armroz 16.01.04, 10:23 Witam, Chcę się zapisać na kurs prawa jazdy, ale nie jestem pewna czy zdecydować się na Punto, czy szukać auto-szkoły w której jeździ się Oplami. Czy znacie może taką szkołę na Bemowie? Dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiros Re: kurs prawa jazdy- Opel Corsa IP: 81.18.221.* 10.02.04, 18:59 od kwietnia corsy beda podobno obowiazkowe na egzaminie i pewnie wiekszosc sie juz w marcu powinna zaopatrzyc w nie... przynajmniej wiekszosc tak deklaruje a konkretow szukaj w samych osrodkach, dzwon i pytaj, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mooma Re: kurs prawa jazdy- Opel Corsa 27.03.04, 21:49 Znam bardzo dobrą szkołę jazdy na Karolkowej chyba 57, Ośrodek nazywa się Amicus nr. tel znajdziesz na str. www.naukajazdy.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
klemenko Re: kurs prawa jazdy- Opel Corsa 04.04.04, 16:30 > Znam bardzo dobrą szkołę jazdy na Karolkowej chyba 57, Ośrodek nazywa się Amicu > s > nr. tel znajdziesz na str. www.naukajazdy.pl. Ja też polecam Amicusa, szczególnie jednego instruktora-właściciela, Darka Dynaka. Odpowiedz Link Zgłoś
wola.wola Re: kurs prawa jazdy- Opel Corsa 05.04.04, 19:40 ... a pisala to jego zona renata ... Odpowiedz Link Zgłoś
mooma Re: kurs prawa jazdy- Opel Corsa 05.04.04, 23:26 wola.wola napisał: > ... a pisala to jego zona renata ... naprawdę, nie przesadzaj Odpowiedz Link Zgłoś
klemenko Re: kurs prawa jazdy- Opel Corsa 06.04.04, 09:38 > ... a pisala to jego zona renata ... Naprawdę nie jestem jego żoną - chyba że dopuszczą małżeństwa homoseksualne. Uczyłem się jeździć u Darka i naprawdę byłem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
kika_19 Re: kurs prawa jazdy- Opel Corsa 28.03.04, 23:56 ja zapisalam sie do Sarbo - biuro i 'sala wykladowa' i plac manewrowy mieszcza sie w (i kolo:) Centrum handlowym Bemowo szkole polecil mi moj chlopak, on tam bral jazdy doszkalajace oni maja 6 bodajze nowych samochodow opel corsa z roznymi bajerami w stylu klima i takie tam prowadza tez zajecia z ratownictwa - to nie jest obowiazkowe a jednak maja, dla mnie to duzy + [maja fantoma, na ktorym cwiczylismy resuscytacje] polecam Sarbo, ja akurat zalapalam sie na stare ceny, jak wpiszesz w wyszukiwarce to od razu powinno wyskoczyc pozdrawiam i zyczcie mi szczescia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: kurs prawa jazdy- Opel Corsa IP: *.zapora / 212.160.172.* 02.04.04, 15:54 Sarbo na Bemowie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: kurs prawa jazdy- Opel Corsa IP: *.chello.pl 07.04.04, 10:51 Tak się złozyło, że jeżdżę przemiennie tymi dwoma samochodami ( ja mam opla mąż punciaka). Jestem kierowcą z 27 letnim stażem - zaczęłam prowadzić jako nastolatka - i powiem jedno. SĄ TO SAMOCHODY TEJ SAMEJ KLASY I PROWADZI SIĘ JE PRAWIE IDENTYCZNIE. Lepiej zamiast szukac samochodu poszukaj dobrego instruktora- to wazniejsze. Szerokiej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś