Dodaj do ulubionych

Ksywa oblige :-)

27.07.09, 09:58
www.youtube.com/watch?v=9XVVZPefbR4&feature=related
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: Ksywa oblige :-) 27.07.09, 10:01
      ;))) jak świat światem, będzie Szwagier Cukierkowi bratem!

:D
    • lupus76 Re: Ksywa oblige :-) 27.07.09, 10:18
      A mnie ktoś ubiegł na
      Allegro
      :(
      • twardycukierek Re: Ksywa oblige :-) 27.07.09, 10:22
        To szkoda... ;/
    • szwagier_z_niemodlina Ale teraz leci to 27.07.09, 10:32
      www.youtube.com/watch?v=ONKBQJg7iVQ
    • razzmatazzy Re: Ksywa oblige :-) 27.07.09, 13:30
      Jak są bracia, to muszą być i siostry ;)

www.youtube.com/watch?v=1hsWZO8e2Po&feature=related
      • szwagier_z_niemodlina O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 13:44
        Czesc, Ra-zz-top

www.youtube.com/watch?v=oBFQg7P5YKw
        Tyz siostry

A a propoos RazZZtop

www.youtube.com/watch?v=0_EFdod4YDo
        I jak tam szeroko pojety lajf? :-)
        • razzmatazzy Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:00
          :D Otworzyłam równocześnie i zrobił mi się miks Cohena z ZZ Top - czyli ZZisterz
          of Mercy ;)

Lajf upływa w nastroju lekkim i zabawowym, tu i ówdzie przeplatanym stanami
          bardziej stresowymi, czyli chyba norma ;)) A jak tam na budowie? ;) Jesteś już
          zuruck? ;)
          • razzmatazzy PS 27.07.09, 14:01
            Dzięki za ostrzeżenie w tytule! :DDD
            • szwagier_z_niemodlina Re: PS 27.07.09, 14:02
              To nie dla ciebie bylo ostrzezenie, tylko dla Dziecka. Dziecko nie cierpi
              Cohena, kiedys zeznalo.
              • razzmatazzy Re: PS 27.07.09, 14:11
                Dziecko na pewno jakichś szarpidrutów słucha, skaranie boskie :DDD
                • szwagier_z_niemodlina Re: PS 27.07.09, 14:13
                  Jako ciocia powinnas wiedziec czego Dziecko slucha :-)

PS. Myslisz ze black metalu?
                  • razzmatazzy Re: PS 27.07.09, 14:28
                    Na pewno nie słucha rodziców :D

No nie wiem, zależy od subkultury. Teraz dzieci to emo :DD
                    • szwagier_z_niemodlina Re: PS 27.07.09, 14:30
                      W dzisiejszej epoce nie musi sluchac. Byle czytala :-)
                      • razzmatazzy Re: PS 27.07.09, 14:32
                        Teraz to wystarczy emotikony umieć czytać ;) :P :D
            • twardycukierek Razzzzzbierjom! 27.07.09, 15:16
              Dobrze, że tylko Cohen a nie... mohel ;## bo krew się poleje ;D

Cześć, Razz :)))
              • razzmatazzy Re: Razzzzzbierjom! 27.07.09, 15:27
                Ależ ty masz krwawe wizje! ;)

Czołem Landryno! :D
                • twardycukierek Re: Razzzzzbierjom! 27.07.09, 15:30
                  Etam, takie małe cuś to jaki to rozlew??? ;))

Buź! :)
          • szwagier_z_niemodlina Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:05
            Oj tak, oj tak. Posle ci pare fotek tego szczegolnego miejsca. Za szeprklapy sie
            momentami lapalem ze smiechu.
            • razzmatazzy Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:13
              O dzięki :) zdradź tylko co to są szeprklapy, żebym mogła sobie to zwizualizować ;))
              • szwagier_z_niemodlina Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:15
                Generalnie to sa podejrzenia co to, ale glownie dany jest tekst zrodlowy:

"Duizm głosi, że każde życie zna dwie śmierci, przednią i tylną, to jest tę
                sprzed narodzin i tę po agonii. Teologowie dychtońscy za szperklapy się brali ze
                zdziwienia, słysząc potem ode mnie, że my tak na Ziemi nie myślimy i że są
                Kościoły interesujące się tylko jednym, mianowicie przednim bytowaniem
                pośmiertnym. Nie mogli pojąć, czemu ludziom przykro myśleć o tym, że ich kiedyś
                nie będzie, a nie jest im tak samo przykro rozmyślać o tym, że ich przedtem
                nigdy nie było."
                • lupus76 Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:20
                  O, Lem :)
                  • szwagier_z_niemodlina Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:20
                    Zawsze i wszedzie :-)
                • razzmatazzy Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:31
                  Aaaa, bo to z Lema, a ja myślałam, że to ze śląskiej mowy ;)))

Dziś mam dzień spóźnionego refleksu - pokłosie imprez oraz pracy wciśniętych w
                  niewielką jednostkę czasową ;)
                  • szwagier_z_niemodlina Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:33
                    Poszukiwania wskazuja ze moze tu isc o klapy kominowe.
                    • razzmatazzy Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:51
                      Gdyby to były Szerpklapy to wszystko jasne - klapy od odświętnych garniturów
                      noszonych przez Szerpów ;)
                      • szwagier_z_niemodlina Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 14:59
                        Mysle ze Szerpowie tez moga sie lapac za szperklapy. Nie widze przeciwskazan :-)
                        • razzmatazzy Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 15:03
                          A co, macie niedobór kominiarzy i zapotrzebowanie na siłę roboczą ze Wschodu? :D
                          • szwagier_z_niemodlina Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 15:06
                            Mylsisz ze ktos to tu naprawde wie? :-)

Czytalas ze sie medrcy ekonomiczni krolowej Eli spowiadali bo zadala proste
                            pytanie "dlaczego TEGO (kryzys finansowy) nikt nie przewidzial?".
                            Bogu dziekwoac powinni ze trafili na Ele II, bo Ela I by ich skrocila o glowe.
                            • razzmatazzy Re: O, sister! (uwaga link do Cohena :-))) 27.07.09, 15:25
                              :DDD Czytałam, że przyznali się do pychy. Swoją drogą to pytanie brzmi jak
                              archetyp królewskiego pytania, które samo w sobie zawiera już przyganę. Ona musi
                              to mieć we krwi ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka