP: *.chello.pl 21.05.09, 15:05 A czy według Was lokal ten nadawał by się na obiad rodzinny po chrzcinach??? na 15 osób... bo kurczę nie kojarze gdzie to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Restauracja CASA... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.05.09, 16:18 Akurat moge ci odpowiedziec na to pytanie poniewaz wyprawialam tam swoje przyjecie urodzinowe, a raczej moj chłopak dla mnie. Mam ich ulotke, i jest tam napisane o organizacji takich przyjec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Restauracja CASA... IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 21:43 a o cenach nadal nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Restauracja CASA... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.09, 14:24 Wiesz cieżko zapamietac cały cennik, mają napewno codziennie lunche po 18 zł. Ja za kolacje dla dwoch osób składajacą sie z przystawki i drugiego dania zapłaciłam ok 80 zł z napojami. Więc wydaje mi sie ze tragedii nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
annaa77 Re: Restauracja CASA... 26.05.09, 09:01 i super:) właśnie o to mi chodziło:) Dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamer-dyner1 Re: Restauracja CASA... 28.05.09, 11:00 Ale masz podpis :) Garfield rzadzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompanie jeża Re: Restauracja CASA... IP: *.chello.pl 29.05.09, 22:36 Byłem tam na urodzinach kolegi i muszę przyznać że średnio mi się podobało. wystrój jak na imprezę fajny gorzej jeśli miałby to być elegancki obiad dla rodziny. Jedzenie fatalne rozgotowany i nie słony makaron z kurczakiem i jakieś małe udka (a'la przepiórki) w niedoprawionym ketchupie. Do picia coś co nazywali sokiem a był to rozwodniony napój. Za butelkę wódki na imprezie każą sobie płacić 50zł za 0,5l i tyle samo za litr wina (ceny są takie w pakiecie przy organizacji imprezy, poza pakietem 80zł). Na plus jest obsługa która donosi wszystko na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Restauracja CASA... 29.05.09, 23:49 > Na plus jest obsługa która donosi wszystko na bieżąco. Komu donosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Restauracja CASA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 23:56 drogo, amlo, rozgotowane, niedosolone - to bys jeszcze przecierpial ale 50 zl za wodke - to Cie z rownowagi wyprowadzilo i postanowiles sie wypowiedziec. pdoloze Ci 25 zl do flaszki - pij i nie pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Restauracja CASA... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.06.09, 20:00 Brawo mój kolego:) hehehe no 50 pln za butelke w knajpie masakra:) Ja tez mu na ta flaszke dołoże:) Z takim nastawieniem to lepiej wychylic coś pod nocnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Restauracja CASA... IP: *.unregistered.net.exatel.pl 24.07.09, 15:26 Piwo 8zł (żywiec) Zupa krem z pomidorów 12 zł - polecam Sola z warzywami w sosie balsamicznym - 26 zł - polecam De volaille - 25 zł - nie polecam - kurczak suchy, bez masła i kompletnie bez smaku. Bruchetta 12 zł - może być, 5 kawałków, sporo parmezanu ale bez świeżej bazylii To tyle na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaRTA Re: Restauracja CASA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 14:18 Restauracja jest w porządku, lunch zawsze mają dobry . Z menu polecam ser z zurawiną pychaa :) Poza tym miła obsługa, która zazwyczaj sie pyta, czy smakowało więc śmiało niezadoleni goście :) Acha..desery tez są smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTR Re: tak, cudownie, cudowniutko! IP: *.chello.pl 07.08.09, 11:13 Ceny moim zdaniem nie są jakieś niskie, ale drogo też nie jest. Standard z Ikei, chociaż nie bez własnych dodatków, które ogólnie dają radę. Gości nie za dużo. Jedzenie bardzo spoko, jak na w sumie osiedlową knajpę. Ogólnie strasznie się cieszę z tego nowego przybytku. Całe te pawilony mogłyby być takim mini-zagłębiem restauracyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: tak, cudownie, cudowniutko! 07.08.09, 22:10 Ale kto by korzystał z tego zagłębia? Uczniowie pobliskiej szkoły? Nawet istniejące tam mini-knajpki świecą pustkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁA Re: Restauracja CASA... IP: *.aster.pl 08.11.09, 18:45 WITAM BARDZO FAJNA KNAJPKA PYSZNE JEDZONKO PIZZA JAK WE WLOSZECH Z PIECA FAJNE KARAOKE W PIATKI OGÓLNE WRAŻENIE EXTRA DAJĄ DOBRE MOCHITO POLECAM SERDECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: no rewelacja IP: *.subscribers.sferia.net 30.11.09, 18:16 A ty to tylko masz duzo do powiedznia jak sa dobre komentarze:))) No bo jak jadą to już jest ok. Najlepiej samemu sprawdzic!!!!!!!!! To sie przekonacie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeo80 Re: no rewelacja IP: *.chello.pl 07.01.10, 22:13 A nie wiecie może kto jest właścicielem tej knajpy??? Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: no rewelacja 08.01.10, 13:58 zadzwon do nich: 646-51-70 przedstaw sie i popros o rozmowe z wlascicielem. Nie ma to jak sie umowic i poznac go osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela Re: Restauracja CASA... IP: *.pwpw.pl 09.01.14, 08:50 MAŁA gdzie znajduje się ta restauracja CASA, gdzie w piatki jest fajne karaoke? Czy to jest restauracja casa to tu czy coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anafafarafa Re: Restauracja CASA... IP: 193.111.166.* 30.04.10, 16:23 Mieszkam obok na Bytnara i strasznie sie ciesze, ze jest Casa, gdzie mozna zjesc, a w lecie wypic sobie drinka pod kasztanami. wystroj moze troche kiczowaty (rok temu, jak sie otworzyli, bylo ok, ale teraz tych dodatkow jak dla mnie zrobilo sie nieco za duzo...), ale jedzenie jest bardzo w porzadku. szczegolowo cen nie podam, ale makaron kosztuje jakies 20-30 zl (ostatnio wprowadzili do menu czarne linguine z owocami morza w sosie smietanowym - mniam mniam), pierogi ok 16 (tez pyszne), salatka ok 20 zl (polecam taka z szaszlykiem z lososia i krewetek). Maja duzo rodzajow pizzy, ale nie jadlam jescze, duzo kaktajli (zawsze biore mohito, wiec wiem ze kosztuje 18 zl). Ja to miejsce bardzo lubie, bo maja dobre jedzenie, mila obsluge, nie jest tloczno, no i mam bliziutko:) Bardzo polecam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
oliviatomek Re: Restauracja CASA... 06.06.10, 21:15 niziutkie ceny i pychotka,kawusia palce lizac,juz lece po kredycik do banku i krewetki z ryzem moje. Odpowiedz Link Zgłoś