15.12.13, 16:10
Mam już dość tego polskiego zdebilnienia:
wyborcza.pl/1,75478,15139560,Wywiad_rzeka_z_abp__Hoserem___Homoseksualizm_zabil.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk
wyborcza.pl/1,75478,14346030,Posel_PiS__Homoseksualizm_prowadzi_do_legalizacji.html#TRrelSST
wyborcza.pl/1,75478,14685510,Prawica_sugeruje_homoseksualizm_Hitlera__Ale_o_orientacji.html#TRrelSST
wyborcza.pl/1,75478,14043683,Akceptacja_dla_homoseksualizmu_w_Polsce_najnizsza.html#TRrelSST
Czy naprawdę jesteśmy społeczeństwem az tak DURNYM?
Obserwuj wątek
    • radymir I wstyd 15.12.13, 16:17
      radymir napisał:

> Mam już dość tego polskiego zdebilnienia:
      > wyborcza.pl/1,75478,15139560,Wywiad_rzeka_z_abp__Hoserem___Homoseksualizm_zabil.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk
      > wyborcza.pl/1,75478,14346030,Posel_PiS__Homoseksualizm_prowadzi_do_legalizacji.html#TRrelSST
      > wyborcza.pl/1,75478,14685510,Prawica_sugeruje_homoseksualizm_Hitlera__Ale_o_orientacji.html#TRrelSST
      > wyborcza.pl/1,75478,14043683,Akceptacja_dla_homoseksualizmu_w_Polsce_najnizsza.html#TRrelSST
      > Czy naprawdę jesteśmy społeczeństwem az tak DURNYM?

I wstyd:
      "Czy homoseksualizm powinien być społecznie akceptowany? Takie pytanie zadała grupa badawcza Pew Research Center obywatelom 39 krajów na całym świecie. Spośród państw europejskich najmniejszą akceptację dla homoseksualistów odnotowano w Rosji. Zaraz za nią w niechlubnym rankingu plasuje się Polska. Tylko 42 proc. z nas uważa, że homoseksualizm powinien być akceptowany. Niechęć wobec gejów i lesbijek w naszym kraju rośnie.
      Mieszkańcy większości europejskich krajów deklarują mocną akceptację dla homoseksualizmu. W Hiszpanii za akceptacją takich relacji opowiedziało się 88 proc. ankietowanych, w Niemczech - 87 proc., w Czechach - 80 proc. Na tym tle negatywnie wyróżnia się Polska.
      W Polsce zaledwie 42 proc. respondentów oceniło, że homoseksualizm powinien być społecznie akceptowany. Więcej osób (46 proc.) odpowiedziało na to pytanie przecząco. To najgorszy wynik wśród badanych państw Unii Europejskiej. Wśród wszystkich krajów europejskich ujętych w sondażu mniej tolerancyjni wobec gejów i lesbijek są tylko Rosjanie - zaledwie 16 proc. naszych wschodnich sąsiadów widzi dla osób homoseksualnych miejsce w społeczeństwie.
      Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,14043683,Akceptacja_dla_homoseksualizmu_w_Polsce_najnizsza.html#TRrelSST#ixzz2nYajWisD"
      • dunajec1 Re: I wstyd 15.12.13, 17:10
        Kosciolowi zaczyna sie wladza z rak wymykac a co za tym idzie i pieniadze to beda wszystko robic aby jak najdluzej byc przy wladzy, wszelkie srodki dozwolone.
        • snajper55 Re: I wstyd 15.12.13, 17:54
          dunajec1 napisał:

> Kosciolowi zaczyna sie wladza z rak wymykac a co za tym idzie i pieniadze to be
          > da wszystko robic aby jak najdluzej byc przy wladzy, wszelkie srodki dozwolone.

Ależ nie. Kościołowi władza wymyka się z rąk już od stuleci. Kiedyś to kościół decydował o obsadzie tronów. Powiedzenie "Paryż wart jest mszy" nie zrodziło się bez powodu. Dzisiejsza władza kościoła to cień dawnej władzy a i ten cień powoli światło rozumu rozprasza.

S.
      • magnusg Wstyd za pederastow masowo zarazajacych sie HIV, 18.12.13, 18:43
        zoltaczka,chorobami wenerycznymi itd.19% pederastow w USA ma juz HIV-gdyby tak samo masowo sie zarazali hetero, to system zdrowia kazdego panstwa by zbankrutowal, bo terapia kazdego zakazonego na HIV to minimum kilka tysiecy dolarow na miesiac.
        Wstyd tez za to,ze wsrod pederastow jest kilkadziesiat razy wiecej pedofilow niz wsrod hetero.
      • chasyd_z_czerskiej Re: I wstyd 19.12.13, 09:42
        > W Polsce zaledwie 42 proc. respondentów oceniło, że homoseksualizm powinien być
        > społecznie akceptowany. Więcej osób (46 proc.) odpowiedziało na to pytanie prz
        > ecząco. To najgorszy wynik wśród badanych państw Unii Europejskiej.

Przeciwnie - najlepszy !
    • k_a_p_p_a Re: Debilizm 15.12.13, 17:17
      "Droga do najwspanialszych darów nigdy nie jest prosta. Zawsze musi zahaczać o krzyż.

musi jak musi, ale czasem zahacza. Czasem o brzozę.
      • radymir Re: Debilizm 15.12.13, 19:52
        k_a_p_p_a napisał:

> "Droga do najwspanialszych darów nigdy nie jest prosta. Zawsze musi zahaczać o
        > krzyż.
        >
        > musi jak musi, ale czasem zahacza. Czasem o brzozę.

Zenujace sa te infantylne koscielne wypowiedzi. Traktuja ludzi jak stado baranow, a ludzie daja sie tak traktowac. Zalosne.
    • piwi77.0 Re: Debilizm 15.12.13, 21:33
      Gdyby w swoim czasie ksiądz Lemański pokazał arcybiskupowi Hoserowi swojego fiuta, tak jak go o to arcybiskup prosił, to być może sperma nie uderzałaby dziś arcybiskupowi tak do głowy.
      • aborcjonista PIS i Koscioł powinien sie wstydzić za głupote 16.12.13, 09:17
        i tyle w temacie ...

homoseksualizm prowadzi do zoofili :) ahahahhahahaha uśmiałem sie do łez
        • piwi77.0 Re: PIS i Koscioł powinien sie wstydzić za głupot 16.12.13, 10:06
          No wiesz, nie wiemy jakie Kościół ma własne doświadczenia w temacie. Być może część duchownych chrześcijańskich obrządku katolickiego zanim ostatecznie przystąpiła do zoofilii, przeszła najpierw przez homoseksualizm.
        • chasyd_z_czerskiej "Prawdziwy" powinien sie wstydzić za głupoty 19.12.13, 09:29
          aborcjonista napisał:

> homoseksualizm prowadzi do zoofili :

Nie zrozumiałeś , ale to normalne u "prawdziwych polaków" ... :)
          • aborcjonista Re: "Prawdziwy" powinien sie wstydzić za głupoty 19.12.13, 10:26
            Nie zrozumiałeś , ale to normalne u "prawdziwych polaków" ... :)

Wole być takim jakim jestem niz takim jakim ty jesteś .. Polaczkiem na pokaz i zakłamanym katolikiem wyznającym jedyną słuszną prawde koscioła który kryje przestepstwa swoich braci nalezy ci sie regularny wp.... kijem tak samo jak twoi ziomkowie biją i robią zadymy z godłem na szaliku zakrywając twarze.
    • paco_lopez Re: Debilizm 16.12.13, 11:46
      To jest linia naszego podziału. Ukraina nie wie co ze sobą zrobić w kwestii alternatywy miedzy stowarzyszeniem z unią , a rosją. My natomiast między konserwatyzmem i liberalizmem. Do mnie te pierdoły, które zalinkowałeś nie docierają. Ja nie mam ani jednej znajomej osoby, która brałaby te debilizmy za dobrą monetę. Ten bełkot to transformacja bredni najwyższej instancji polskiej partii robotniczej do ludu. Ten sam pierwiastek , co kity z wieców łykał , łyka te idiotyzmy. Nie ma odejścia od konserwatyzmu . Polska jest katolicka. To są dzisiaj dla nich bastiony, których bezskutecznie bronią. Postaraj się ogłuchnąć na to, a nie będziesz się tym przejmował.
    • misiu-1 Re: Debilizm 18.12.13, 15:23
      GWno nie jest gazetą polską, a jedynie polskojęzyczną. To gazeta żydowska. Dlatego nazywanie jej zdebilnienia polskim jest dla Polaków obraźliwe.
      • aborcjonista Re: Debilizm 18.12.13, 15:30
        Udowodnij pacanie ze jest zydowska .
      • piwi77.0 Re: Debilizm 18.12.13, 15:37
        Po czym poznałeś, że to żydowska gazeta?
        • voxave Re: Debilizm 22.12.13, 01:08
          Po braku napletka pewnie:)
    • chasyd_z_czerskiej Re: Debilizm 19.12.13, 09:33
      radymir napisał:
      > Czy naprawdę jesteśmy społeczeństwem az tak DURNYM?

Traktujesz siebie jako statystycznego Polaka ?...
    • chasyd_z_czerskiej Trend jest prawidłowy 19.12.13, 09:39
      Polska znalazła się wśród ośmiu państw, w których akceptacja dla homoseksualistów w ciągu ostatnich sześciu lat spadła. W 2007 roku ta orientacja seksualna akceptowana była przez 45 proc. ankietowanych Polaków - o 3 proc. więcej niż obecnie. Największy spadek - z 83 do 77 proc. - odnotowano we Francji, w której niedawno zezwolono homoseksualistom na zawieranie małżeństw i adopcję dzieci.

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,14043683,Akceptacja_dla_homoseksualizmu_w_Polsce_najnizsza.html#TRrelSST#ixzz2nuMlD8Mh

Francuzi się ocknęli...
      • piwi77.0 Re: Trend jest prawidłowy 19.12.13, 09:52
        To zajęcie dość bezowocne, nie akceptować rzeczy będących poza zasięgiem jakiegokolwiek wpływu. Ja też miałbym coś naprzeciwko temu, że zimą dni są tak krótkie, ale co mi to da, że przestanę fakt ten akceptować? Więc gdyby ktoś podsuną mi ankietę w tym temacie, to postawię krzyżyk pod akceptuję.
    • chasyd_z_czerskiej GWno kłamie jak zwykle... 19.12.13, 09:40
      "Najniższą akceptację dla homoseksualistów"

Pytanie dotyczyło homoseksualizmu
    • 10iwonka10 Re: Debilizm 19.12.13, 14:40
      Co sie tak wszyscy uczepili w Polsce tych homoseksualistow- Wedlug mnie zlegalizowane zwiazki
      partnerskie to dobry pomysl- jesli 2 gosci nieszka razem przez 10 lat i nagle jeden zachoruje to drugiego nawet do szpitala nie wpuszcza bo nie rodzina i np siostra ktorej nie widzial przez pare lat bedzie miala wieksze prawo do wizyt. Tak samo w przypadku wszelkich spraw spadkowych. A zabawne jest ze ksieza tak krzycza gdy wsrod nich szerzy sie homoseksualizm, wykorzystywanie dzieci...a ilu z nich ma sekretne partnerki i dzieci. I czy niedawno ktorys z nich nie powiedzial ze to dzieci wina ze ksieza je wykorzystuja???? Hipokryzja do kwadratu.
    • mareczek.krzeszowski Re: Debilizm 06.01.14, 18:18
      radymir napisał:

> Mam już dość tego polskiego zdebilnienia:
      > <a href="wyborcza.pl/1,75478,15139560,Wywiad_rzeka_z_abp__Hoserem__

Pan Hoser jest przyjacielem księdza-pedofila , więc dlaczego uważasz,
      że pseudodywagacje pana Hosera zasługują na poważne
      traktowanie ?
    • obywatel_korowiow Re: Debilizm 07.01.14, 14:42
      W zasadzie jestem przeciwny generalizowaniu jednak debilizm zdaje się być dość mocną stroną naszego społeczeństwa. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka