kolter 11.01.12, 19:36 Ponoć znowu złamał nogę :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voxave Re: Pech Kubicy 12.01.12, 03:12 Najbardziej mnie raduje,że nie wiadomo w jaki sposób----jedni p[odaja że w wypadku samochodowym inni,że poślizgnął sie na spacerze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Pech Kubicy 12.01.12, 09:36 voxave napisała: > Najbardziej mnie raduje,że nie wiadomo w jaki sposób----jedni p[odaja że w wypa > dku samochodowym inni,że poślizgnął sie na spacerze:))))) Mnie nie raduje żadna z tych opcji !! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Pech Kubicy 12.01.12, 09:37 klosowski333 napisał: > To temat na Forum Spoleczenstwo? Milion fanów w Polsce F1 to nie społeczeństwo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Pech Kubicy 12.01.12, 09:40 Demagogia, Kolter. Po co jest Forum Sport? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Pech Kubicy 12.01.12, 12:15 klosowski333 napisał: > Demagogia, Kolter. Po co jest Forum Sport? Nie wiem gdzie jest to forum ,a demagogi to ja w złamaniu nogi nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Pech Kubicy IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.12, 12:07 Co teraz z tym biciem piany ze wroci? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Pech Kubicy 12.01.12, 12:16 Gość portalu: Jojo napisał(a): > Co teraz z tym biciem piany ze wroci? Ponoć sam już sobie tyłek wyciera, wiec zobaczymy z rok może trzy . Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Pech Kubicy 12.01.12, 12:19 Kubica zlamal noge na spacerze---te która w poprzednim wypadku ulegla kontuzji.Ja nie ciesze sie z tej kontuzji a z dwoch sprzecznych informacji podanych w tv, jedna po drugiej. A dlaczego nie na spoleczeństwo to tez człowiek--a my nie mowimy o rajdzie tylko o człowieczym nieszczęściu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Pech Kubicy 12.01.12, 12:51 voxave napisała: > Kubica zlamal noge na spacerze---te która w poprzednim wypadku ulegla kontuzji. > Ja nie ciesze sie z tej kontuzji a z dwoch sprzecznych informacji podanych w tv > , jedna po drugiej. > A dlaczego nie na spoleczeństwo to tez człowiek--a my nie mowimy o rajdzie tylk > o o człowieczym nieszczęściu. Bozia ci zapłać za to współczucie niewiasto :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Pech Kubicy 12.01.12, 13:29 voxave napisała: > Kolter--he,he No tak he he Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Pech Kubicy 12.01.12, 13:57 w tem samem dniu na swiecie złamału kulase perę innych osób.łojezusicku, ileż współczucia muszę z siebie wykrzesać??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Pech Kubicy 13.01.12, 04:11 To tak, ale tylko w tym wypadku polscy katole sa winni. Juz w Ksiedze Rodzaju byla o tym mowa. O szczegoly popros Koltera. Sluzy odpowiednimi cytatami Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Pech Kubicy 13.01.12, 10:48 osoby lepian4 napisał: > To tak, ale tylko w tym wypadku polscy katole sa winni. Juz w Ksiedze Rodzaju b > yla o tym mowa. O szczegoly popros Koltera. Sluzy odpowiednimi cytatami Jakoś dziwisz nie uratował nogi krwią świętej persony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Pech Kubicy IP: *.interwan.pl 12.01.12, 15:37 To nie pech, to fatum i zła aura. Odkąd zamieścił sobie na kasku napis JP2 ciągle coś niemiłego go spotyka. A jeszcze ta dziwiszowa krew... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Pech Kubicy 12.01.12, 15:43 Gość portalu: ka_p_pa napisał(a): > To nie pech, to fatum i zła aura. Odkąd zamieścił sobie na kasku napis JP2 ciąg > le coś niemiłego go spotyka. A jeszcze ta dziwiszowa krew... Może karol zajęty jest tuszowaniem przed bozią w niebie , skandali pedofilskich jakim patronował i nie ma czasu oka zawiesić na swoim wiernym fanie Kubicy . Odpowiedz Link Zgłoś