madalenka25 01.03.11, 21:20 to dla Ciebie i Wilka www.youtube.com/watch?v=VXFUN7vwh0I Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: Tygrysie 01.03.11, 21:37 To nie to Madziu. Ja chodzę jak granat z odbezpieczoną zawleczką. Jak ją ktoś szarpnie, będzie bum. Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Tygrysie 01.03.11, 21:49 dawaj tę zawleczkę ;) bedzie BUM a potem spokój...biore to na klatę;) wiesz, że najlepsze sa kontrolowane wybuchy.. a to jedna z moich ulubionych piosenek... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tygrysie 01.03.11, 22:05 Widziałaś ten fragment z Full Metal Jacket, który wkleiłem. Będę się kontrolował co najmniej tak, jak Gomer Pyle, albo jeszcze bardziej. Po prostu musi się wyciszyć, bo inaczej nie będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Tygrysie 01.03.11, 22:11 to ja się już zamykam widziałam ale gdybyś jednak potrzebował wybuchnąć to daj znać;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Tygrysie 02.03.11, 06:53 Mada dzięki za troskę :) ale ja też ostro naładowana. dzisiaj się okaże, albo się rozładuję albo wybuchnę. a póki co zagram sobie tak Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Tygrysie 02.03.11, 07:17 dawaj zawleczkę;) ja dziś będę milusia i grzeczniutka, ugryzę się w język parę razy, pomodle się by ktoś nie oddzwonił więc będę mieć jedno spotkanie mnie i szybciej wróce do domu Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Tygrysie 02.03.11, 07:19 he he :) a w życiu nie bądź milusia, bo jutro ty będziesz wybuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Do naszych kochanych chwilowo rozbitych... 02.03.11, 08:29 Nie wiem, co powiedzieć. Chciałoby się być workiem treningowym, poligonem, uchem, w które możecie wykrzyczeć co wam leży na sercu. Używajcie nas, nie milczcie! Nie jesteśmy tu tylko w dobrych czasach, jesteśmy w każdych... buzie! PS. Czasem tak mam, wtedy pomaga porządne sponiewieranie się fizyczne, jakiś trening czy zrobienie kilometrów w lesie. Właściwie tylko to pomaga. Make it better Odpowiedz Link Zgłoś