twardycukierek 31.08.10, 15:24 ;D [img]https://farm3.static.flickr.com/2581/3876093006_9011a12a6e.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.na.mlyn Re: A na Ramadan... 31.08.10, 15:33 A co to za Świńskie Wersety? :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A na Ramadan... 31.08.10, 15:34 Jak to co? Nie świńtusz tylko śpiewaj mi tu jak z NUTelli :DDDD :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: A na Ramadan... 31.08.10, 16:22 z NUT-Elli to chyba Summertime falsetem rofl :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A na Ramadan... 31.08.10, 16:38 Falsetem? ;O Te Włoszki to jednak zołzy i blachary, no no... :/ :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina A na Razzmadazan? 31.08.10, 15:52 Czy mojom Zeezah wciely wzburzone oceany tzw. ciuru pracowniczego? I musi jak ten plaz w skorupie po jego wodach trupich i w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A na Razzmadazan? 31.08.10, 16:38 Razzzzzzik razzzzziiii swoją absencją ;/ nie, nie abstynencją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Geneza :D 31.08.10, 16:53 Jedna z polskich rodzinek - tata tłusty wieprz, mamusia niemal na łyso wygolona, wychudła intelektualistka i ich dziecię kilkuletnie zabiedzone, na ostatnią uroczystą kolację przynieśli do restauracji słoik Nutelli i puszkę Mielonki Turystycznej z jakże pasującym do właśnie trwającego Ramadanu wizerunku świni na naklejce :DDDD Rozłożyli to wszystko dumnie na stole, nabrali sobie kilo pieczywa i zżarli w otoczeniu osłupiałych spojrzeń rzucanych znad krabów, ryb, wołowinki, przepiórek, daktyli, melonów, smakołyków i łakoci wszelkich ... trzeba było widzieć minę kelnera sprzątającego pustą wieprzową ci-puszkę z ich stolika :DDDD Najgorzej to mi ich bachora żal, zapychanego bułą z Nutellą w obliczu tych wszystkich rodzajów ciast i tuzina z hakiem owoców, o innym żarciu nawet nie wspominając. Hotel 5 star, all-fucking- inclusive rofl :D Żarcie pychota, siłą się musiałem ograniczać bo spasłbym się jak zwierz nieczysty :D Acha, i aby wyeliminować teorię iż żarli tak w trosce nie wiem .. o zdrowie (?) to przed odlotem na lotnisku wpieprzali pizzę w Pizza Hut zapijając Pepsi Ani chybi nieufność do miejscowej kuchni w każdej postaci rofl - tylko jeśli tak, to po co gdzieś jeżdżą? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Geneza :D 31.08.10, 17:15 :D Ty... ale skąd ja o tym wiedziałam? ¤.¤ :D Odpowiedz Link Zgłoś