jesien884 02.07.10, 11:30 Premier Tusk ostrzegał nas . " Prezydent i Premier nie mogą być z tego samego ugrupowania ! , to jest bardzo złe rozwiązanie " . Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smutek20 Re: Premier Tusk ostrzegał 02.07.10, 11:33 zapewne teraz premier zdanie zmienił he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Premier Tusk ostrzegał IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.10, 11:35 tylko krowa nie zmienia zdania w obliczu kotastrofy Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Premier Tusk ostrzegał 02.07.10, 11:37 smutek20 napisała: > zapewne teraz premier zdanie zmienił he he he Może tutejsze POmatołki nam to wyjaśnią :))) -- "Mamy przyjaciół w TVN" Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Premier Tusk ostrzegał 02.07.10, 14:48 mg2005 napisał: > Może tutejsze POmatołki nam to wyjaśnią :))) Jak Ty wyjasnisz dlaczego Jaroslaw mial nie byc premierem a byl, mial nie wiazac sie z partia Leppera, a jednak sie zwiazal i czemu mu nagle po drodze z "organizacja przestepcza", ktora jest SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Premier Tusk ostrzegał 02.07.10, 11:43 jesien884 napisała: > Premier Tusk ostrzegał nas . " Prezydent i Premier nie mogą być z tego samego > ugrupowania ! , to jest bardzo złe rozwiązanie " . Co o tym myślicie? dziecino nie masz nic lepszego do roboty? W tej kwestii masz trochę racji ale uczciwie musisz przyznać że akurat w tej sytuacji najgorszą sytuacją będzie kiedy premier bedzie z po a prezydent z pisu. Efekt będzie taki że bedziemy naparzać się tak przez kilka następnych lat tak bez efektu. Ja osobiście wolę więcej spokoju by móc uważniej patrzeć władzy na ręce. Nie mówiąc o tym że pis miał taką sytację, dostał taką szansę i spieprzył to po mistrzowsku. PO też dostanie taką szansę, spieprzy to będziemy ją kopać, ale szanse tej formacji trzeba dać. Odpowiedz Link Zgłoś
jesien884 Re: Premier Tusk ostrzegał 02.07.10, 12:21 [b]Tylko nie pisz do mnie "dziecino" ,bo nie wiesz kim jestem,być może jestem starsza od twojej matki ,troszkę kultury .Zwrot twoj do mnie , daje mi do zrozumienia , ze jesteś z PO , czas zmienić kulture na lepszą. Zadałam pytanie , bo sama się zastanawiam ,co jest lepsze dla Polski i to jest dla mnie jednym z priorytetów przed wyborami .Też mnie zastanawia ponad 90% poparcie Marii Komorowskiego przez więźniów . Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Premier Tusk ostrzegał 02.07.10, 13:58 jesien884 napisała: .Zwrot twoj do mnie , daje mi do > zrozumienia , ze jesteś z PO pudło, jestem z sld poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
jesien884 Re: Premier Tusk ostrzegał 02.07.10, 14:08 Widzisz , jesteś chyba taki dosłowny "gucio z sld". Grzesiu ma inteligencję w jednym paluszku , jest super , a ty co? nie przynoś mu wstydu :( Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Premier Tusk ostrzegał 02.07.10, 14:27 jesien884 napisała: > Widzisz , jesteś chyba taki dosłowny "gucio z sld". Grzesiu ma inteligencję w > jednym paluszku , jest super , a ty co? nie przynoś mu wstydu :( no oczywiście że grzesiu jest super i dlatego on (zapewniam cie dziecino) zagłosuje na bronka po czym zacznie skutecznie odbijać ten zorientowany socjalnie elektorat pisowi zabierając mu gdzieś ok 10% przy wyborach parlamentarnych, resztę zyska walcząc o realne odzielenie państwa od krk, chcesz się założyć? Odpowiedz Link Zgłoś
jesien884 Re: Premier Tusk ostrzegał 02.07.10, 15:17 Czy ja cię pytałam co zrobi Grzesio ? , czy ja powiedziałam na kogo zagłosuję, nie. więc nie paplaj, to bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynskic Re: Premier Tusk ostrzegał IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.07.10, 15:30 o> [b]Tylko nie pisz do mnie "dziecino" ,bo nie wiesz kim jestem,być >może jestem starsza od twojej matki ,troszkę kultury Jesteś bardzo młodą osobą, bez wykształcenia, o czym świadczą Twoje posty. Zaczęłaś działalność na forum kilka dni temu, przed wyborami, jesteś więc bardzo młodą, bez wykształcenia, propagandzistką PiS. Nie podoba Ci się zwrot "dziecino", wykazujesz na niego alergię jak gimnazjalistka, bo już młodzież licealna potrafi zachować dystans i humor w takich sytuacjach. Nie razi Cię słownictwo Twoich partyjnych koleżanek, na przykład produkcja nicku smutek20: pisze do niej personalnie- do tej mendy co siedzi za monitorem po drugiej stronie i w tym przypadku krytykuje ją za osobowosc za charakter, za szujostwo,za chamstwo , za kołtunstwo i to na serio nie wiele ma wspolnego z pogladami politycznymi ale przy okazji jej postów widac - to pusty , mało inteligentny człowieczyna bo ja jej nawet człowiekiem nie moge nazwac a zwierzat nie chce obrazac i zapewniac Cie ze ta szuja doskonale wie dlaczego tak pisze bo szuja przekroczyła wszystkie granice przyzwoitosci W związku z powyższym wszystko wskazuje na to, że jesteś bardzo młodą, bez wykształcenia, chamowatą propagandzistką PiS, która nadużywa słowa "kultura" bez znajomości znaczenia tego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Premier Tusk ostrzegał 02.07.10, 12:02 jesien884 napisała: > to jest bardzo złe rozwiązanie " . Co o tym myślicie? > Że to jest złe rozwiązanie. Może nie bardzo złe, ale złe. Istnieje jednak rozwiązanie jeszcze gorsze - Jarosław jako prezydent. Czyli: jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś