kolter-xxl 21.06.11, 08:43 Coraz mniej wpisów , co chwila ktoś związany z tym forum znika . Ciekawe na ile to moja wina ?? Ilu religiantów wystraszyła konfrontacja zemną ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 Re: To forum pada !! 21.06.11, 08:59 Odpowiedz jest banalnie prosta, wyploszyles wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:03 lepian4 napisał: > Odpowiedz jest banalnie prosta, wyploszyles wszystkich. No ale napływ świeżej nazistowskiej krwi też ma na to wpływ. Sporo tu ostatnio nazi antysemickiego gnoju . Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:34 Sciagnij te semickie klapki z oczu, moze zrozumiesz, ze to jednak twoje fantazje sa chore. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:36 lepian4 napisał: > Sciagnij te semickie klapki z oczu, moze zrozumiesz, ze to jednak twoje fantazj > e sa chore. Gadasz jak twój bóg w latach 20 u.w w bawarskich karczmach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumianek Re: To forum pada !! IP: *.jjs-isp.pl 21.06.11, 09:01 To normalna zaczyna się sezon ogórkowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:04 Gość portalu: rumianek napisał(a): > To normalna zaczyna się sezon ogórkowy:) Nie , za wcześnie jeszcze, ja to obserwuję od kilku miesięcy !! Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:10 I niech leży---na leżąco też parę rzeczy można zrobić---odpocznie i potem wstanie --ile mozna leżeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:17 voxave napisała: > I niech leży---na leżąco też parę rzeczy można zrobić---odpocznie i potem wstan > ie --ile mozna leżeć :) Nie podniesie się już nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:30 Popros o oszola ---on napedza koniunkturę--a poza tym ida wakacje wiele osób nie bedzie na forum. Częsc ostro piszących zostalo spacyfikowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:34 voxave napisała: > Popros o oszola ---on napedza koniunkturę-- To twój kolega :))) >a poza tym ida wakacje wiele osób ni > e bedzie na forum. Bzdura ,to widać od dawna . > Częsc ostro piszących zostalo spacyfikowanych. Nie ,część odeszła zrażona tym ostrym pisaniem . Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:48 Zrażone delikatne panienki wymierają--co ja mam powiedzieć :)Oszol jest takim samym moim kolega jak i ty--- Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:54 voxave napisała: > Zrażone delikatne panienki wymierają--co ja mam powiedzieć :)Oszol jest takim s > amym moim kolega jak i ty--- Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:58 Kolter----ty wredna jaszczurko o suchym zgłodniałym pysku--może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 10:00 voxave napisała: > Kolter----ty wredna jaszczurko o suchym zgłodniałym pysku--może być ? Ostro pochlałem w tamtym tygodniu ,ale już sucho w pysku nie mam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 10:11 ----Kolter--to byla próbka takiego sado-macho hi hi hi--niektórzy to lubią :) ----------- ..a jednak można żyć bez powietrza -Maria-Teresa Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 10:30 voxave napisała: > ----Kolter--to byla próbka takiego sado-macho hi hi hi--niektórzy to lubią :) Lej ale na pysku śladów nie narób mi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 13:58 Kolter--nigdy bym cie nie narazila,o nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: To forum pada !! 21.06.11, 11:04 no nie z ochlejme dystukowac? na trzeźwo? że tez sie tego wczesniej nie domysliłem ze twoje wpisy sa dokonywane na rauszu wtedy bym inaczej do twoiuch wpisów podchodził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: To forum pada !! IP: 89.243.118.* 21.06.11, 11:14 czy on me czy ty wupe nie ma znaczenia. to forum jest dla ludzi, a nie jak zwykles ze swoja bojowka uwazac-starannie posponowanym wyboiskiem,dla paru uwalonych ( lomotami na "twoim wynalzaku" ) celebrytow. i nie probuj pokryc kolejnym "pieciominutowym newsem" normalnych wpisow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: To forum pada !! IP: 89.243.118.* 21.06.11, 11:18 uwazasz ze nikt nie wie, ze nadkorzystasz ze wspolczesnej techniki i polaczen za pomoca cudzych kompow- z "calym" swiatem? sie nie rumien tak- tylko zreflektuj chlopaku. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 13:28 oszolom-z-radia-maryja napisał: > no nie z ochlejme dystukowac? na trzeźwo? że tez sie tego wczesniej nie domysli > łem ze twoje wpisy sa dokonywane na rauszu wtedy bym inaczej do twoiuch wpisów > podchodził też cię kocham ,choć nie udaję ze jestem tzw chrześcijaninem , Odpowiedz Link Zgłoś
tigertiger Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:58 ta tendencja pojawiła się wraz z wiosną i utrzymuje się na wszystkich forach GW. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 10:01 tigertiger napisała: > ta tendencja pojawiła się wraz z wiosną i utrzymuje się na wszystkich forach GW Pod namioty wyprowadzili się , jak tylko śnieg stopniał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 10:14 Jako rasowy włóczykij --przemierzam oceany ludzkiej mysli na wielu forach ---98,9 % to plaza ----nie radze narzekac nie jest tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 10:32 voxave napisała: > Jako rasowy włóczykij --przemierzam oceany ludzkiej mysli na wielu forach ---98 > ,9 % to plaza ----nie radze narzekac nie jest tak zle. Łajza z ciebie jest to fakt :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 14:02 Kolter---i tu masz racje---łajza ze mnie i już--ale bardzo to lubie juz jako 4 letnia dziewczynka nawiewalam z domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 14:05 voxave napisała: > Kolter---i tu masz racje---łajza ze mnie i już--ale bardzo to lubie juz jako 4 > letnia dziewczynka nawiewalam z domu :) No to opowiedz jak pierwszy raz z domu uciekałaś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 14:29 Kolter----z tatusiem od mojego urodzenia żyłam w niezgodzie.Nie zaakceptowal dziewczynki czyli plci.Kochalam zwierzęta w domu był zwierzyniec tatus byl mysliwym--mialam malego ukochanego pieska i on zagryzł kaczuszki malutkie bo mu w nocy spac przeszkadzły--kaczuszki były w pudełku pod lampa ocieplająca. Tatus zabil pieska łopatą.Ja czekalam wieczorem ąż tatus uśnie aby zabić tatusia.Dzwigalam cieżka siekiere z piwnicy i ktos mnie na tym nakrył--dostalam od tatusia lanie i nazajutrz ucieklam do lasu a odległośc byla okolo 5 km.Rodzina szukala i plakala ale zdradzil mnie moj drugi pies owczarek niemiecki zaprowadzil tatusia i posiłki do mnie jak po sznurku. Cale życie tauś opowiadal jak to mu sie bandyta urodzil. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 14:55 Vox aż się spłakałem :(((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 15:00 Kolter --ja tez bo sobie przypomnialam..... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 15:06 voxave napisała: > Kolter --ja tez bo sobie przypomnialam..... Wypijmy , to nam ulży . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 15:20 voxave napisała: > Kolter---ychy... gdybym miał pic zawsze jak ktos ma problem , to ze 20 lat temu nie pamiętałbym czemu pije . Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 15:42 Kolter----problem jest taki,że ja nieczęsto piję---może ze 4,5 razy w roku.Na wigilię biale wino do ryby----jak przyjeżdzaja Czesi albo my do nich to oba chóry tak sie integruja,tak sie integruja ......i raz do roku zakończenie sezonu chórowego teraz bedzie w sobote balanga że hej------ jak popije to tak rozrabiam, ze sikaja w majty a do tego mam koleżankę taka jak ja--może dlatego tak mnie zapraszaja..... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 16:03 voxave napisała: > Kolter----problem jest taki,że ja nieczęsto piję---może ze 4,5 razy w roku. No to tak jak i ja 4 razy w miesiącu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 16:14 Kolter----tak,do kazdej osoby ty mezczyzna /chyba/ a ja kobieta jest odpowiednia częstotliwośc co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 16:21 oxave napisała: > Kolter----tak,do kazdej osoby ty mezczyzna /chyba/ a ja kobieta jest odpowiedni > a częstotliwośc co nie ? Nie mam lizionego pojęcia w czym rzecz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 16:42 Kolter--nie zrozumiales bo za duzo naraz wypileś :) ja kobieta nadaje czestotliwośc /picia/ 4 razy do roku ty mezczyzna częstotliwośc picia 4 razy na miesiąc co tu do niezrozumienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 21:35 voxave napisała: > Kolter--nie zrozumiales bo za duzo naraz wypileś :) > ja kobieta nadaje czestotliwośc /picia/ 4 razy do roku > ty mezczyzna częstotliwośc picia 4 razy na miesiąc > co tu do niezrozumienia ? Czy ja już jestem alkoholikiem :)) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 22.06.11, 05:36 Kolter--co ty mówisz---alkoholik pije codziennie najlepiej co chwilę ... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 22.06.11, 09:36 voxave napisała: > Kolter--co ty mówisz---alkoholik pije codziennie najlepiej co chwilę ... Tak jak Opa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:39 sam sie do tego walnie przyczyniasz swoim chamstwem brakiem kultury i poszanowania dla innego rozmówcy. Robisz z tego forum szambo ściek a teraz sie dziwisz i jeszce sobie wlewasz że nikt tobie sprostac nie może, w chamstwie owszem ale nie na tym dyskusja polega. Załóz sobie własn foryum ateizm i tam sie produkuj i wylewaj swoja żółć. Z toba gadać a z kaczka wode pic to na jedno wychodzi. Nikt normalny z takim palantem jak ty dyskutowac nie bedzie bo nie bedzie sie znizac do twojego jakże niskiego poziomu się zniżał Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:45 oszolom-z-radia-maryja napisał: > sam sie do tego walnie przyczyniasz swoim chamstwem brakiem kultury i poszanowa > nia dla innego rozmówcy. Poszanowania dla kompletnego durnia jaki jesteś ty ?? zindoktrynowany kretyn nie potrafiący sam niczego zainicjować ?? >> Robisz z tego forum szambo ściek a teraz sie dziwisz i > jeszce sobie wlewasz że nikt tobie sprostac nie może, w chamstwie owszem ale n > ie na tym dyskusja polega Zobacz durniu ile twoich prymitywnych wątków trafia na osła ?? Załóz sobie własn foryum ateizm i tam sie produkuj i > wylewaj swoja żółć. No właśnie nikt ci wtedy nie będzie hurtowo wywalał twoich infantylnych wątków :)) Z toba gadać a z kaczka wode pic to na jedno wychodzi. Nik > t normalny z takim palantem jak ty dyskutowac nie bedzie bo nie bedzie sie zniz > ac do twojego jakże niskiego poziomu się zniżał No to czemu tu piszesz , amebo :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:57 bo mi za to dobrze płaca Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 09:59 oszolom-z-radia-maryja napisał: > bo mi za to dobrze płaca Raczej w nagrodę ze możesz ksiądz dobrodziej do ci laskę do zrobienia Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 10:19 Ide popływać --bawcie sie dobrze a nie zróbcie sobie krzywdy--to może bedzie co poczytac po obiedzie--nara :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 10:32 voxave napisała: > Ide popływać --bawcie sie dobrze a nie zróbcie sobie krzywdy--to może bedzie co > poczytac po obiedzie--nara :) Dz Szwecji chcesz dopłynąć ? Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 21.06.11, 10:46 KOLTER, forum pada, bo nie potraficie obiektywnie spojrzeć na zawartość Nauki Jedynego Ojca, dlatego od zawsze biliście na tym forum pianę. Nie rozumiem, co Tobie się ostatnio stało z tym "antysemityzmem"? Człowieku! Antysemityzm, to określenie zasadne wobec RASISTY, czyli typa, który jest wrogiem SEMITÓW, którymi podobno są wyznawcy judaizmu, czyli żydzi. Antyjudaizm, to określenie zasadne wobec wrogów NAZIZMU, którego to NAZIZMU prawzorcem, jest judaizm, a który został, jako nauka-ideologia uzurpacji, kategorycznie potępiony w Nauce Jedynego Ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 10:53 nehsa napisał: > KOLTER, forum pada, bo nie potraficie obiektywnie spojrzeć na zawartość Nauki J > edynego Ojca, dlatego od zawsze biliście na tym forum pianę. > Nie rozumiem, co Tobie się ostatnio stało z tym "antysemityzmem"? Tato nie odpisuję tobie kiedy filozofujesz !! Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 21.06.11, 12:30 Kolter! Ja, nie mam legitymacji do filozofowania. Po prostu nie mam, zatem nie filozofuję. Staram się zwrócić Waszą uwagę na FAKTY, które świadczą o naszej zależności od Istot Boskich. To wszystko, i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 14:03 Kolter---od południowych,gór do morza i potem...nie a po co mi to :) Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 21.06.11, 10:34 jestem ratownikiem, a egzamin zdawałem w 1960. Jak by co, to krzyknij, do dnia dzisiejszego nie mam kłopotów z dystansami 1500 metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 10:51 nehsa napisał: > jestem ratownikiem, a egzamin zdawałem w 1960. Jak by co, to krzyknij, do dnia > dzisiejszego nie mam kłopotów z dystansami 1500 metrów. Opa ale ty pijesz za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 21.06.11, 11:36 kolter-xxl napisał: "> nehsa napisał: > > > jestem ratownikiem, a egzamin zdawałem w 1960. Jak by co, to krzyknij, do > dnia> > dzisiejszego nie mam kłopotów z dystansami 1500 metrów. > > Opa ale ty pijesz za dużo " ***Kołtuś! 250 gram dziennie, to nie jest za dużo. W moim wieku, to norma. Jak człowiek pije systematycznie, to organizm nie przeżywa szoku, i nawet potrafi przyswoić znacznie, większe ilości. W rozsądnym czasie, czyli, co najmniej do 67 minut, pół litra, no problem. Człowiek, to nie ciało. Ja swoje wytrenowałem=wytresowałem. A poza tym, alkohol jest lżejszy od wody, więc łatwiej mi się pływa. Jak nie wypije setki, to nie wchodzę do wody. Po pierwsze, jest mi zimno. Co innego, jak się jest nałogowcem, ale to Twoje zmartwienie. Trzeba było słuchać mojej rady. Nałóg jest dobry, ale kosztowny, a mnie nie stać na rozrzutność. Dlatego ty posługujesz się już tylko kartami debetowymi. A nie mówiłem! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 13:31 nehsa napisał: >Co innego, jak się jest nałogowcem, ale to Twoje zmartwienie. Opa :)) pochlać lubie ale nie zapijam kaca klinem , to chyba nie jest ze mną tak źle :) Trzeba było słuchać mojej rady. Nałóg jest dobry, ale kosztowny, a mnie nie stać na rozrzutność. > Dlatego ty posługujesz się już tylko kartami debetowymi. A nie mówiłem! Nie, za moje trunki płace ino gotówką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nehsa Re: To forum pada !! IP: *.saite.com.pl 21.06.11, 14:23 Kołtuś! Przez ta sklerozę, zapomniałem, że ty jesteś przed się biorcą, czyli bierzesz wszystko, co przed tobą się "namani". W twoim wieku, czyli nie całym półwieczu, to norma, i jeszcze masz gotowiznę, czyli firma prosperuje. Daj ci Boże, "ateisto". Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: To forum pada !! 21.06.11, 13:38 nehsa napisał: > 250 gram dziennie, to nie jest za dużo. W moim wieku, to norma. Jak człowiek pije systematycznie,< Nehsa, czy Tobie się to podoba, czy nie, 250 gram dziennie, spożywane systematycznie, każdego dnia, to alkoholizm. Jeżeli jest prawdą to, co napisałeś, to masz problem z alkoholem. >Jak nie wypije setki, to nie wchodzę do wody.< Twoja sprawa, ale przynajmniej nie pisz tego na Forum, bo młodzież czyta. Jeżeli jesteś ratownikiem, to doskonale wiesz, że nie wolno wchodzić do wody w stanie wskazującym. > Co innego, jak się jest nałogowcem< Co to w/g Ciebie jest nałóg alkoholowy, jakie warunki musi spełniać człowiek, żeby stał się nałogowcem? Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 21.06.11, 14:45 matylda1001 napisała: "> nehsa napisał: > > > 250 gram dziennie, to nie jest za dużo. W moim wieku, to norma. Jak człow > iek pije systematycznie,< > > Nehsa, czy Tobie się to podoba, czy nie, 250 gram dziennie, spożywane systematy > cznie, każdego dnia, to alkoholizm. Jeżeli jest prawdą to, co napisałeś, to mas > z problem z alkoholem. ***Masz rację, mam problem z brakiem. > > >Jak nie wypije setki, to nie wchodzę do wody.< > > Twoja sprawa, ale przynajmniej nie pisz tego na Forum, bo młodzież czyta. Jeżel > i jesteś ratownikiem, to doskonale wiesz, że nie wolno wchodzić do wody w stani > e wskazującym. ***Znowu masz rację DROGA MATYLDO. Jak komuś zależy na życiu, a młodzieży powinno, bo życie jest super atrakcją, to nie powinien pić alkoholu i wchodzić do wody po spożyciu. A jak komuś nie zależy, to może brać przykład ze mnie. > > Co innego, jak się jest nałogowcem< > > Co to w/g Ciebie jest nałóg alkoholowy, jakie warunki musi spełniać człowiek, żeby stał się nałogowcem? ***Dowodem człowieczeństwa, jest zdolność do solidarności, czyli użyteczności CZŁOWIEKA. A dowodem godności człowieka, jest zdolność czynienia przez człowieka miłosierdzia, które dowodzi cierpliwości człowieka, oraz czynienie miłości, której dowodem jest poświęcenie się człowieka, czyli ofiara i współofiara. Nałóg, JEST STANEM, KTÓRY DOWODZI ODCZŁOWIECZENIA, czyli niemożności solidarnej współpracy, tym samym nieużyteczności człowieka w społeczeństwie. ZDRUFKO! Matyldziu! > Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: To forum pada !! 22.06.11, 00:14 ehsa napisał: >A jak komuś nie zależy, to może brać przykład ze mnie< Nie zależy Ci na życiu?? A kto w takim razie dał się wybebeszyć, i to trzy razy pod rząd... może ja? > Nałóg, JEST STANEM, KTÓRY DOWODZI ODCZŁOWIECZENIA, czyli niemożności solidarnej współpracy, tym samym nieużyteczności człowieka w społeczeństwie.< Ładnie sobie to tłumaczysz, oryginalnie, ale to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 22.06.11, 06:27 matylda1001 napisała: " ehsa napisał: > > >A jak komuś nie zależy, to może brać przykład ze mnie< > > Nie zależy Ci na życiu?? A kto w takim razie dał się wybebeszyć, i to trzy razy > pod rząd... może ja? ***Ja, zawsze walczyłem o samodzielność, i te trzy razy, to przepukliny bo zbyt ciężko harowałem, i znowu szukam roboty. > > > Nałóg, JEST STANEM, KTÓRY DOWODZI ODCZŁOWIECZENIA, czyli niemożności soli > darnej> współpracy, tym samym nieużyteczności człowieka w społeczeństwie.< > > Ładnie sobie to tłumaczysz, oryginalnie, ale to nieprawda. ***Zrozum, Nauka Ojca zawiera wiedzę uniwersalną, czyli wszystkich OBOWIĄZUJĄCA, i wszystkim POŻYTECZNĄ, zatem wiedza ta, posiada precyzyjny stopień uogólnienia. Solidarność, jest jakością postępowania wymaganego od nas, którego jesteśmy NOSICIELAMI. Jest tym samym, minimalną, obowiązującą każdego z nas, jakością sprawiedliwości świadczącą o naszej użyteczności w społeczeństwie. Nałóg, to stan psycho-fizyczny, który należy leczyć, ponieważ uniemożliwia on człowiekowi wymaganą od niego użyteczność. Dlatego to moje określenie nałogu, ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: To forum pada !! 22.06.11, 07:36 nehsa napisał: ***Zrozum, Nauka Ojca zawiera wiedzę uniwersalną, czyli wszystkich OBOWIĄZUJĄCA , i wszystkim POŻYTECZNĄ, zatem wiedza ta, posiada precyzyjny stopień uogólnienia. Do alkoholu dodajesz dodatkowo jakieś psychotropy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 22.06.11, 10:37 monachus napisał: "> nehsa napisał: > > ***Zrozum, Nauka Ojca zawiera wiedzę uniwersalną, czyli wszystkich OBOWIĄZUJĄCA > , i wszystkim POŻYTECZNĄ, zatem wiedza ta, posiada precyzyjny stopień uogólnienia." > > Do alkoholu dodajesz dodatkowo jakieś psychotropy ;) ***A jakbyś mógł, to uzasadnij swoje przypuszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: To forum pada !! 22.06.11, 11:48 nehsa napisał: > ***Ja, zawsze walczyłem o samodzielność, i te trzy razy, to przepukliny bo zbyt ciężko harowałem, i znowu szukam roboty.< No tak, od tego się raczej nie umiera, ale jakość życia znacznie się pogarsza. Czyli jednak zależało Ci na tym, żeby to życie nie było takie do doopy? To całe Twoje pisanie, ten nonszalancki stosunek do życia to ma byc taka kokieteria? :) czy może to na użytek rozgrzeszenia z tej ćwiarteczki dziennie;)? Powiedz mi chociaż, tak na ucho;) czy Ty zdajesz sobie sprawe z tego, że to o dużo za dużo? >Nałóg, JEST STANEM, KTÓRY DOWODZI ODCZŁOWIECZENIA, czyli niemożności solidarnej> współpracy, tym samym nieużyteczności człowieka w społeczeństwie. Nałóg, to stan psycho-fizyczny, który należy leczyć, ponieważ uniemożliwia on człowiekowi wymaganą od niego użyteczność. Dlatego to moje określenie nałogu, ma sens.< Acha! Ty piszesz o rynsztoku, a wszystko powyżej to już nie nałóg... Mylisz się, jest wielu ludzi uzależnionych ale bardzo użytecznych dla społeczeństwa. Naukowcy, lekarze, prawnicy, robotnicy, aktorzy, pisarze, poeci, nauczyciele (obojga płci). Przez całe lata solidarnie współpracują ze społeczeństwem, a własne odczłowieczenie przeżywają w samotności. No, najwyżej czasami rodzina się męczy... >Solidarność, jest jakością postępowania wymaganego od nas, którego jesteśmy NOSICIELAMI.< No i zapewne w ramach tej solidarności powinnam zrozumieć Twoje stanowisko w kwestii alkoholu;)? Może powinnam flaszkę zorganizować (wirtualnie) a może nawet (wirtualnie) zasiąść z Tobą za stołem... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 22.06.11, 13:42 matylda1001 napisała: No i zapewne w ramach tej solidarności powinnam zrozumieć Twoje stanowisko w kw > estii alkoholu;)? Może powinnam flaszkę zorganizować (wirtualnie) a może nawet > (wirtualnie) zasiąść z Tobą za stołem... Nehsa to ponoć wyborny kompan do kielicha , ktoś mi to gdzieś napisał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 22.06.11, 19:58 Mati! Bardzo Cię przepraszam, ale nie pierwszy raz Kolter pisnął na forum o moim rzekomym pijaństwie. A ponieważ ja nie należę do istot dbałych o swój image, to wysypałem parę postów podtrzymujących opinię Kołtusia. Jestem bardzo, bardzo sprawnym facetem. Codziennie w trudnym terenie około 20 km na rowerku, i codziennie minimum 5 ton ciężarkiem, plus inne ćwiczenia. Przecież, aby przepłynąć 1500 m. to trzeba mieć czym. Ostatni raz piłem alkohol, pije tylko wódkę, pięć miesięcy temu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 22.06.11, 21:34 nehsa napisał: > Mati! > Bardzo Cię przepraszam, ale nie pierwszy raz Kolter pisnął na forum o moim rzek > omym pijaństwie. A ponieważ ja nie należę do istot dbałych o swój image, to > wysypałem parę postów podtrzymujących opinię Kołtusia. Nehsa !! alkoholik nawet jak mu butelka z denaturatem będzie z kieszeni wystawał i tak powie ze nie pije :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 23.06.11, 08:37 Kołtuś! To, co ty na mój temat piszesz, nic o mnie nie wiedząc, świadczy o tobie. A mnie, to co o mnie piszesz, jak wykazałem to treścią moich postów - wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 23.06.11, 09:00 nehsa napisał: > Kołtuś! > To, co ty na mój temat piszesz, nic o mnie nie wiedząc, świadczy o tobie. > A mnie, to co o mnie piszesz, jak wykazałem to treścią moich postów - wisi. Opa po ćwiartce tez mi zaczyna wisieć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 23.06.11, 11:10 kolter-xxl napisał: "> nehsa napisał: > > > Kołtuś! > > To, co ty na mój temat piszesz, nic o mnie nie wiedząc, świadczy o tobie. > > A mnie, to co o mnie piszesz, jak wykazałem to treścią moich postów - wis > i. > > Opa po ćwiartce tez mi zaczyna wisieć :))" ***Nie przesadzaj. Violka mówiła, że i po połówce jesteś do spożycia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 23.06.11, 14:14 nehsa napisał: > > Opa po ćwiartce tez mi zaczyna wisieć :))" > > ***Nie przesadzaj. Violka mówiła, że i po połówce jesteś do spożycia. Jak pije to pije ,jak dupce to dupce :) Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 23.06.11, 21:41 I dlatego to forum żyje, a nie pada. Żyć się przyzwoicie ucz, jak się trafi chętna, to Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 23.06.11, 22:06 nehsa napisał: > I dlatego to forum żyje, a nie pada. > Żyć się przyzwoicie ucz, > jak się trafi chętna, to No co ty, mam żonę :) Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 23.06.11, 22:27 A proponowałem wątki o tematyce wręcz prospołecznej, Nawet się Im wdepnąć nie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 23.06.11, 22:40 nehsa napisał: > Już kiedyś mówiłeś o tej sąsiadce. No ale żonę kocham :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 24.06.11, 07:51 No przecież mówię, że tak, dlatego swoją oszczędzasz, a sąsiadkę eksploatujesz. To się nazywa, wzorzec męża. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 24.06.11, 09:09 nehsa napisał: > No przecież mówię, że tak, dlatego swoją oszczędzasz, a sąsiadkę eksploatujesz. > To się nazywa, wzorzec męża. No tak kocha się zony a obrabia jej koleżanki :) Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 24.06.11, 13:12 Ja, proponuję, abyś zgodził się ze mną, i zdiagnozował przyczyny upadku tego forum. Póki co, to jak nie opada, to forum nie pada. Ja, nie lubię wędrować po forach, ale gdybyś mi polecił jakieś śliczne-dynamiczne, to sprawdzę, ale nie spodziewam się nigdzie rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 24.06.11, 13:23 nehsa napisał: > Ja, proponuję, abyś zgodził się ze mną, i zdiagnozował przyczyny upadku tego > forum. > Póki co, to jak nie opada, to forum nie pada. www.youtube.com/watch?v=nSAs15y7Mjw&NR=1&feature=fvwp Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 14:06 ---Nehsiu---dziekuje--jak bedzie taka potrzeba to krzykne :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 14:23 voxave napisała: > ---Nehsiu---dziekuje--jak bedzie taka potrzeba to krzykne :) Jak wywali kolejną ćwiarteczkę to i tak nie usłyszy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: To forum pada !! 21.06.11, 10:41 forum gazety zmierza tam gdzie i gazeta.pl czyli na śmietnik. To było kiedyś dobre forum ale w czasach kiedy na bezrybiu i rak był rybą. Dziś forma tego forumu już jest tak przestarzała że może jedynie tracić użytkowników. Dawniej kiedy było więcej różnorodności trollstwo i oszołstwo było jakoś maskowane, dziś jest jest eksponowane i jak widać wspomagane przez adminów bo to jedyny lojalny klient. A o klientów trzeba dbać. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 10:52 bling.bling napisał: > forum gazety zmierza tam gdzie i gazeta.pl czyli na śmietnik. To było kiedyś do > bre forum ale w czasach kiedy na bezrybiu i rak był rybą. Dziś forma tego forum > u już jest tak przestarzała że może jedynie tracić użytkowników. Dawniej kiedy > było więcej różnorodności trollstwo i oszołstwo było jakoś maskowane, dziś jest > jest eksponowane i jak widać wspomagane przez adminów bo to jedyny lojalny kli > ent. A o klientów trzeba dbać. No cos w tym jest !! Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: To forum pada !! 21.06.11, 10:54 pada to deszcz. natomiast nadaktywnosc nieuziemionej energii panow o ekstremalnych pogladach wprawia forum w turbulencje. stad niewydolnosc pior u tych ktorzy pisac powinni. masz jakie zdanie na [ ] temat, bling? Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: To forum pada !! 21.06.11, 11:29 kalllka napisała: > pada to deszcz. > natomiast nadaktywnosc nieuziemionej energii panow o ekstremalnych pogladach wp > rawia forum w turbulencje. stad niewydolnosc pior u tych ktorzy pisac powinni. > masz jakie zdanie na [ ] temat, bling? są lepsze miejsca do spędzania czasu w miłej atmosferze społecznościowej niż to forum, również wirtualne społeczności mają dziś lepsze platformy niż to co od 10 lat bez zmian wtłacza nam gazeta bez mydła i jeszcze jest z tego taka dumna. Znamienne jest że na forumie siedzą ludzie którzy są tutaj od początku niemal a forum gazety było ich pierwszym kontaktem ze społecznością wirtualną. Mało jest świeżaków bo ci nie widzą nic atrakcyjnego w forach dla swoich rodziców. My zaś możemy skończyć jak sieroty po komunie i wspominać bez końca jak to fajnie było kiedy był szarik, oranżada w proszku czy kartki na mięso. Bo taka jest też siermiężna rzeczywistość formy forum na gazecie jak siermiężna była rzeczywistość peerelu. Znamienne to że ta siermiężność tak podniecająca dla ejakulantów wątkowych ich przyciąga, ku chwale administracji gazetowej że im numery nie spadają. Dziś sama gazeta też zamieniła się w wielkiego trolla o czym świadczą chociaż te nieznośne slajdowe dzieła redakcji które polegają na człowieko-kliku dziesięciokrotnym by dotrzeć do gó...anego końca. Taki też gó...any jest los i tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: To forum pada !! 21.06.11, 12:26 zgodze z Toba blingu co do kombatanckiego charakteru gazety. zgodze, ze najgorszym z posuniec bylo marketingowe podzielenie sie gazety/wyborczej- podczas pierwszej fali popzycjonowania i competition w polskich mediach. ale i zgodze, ze to wlasnie administracja odcina od nas kupony z lotto i nie raz, ten tzw niepotrzebny zbowid, zus- recyklinguje - trzepiac na reklamach i przekierowaniach "historie"- pozycje niejednej firme hostelowej. dlatego wciaz sie wtracam- mimo wszech panujacego tutaj lekcewaznia prawa autorskiego, zgody na polszmaciarska atmosfere- kon- inspiracyjnej mamony tv biznesu, fucktow i dorywania do opieki nad nami- PRostaczkow z podlaczonymi konsolami i phonami z gra planszowa- gazeta.pl ; dlatego, ze wierze, iz wciaz istnieja wsrod tego celebryckiego spedu- zwykli uzerzy czy normalni ET. zrownowazeni codziennym uzyciem internetu- ludzie, ktorym plata czolowego nie zmulilo i wyzwola mysl ( ciag przyczynowo-skutkowy) podczas stukania w klawiature. w nich wierze, tak jak w stara wiare- z GWardi, Rzepy,,,itd oraz genius loci [] miejsca. aha, jeszcze jedno, piszac zalogowana wlacza " mi sie automatycznie- -adamowo blogi kwiecisty styl i ciag skojarzeniowy" ale to uwaga ad 'hoc oraz do wiadomosci programistow z perly ( zdaje sie) Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 21.06.11, 15:00 bling.bling napisał: "> forum gazety zmierza tam gdzie i gazeta.pl czyli na śmietnik. To było kiedyś do > bre forum ale w czasach kiedy na bezrybiu i rak był rybą. Dziś forma tego forum > u już jest tak przestarzała że może jedynie tracić użytkowników. Dawniej kiedy > było więcej różnorodności trollstwo i oszołstwo było jakoś maskowane, dziś jest > jest eksponowane i jak widać wspomagane przez adminów bo to jedyny lojalny kli > ent. A o klientów trzeba dbać." ***No, a kim byli ci wspaniali ludzie, którzy przestali wdeptywać na to forum? Wystarczy przeglądnąć setki wątków dwa, trzy lata wstecz, tak, jak ja to zrobiłem. I jak chcesz możesz padać przed tematami i poziomem, NA KOLANA. Moim zdaniem, szkoda kolan. Ktoś kiedyś o kimś trafnie spostrzegł: "Był wybitnie elokwentnym człowiekiem, i mógł porozumiewać się w siedmiu językach, niestety w żadnym, nie miał nic sensownego do powiedzenia." Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 15:13 Nehsiu--jak nie gadasz o buku to jestes fajny facet :) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: To forum pada !! 21.06.11, 12:56 A ja mam pomysł na zwiększenie frekwencji, kropka będzie nam swoje foty w negliżu po kawałku odsłaniała. Większość facetów choć krótki komentarzyk zostawi, a panie z pewnością będą miały spooooro do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Nie demonizuj siebie-to tylko sezon ogórkowy 21.06.11, 12:59 Forum przygasa kiedy za oknem robi się pogodnie,kiedy przychodzi pora kanikuły. To nawet zauważyła taka blondynka jak ja. A rotacja ...cóż-jedni przychodzą,inni odchodzą. Za mojej tu bytności przez FS przewinęło się mnóstwo forumowych osobistości. Cała plejada gwiazd. Kompletny przegląd społeczny. Niektórych(jak Piwusia)wspominam z łezką w oku. A po innych nikt nie płacze..... Jak w realu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Mane, tekel, fares IP: *.net 21.06.11, 13:27 Bo wszystko już było. Obgadane, wyjaśniane, prostowane. Pytać po raz dziesiąty miligrama skąd u niego tyle nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Mane, tekel, fares 21.06.11, 13:32 Zaraz się okaże, że forum przy życiu trzyma głupota osiołka. Odwołuję to, co pisałem o nieodpowiadaniu na posty tego głupola! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Mane, tekel, fares IP: *.net 21.06.11, 13:38 W zasadzie tak. Szkoda, że jest tak mało interaktywny. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Mane, tekel, fares 21.06.11, 13:41 Nie wymagajmy od liczydła tyle, co od komputera Odra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Mane, tekel, fares IP: 89.243.59.* 21.06.11, 14:04 czy chcesz powiedziec siuxu, by nie zawracac nokia Wisly? czas rzucania dwuznacznych hasel sie skonczyl. na calym swiecie jest kryzys ekonomiczny i wiedza o tym wszystkie pocety ( kieszenie). czas wiec przestac zbijac z pantalyku- tak polska wladze jak polskich uzerow. mnie doswiadczenia z gsm i internetem kilku rzeczy nauczylo, po pierwsze ze w sieci nigdy sie nie jest anonimowym, ( bo skoro musi byc wejscie musi byc wyjscie) oraz ze petlenie tych spraw do niczego nie prowadzi. za to rzeczowa wiedza ( jawne sposoby informowania) o sieci i ludziach pomagaja zrozumiec wiele miedzyludzkich spraw. wiec myslenie o wirtualu jako odrebnej -rzeczywistosci ( sic!) nielogicznym dzieleniem- bo niedocenianiem innych ( czynieniem z nich wrogow) a przecenianiem siebie i jednoznacznym (dla forrinersow) robieniem w trabe bo wystawianiem jezyka:P tylko na pokaz. tego mnie siec nauczyla ,ze warto sie uczyc, a nie warto na pokaz. a jestem tylko( jakkolwiek to rozumiesz ) przecietna stara kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Mane, tekel, fares 21.06.11, 14:18 I z tego powodu tak gmatwasz i udziwniasz wypowiedzi? A może to z braku klarowności myśli/wiedzy/opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Mane, tekel, fares IP: 89.243.59.* 21.06.11, 14:37 no sam zobacz jak mnie uzyles: "gmatwam" "udziwniam"- tylko z powodu niedostatku klarosci, opinii- wiedzy( sic!)? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Mane, tekel, fares 21.06.11, 14:41 Najprościej jest odpowiedzieć na pytanie, nie ma co się obrażać :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Mane, tekel, fares IP: 89.243.59.* 21.06.11, 14:59 prosze bardzo, odpowiadam. nie,nie z tego powodu. zapytasz o cos jeszcze, czy watek z Twojej strony padnie, a callter nie bedzie mial (+ -0.02 zl) z mojego- przekierowania? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Mane, tekel, fares 21.06.11, 15:06 nie, nie zapytam. Powiem więcej, nie interesują mnie twoje podejrzliwe wizje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Mane, tekel, fares IP: 89.243.59.* 21.06.11, 15:29 to milo, ze nie chcesz zasilac szemranego interesu. wyjasniajac Ci -na koniec: nie jestem podejrzliwa -jesli juz to podgladana. zadna to zreszta tajemnica, ze google+ kilka programow sluza wyciaganiu i chomikowaniu informacji. ale po polsku niestety "sluza " do lamania (prawa) przez np naduzywanie sciezek dostepu do IP, przekierowan na konsole i platformy do gier oraz, a zwlaszcza wtedy "sluza"- gdy utrwalaja moralne podstawy- takie jak Twoje..... zatem, zycze Ci tylko zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Mane, tekel, fares 21.06.11, 17:32 za życzenia dziękuję, w pewnych aspektach się przydadzą. A co ty masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Mane, tekel, fares 21.06.11, 13:56 33qq napisał: > Zaraz się okaże, że forum przy życiu trzyma głupota osiołka. Odwołuję to, co pi > sałem o nieodpowiadaniu na posty tego głupola! Dzięki niemu co dzień odżywa osioł :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Mane, tekel, fares IP: 89.243.59.* 21.06.11, 13:40 tak, wszystko. wlacznie z laczeniem sie za pomoca telepatii. tyle, ze nie wszyscy uzerzy o tym wiedza. i obowiazkiem swiadomych, szanowny k∏∏o, jest ( bez owijania w welne) spokojne i rzeczowe uswiadamianie teenejdzersow -zwlaszcza tych dopadajacych- wladzy. mnie dodatkowo niepokoi-rosnace podczas stukania w klawiature, e-go. zwlaszcza u pan. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Mane, tekel, fares 21.06.11, 13:43 stukania? A nie delikatnych muśnięć opuszkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126 kropek Sto dwadzieścia sześć kropek IP: 66.90.73.* 21.06.11, 13:34 .............................................................................................................................. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Sto dwadzieścia sześć kropek 21.06.11, 13:44 Gość portalu: 126 kropek napisał(a): > ..............................................................................................................................< Do cholery, raz byś te swoje kropki przecinkami poprzedzielał, łatwiej byloby policzyć i przekonac się, czy nie łżesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Sto dwadzieścia sześć kropek IP: *.net 21.06.11, 13:54 Zgadza się, raz się tylko pomyliło i raz powtórzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Sto dwadzieścia sześć kropek 21.06.11, 13:48 _.././_.../../._../ Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: To forum pada !! 21.06.11, 13:58 Nie uważasz, że przypisujesz sobie zbyt duże zasługi? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 14:04 strikemaster napisał: > Nie uważasz, że przypisujesz sobie zbyt duże zasługi? :D No na pewno kilku pseudo znawców biblii srogo zgromiłem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: To forum pada !! 21.06.11, 14:29 > No na pewno kilku pseudo znawców biblii srogo zgromiłem :))) Nie zauważyłeś, że oni są całkowicie zaimpregnowani, odporni na ośmieszenie i kompromitacje? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 14:54 strikemaster napisał: > > No na pewno kilku pseudo znawców biblii srogo zgromiłem :))) > > Nie zauważyłeś, że oni są całkowicie zaimpregnowani, odporni na ośmieszenie i k > ompromitacje? Jednak uważam ze ja sporo z nich wypłoszyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: To forum pada !! 21.06.11, 15:01 Moze nalezy wprowadzic jakies reformy? Jakis plan trzymiesiecznej odbudowy wirtualnej? Na tym forum jest za malo serdecznosci, a za duzo chuliganstwa i zlosliwosci. Poza tym srednia wieku uczestnikow tego forum jest... hm... imponujaca. Wynosi gdzies ok. 60 lat. Potrzebujemy swiezej krwi. Najlepiej piec atrakcyjnych panienek, ktore lubia sie dzielic swoimi przezyciami. To bedzie jednak trudne. Bo mam wrazenie, ze GW zatrudnia z reguly dojrzale panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: To forum pada !! IP: 89.243.59.* 21.06.11, 15:06 top, nie wysilaj sie z ta swieza krwia. takim starym zoombie jak Ty nie przystoi strojenie zartow z wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: To forum pada !! 21.06.11, 15:14 top, nie wysilaj sie z ta swieza krwia. takim starym zoombie jak Ty nie przystoi strojenie zartow z wieku. Bez przesady. 38 lat to idealny wiek, aby imponowac dwudziestolatkom. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 15:20 rata.sofisticada napisała: > top, > nie wysilaj sie z ta swieza krwia. takim starym zoombie jak Ty nie przystoi str > ojenie zartow z wieku. > > Bez przesady. 38 lat to idealny wiek, aby imponowac dwudziestolatkom. Nabytkiem piwnym ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: To forum pada !! 21.06.11, 15:27 Nabytkiem piwnym ?? Raczej oglada intelektualna, wrazliwoscia na bodzce estetyczne i - takie zycie - doswiadczeniem erotycznym. Jak to sie mowi, nie od razu zbudowano Krakow. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 16:02 rata.sofisticada napisała: > Nabytkiem piwnym ?? > > Raczej oglada intelektualna, wrazliwoscia na bodzce estetyczne i - takie zycie > - doswiadczeniem erotycznym. Jak to sie mowi, nie od razu zbudowano Krakow. Młode panny potrzebują je.baków a nie tańcorów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze wiesz kto Re: To forum pada !! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.11, 20:28 rata.sofisticada napisała: Bez przesady. 38 lat to idealny wiek, aby imponowac dwudziestolatkom. no właśnie takie wyobrażenie o tobie miałem, trzydziestoośmolatek który odczuwa potrzebę zaimponowana małolatom, rozumiem że skoro rówieśnikom się nie da.... Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 15:17 Kalka--ale mnie tym starym zombie rozśmieszylas ---na ciebie zawsze mozna liczyć hi,hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: To forum pada !! IP: 89.243.59.* 21.06.11, 15:47 o sorry Mario,za pomylke. lody zoombie, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 21.06.11, 16:01 Kalka----podoba mi sie tak jak było przedtem stary zoombie --taka smaka Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 15:09 rata.sofisticada napisała: (..) Cycate dwudziestki na rurkach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: To forum pada !! 21.06.11, 15:22 Cycate dwudziestki na rurkach ?? Nie przecze, lubie panie z obfitym biustem. Przy okazji. Jak to sie dzieje, ze w takim prawicowym Fox News maja panienki prezenterki na widok ktorych chce rozporek rozerwac. A jak sie oglada lewicowe, zasluzone CNN to z reguly czlowiek czuje sie jakby mu wsypano wiadro lodu do gaci. Lewicowe media pozostaja w tyle w pewnych sprawach. Cale szczescie dla polskich lewicowych mediow, ze telewizja Trwam nie eksponuje nadzwyczaj kobiecego piekna na ekrenia podczas wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: To forum pada !! IP: 89.243.59.* 21.06.11, 15:44 idac tym topem, ( myslenia) w telewizji Trwam widac tylko sutkianny. ze tez ci sie chce nieustannie, ehh rat. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: To forum pada !! 21.06.11, 15:59 idac tym topem, ( myslenia) w telewizji Trwam widac tylko sutkianny. ze tez ci sie chce nieustannie, ehh rat. Staram sie byc konsekwenty. Jesli nie mam zaufania do Strikemastera paradujacego w kiecce, to dlaczego mialbym byc poblazliwy dla prezenterow telewizji Trawam? Uczciwosc intelektualna nie pozwala mi na hipokryzje. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 21.06.11, 16:03 Dla mnie nie ma nic bardziej podniecającego, niż widok zasłużonego SLD-owca(barana), tuż po postrzyżynach, na Paradzie Rófności, któren se przybrał nazwisko KALISZ. "Jak zoczę Kalisi tors efebi, ąż mi sie w głowie jebi." Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 16:14 nehsa Ty nałogu ;mój kolega kiedyś narzekał na ból wątroby, zrobił sobie badanie okazało się ze ma 0,8 promila. Choć pił tylko 2-3 piwa ale codziennie !! Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 21.06.11, 20:34 kolter-xxl napisał: "> nehsa Ty nałogu ;mój kolega kiedyś narzekał na ból wątroby, zrobił sobie badani > e okazało się ze ma 0,8 promila. Choć pił tylko 2-3 piwa ale codziennie !! " ***Wytłumaczyłem Wam, treściwie i racjonalnie, kiedy obiektywnie można stwierdzić, że człowiek wpadł w nałóg, np. alkoholowy. I nie spotkałem się z Waszej strony z krytyką mojej opinii. Ja robiłem takie badanie, i powtarzałem je. Poniżej 0.45 nie zszedłem. Ale jest mi coraz ciężej utrzymać ten racjonalny poziom. Nie mogę znaleźć żadnej roboty, za którą zapłata umożliwiłaby mi chociaż wymagane od człowieka 0,30. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 21:38 nehsa napisał: > ***Wytłumaczyłem Wam, treściwie i racjonalnie, kiedy obiektywnie można stwierdz > ić, że człowiek wpadł w nałóg, np. alkoholowy. I nie spotkałem się z Waszej str > ony z krytyką mojej opinii. Alkoholicy są mistrzami kłamstwa i manipulacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nehsa Re: To forum pada !! IP: *.saite.com.pl 22.06.11, 06:00 kolter-xxl napisał: > nehsa napisał: > > > ***Wytłumaczyłem Wam, treściwie i racjonalnie, kiedy obiektywnie można st > wierdz > > ić, że człowiek wpadł w nałóg, np. alkoholowy. I nie spotkałem się z Wasz > ej str > > ony z krytyką mojej opinii. > > Alkoholicy są mistrzami kłamstwa i manipulacji :))) ***Jeśli już, to miszczami. Kup se słownik mowy polski, nieuku. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: To forum pada !! 22.06.11, 07:35 Ty nehsa naprawdę masz problemy alkoholem www.miejski.pl/slowo-miszcz Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 22.06.11, 10:41 W odpowiedzi na twój poprzedni post zaproponowałem, abyś uzasadnił swoje przypuszczenie. W odpowiedzi na ten, powtarzam propozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 22.06.11, 09:37 Gość portalu: nehsa napisał(a): > ***Jeśli już, to miszczami. Kup se słownik mowy polski, nieuku. Opa staram sie ciebie nie obrażać choć mam ciebie za niezłego czubka !! Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 22.06.11, 10:52 Kołtuś! Ludzie o niskiej inteligencji, są pozbawieni poczucia humoru. Ale jak chcesz, to możemy sobie racjonalnymi dowodami uświadomić, kto z nas kim jest. Zatem skupimy się na publicznym wyeksponowaniu naszych zasług na tych forach. I wtedy ten wątek, może pobić rekord długości. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 22.06.11, 11:00 nehsa napisał: > Kołtuś! > Ludzie o niskiej inteligencji, są pozbawieni poczucia humoru. No ale jak ktoś tak wali ci nieuku .... > Ale jak chcesz, to możemy sobie racjonalnymi dowodami uświadomić, kto z nas kim > jest. Nie wchodzę z tobą w dyskusje prowadzące w kosmos :)) > Zatem skupimy się na publicznym wyeksponowaniu naszych zasług na tych forach. > I wtedy ten wątek, może pobić rekord długości. Zasług :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 22.06.11, 11:29 Ośmieliłem się przypuszczać, że jakieś masz, np. pogonienie kota prymitywnym religiantom. Ale skoro nie masz żadnych nadto. A przecież cały czas, w tym państwie i kraju obserwujemy i borykamy się z deficytem SPRAWIEDLIWOŚCI. W Konstytucji RP, zbiór intelektualnych gwiazd "Made in Poland", nie wiem, czy już z prof.Hartmanem, nie potrafił ani zdefiniować, ani posłużyć się prawidłowo żadną, powtarzam, żadną z tak zwanych FUNDAMENTALNYCH WARTOŚCI. Dlatego powinni ci gwiazdorzy intelektu zapoznać się na YT z filmikiem "MOTYLEK", który ktoś tu zaproponował. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 22.06.11, 13:35 nehsa napisał: > Ośmieliłem się przypuszczać, że jakieś masz, np. pogonienie kota prymitywnym religiantom. No to też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: To forte piada !! IP: 89.243.59.* 21.06.11, 16:17 ehh, w_pejsah co masz do pianino ino ino? zwierz sie stary ( ja wszystko napisze) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forte piada !! 21.06.11, 16:22 Kalka ------miszczyni ty moja---jak ja lubie twoje słowotwórstwo i pojęciotwórstwo Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: To forum pada !! 21.06.11, 17:52 Dla mnie nie ma nic bardziej podniecającego, niż widok zasłużonego SLD-owca(bar > ana), tuż po postrzyżynach, na Paradzie Rófności, któren se przybrał nazwisko K > ALISZ. Na wstepie wazne wyjasnienie. Choc jestem goracym entuzjasta linii leninowskiej, nie jestem jednak dogmatykiem leninowskim. Czyli ideologicznie jestem wyrobiony, ale mam umysl bardziej elastyczny niz Wodz. Lubie Rysia Kalisza. Gdyby uczestniczyl w paradzie gejow w sukience, nie przeszkadzaloby mi to w ogole. Wiec dlaczego mam obiekcje do Strikemastera w kiecce na przyklad. Wcale nie dlatego, ze Rysia lubie, to akceptuje kiecki, a Strikemastera nie lubie, to sie czepiam. Nie, nie... Widzicie, taki Picasso zanim zaczal eksperymenty artystyczne, opanowal do perfekcji tradycyjne techniki i warsztat. Duzo jego plagiatorow bylo warsztatowo tragicznych, ale chwytali sie za sztuke abstrakcyjna. Takim malarzem to ja tez moge byc. Lewicowcy przypominaja malarzy. Niech taki lewicowiec jeden z drugim osiagnie cos wartosciowego dla lewicy, np. ulzy klasie robotniczej czy glodujacym, a dopiero potem zaklada kiecki. Bo teraz jest dokladnie odwrotnie. Mlodzi lewicowcy nic jeszcze nie zrobili dla lewicy, a na dzien dobry chca ubierac sukienki. Nie mowie tu bynajmniej o gejach. Wiem, ze zlosliwi moga wykorzystac ten post, zeby mi po raz kolejny przykleic gebe prawicowca, ze niby probuje robic lustracje w meskiej garderobie. Ale wiem tez, ze obiektywni forumowicze zrozumieja przeslanie tego postu. Jesli jestes lewicowcem, a nie jestes gejem, to zasluz sie jakos dla ruchu, a dopiero potem zakladaj sukienke. A nie odwrotnie. Inaczej w kieckach mlodzi lewicowcy beda wygladac jak swieccy klerycy. Czy naprawde tego chcemy? Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 21.06.11, 21:06 rata.sofisticada m.in., napisała: "...Niech taki lewicowiec jeden z drugim osiagnie cos wartosciowego dla lewicy, > np. ulzy klasie robotniczej czy glodujacym,..." ***Czytałem sporo twoich postów. I ty, podobnie jak ja, a także podobnie jak inni, poszukujemy odpowiedzi na pytanie, co należy robić, aby było sprawiedliwiej? Wy, w swoich poszukiwaniach, zdecydowaliście się poszukiwać tej odpowiedzi w nauce ludzkiej. Ja, zdecydowałem się poszukiwać tej odpowiedzi w Nauce Wszechmogącego Ojca, ponieważ słabiutki poziom mojego przygotowania intelektualnego, skłaniał do takiej decyzji, bo Nauka Jedynego Ojca, jedynie wymaga, od chcącego Ją zrozumieć, aby konfrontował podane w Niej wiadomości z rzeczywistością=faktami, i na podstawie tych faktów, a nie własnego widzimisię, wyciągał zgodne z logiką wnioski. Zatem wiedza, której w przeciwieństwie do Was, nie zdołałem nabyć, nie była warunkiem zrozumienia Nauki Jedynego Ojca. I na tych forach, staram się podać Wam dostrzeżone przeze mnie fakty, i moje wnioski, w nadziei, że być może, zostaną sensownie skorygowane - zdyskwalifikowane, bądź zaakceptowane. Niestety, dziesiątki kontr postów, rozpoczyna się od gołosłownych inwektyw. A pytanie o SPRAWIEDLIWOŚĆ, nadal dla Was pozostaje otwarte, a do mojego dorobku, nikt z Was nie chce się odnieść. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 21:36 rata.sofisticada napisała: > Lubie Rysia Kalisza. Przez takich jak on ja nie zagłosuje na lewice nigdy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 21.06.11, 21:45 Kolter! Załóżcie Obywatelski Komitet Wyborczy, a namawiam Was na partie. Bo na dzień dzisiejszy, po prostu nie ma na kogo głosować, bo oni wszyscy we wszystkich partiach, są bez-koncepcyjnymi eunuchami. I podałem Wam, najbardziej racjonalny z racjonalnych, i najkrótszy z najkrótszych PROGRAM. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 21:56 nehsa napisał: > Kolter! > Załóżcie Obywatelski Komitet Wyborczy, a namawiam Was na partie. Dyć ja tu sam . Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: To forum pada !! 21.06.11, 22:40 Przez takich jak on ja nie zagłosuje na lewice nigdy !!! Co Ci, kurna, Rysiu, zawinil? Tylko rzeczowo i bez oszolomstwa prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 22:41 rata.sofisticada napisała: > Przez takich jak on ja nie zagłosuje na lewice nigdy !!! > > Co Ci, kurna, Rysiu, zawinil? Tylko rzeczowo i bez oszolomstwa prosze. Oszołomstwa to dopatruj się wśród towarzyszy z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 21.06.11, 23:00 Rysiu Kalisz, jest "przebierańcem". To po pierwsze. Jest prawnikiem w Polsce, czyli nie ma pojęcia zielonego, czym jest sprawiedliwość, a zatem nie ma żadnych kwalifikacji na lewicowego polityka, co innego, na lewego. Poprzez obecność na Paradach Równości, propaguje zbydlęcenie człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 23:03 nehsa napisał: > Poprzez obecność na Paradach Równości, propaguje zbydlęcenie człowieka. Zgadza się ; www.gadu-gadu.pl/ryszard-kalisz-wspiera-kosciol Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: To forum pada !! 21.06.11, 23:09 Jest prawnikiem w Polsce, czyli nie ma pojęcia zielonego, czym jest sprawiedliwość, a zatem nie ma żadnych kwalifikacji na lewicowego polityka, co innego, na lewego. O wypraszam sobie najmocniej. Wlodzimierz Lenin byl prawnikiem. A obecnosc Rysia na paradzie to dowod odwagi. Bo w odroznieniu od zespolu redakcyjnego GW nie przestraszyl sie prawicowych bojowek. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 22.06.11, 11:38 rata.sofisticada napisała: "> Jest prawnikiem w Polsce, czyli nie ma pojęcia zielonego, czym jest sprawied > liwość, a zatem nie ma żadnych kwalifikacji na lewicowego polityka, co innego, > na lewego. > > O wypraszam sobie najmocniej. Wlodzimierz Lenin byl prawnikiem. A obecnosc Rysi > a na paradzie to dowod odwagi. Bo w odroznieniu od zespolu redakcyjnego GW nie > przestraszyl sie prawicowych bojowek" ***Rysiu, Lfie serce! Przecież, dlatego go wiozą, jak bekę smalcu, że się boi iść ramie w ramię z tymi sympatycznymi, nieszczęśliwymi ludźmi, poprzestającymi na seksualnych surogatach. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: To forum pada !! 21.06.11, 23:02 Oszołomstwa to dopatruj się wśród towarzyszy z SLD Nie napisalem, ze jestes oszolem. Chodzilo mi o to, ze ludzie przy ocenie SLD uciekaja sie do powierzchownych wnioskow. Z rozpedu powielaja stereotypy. A tymczasem SLD to najnowoczesniejsza formacja polityczna w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 23:04 rata.sofisticada napisała: > > Nie napisalem, ze jestes oszolem. Chodzilo mi o to, ze ludzie przy ocenie SLD u > ciekaja sie do powierzchownych wnioskow. Z rozpedu powielaja stereotypy. A tymc > zasem SLD to najnowoczesniejsza formacja polityczna w Polsce. Od lat widzę ze rychu kalisz jest najbardziej spolegliwym wśród polityków lewicy wobec kleru watykańsliego !! Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: To forum pada !! 21.06.11, 23:15 Od lat widzę ze rychu kalisz jest najbardziej spolegliwym wśród polityków lewicy wobec kleru watykańsliego !! Nie myl strategii od oportunizmu. Rysiu widzi caly horyzont polityczny i wybiega przy okazji w przyszlosc, a ty sie kierujesz emocja chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 21.06.11, 23:23 rata.sofisticada napisała: > > Nie myl strategii od oportunizmu. Rysiu widzi caly horyzont polityczny i wybieg > a przy okazji w przyszlosc, a ty sie kierujesz emocja chwili. Ta strategia nie ruszania kloaki kościelnej i tolerowanie a wręcz samemu zapoczątkowanie komisji majątkowej do życia. Skutecznie mnie wyleczyło z udzielaniem poparcia dla komuchów Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: To forum pada !! 21.06.11, 23:33 Ta strategia nie ruszania kloaki kościelnej i tolerowanie a wręcz samemu zapoczątkowanie komisji majątkowej do życia. Skutecznie mnie wyleczyło z udzielaniem poparcia dla komuchów Jesli zalezy Ci na czasie, to popieraj na lonie lewicy odlam leninowski. Jesli bedziemy ponownie stanowic wiekszosc w partii, sprawy nabiora dynamiki. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: To forum pada !! 22.06.11, 07:57 rata.sofisticada napisała: > Jesli zalezy Ci na czasie, to popieraj na lonie lewicy odlam leninowski. Jesli > bedziemy ponownie stanowic wiekszosc w partii, sprawy nabiora dynamiki. Na ch uj nam swoboda ruskiego naroda gdy niema co palić i nie ma co pić. Burdele zamknięte ,a panienki wycięte i jak tu normalny Rosjanin ma żyć !! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 22.06.11, 09:35 rata.sofisticada napisała: > Jesli zalezy Ci na czasie, to popieraj na lonie lewicy odlam leninowski. Jesli > bedziemy ponownie stanowic wiekszosc w partii, sprawy nabiora dynamiki. Jeszcze na głowę nie upadłem żeby na bolszewików głosować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: To forum pada !! IP: *.internetia.net.pl 22.06.11, 01:33 To forum "społeczeństwo" a nie "religia". Co tu ma do rzeczy konfrontacja jakichś religiantów z kotletem? kolter-xxl napisał: > Coraz mniej wpisów , co chwila ktoś związany z tym forum znika . > Ciekawe na ile to moja wina ?? Ilu religiantów wystraszyła konfrontacja zemną ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 22.06.11, 09:35 Gość portalu: lol napisał(a): > To forum "społeczeństwo" a nie "religia". Co tu ma do rzeczy konfrontacja jakic > hś religiantów z kotletem? Lolek z którego kryminału cie wypuścili ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: To forum pada !! IP: *.internetia.net.pl 24.06.11, 21:47 > Lolek z którego kryminału cie wypuścili ?? Ehh. Typowa kotleciarska odpowiedz. A pozniej dziwisz sie, ze ploszysz normalnych ludzi. A przeciez grzecznie zapytalem o co chodzi z konfrontacja religiantow z kotletem na forum spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 24.06.11, 21:52 Gość portalu: lol napisał(a): > > Lolek z którego kryminału cie wypuścili ?? > > Ehh. Typowa kotleciarska odpowiedz. A pozniej dziwisz sie, ze ploszysz normalny > ch ludzi. > A przeciez grzecznie zapytalem o co chodzi z konfrontacja religiantow z kotlete > m na forum spoleczenstwo. Lolek , obiecałeś ze naćpany na forum nie przyleziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: To forum pada !! IP: *.internetia.net.pl 24.06.11, 21:54 > Lolek , obiecałeś ze naćpany na forum nie przyleziesz. Typowy kotlet. Wciąż nie odpowiada na proste pytanie. A później będzie bredził o tym, że kogoś tam na argumenty pokonał. Żegnam. Z alkoholikami się nie zadaję. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 24.06.11, 22:01 Gość portalu: lol napisał(a): > > Lolek , obiecałeś ze naćpany na forum nie przyleziesz. > > Typowy kotlet. Wciąż nie odpowiada na proste pytanie. A później będzie bredził > o tym, że kogoś tam na argumenty pokonał. Żegnam. Z alkoholikami się nie zadaję Bay , bay ćpunie Odpowiedz Link Zgłoś
y.agni.k Re: To forum pada !! 22.06.11, 09:57 > Coraz mniej wpisów , co chwila ktoś związany z tym forum znika . Straszne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 22.06.11, 09:59 y.agni.k napisała: > > Coraz mniej wpisów , co chwila ktoś związany z tym forum znika . > > Straszne ;-) Nie zapłaczesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 22.06.11, 11:18 Dla publisi z tego forum w czynie społecznym. Jak jest różnica pomiędzy politykiem a kapłanem? Najistotniejsza różnica, jest w nazewnictwie. Tak politycy, jak i kapłani, to najzwyczajniejsi oszuści, których zawód, polega na wprowadzaniu ludzi w błąd, celem podporządkowania ich niesprawiedliwym, nieracjonalnym wzorcom międzyludzkiej współpracy w celu osiągnięcia jak największej korzyści majątkowej. Zatem, są to ludzie podli, a ich profesje bliźniacze. Jest oczywistym FAKTEM, że podlejszymi są kapłani, ponieważ oni, dążąc do skuteczniejszego ogłupienia ludzi, najbezczelniej w świecie głoszą, że rozpowszechniana przez nich wiedza, i proponowane przez nich wzorce międzyludzkiej współpracy, pochodzą od samego Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: To forum pada !! 22.06.11, 15:23 Czytałem sporo twoich postów. I ty, podobnie jak ja, a także podobnie jak inni, poszukujemy odpowiedzi na pytanie, co należy robić, aby było sprawiedliwiej? Musze kiedys podyskutowac z Toba o sprawach duchowych, bo choc jestem wyznawca materializmu dialektycznego, to jednak chcialbym poznac prady duchowe, ktore moga uksztaltowac rzeczywistosc duchowa w tym stuleciu. Nie wierze w czary-mary, ale przyznaje, ze nie dopatrzylem sie slabosci logicznych w systemie nauk Boga Ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 22.06.11, 20:22 rata.sofisticada m.in., napisała: "...to jednak chcialbym poznac prady duchowe, ktore mo > ga uksztaltowac rzeczywistosc duchowa w tym stuleciu..." ***Piszę o tym, bo przestrzeganie tej wiedzy, to natychmiastowe miliardowe oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: To forum pada !! 22.06.11, 21:46 Piszę o tym, bo przestrzeganie tej wiedzy, to natychmiastowe miliardowe oszczędności. Wydaje mi sie, ze dotychczas Twoim wielkim atutem jako nauczyciela duchowego bylo to, ze nie nawolywales do dawania na tace. Ale jak zaczniesz poruszac temat kasy, wzbudzisz podejrzenia. Czarnych mozesz tylko pokonac, ze tak powiem, czystoscia finansowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 22.06.11, 21:49 rata.sofisticada napisała: > Wydaje mi sie, ze dotychczas Twoim wielkim atutem jako nauczyciela duchowego bylo to, ze nie nawolywales do dawania na tace. No jak zassa kiedyś to może zawołać za nauczanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: To forum pada !! 22.06.11, 21:57 No jak zassa kiedyś to może zawołać za nauczanie :)) A moze Nehsa powinien publicznie obiecac, ze nie zdradzi nauki Ojca (Boga) na rzecz mamony? Po prostu zlozyc publiczna deklaracje. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 22.06.11, 22:05 rata.sofisticada napisała: > No jak zassa kiedyś to może zawołać za nauczanie :)) > > A moze Nehsa powinien publicznie obiecac, ze nie zdradzi nauki Ojca (Boga) na r > zecz mamony? Po prostu zlozyc publiczna deklaracje. Zamożny o ile pamiętam nie jest , a jak zacznie wiernych przybywać to i koszty działalności się podniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: To forum pada !! 22.06.11, 23:41 Zamożny o ile pamiętam nie jest , a jak zacznie wiernych przybywać to i koszty działalności się podniosą. Tak. Ale jak przybedzie wiernych, to bedzie mogl prawnie uporzadkowac swoja dzialanosc duchowa i zalozyc swoj kosciol. A wtedy nie bedzie musial placic podatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 23.06.11, 00:01 rata.sofisticada napisała: > Tak. Ale jak przybedzie wiernych, to bedzie mogl prawnie uporzadkowac swoja dzi > alanosc duchowa i zalozyc swoj kosciol. A wtedy nie bedzie musial placic podatkow No ale o kasę zacznie wołać Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 23.06.11, 08:49 Nauka Ojca, jest nauką o odpowiedzialności człowieka. Przestrzegasz Jej, unikniesz odpowiedzialności. Nie przestrzegasz, ponosisz karę. Wykluczona jest, jakakolwiek bezkarność pogardy Nauka Ojca. Nauka Ojca, jest wzorcem sprawiedliwej współpracy każdego społeczeństwa. Zatem wzorcem etycznym, a nie wzorcem dla działalności religijnej. Za co te pieniądze miałbym niby brać? Ostrzeżenie dla chciwców brzmi: "Darmoście wzięli, darmo dawajcie" Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Nie przesadzaj 22.06.11, 23:54 kogo miałbys odstraszać? smrodu skarpetek przez monitor nie czuc ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Nie przesadzaj 23.06.11, 00:00 qqazz napisał: > kogo miałbys odstraszać? smrodu skarpetek przez monitor nie czuc ;) Ja tam czuje próchnice z twoich ust . Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Nie przesadzaj 23.06.11, 01:14 To jeszcze bąka puszczę coby odswierzyc ci powietrze przed monitorem;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Nie przesadzaj 23.06.11, 08:27 qqazz napisał: > To jeszcze bąka puszczę coby odswierzyc ci powietrze przed monitorem;) Myślałem ze już to zrobiłeś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
propanstwowiec Re: To forum pada !! 23.06.11, 21:53 Forum nie pada. choć przyznać muszę, iż wnikliwych postów jak na lekarstwo. A i tematy nie najistotniejsze. Może wynika to z przeciętnego wieku forowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 23.06.11, 22:07 propanstwowiec napisał: > Forum nie pada. choć przyznać muszę, iż wnikliwych postów jak na lekarstwo. A i > tematy nie najistotniejsze. Może wynika to z przeciętnego wieku forowiczów? PIS to sami młodzieńcy a reszta to już nie zbadana tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 24.06.11, 05:38 Jak widzać po ilości wpisow---ilości nowych watkow dziennie, forum ma sie dobrze nawet w sezonie ogórkowym-----takiej żywotności wszystkim zyczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 24.06.11, 09:08 voxave napisała: > Jak widzać po ilości wpisow---ilości nowych watkow dziennie, forum ma sie dobrz > e nawet w sezonie ogórkowym-----takiej żywotności wszystkim zyczę :) No niby tak ,ale wątek ino tu Opa podnosi :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 24.06.11, 13:34 Nie ma to znaczenia kto----pojawiaja sie codziennie nowe----i kazdy ma troche postow----jest mnóstwo forow gdzie na watek jest 1 lu b dwa wpisy---smutek---tutaj rzadko jest watek który nie żre Gdyby to forum nie miało w sobie tyle życia juz dawno mnie by tu nie było.....ADHD :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 24.06.11, 13:36 voxave napisała: > Nie ma to znaczenia kto----pojawiaja sie codziennie nowe----i kazdy ma troche p > ostow----jest mnóstwo forow gdzie na watek jest 1 lu b dwa wpisy---smutek---tut > aj rzadko jest watek który nie żre > Gdyby to forum nie miało w sobie tyle życia juz dawno mnie by tu nie było.....A > DHD :) Oj Siostro ; jesteś na tym forum tyle co gwarancji ma nie pasteryzowana oranżada , to nie wiesz co było kiedyś !! Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 24.06.11, 16:05 Forum "SPOŁECZEŃSTWO", to było to!!! To było tak, jak na początku objęcia władzy przez solidarnościowe elity. Naród userski był wpatrzony w kompy, i starał się ze wszystkich skromnych sił przyswoić sobie słowotok płynący od złotoustych, mniemając, że oto go mądrości krynica zatapia, więc najlepiej będzie, gdy zamiast czerpać, zażyje w niej kąpieli. Aliści, w niedługim czasie okazało się, co można sprawdzić, że zmieniła się "niomenklatura", a nawet po części autorzy, a sens stał się jeszcze głupszy niż był. Ileż to wieków minęło, od czasów wyemitowania słynnych formuł: "Chleba i igrzysk", "Dziel i rządź". A "Władza, wyżywi się sama". Gdzież, ach gdzież te formowe ASY, ci elokwentni, wnikliwi diagnostycy polskiej "żetrzywistości", ci spece dysponujący w zanadrzu "milionami" pomysłów, jak korytowy Bartuś, który zapomniał dodać, że chodzi o CUDZE POMYSŁY. Gdzież ta elita, gdzież te elity, bo przecież o ich nadmiarze w Polsce, świadczy nędza milionów Polek, Polaków, Polskich Dzieci. Elity, qurfa ikch mać była. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 24.06.11, 17:54 Kolt------co bylo a nie jest, nie pisze sie w rejestr---zamienna zycia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydromanekin Re: To forum pada !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 18:00 To forum pada przez scierwa ktore co dziennie wypisuja swoje katolko pisowskie belkoty na chama wciskajac swoje poglady innym . WE WIL WE WIL ROCK YOU ;) panie prezesie Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 24.06.11, 18:06 Gość portalu: hydromanekin napisał(a): "> To forum pada przez scierwa ktore co dziennie wypisuja swoje katolko pisowskie > belkoty na chama wciskajac swoje poglady innym ." ***Gdzie tu widzisz, takie wciskanie na chama? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 24.06.11, 21:30 nehsa napisał: > Gość portalu: hydromanekin napisał(a): > "> To forum pada przez scierwa ktore co dziennie wypisuja swoje katolko pis > owskie > > belkoty na chama wciskajac swoje poglady innym ." > > ***Gdzie tu widzisz, takie wciskanie na chama? But ze słomy ................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydromanekin Re: To forum pada !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 12:41 nehsa napisał: > Gość portalu: hydromanekin napisał(a): > "> To forum pada przez scierwa ktore co dziennie wypisuja swoje katolko pis > owskie > > belkoty na chama wciskajac swoje poglady innym ." > > ***Gdzie tu widzisz, takie wciskanie na chama? twoje wciskanie bzdur o fikcyjnych naukach swiatlosci , oraz bujdy codziennie serwowane przez osla oszoloma ktory ma problemy psychiczne jak jego prezes Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 25.06.11, 13:04 Gość portalu: hydromanekin m.in. Odpisał(a): ***Gdzie tu widzisz, takie wciskanie na chama? > > > twoje wciskanie bzdur o fikcyjnych naukach swiatlosci , oraz bujdy codzienni > e serwowane przez osla oszoloma ktory ma problemy psychiczne jak jego prezes Jarek. ***Nie wiem, kim jesteś, ale na moim forum masz precyzyjnie wytłumaczone, jak zakłamywano Imię Syna Ojca, które według starożytnych żydów, też brzmiało:Światłość. Poza tym, jakie ja, "wciskam bzdury o fikcyjnych naukach światłości"? Jak piszesz. Podaj przykład, jeden wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 25.06.11, 13:34 nehsa napisał: > Poza tym, jakie ja, "wciskam bzdury o fikcyjnych naukach światłości"? Jak piszesz. > Podaj przykład, jeden wystarczy. Opa zasadź mu z kopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: To forum pada !! IP: 89.243.125.* 25.06.11, 13:09 dzieckiem w kolebce kto leb urwal hydromanekinowi?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 25.06.11, 13:11 Jak nie odpowie, to znaczy, że on jest TOPIELEC=hydromanekin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: To forum pada !! IP: 89.243.125.* 25.06.11, 13:20 a to Tytu, moglam sie wlasciwie spodziewac, ze tu Ty. wiec przy sobocie nie bede hydrozagadki odgadac. martwilo mnie, ze qqazik nadal nie ma wody i mu nogi moga zasmierdnac, tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 25.06.11, 13:35 Gość portalu: kalka napisał(a): martwilo mnie, ze qqazik nada > l nie ma wody i mu nogi moga zasmierdnac, tylko tyle. No i ze mu z kija zacznie walić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: To forum pada !! IP: 89.243.125.* 25.06.11, 13:40 a co to jest z kija? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 25.06.11, 13:51 Gość portalu: kalka napisał(a): > a co to jest z kija? No z pręta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: To forum pada !! IP: 89.243.125.* 25.06.11, 13:54 prętensjonalna nazwa pana? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 25.06.11, 13:59 Gość portalu: kalka napisał(a): > prętensjonalna nazwa pana? Długo nie myty wytwarza pod skórka serek Hochland Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 26.06.11, 22:55 "W tem mojem mentrzeństwie, myślem o tem "Społetrzeństwie", że będzie nieładnie, gdy to forum padnie." Dlatego należy go ożywić, i dlatego chętnie usłyszę Wasze propozycję, jak? Ja, zrobiłem w tym celu wiele, podałem na moim forum, racjonalne dowody nieśmiertelności człowieka. forum.gazeta.pl/forum/w,102717,126094256,126094256,Niesmiertelnosc_czlowieka_w_Nauce_Ojca_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 26.06.11, 22:58 nehsa napisał: > Dlatego należy go ożywić, i dlatego chętnie usłyszę Wasze propozycję, jak? > Ja, zrobiłem w tym celu wiele, podałem na moim forum, racjonalne dowody nieśmie > rtelności człowieka. Jaki ty nieśmiertelny jesteś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 27.06.11, 18:19 nehsa napisał: > I każdy z nas, też. No nie wiedziałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nehsa Re: To forum pada !! IP: *.saite.com.pl 27.06.11, 19:06 kolter-xxl napisał: "> nehsa napisał: > > > I każdy z nas, też. > > No nie wiedziałem :)" ***Kołtuś! klosowski333, to na tych forach przedstawiciel forowej Elity. O mnie i o moich rewelacjach na moim forum, i podawanych przeze mnie na forach, ma bardzo niepochlebne zdanie. Na moje namolne, wręcz nachalne, upierdliwe, ale i uprzejme prośby, aby mnie, człowiekowi polskiej prowincji, uświadomił chociażby na jednym przykładzie, bezsens prezentowanych przeze mnie wniosków, a które to wnioski, wynikają z treści Nauki Jedynego Ojca, a w ślad za Nią , z logiki i rzeczywistości, TEN ZNAKOMITY UMYSŁ ZAREAGOWAŁ TAK: (cytuje całość postu kłosa) "Przykro mi, ale to dotyczy prawie wszystkich Twoich postow. "jak zaczniemy przestrzegać tę wiedzę, i te wzorce etyczne, które nam zostały oznajmione w uniwersalnej, czyli powszechnie obowiązujacej i powszechnie pożytecznej, nieskończenie racjonalnej Nauce Jedynego Ojca." ( w cudzysłowie mój tekst, zakwestionowany przez kłosa) I tak dalej, tego jest na forach setki. Nie pros mnie bym cytowal dalej i nie obrazaj sie, gdy przywoluje Twoj nick jako przyklad. Powinienes zwrocic sie o pomoc. Rozumiem, ze sa ludzie majacy skrajne poglady czy np radykalnie bigoteryjni, ale tutaj to nie o poglady chodzi. (koniec postu kłosa) Ten znakomity umysł, zdołał z mojego dorobku zdyskwalifikować tylko tyle, ile w tym niedorobionym stylistycznie i gramatycznie kawałku dostrzegł. Zatem, przy całym moim szacunku dla starannego wykształcenia "kłosowskiego333", pokłosie jego krytyki, obrazuje nędze jego kontrargumentu. A ja, proponowałem mu tak, jak i każdemu z Was, zajęcie się np. "obśmianiem" moich argumentów, dowodzących NIEŚMIERTELNOŚCI CZŁOWIEKA. Nie wychylił się, a Ty Kołtuś się ośmielasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 27.06.11, 21:29 Gość portalu: nehsa napisał(a): ***Kołtuś! > klosowski333, to na tych forach przedstawiciel forowej Elity. O mnie i o moich > rewelacjach na moim forum, i podawanych przeze mnie na forach, ma bardzo ni > epochlebne zdanie. Opa jako ze już nie pamiętam o czym ty wypisujesz w sprawie tego twojego ojca , to pozwól ze ja zdania sobie nie wyrobiłem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 27.06.11, 22:23 Kołtuś! Ja, jestem wyjątkowo antyhumanitarnie humanitarną istotą. W centrum mojego zainteresowania, znajdują się wszyscy osobnicy na tym forum, którzy są krytyczni wobec prezentowanych przeze mnie tez, wniosków, interpretacji świadectw Nauki Ojca, Którą to Naukę, oznajmił nam, tylko Syn Ojca. Gdyby ktoś z Was na tych forach, zdołał racjonalnie zaprzeczyć podawanym przeze mnie faktom, logice moich wywodów, i, przede wszystkim, prawidłowości interpretacji Świadectw Nauki Ojca, miałbym zmartwienie, i to bardzo duże. Natomiast to, czy Wy Moi, Drodzy Rodacy macie zdanie, czy nie macie zdania, czy macie dla mnie uznanie, czy nie macie go za grosz, jest dla mnie nieistotne. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 27.06.11, 22:29 nehsa napisał: Natomiast to, czy Wy Moi, Drodzy Rodacy macie zdanie, czy nie macie zdania, > czy macie dla mnie uznanie, czy nie macie go za grosz, jest dla mnie nie > istotne. No to i dobrze bo nie wdam się w kopaninę z koniem . Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 28.06.11, 08:24 Koltuś! Ale mógłbyś zaprezentować swoje zdanie -kondensat: Dlaczego to forum "Społeczeństwo" padnie? Albo, dlaczego to forum nie padnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 28.06.11, 09:10 nehsa napisał: > Koltuś! > Ale mógłbyś zaprezentować swoje zdanie -kondensat: > Dlaczego to forum "Społeczeństwo" padnie? > Albo, dlaczego to forum nie padnie? Uważam ze dość jasno się wyrażam . Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: To forum pada !! 28.06.11, 10:17 kolter-xxl napisał: > nehsa napisał: > > > Koltuś! > > Ale mógłbyś zaprezentować swoje zdanie -kondensat: > > Dlaczego to forum "Społeczeństwo" padnie? > > Albo, dlaczego to forum nie padnie? > > Uważam ze dość jasno się wyrażam . ***No to dla przypomnienia postu inicjującego: kolter-xxl napisał: Coraz mniej wpisów , co chwila ktoś związany z tym forum znika . Ciekawe na ile to moja wina ?? Ilu religiantów wystraszyła konfrontacja zemną ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 28.06.11, 14:19 nehsa napisał: ***No to dla przypomnienia postu inicjującego: > kolter-xxl napisał: > Coraz mniej wpisów , co chwila ktoś związany z tym forum znika . > Ciekawe na ile to moja wina ?? Ilu religiantów wystraszyła konfrontacja zemną ? > No to masz dowód na to ze kogoś jestem, w stanie wygnać z forum ;)))) forum.gazeta.pl/forum/w,721,126453756,126467434,Re_Co_z_tego_macie_.html?wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: To forum pada !! IP: 78.144.232.* 28.06.11, 14:37 No to masz dowód na to, ze jestem w stanie kogoś wygnać z forum ;)))) po drobnych poprawkach- juz nie jestes ( w stanie) i to jest dowód na to jak mozna kogoś wytrzezwiec, klo. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 28.06.11, 14:43 Gość portalu: kalka napisał(a): > No to masz dowód na to, ze jestem w stanie kogoś wygnać z forum ;)))) > > po drobnych poprawkach- juz nie jestes ( w stanie) i to jest dowód na to jak m > ozna kogoś wytrzezwiec, klo. Poszedł i go ni ma :)) tak samo jak kilku innych nawiedzonych którym wydawało się ze coś o religii wiedzą az trafili na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 24.06.11, 21:30 Gość portalu: hydromanekin napisał(a): > To forum pada przez scierwa ktore co dziennie wypisuja swoje katolko pisowskie > belkoty na chama wciskajac swoje poglady innym . Na tym ma to polegać ,ze każdy może pisać o tym co lubi !! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 24.06.11, 21:29 voxave napisała: > Kolt------co bylo a nie jest, nie pisze sie w rejestr---zamienna zycia . To historii już nie ma ?? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 24.06.11, 22:01 Kolt----oczywiscie że jest jak film który przeminął------do tej chwili wszystko co sie zdarzyło jest juz wspomnieniem ,historią-----można z tego wyciągać wnioski,naukę ale juz przeminęło--w zasadzie juz nie ma znaczenia....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 24.06.11, 22:02 voxave napisała: > Kolt----oczywiscie że jest jak film który przeminął------do tej chwili wszystko > co sie zdarzyło jest juz wspomnieniem ,historią-----można z tego wyciągać wnio > ski,naukę ale juz przeminęło--w zasadzie juz nie ma znaczenia....:) To czemu przy kielichu to wraca , a Lolkowi po prochach ? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: To forum pada !! 24.06.11, 22:18 Tak sie spieszylam na 200,że maslo maslane wyszło---zgaga i nadkwasota tożsame-----chcialam napisac ------refluks i nadkwasota ,czyli powrot treści zoładkowej---tak jak wspomnienia i historia . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: To forum pada !! 24.06.11, 22:23 voxave napisała: > Kolty---maja zgage i nadkwasote :) Mnie jutro pomęczy bo idę sie nachlać :)) Odpowiedz Link Zgłoś