redundant 04.10.10, 08:01 :cool: :cool: :cool: Za to wy, korpo-raty wszystkich biurek - łączcie się! Baczność!!! i... ВПЕРЁД!!!!! :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: PS. 04.10.10, 10:32 Ban, Trollu! ¤.¤ Ci już mówiłam, ten alfabet też znam :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: PS. 05.10.10, 08:52 Czasami się zapominam i wydaje mi się, że ktoś oprócz ciebie czyta to, co tu wypisuję. :D Co więcej - że ci mityczni inni to może nie tylko dinozaury pamiętające pismo klinowe. Ale to są chwile - szybko mi mija, wracam do rzeczywistości. :D A jako friː bəʊnəs - naści tutej inną fotkę tej samej pani, co spozierała вперёд z klipu na YT: [img]https://img.russia.edu.ru/chudesa/kurgan16.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PS. 05.10.10, 09:05 Aaaa-cha, tak to! ;D I ja dzielę te chwile zapomnienia, od czasu do czasu jednak wychodzą różne misie z garderoby i wyznają, że od zarania czytają Szpile, tylko się czają. Herbacią, znaczy się :) Mama-yev-mia! :D PS. Mam wieści na temat Inverie/Mallaig, dawać tu? Bo jesteś bez pocztu ¤.¤ Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: PS. 23.11.10, 18:41 "Wstawaj, strana agromnaja. Wstawaj, na smiertnyj boj! Z faszistkoj siłoj tiomnoju, z praklataju ardoj!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: PS. 23.11.10, 19:31 taaa...dzisiaj 23 listopada, dzień okrążenia Niemców :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przewróciłem się, niech leżę... :) 05.10.10, 08:16 Wrzucam wsteczny, tylko Tobie na spite ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Przewróciłem się, niech leżę... :) 05.10.10, 08:56 W... co wrzucasz? =O :D Do PiS-u się zapisałaś, czy jak??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przewróciłem się, niech leżę... :) 05.10.10, 09:15 Re-bloody-verse :P Nie chcą mnie tam, mam... pochodzenie :D Od małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Przewróciłem się, niech leżę... :) 05.10.10, 11:24 Unbe-fuckin'-lievable!!! :P (cichutko, na stronie) Ciekawe, dokąd ją teraz poniosło? Założę się, że nie do Starbucksa... :D > Nie chcą mnie tam, mam... pochodzenie :D Od małpy. To kończy sprawę - jesteś genetycznie niepatriotyczna. Gorzej prawie już nie można (te nieliczne gorsze rodowody to tylko gdański kolejarz albo żydowscy "hrabie"). :( Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przewróciłem się, niech leżę... :) 05.10.10, 15:04 > Unbe-fuckin'-lievable!!! :P Ale co niby takie nee-doo-wiary? /głośno, na schronie/ Na rykowisko, do pracy znaczy z postojem na obiad, a gdzie by mnie miało o tej porze nieść? :D Co do Starbucksa Ci coś opowiem, ale jak wrócisz :) Wehrmachtożydogejotuskomunista ma gorzej, niż ja ;) Ale i tak moją sytuację da się określić staropolskim: Blackpudding! :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Dobra, szczurki :) 07.10.10, 08:10 Na okoliczność czwartkó - coś jasnego: klik :cool: Niech już będzie moja krzywda. Radujcie się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dobra, sznurki :) 07.10.10, 09:40 Beeek. Straciłeś, bo bardzo się raduję :) PM to bardzo, bardzo... wrzuć jeszcze Milesa a będę w siódmym podniebienu... razzz po razzz Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przewróciłem się, niech leżę... :) 23.11.10, 08:05 Skułeś się czy paliłeś kalorie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Red, podnieś się... 23.11.10, 13:31 ... ile można? :) Nie nie, to nie pieprzona litrówka: ma być 'ile można?' ;D Odpowiedz Link Zgłoś