conkret Nie dajcie się zwariować ... 05.12.04, 00:45 Przeżyjecie całe wieki na siedzeniu i dyskutowaniu na forum które jest z założenia przeznaczone na rozpropagowanie walki chorych ludzi o większe prawa niż większość naszego społeczeństwa. Wykrzykują hasła o braku tolerancji - tolerancji czego. To oni pozbawieni są braku tolerancji. Ale dlaczego mamy pisać i odpowiadać ludziom sflustrowanym swoją innością. Są różne sposoby aby się zmienić każdy może ale nie bo niektórzy z nich nie chcą walczyć z "nałogiem" wmawiając innym że są normalni że natura tak chciała - to nie prawda to pewien wasz prapra przodek kochani nie mogąc znaleść kobiety bo żadna go nie chciała zapoczątkował ..... Huć połączona z brzydotą, nieśmiałością i wieloma innymi cechami jest łatwym wodą na młyn dla rozwoju dewiacji ... Nie przeszkadza mi to każdy ma prawo do takiego życia na jakie zasłużył i wybrał. Róbcie sobie co chcecie. Nie cierpię jednak gdy ktoś na siłę che wmówić wszystkim że nikt go nie lubi że nie toleruje że mówią na niego że jest be. Rozumiem mógłby się obnosić gdyby chodziło o jego przekonania polityczne bo to swera publiczna. Nie protestowałbym gdyby nienawidzono go za przekonania religijne, wręcz starałbym się pomóc. Ale jeżeli chodzi o swerę intymną to już inny temat z intymnością się nie obnosi są przynajmniej pewne granice i nie dziwcie się że ktoś was krytykuje nie lubi lub wręcz nienawidzi. Nie jest przyjemne będąc na rybach z dziećmi (Poznań lasek nad Wartą za Mostem na Hetmańskiej) oglądać kopulujących facetów i jeszcze innych pochowanych w krzakach oglądających to i onanizujących się, róbcie to w domu w namiocie gdziekolwiek ale z zachowaniem tolerancji dla innych, wówczas nikomu wasza inność nie będzie przeszkadzała. - ____________________ conkret.fc.pl wsio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.12.04, 01:55 Ta nienawisc bierze sie zapewne z brakow szkolnej edukacji, niewiedzy i zazdrosci. Czesto nienawidzimy to, czego nie rozumiemy. Nienawidzimy tez to co inne. To bardzo glupiutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.sip.asm.bellsouth.net 05.12.04, 06:48 Gość portalu: jim napisał(a): > Ta nienawisc bierze sie zapewne z brakow szkolnej edukacji, niewiedzy i > zazdrosci. Czesto nienawidzimy to, czego nie rozumiemy. Nienawidzimy tez to >co inne. To bardzo glupiutkie. Z zazdrosci? Czego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefano Re: Dlaczego..... ? bo są niedojrzali do bycia w IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 05.12.04, 10:13 ....Nie wystawiajcie się na pośmiewisko !!!!! Ostatnie zdarzenia /Kraków, Warszawa, Poznań/ to są prowokacje w marnym stylu, zacznijcie się trochę cenić i szanować. "Wystawianie penisa na zewnątrz" i zmuszanie do akceptowania tego stanu rzeczy, jest jakąś chorą niedorzecznościa. Ogół społeczeństwa Was akceptuje i rozumie.... nie akceptuje jedynie Waszych form wyrazu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:52 Po co ta manifestacja swojego zboczenia. Jesteście chorzy to się leczcie, a natura w życiu niszczy wynaturzenia. Jak czujecie się inni to zachowujcie się przyzwoicie, a nie wmawiacie sobie, że was poniżają. Jak siebie nie poniżycie nikt tego nie zrobi.Bo chyba oprócz tej dewiacji chorujecie na manię prześladowczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom nienawidzą bo są bezsilni IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 05.12.04, 11:54 Dlaczego nas nienawidzą? Jedna z możliwych odpowiedzi brzmi tak: nienawidzą (oczywiście tylko niektórzy) ponieważ nie potrafią sprawić żebyśmy zamilkli, znikneli, zamknęli się w szafach i cieszyli, że łaskawie nie palą nas na stosach. Homofobia to irracjonalny sposób myślenia, w którym nie ma żadnej logiki, który jedynia szuka usprawiedliwienia dla nienawiści. Dla homofoba wszystko będzie potwierdzało jego poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rainbow Do Toma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:15 A może to nie jest nienawiść, tylko brak akceptacji. Żeby bylo jasne - nie akceptuje w swoim otoczeniu homoseksualistow, bo mnie bierze obrzydzenie. Wiec bronie sie przed nimi. Homosi tez moze brac obrzydzenie na widok mojej osoby - prosze bardzo. Po prostu zyjmy sobie nie zwracajac na siebie uwagi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Do Rainbow IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 05.12.04, 14:01 Co rozumiesz przez swoje otoczenie? Czy jeśli wychodzisz na ulicę lub w inne miejsce publiczne gdzie możesz spotkac pedała, to okazyjesz mu swój brak akceptacji. Jak w takiej sytuacji mamy żyć nie zwracając na siebie uwagi. Jeśli w sferze publicznej nie ma miejsca na orientację seksualną inna niż hetero to musimy o to miejsce walczyć. Nie rozumiem dlaczego twoje obrzydzenie ma być wazniejsze niż moje prawo do uczestniczenia w życiu publicznym na zasadach równości. Odpowiedz Link Zgłoś
conkret O jakiej ty swerze publicznej mówisz 05.12.04, 18:21 Chciałbyś ale sex i kopulacja to nie swera publiczna a intymna a właśnie za ten drobiazg was nie lubi społeczeństwo za mylenie pojęć poczytaj moje posty na ten temat to może zrozumiesz. Mnie najbardziej denerwuje głupota ludzka i nie ważne czyja jakiej maści jest osobnik. A głupotą jest wywlekanie intymności na publiczny widok, a wam o to chodzi bo dzięki temu możecie skomleć o akceptację poprostu dlatego że sami nie wierzycie w to że jesteście normalnymi ludźmi. Walczycie o swoją tożsamość którą tracicie w momencie gdy pierwszy raz daliście komuś dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom conkret o sferze IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 05.12.04, 21:34 Widzę że doskonale się czujesz w roli strażnika sfery publicznej. Rycerz na białym koniu broniący dziewicy sfery publicznej. Dołącz do sfory publicznej-młodzieży wszypolskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathy Z bezdennej glupoty i zacofania Polakow n/t IP: *.arkonskie.v.pl 05.12.04, 12:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy A moze z niedostatecznej lewicowej tresury? IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 12:53 Nie utozsamiaj madrosci z lewicowa tresura, bo to sa rzeczy calkowicie przeciwstawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punkt Re: A moze z niedostatecznej lewicowej tresury? IP: 80.72.34.* 05.12.04, 13:18 Co ma do rzeczy lewicowość? Chcesz powiedzieć, że prawicowa tresura jest cacy. Miej szacunek dla drugiego człowieka, dla jego inności a nie będziesz musiał podpierać się pseudoideologią. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Nie istnieje cos takiego jak "prawicowa tresura" IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 19:11 Cos takiego nie istnieje. To lewica chce panstwowych, rzadowych szkol, gdzie dzieci beda tresowane do lewackich teorii za pieniadze podatnika. Prawica uwaza, ze szkoly powinny byc prywatne i ze to wlasciciel szkoly powinien decydowac o tym, czego uczone sa dzieci. Lewicy nawet do glowy nie wpadnie, ze jakies dziecko mogloby nie byc tresowane na lewaka. Stad tez przymus nauczania do 18 roku zycia - bo tyle wlasnie potrzeba, zeby lewicowca wytresowac. Wreszcie to lewica domaga sie istnienia panstwowej, rzadowej telewizji, na ktora kazdy musi placic. To lewica ZAWSZE domaga sie cenzury. Zauwazcie: w Chile, za Pinocheta nie bylo rzadowej telewizji, nie bylo cenzury, nie bylo dziwacznych lewackich pomyslow typu abonament RTV. A lewica? Popatrzcie tylko na nich: III Rzesza, ZSRR, Korea Polnocna, Iran, Irak Saddama, Libia, Korea Polnocna - jak widac nigdzie tam ani tresury, ani pseudoideologii nie ma, prawda, lewaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwasiborek Czemu do lesbijek IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 13:28 Ja osobiście do lesbijek nic nie mam, powem że mnie nawet kręcą, ale pedłow w piach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punkt Re: Czemu do lesbijek IP: 80.72.34.* 05.12.04, 13:39 Czym się popisujesz, młocie. Chamstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
smutas3 Zdelegalizować mańkutyzm !!! 05.12.04, 14:03 Bić mańkutów ! Oni są jeszcze gorsi niż pedały ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AEX Re: Czemu do lesbijek IP: 81.168.185.* 05.12.04, 16:03 wiesz, wydaje mi się, że większość heterosexualnych mężczyzn tak myśli, bo w końcu "czy jest piękniejszy widok niż dwie nagie kobiety?" Ale to chyba nie o tym tutaj mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrynka Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:27 Mi absolutnie w niczym nie przeszkadzają. Chciałabym nawet blizej poznać takie osoby. Pogadać, dowiedzieć sie jakie maja poglady... To normalni ludzie, którzy tak jak my wszyscy maja swoje uczucia i pragnienia. Myślę, ze i tak ich zycie jest skomplikowane wiec my nie komplikujmy i nie obrzydzajmy im go jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeter Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:33 dlaczego tyle nienawiści do katolików? do Kościoła? do Boga? Gdzie wasza tolerancja i wrażliwość? Boję się tej wizji- katoland upada, w kościołach dyskoteki. Rządzić będzie wreszcie słuszna, postępowa władza - gejowski, zoofilski i pedofilski ateistyczny faszyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.sip.asm.bellsouth.net 05.12.04, 18:57 Ty, zeter, to chyba wypowiadasz sie w imieniu wszystkich katolikow, prawda? Czy Ty na prawde myslisz, ze koscioly pozamieniaja w tancbudy dla homoseksualistow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Katoland Polsza upada IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.12.04, 09:23 Alez to pięknie, wspaniale. Przecież tego nam trzeba. Mówie wam, gdy w rządzie pojawi się pierwszy minister-gej, wówczas z kościołem będzie kiepsko? A dlaczego? Ponieważ kosciół propaguje model seksualnosci godny mnicha, a wynika to z celibatu i eliminacji wszelkich kontaktów fizycznychj pomiędzy mężczyznami- ci nie mają prawa się dotykać. Jest tak od IV wieku, kiedy to wprowadzono celibat by księża nie mogli dziedziczyć majątków kościelnych i by one pozostawały własnoscią koscioła. Od tego czasu zaczęła się seksualna dewiacja kościoła która nazywa się HOMOFOBIA MAXIMUM. Czy wiecie że w seminariach duchownych młodzi księża nie moga sie anwet między sobą przyjaźnić? Bo by się zakochali, he he he. Dlatego kościół jak ściekły redukuje cała bliskość uczuciową, spowijając wszystko kościelnym chłodem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.sip.asm.bellsouth.net 05.12.04, 18:50 Tacy ludzie na pewno sa wsrod Ciebie, ale ich nie dostrzegasz, a oni sie nie ujawniaja. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrynka-bis Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 20:56 Mi pedofile absolutnie w niczym nie przeszkadzają. Chciałabym nawet blizej poznać takie osoby. Pogadać, dowiedzieć sie jakie maja poglady... To normalni ludzie, którzy tak jak my wszyscy maja swoje uczucia i pragnienia. Myślę, ze i tak ich zycie jest skomplikowane wiec my nie komplikujmy i nie obrzydzajmy im go jeszcze bardziej. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ec_chaim Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.04, 19:57 Ku.. ludzie, nie pjerdolta głupot!!! Jesteśmy ludzie normalne i w ogóle dobre. Nic wam nie pobimy, żyjemy we własnym środowisku, a wy cały czas się nas czepiata i głupoty pjerdolita!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.sip.asm.bellsouth.net 05.12.04, 20:12 ladnie powiedziane, bardzo ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normek Pedalstwo to ptaszek w dupę IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.12.04, 21:09 Pedały i lesbijki nie są tym, kim mężczyzna i kobieta być powinni. I jest to RAŻĄCE !! Szczególnie jak facet pcha facetowi penisa w odbyt aż po jaja udając że to TO . Błeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaveston Re: Pedalstwo to ptaszek w dupę IP: *.70.119-80.rev.gaoland.net 05.12.04, 21:44 A ptaszek w pochwe? To nie jest oblesne? Daj zyc innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Widzisz, cieplaju, penis w pochwie to norma IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 22:07 Wlasnie tak to natura zaprojektowala, ze zeby powstal nowy czlowiek, to meska gameta (plemnik) musi sie polaczyc z zenska (komorka jajowa). I dokonuje sie tego przy pomocy penisa, poprzez wlozenie go do pochwy. Tylko skad Ty, cieplaju, masz o tym wiedziec? Was przeciez ucza, ze tlok pakuje sie do rury wydechowej, a odbytnica jest czescia ukladu moczowo-plciowego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
az802 Re: Widzisz, cieplaju, penis w pochwie to norma 05.12.04, 22:11 obserwulac "tolerancje" przecietnych polakow z zagranicy robi sie przykro do jakiej nienawisci tak poszkodowany kraj jak polska jest sklonna, przeciez to wlasnie polacy, ktozy byli cenzurowani, mentalnie gwalceni i wiezieni przez pol wieku powinni nie wiezic i karac innych za to czym sa, czy jak czuja. Przeciez wlasnie to czyni nas ta szczegolna czastka calosci. Tymczasem wiezymy w stereotypy i powtarzamy stare,malo oryginalne parole trzeciej rzeszy i popelniamy te same zbrodnie,zabijamy ludzi,niszczymy ich zycia.Po co, za co, jakim prawem? Prawem boga-mordercy? swietego katolickiego kosciola, ktory ma wiecej ofiar na swojej liscie milosci bliskich niz dni swej wladzy i w ktory tak wiezymy? Jestesmy tak gleboko w tym bagnie i sami sie wciagamy glebiej odtracajac innych, chodz tak naprawde odtracamy siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: Widzisz, cieplaju, penis w pochwie to norma IP: *.proxy.aol.com 06.12.04, 07:52 az802, czy nie zdajesz sobie sprawy z faktu ze to homoseksualisci probuja robic bagno moralne ze wszystkiego co ich otacza, nie wylaczajac KK. Po co homosy pchaja sie na teologie? Dlaczego homosy zawsze probuja otaczac sie mlodymi chlopcami? Dlaczego homosy nie probuja controlowac swoich wynaturzonych zachcianek? Dlaczego homosi upieraja sie i probuja przekonac innych ze 2+2=5? Czy to naprawde tak trudno zrozumiec ze homoseksualizm jest wynaturzeniem i ze nalezy temu probowac w jakis sposob zaradzic? Jak na razie... Homoseksualisci!...Opamietajcie sie. Leczcie sie! Controlujcie swoje wynaturzenie, nie afiszujcie sie a to napewno wyjdzie wszystkim na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaveston Re: Widzisz, cieplaju, penis w pochwie to norma IP: *.70.119-80.rev.gaoland.net 05.12.04, 22:29 a odbytnica jest czescia ukladu moczowo-plciowego. ;) Aaaa, nie slyszalem o takim ukladzie, przejrzyj jeszcze raz te podreczniki z anatomii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Graveston, gratulacje LOL ;) IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 22:40 Nigdy nie slyszales o ukladzie moczowo-plciowym??? I Ty chcesz ludzi pouczac o biologii??? No to wiedz chlopcze, ze uklad moczowo-plciowy (lac. systema genitourinalis) to jeden z elementarnych ukladow czlowieka, a dzieci o nim ucza sie juz w podstawowce. Ale skad Ty masz o tym wiedziec, wszak odbytnice tez do niego zaliczacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaveston Re: Graveston, gratulacje LOL ;) IP: *.70.119-80.rev.gaoland.net 05.12.04, 22:49 Odbyt jest czescia ukladu pokarmowego, powinienes wiedziec, skoro jestes LEKARZEM... Chociaz wolalbym sie u Ciebie nie leczyc... Teraz juz wiem dlaczego wprowadzili dodatkowe egzaminy dla lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Wreszcie cos madrego! Gratulacje Graveston! IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 22:57 Jakbys przeczytal moje wczesniejsze posty, to bys zauwazyl, ze napisalem, iz to dla pedziow odbytnica jest czescia ukladu moczowo-plciowego. Dla nas, heteroseksualistow, jest czescia ukladu pokarmowego. Klopoty z czytaniem? To do okulisty. No, chyba ze klopoty ze zrozumieniem tekstu pisanego - wtedy do neurologa albo psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normek gorszyciele jesteście jak pedofile! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.12.04, 21:13 mieścicie się pomiędzy dresiarzami a zabójcami i pedofilami, gorszyciele!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rikardo Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 00:04 z tego co widzę i czytam, to bycie homo nie wyklucza skłonności pedofilskich - vide np. przypadek Wojciecha K. z Poznania. Wybór jest więc raczej watpliwy ... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek 06.12.04, 01:30 Gość portalu: gay&lesbian corp. napisał(a): > W czym oni wam przeszkadzają ?? Może boicie się ,że ujawnią się i wasze > skłonności jeżeli to będzie ogólnie akceptowane ?? Geje i lesbijki są mniej > groźni od łysych faszystów w dresach ,którzy działają szkodliwie wobec nas za > przyzwoleniem kościoła i rządu . Jesteśmy mniej szkodliwi od rodziców którzy > się znęcają nad swoimi dziećmi i zamykają je w oborach ,albo zabijają i potem > ukrywają w beczkach po kapuście . Jesteśmy mniej szkodliwi od złodzieji i > pedofili ,a jednak nas tak mocno nienawidzicie . Dlaczego ?? Witam, Homoseksualiści jako ludzie są tacy sami jak niehomoseksualiści i zwykle nie budzą żadnych negatywnych emocji. Należy im sie szacunek i poszanowanie tak jak każdemu innemu człwiekowi. Jednak homoseksualiści jako "geje" i "lesbijki" tzn. aktywnie epatujący swoim homoseksualizmem na zewnątrz do innych ludzi budzą jak najbardziej słuszne oburzenie. Homoseksualizm jako taki uderza w podstawy społeczeństwa degradując istotę rodziny ( w tym kontekście są dużo groźniejsi od "dresa" z bejsbolem ), a dodatkowo jest obrzydliwy, dlatego wychodzenie na ulice i manifestowanie tej ohydy budzi zdecydowany sprzeciw. W społeczeństwach zdegenerowanych patologicznym materializmem, gdzie systemy wartości dawno już stanęły na głowie ( np. Holandia lub nawet bardziej ogólnie Europa Zachodnia ) manifestowanie homoseksualizmem jest nawet przejawem poprawności politycznej, ale nie wynika to z większego poziomu intelektualnego tamtejszych społeczeństw a raczej z tego że jedyną wartością powszechnie wyznawaną w krajach bogatych jest kasa a pozostałe zeszły na margines. Osobiście uważam że nieuleczelnego homoseksualizmu nie ma aż tak dużo, myslę że większość osób dotkniętych tą chorobą da się skutecznie leczyć. Wracając do początku wypowiedzi - szanuję homoseksualistów z którymi spotykam się na co dzień ( np. w pracy ) i nie mam do nich nic. Gdyby jednak któryś próbował mnie namawiać do tzw. "tolerancji" to bym się temu zdecydowanie sprzeciwił. POZDRAWIAM MB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesbijka Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.grakom.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 02:24 wiecie co..w dupie mam Wasza tolerancje i nietolerancje..zyje tak jak mi sie podoba i bede tak zyla dopoki bedzie mi to odpowiadalo.dla niektorych to zboczenie. i owszem.jest to zboczenie..ale zboczeniem jest dla niektorych robienie loda a nikt nie robi z tego afery. jesli nie podoba Wam sie takie zycie to nie piszcie tych wszystkich bzdur bo niepotrzebnie ciagniecie temat, ktory zawsze bedzie stanowil problem dla obu stron..jesli tak Was obrzydza podgladanie sasiadow-gejow to zacznijcie moze obserwowac jak to robia Wasi rodzice.wtedy odkryjecie kolejne zboczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.sip.asm.bellsouth.net 06.12.04, 02:30 no i slusznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Tusk Re: Co sie stalo z artykulem na tematDonalda Tuska IP: *.securenet.net / *.securenet.net 06.12.04, 05:34 Dziwnym zbiegiem okolicznosci zniknal z portalu GW artykul o projekcie Donalda Tuska o zablokowaniu ustawy o legalizacji zwiazkow homoseksulnych w Polsce. Czyzby GW dostala po glowie od Platformy Obywatelskiej i zostala zmuszona do usuniecia tego artykulu, nawet z archiwum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Troche logicznego myslenia nie zaszkodzi IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 11:15 A zyj sobie jak chcesz. Jezeli o mnie chodzi, to mozesz sobie nawet z psem wspolzyc - Twoja sprawa. Tylko nie domagaj sie ode mnie szacunku za to, jak realizujesz swoj poped seksualny. A co do moich rodzicow. Skoro jestem na tym swiecie, to znaczy, ze moi rodzice raczej wiedzieli, ze norma jest penis w pochwie, a nie w odbycie. Poza tym - podgladanie rodzicow podczas stosunku to juz perwersja zupelna. Moze u Was, cieplych, podgladanie czlonkow rodziny podczas czynnosci tak intymnych jak akty plciowe jest normalne. U nas nie. I to jest kolejny argument za tym, ze pedzie i lesby to zwyczajni zboczency. PS. Jak Twoi rodzice ida oddac kal do toalety, to tez ich podgladasz? A jak oddaja mocz? A przy podcieraniu rowniez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendrek Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 06.12.04, 05:38 to nie jest nienawisc to jest pogarda i nie zato ze jestescie inni ale za to ze koniecznie chcecie sie nazywac MALZENSTWO chcecie swoja perfidia wykoslawic pojecie ktore znaczylo zawsze zwiazek Kobiety i Mezczyzny. I jesli kiedys zaczna sie jakies przesladowania to tylko dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarpik Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: 81.219.67.* 06.12.04, 07:50 Sadzę że nienawiść do gejów i lesbijek, jest wielkim złem jakie wyrządza im nasze społeczeństwo. W Polsce jest około 2 milionów gejów i lesbijek, którzy mają matki i ojców, siostry i braci, a więc średnio okolo 6 do 7 milionow ich rodzin! Czy to oni tak nie nawidzą swoich dzieci, braci i sióstr? Zastnówcie się ci co mają tyle nienawiści w swoich sercach! Oni przeniesli to w genach od swoich rodziców i ktoś ich stworzył a nie wypadli sroce spod ogona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 10:38 Ciekawe, jak ci którzy krzyczą że jest to choroba, proponują ją leczyć? Są może jakieś środki dostępne w aptekach, pigułki na bycie heteroseksualnym? Ja przez wiele lat próbowałem związać się z kobietą wbrew skłonnościom homoseksualnym. Zraniłem przy tym kilka dziewczyn i sam się potwornie męczyłem. Byłem u pięciu różnych lekarzy i kazdy mi powiedział - to nie jest choroba, nie leczy się tego, żyj i staraj się być szczęśliwy takim jakim jesteś. I odważyłem sie to zrobić, mam wspaniałego partnera, akceptację rodziców i najblizszych znajomych. I jest dobrze, choc zawsze jest obawa, ze kiedyś trafię na takiego homofoba jacy tu piszą i może mi dużo złego zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Kolejny cieply informator na forum... IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 11:16 A mozesz podac zrodlo tych danych? Bo z moich obserwacji wynika, ze pedzie to margines zupelny. I cale szczescie, bo jakby mnie jakis cieply w tylek klepnal na ulicy, to bym go chyba zabil na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Morphy ty nawiedzony osobniku może dosc tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 11:24 Do psychiatry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kiedy byles uwiedziony przez pedofila?????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: Kolejny cieply informator na forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 12:01 A może powiesz wielki lekarzu ilu gejów już wyleczyłeś co? I jakie jest na to lekarstwo, jeśli twierdzisz że to choroba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AEX Re: Kolejny cieply informator na forum... IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.12.04, 14:29 Heh, nie wiedzialem ze mgr inz to margines spoleczny!! chyba w roznych krajach zyjemy, koles! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGoo Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.telkab.pl 08.12.04, 22:03 skad wiesz ze jest ich 2 mln. ? czyzbys sie opieral sie na tych badaniach przeprowadzonych w amerykanskim wiezieniu ? na ktore powoluja sie przodownicy gejowscy ? jak mozna wiezienne proporcje z innego kraju przenosic na teoretycznie "normalne" spolecznosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 10:28 Ano dlatego, że mienicie sie obrońcami dzieci a chcecie TYLKO ŻEROWAĆ na CUDZYCH dzieciach nie ponosząc trudu i ODPOWIEDZIALNOŚCI prokreacji czy rodzenia potomstwa, jednocześnie wyśmiewając się z ludzi normalnych/zdrowych psychicznie i emocjonalnie/ godzących się na branie odpowiedzialności za swe czyny. Ale, czy jako chory człowiek potrafisz to zrozumieć ? Mało prawdopodobne. Tym bardziej jak ma się za "wzorzec" moralny taką miernote, jak ta wasza lesba Jaruga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 16:57 Możesz podać skąd bierzesz informacje, że są mniej szkodliwi od wymienionych kategorii patologicznych grup ludzi? To, że coś wydaje się być mniej szkodliwe, nie oznacza, że ma być uznane i akceptowane. To,że coś nie jest już nazywane zboczeniem, czy przez zmianę nazwy przestaje nim być? KIedyś ludzie wstydzili się swoich niezgodnych z naturą skłonności, dziś żądają bezwzględnej akceptacji swoich zachowań w sferze seksualnej, gdy jej nie ma zaczynają mówić o nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nu Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: 210.21.235.* 07.12.04, 02:08 A dlaczego wy pedaly nie lubicie kobiet? Czy one wam cos zrobily??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_tolerancji Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.visp.energis.pl 09.12.04, 08:30 nikt mnie nie zmusi do tolerowania Waszych zachowan,przeszkadza mi Wasz wyglad bo normalny to on nie jest,nie akceptuje takich zachowań i jestescie prawie na takim samym miejscu jak łysi faszyści...jesteście szkodliwi i nie mam zamiaru tłumaczyć dzieciom dlaczego ta pani(pan??)wygląda nieco inaczej,zachowuje się nie tak.......a te Wasze krzyki o to byście mogli wychowywac dzieci sa dokladnie nie na miejscu,sami nie możecie dac sobie rady ze soba,z własna osobowością a dzieci Wam sie zachciewa???!!to żałosne i nawet nie śmieszne!!!!!!!!!!izolacja!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelson Re: Dlaczego tyle nienawiści do gejów i lesbijek IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 12:06 znowu zajmuje glos w tej sprawie znowu uzywacie slowa homofobia wobec tych ktorzy nie akceptuja homosexualizmu. otoz homofobami sa wlasnie homosexualisci ktorzy na sile wpajaja nam cos czego my swiadomie nie akceptujemy i nie rozumiemy bo wedlug nas tego zrozumiec sie nie da. wedlug homosexualistow ktos kto jest ich przeciwnikiem,tudziez nie jest ich zwolennikiem to osoba najczesciej ze wsi ,albo z malego miasteczka (bron boze z warszawy),granatem od pluga oderwana (czyt.ciemna osoba z minimalnym wyksztalceniem)do tego bardzo gleboko wierzaca i majaca bardzo waskie horyzonty. otoz gowno prawda !!! sami jestescie bardzo nietolerancyjni (to do homosexualistow)bo chcecie abysmy za wszelka cene was zrozumieli i akceptowali i nie potraficie zrozumiec ze ktos TAJ JAK JA nie jest w stanie zrozumiec faceta zakochujacego sie w drugim facecie.OTOZ JA TEGO NIE ROZUMIE !!!!!!potraficie to zaakceptowac ?????? potraficie byc tolerancyjni wobec mnie ?????? nie rzucajcie slowa tolerancja na wiatr bo nawet wsrod was jest pewnie tysiace rasistow,antysemitow,zwolennikow kosciola i zagorzalych przeciwnikow SLD ,czyli osob nietolerancyjnych i uprzedzonych .uzywacie tego slowa kiedy wam pasuje. dopoki sami nie nauczycie sie byc tolerancyjni nie wymagajcie tego od reszty swiata. pozdrawiam wszystkich bardzo HETEROsexualnie gelson Odpowiedz Link Zgłoś