milleniusz 29.11.10, 14:46 Ale póki co nie zamiata. Taki stan lubię. : ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
king.james Re: Zawiało 29.11.10, 14:55 Wschód jest sparaliżowany. Żałuję, że rano nie zadzwoniłem do szefa powiedzieć, że nie mam jak przyjechać do biura, bo teraz autentycznie nie mam jak wrócić do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Zawiało 29.11.10, 15:02 Ahahahahahahaha :D Jeny, przepraszam, co za brak empatii. AHAHAHAHAHA :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Zawiało 29.11.10, 15:13 KingJamesie - per pedes. Pewny powrót jak Natura mi świadkiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
scorro.jestem Re: Zawiało 29.11.10, 15:18 Per pedes to sposób najpewniejszy, ale gdyby miał tak iść parę godzin, to mógłby jeszcze tfu tfu zamarznąć. Niech lepiej siedzi w pracy i zaległości nadrabia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Zawiało 29.11.10, 16:21 To niech wraca z koleżanką. Na zmianę będą się nieśli. Ta/ten u góry może pracować w tym czasie nad przyległościami...;) Odpowiedz Link Zgłoś
scorro.jestem Re: Zawiało 29.11.10, 15:16 Nie bój nic. Co masz zrobić jutro, zrób tej nocy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Zawiało 29.11.10, 15:36 > Wschód jest sparaliżowany. To ja wybrałem tę drugą opcję i siedzę w domu, chociaż właściwie podobno nie ma korków - ludzie się poprzestraszali. A to właśnie korków, a nie śniegu się obawiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Zawiało 29.11.10, 16:44 king.james napisał: teraz autentycznie nie mam jak wrócić do domu. szef pewnie cały w skowronkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zawiało 29.11.10, 17:37 Oooooh James! ;/ Daj znak życia, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Zawiało 29.11.10, 16:23 Ha! Czyli w wolnym tłumaczeniu kochasz zimę :D :D Kongratulacje!! Wygrałeś zapas zimy aż do wiosny... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Zawiało 29.11.10, 23:37 Eee, nie kocham. Ale jak już ma być zima, to niech będzie romantyczna, taka z białą kurzawą, zaspami i kuligiem! Ale niestety, do rana pewnie pługi wszystko rozgarną, zasolą i zamienią w błotnistą maź. (A przynajmniej mam taką nadzieję, bo właśnie rozważam opcje dostania się do fabryki jutro i różowo to za bardzo nie wygląda.) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Zawiało 30.11.10, 00:31 Przygotowałem na wszelki wypadek opcję "per pedes". Na szczęście to tylko kwestia dużo wcześniejszego wyjścia i ubrania obuwia z cholewkami aby przedrzeć się na przełaj przez lasek ;) Odpowiedz Link Zgłoś