kon_by_sie_usmial
26.03.06, 01:18
Właśnie dla rozrywki słucham sobie Radia Maryja :) Dowiedziałem się z niego, że program emitowany w TVP2, prowadzony przez Wojtka Manna zatytułowany "Duże dzieci"... stanowi zagrożenie dla prawidłowego rozwoju naszych młodych pociech!!! Wpajane są tam bowiem w dzieci wartości nieposzanowania dla drugiego człowieka, występuje epatowanie materializmem i pogardą dla wartości chrześcijańskich!!! No obłęd, istny obłęd!!! Ci ludzie są chorzy psychicznie :)
Nigdy nie byłem za eksterminacją, ale należałoby ich wyizolować od zdrowej części tkanki społecznej. To jakaś cholerna sekta, widząca na każdym kroku zło wszędzie poza ultrakatolickimi nadawcami.
Nagonka na biednego Kubę Wojewódzkiego i Kazię Szczukę, których przyrównuje się do szatańskich dzieci, każe mi po prostu myśleć o upośledzeniu umysłowym osób biorących udział w dyskusjach na antenie tego radia (głosy, że należałoby pozbawić ich wykonywania zawodu i nałożyć ciężkie kary finansowe:) ).
Czy nie mogłem się urodzić w normalniejszym kraju, gdzie wiara nie przysłania rozumu?
koń