Gość: :/ IP: *.chello.pl 29.03.05, 21:37 wciaz czegos sie boje. jak sie zrelaksowac, bo ja juz wariuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kakao Re: czuje permanentny lek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 21:58 Czego np. boisz się? Czy jest realne zagrożenie, czy strach jest tylko w Twojej głowie i nie ma konkretnej przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: czuje permanentny lek IP: *.chello.pl 29.03.05, 22:06 w tej chwili, chyba jest jakas przyczyna, ale czesto zdarza mi sie-> i tu przyczyny NIE MA! , ze po prostu sie boje. czego? nie wiem. czuje zdenerwowanie, jakis irracjonalny lek. nie potrafie sie zrelaksowac. jestem spieta, 'sztywna jak kolek', tak jakby gotowa do ucieczki. ostatnio zdarza misie to dosyc czesto, dodam coraz czesciej. meliski nie pomagaja. czasem odczuwam taki lek, ze mam ochote zwymiotowac. doslownie. jest mi nie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakao Re: czuje permanentny lek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:23 Nie naduzywasz alkoholu? O ile wiem, podobne są objawy choroby alkoholowej. Jeśli nie, to pewnie nerwica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakao Re: czuje permanentny lek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 21:59 Nie wariujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: czuje permanentny lek IP: *.net-serwis.pl 29.03.05, 22:52 taki lęk wskazuje na slabosc energetyczna nerek; najlepsza bylaby psychoterapia skojarzona z dzialaniami wzmacniajacymi nerki (oczyszczanie, w tym takze prawidlowe oddychanie, dieta laskawa dla nerek, moze akupunktura lub masaz stref refleksyjnych nerek na stopach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakao Re: czuje permanentny lek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 23:26 Jakie badanie trzeba wykonać, aby stwierdźić słabość energetyczną nerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: czuje permanentny lek IP: *.net-serwis.pl 30.03.05, 12:58 to medycyna chinska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: czuje permanentny lek IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.03.05, 12:39 Psychoterapia leczy stany lekowe. Odpowiedz Link Zgłoś