Dodaj do ulubionych

Anomalia...

15.12.13, 20:11
"Przebrany za kobietę mężczyzna nigdy nie urodzi dziecka, a ta zdolność jest najistotniejszym atrybutem kobiety" - powiedział facet w sukience....
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15139533,W_Czestochowie_o_afirmacji_genderyzmu_i_jej_strasznych.html
Obserwuj wątek
    • radymir Re: Anomalia... 15.12.13, 20:23
      sibeliuss napisał:

> "Przebrany za kobietę mężczyzna nigdy nie urodzi dziecka, a ta zdolność jest na
      > jistotniejszym atrybutem kobiety" - powiedział facet w sukience....
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15139533,W_Czestochowie_o_afirmacji_genderyzmu_i_jej_strasznych.html

Anomalia, debilizm i bezczelność - redukcja kobiety do inkubatora i narządu rodnego. Niepłodna kobieta nie jest pewnie wg panów w sukienkach kobietą?
    • marbor1 Re: Anomalia... 15.12.13, 20:29
      Pan Depo Ameryki nie odkrył. Czy kobieta, która chodzi w spodniach [np. ja] staje się automatycznie mężczyzna? I na odwrót, mój mąż nie lubi spać w piżamie, więc zakłada moją koszulę nocną, stanie się kobietą?.
      Nasi hierarchowie kościelni dostali amoku na temat gender.
      Rację ma prof. Środa, że kościół tą wrzawą chce przykryć swoje niecne grzeszki.
      • sibeliuss Re: Anomalia... 15.12.13, 20:35
        marbor1 napisała:

> mój mąż nie lubi spać w piżamie, więc zakłada moją koszulę nocną,

Dysponujesz fotą? :D
        • marbor1 Re: Anomalia... 15.12.13, 21:01
          Nie, nie dysponuję. Ale wierz mi na słowo.
          My z mężem jesteśmy już ludźmi starej daty. Kiedyś mężczyźni spali w męskich koszulach nocnych. W czasach PRL-u mąż chciał sobie kupić nową koszulę nocną. W sklepie z bielizną ekspedientkami były młode dziewczyny. Jak usłyszały życzenie co mąż chce kupić, to wybuchnęły głośnym śmiechem. Dla nich to było coś kuriozalnego, że mężczyzna może spać w koszuli.

W świetle tego co powiedział Depo w Częstochowie, oświadczam, że mąż mimo tej nieszczęsnej koszuli jest w 100% mężczyzną.
          • sibeliuss Re: Anomalia... 15.12.13, 22:01
            W Śpiochu mają też męskie, na allegro też :)
      • chasyd_z_czerskiej Re: Anomalia... 15.12.13, 22:49
        Czy kobieta, która chodzi w spodniach [np. ja] sta
        > je się automatycznie mężczyzna?

Wg genderówek to męskie gender... :)

--
        Wolność słowa po żydowsku
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15141988,Izrael__45_procentowy_podatek_na_donacje_dla__krytycznych.html#BoxWiadTxt
        • radymir Re: Anomalia... 15.12.13, 23:15
          chasyd_z_czerskiej napisał:

> Czy kobieta, która chodzi w spodniach [np. ja] sta
          > > je się automatycznie mężczyzna?
          >
          > Wg genderówek to męskie gender... :)

Czy tez raczej wg. kosciola?

>
          > --
          > Wolność słowa po żydowsku
          > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15141988,Izrael__45_procentowy_podatek_na_donacje_dla__krytycznych.html#BoxWiadTxt
      • radymir Twój mąż w damskiej koszuli nocnej? 15.12.13, 23:09
        marbor1 napisała:

> Pan Depo Ameryki nie odkrył. Czy kobieta, która chodzi w spodniach [np. ja] sta
        > je się automatycznie mężczyzna? I na odwrót, mój mąż nie lubi spać w piżamie, w
        > ięc zakłada moją koszulę nocną, stanie się kobietą?.

Twój mąż w damskiej koszuli nocnej? Kobieta się on przez to może i nie staje, ale jest za to przebrzydłym, przeohydnym, bezczeszczącym święte wartości chrześcijańskie TRANSWESTYTA!!!

> Nasi hierarchowie kościelni dostali amoku na temat gender.
        > Rację ma prof. Środa, że kościół tą wrzawą chce przykryć swoje niecne grzeszki.

Kościół nie grzeszy, kościół jest święty (to jeden z atrybutow-przymiotnikow kościoła).
    • piwi77.0 Re: Anomalia... 15.12.13, 21:23
      Żeby aż tak nie wierzyć w cuda!? Wstyd!
    • chasyd_z_czerskiej Re: Anomalia... 15.12.13, 22:52
      > - powiedział facet w sukience....

Niektórzy idioci nie odróżniają sukienki od sutanny...

--
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15141988,Izrael__45_procentowy_podatek_na_donacje_dla__krytycznych.html#BoxWiadTxt
      • radymir Re: Anomalia... 15.12.13, 23:17
        chasyd_z_czerskiej napisał:

> > - powiedział facet w sukience....
        >
        > Niektórzy idioci nie odróżniają sukienki od sutanny...

Bo i nie ma różnicy. Sutanna to taki rodzaj sukienki. Sukienki sa np. czerwnone, zielone, w kwiatki, i sutanny.

>
        > --
        > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15141988,Izrael__45_procentowy_podatek_na_donacje_dla__krytycznych.html#BoxWiadTxt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka