lupus76 04.10.10, 09:33 Wczoraj podano informację. Ech, jak wrócę do domu wzniosę toast za jego duszę. Oczywiście wytwarzaną przez Niego ambrozją... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: [*] Kilian Hennessy 04.10.10, 10:44 Skoro pił tą ambrozję, którą tworzył - wcale mnie to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: [*] Kilian Hennessy 04.10.10, 11:01 Mnie też to nie dziwi :) oczywiście inne aspekty stylu życia człowieka też są ważne, ale koniak lub whisky w /przepraszam za brzydkie słowo/ umiarkowanych ilościach, są zdrowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: [*] Kilian Hennessy 04.10.10, 11:03 Jak każdy inny alkohol. Dlatego prowadzę zdrowy tryb życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: [*] Kilian Hennessy 04.10.10, 11:32 TTM :))) Nawet słoty urlopowe nas nie złamały, kilka szklaneczek whisky, herbata z cytryną, 12 godzin snu i byliśmy jak wilki w lesie :D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: [*] Kilian Hennessy 04.10.10, 11:36 Znaczy dobry alkohol nie jest wcale taki zly. Moj dziadek,który dawno temu w lasach produkowal czysty zytni spirytus,tez dozyl lat 96.A zmarl tylko dlatego ze z zapaleniem pluc nie chcialo mu sie pojsc do lekarza. Pewnie zylby do dzisiaj,zakonserwowany dobrymi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: [*] Kilian Hennessy 04.10.10, 11:50 Ja bym tak nie mógł. Jednak potrzebuję się wyspać. Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: [*] Kilian Hennessy 04.10.10, 11:36 To oczywiste. Aby pić koniak trzeba zdrowo jeść. A jak ktoś zdrowo je i zdrowo pije to zdrowo zyje. QED. Odpowiedz Link Zgłoś