szwagier_z_niemodlina 27.07.09, 09:58 www.youtube.com/watch?v=9XVVZPefbR4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Ksywa oblige :-) 27.07.09, 10:01 ;))) jak świat światem, będzie Szwagier Cukierkowi bratem! :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Ale teraz leci to 27.07.09, 10:32 www.youtube.com/watch?v=ONKBQJg7iVQ Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Ksywa oblige :-) 27.07.09, 13:30 Jak są bracia, to muszą być i siostry ;) www.youtube.com/watch?v=1hsWZO8e2Po&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 13:44 Czesc, Ra-zz-top www.youtube.com/watch?v=oBFQg7P5YKw Tyz siostry A a propoos RazZZtop www.youtube.com/watch?v=0_EFdod4YDo I jak tam szeroko pojety lajf? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:00 :D Otworzyłam równocześnie i zrobił mi się miks Cohena z ZZ Top - czyli ZZisterz of Mercy ;) Lajf upływa w nastroju lekkim i zabawowym, tu i ówdzie przeplatanym stanami bardziej stresowymi, czyli chyba norma ;)) A jak tam na budowie? ;) Jesteś już zuruck? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: PS 27.07.09, 14:02 To nie dla ciebie bylo ostrzezenie, tylko dla Dziecka. Dziecko nie cierpi Cohena, kiedys zeznalo. Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: PS 27.07.09, 14:11 Dziecko na pewno jakichś szarpidrutów słucha, skaranie boskie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: PS 27.07.09, 14:13 Jako ciocia powinnas wiedziec czego Dziecko slucha :-) PS. Myslisz ze black metalu? Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: PS 27.07.09, 14:28 Na pewno nie słucha rodziców :D No nie wiem, zależy od subkultury. Teraz dzieci to emo :DD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: PS 27.07.09, 14:30 W dzisiejszej epoce nie musi sluchac. Byle czytala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: PS 27.07.09, 14:32 Teraz to wystarczy emotikony umieć czytać ;) :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Razzzzzbierjom! 27.07.09, 15:16 Dobrze, że tylko Cohen a nie... mohel ;## bo krew się poleje ;D Cześć, Razz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Razzzzzbierjom! 27.07.09, 15:27 Ależ ty masz krwawe wizje! ;) Czołem Landryno! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Razzzzzbierjom! 27.07.09, 15:30 Etam, takie małe cuś to jaki to rozlew??? ;)) Buź! :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:05 Oj tak, oj tak. Posle ci pare fotek tego szczegolnego miejsca. Za szeprklapy sie momentami lapalem ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:13 O dzięki :) zdradź tylko co to są szeprklapy, żebym mogła sobie to zwizualizować ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:15 Generalnie to sa podejrzenia co to, ale glownie dany jest tekst zrodlowy: "Duizm głosi, że każde życie zna dwie śmierci, przednią i tylną, to jest tę sprzed narodzin i tę po agonii. Teologowie dychtońscy za szperklapy się brali ze zdziwienia, słysząc potem ode mnie, że my tak na Ziemi nie myślimy i że są Kościoły interesujące się tylko jednym, mianowicie przednim bytowaniem pośmiertnym. Nie mogli pojąć, czemu ludziom przykro myśleć o tym, że ich kiedyś nie będzie, a nie jest im tak samo przykro rozmyślać o tym, że ich przedtem nigdy nie było." Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:20 Zawsze i wszedzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:31 Aaaa, bo to z Lema, a ja myślałam, że to ze śląskiej mowy ;))) Dziś mam dzień spóźnionego refleksu - pokłosie imprez oraz pracy wciśniętych w niewielką jednostkę czasową ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:33 Poszukiwania wskazuja ze moze tu isc o klapy kominowe. Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:51 Gdyby to były Szerpklapy to wszystko jasne - klapy od odświętnych garniturów noszonych przez Szerpów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:59 Mysle ze Szerpowie tez moga sie lapac za szperklapy. Nie widze przeciwskazan :-) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 15:03 A co, macie niedobór kominiarzy i zapotrzebowanie na siłę roboczą ze Wschodu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 15:06 Mylsisz ze ktos to tu naprawde wie? :-) Czytalas ze sie medrcy ekonomiczni krolowej Eli spowiadali bo zadala proste pytanie "dlaczego TEGO (kryzys finansowy) nikt nie przewidzial?". Bogu dziekwoac powinni ze trafili na Ele II, bo Ela I by ich skrocila o glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 15:25 :DDD Czytałam, że przyznali się do pychy. Swoją drogą to pytanie brzmi jak archetyp królewskiego pytania, które samo w sobie zawiera już przyganę. Ona musi to mieć we krwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś