szwagier_z_niemodlina 16.07.09, 13:43 www.youtube.com/watch?v=cWGNQIecbcc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Piesni pracy spod gory roboty 16.07.09, 13:46 Ufff, Szwagrze ;) Dobre, to z Czeladzi? :D A ja mam lot kurzy dla Ciebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Piesni pracy spod gory roboty 16.07.09, 13:48 www.youtube.com/watch?v=dm69TUoSCkw Z Czeladzi? Ze niby z dworca? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Piesni pracy spod gory roboty 16.07.09, 13:49 No a co, nie leci to tam z megafonów 24/7??? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Piesni pracy spod gory roboty 16.07.09, 13:50 Z tam-tamow raczej :-) Do megafonow trza miec prad. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Piesni pracy spod gory roboty 16.07.09, 13:51 To może to szczekaczki były???? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Szcze.kaczki n/T ;) 16.07.09, 13:58 Kaczka - czeladźka? Kaczka kacyczka i jej przeciw kacapom kantyczka-fanatyczka? Z kanapki politruczki myślowe stłuczki słuszne w tym stawie a gdzie indziej nigdzie prawie, ale gdzie indziej nieciekawie, bo obco i nieprawie, ja wam tu zaraz wszystko naprawie? Kaczorki mają humorki gdy kwaczą Donaldy potworki. Jak widac bije mi to machanie lopata na dekiel :-))) Na_ra. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Szcze.kaczki n/T ;) 16.07.09, 14:11 ;DD dodam do tego, że skoro jwst szop-pracz to jest i kaczka-praczka :D Na dekiel, na dekiel ;))) Pa na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Szcze.kaczki n/T ;) 16.07.09, 19:01 twardycukierek napisała: > ;DD dodam do tego, że skoro jwst szop-pracz to jest i kaczka-praczka :D Nie sadze aby taki gatunek byl. Kaczka rozbijaczka to predzej. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek To dla Ciebie... 16.07.09, 16:16 Boś mi taki zapracowany ;/ po prostu pastelowe [img]https://www.welt.de/multimedia/archive/00409/rothaus_insert_DW_R_409930g.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: To dla Ciebie... 16.07.09, 18:59 Uuuuo, to piwo to prawie kolo mnie robia :-) "Malarze i zolnierze" , fajnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś