Gość: kasia IP: *.ports.pol.pl 24.02.02, 20:39 Ladnie to nasze Bemowo wyglada, co? kolorowe przyjazne bloki... nie to co Jelonki, szarosc pomieszana ze zszarzalym niebieskim... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnk Re: kolorowo mi 25.02.02, 07:42 fakt, Bemowo zostalo ladnie odmalowane, ale na Jelonkach wzdluz Lazurowej tez wcale brzydko nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mattik Re: kolorowo mi IP: *.polcard.com.pl 25.02.02, 08:30 Zwlaszcza po prawej stronie jadac od WATu w strone Polczynskiej :) I to wcale nie zart. TAM JEST PRZESTRZEN. Pamietacie jeszcze co to jest? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: kolorowo mi 25.02.02, 08:40 I na Jelonkach jest przynajmniej "pseudo park". Moze nie przypomina Parku Bródnowskiego ale jest gdzie pochodzić i usiąść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mattik Re: kolorowo mi IP: *.polcard.com.pl 25.02.02, 08:43 Wiecie co? Tak sobie czasem mysle, ze w sumie mamy szczescie mieszkajac tu a nie gdzie indziej ... przynajmniej pamietamy jak drzewa i przestrzen wygladaja :) Ja sie w zeszla niedziele cztery bite godziny po lesie szlajalem :) no cos wspanialego :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: kolorowo mi 25.02.02, 12:11 W parku na Jelonkach raczej nie zgubiłbyś się :))) Czy ktos jeszcze pamięta, że park na Jelonkach powstał na wzór Parku Bródnowskiego ? Tyle, że pierwowzór po 20 latach rośnięcia wygląda pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: kolorowo mi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.02.02, 07:44 a gdzie jest ten park na Jelonkach??? bo jakos nie kojarze... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: kolorowo mi IP: 195.187.84.* 26.02.02, 09:48 O ile dobrze kojarzę, to chodzi chyba o tzw. park bez drzew vel psie pole. Ostatnio chyba w ramach jakiejś akcji ekologicznej radnych próbowano go zadrzewiać, ale z efektem to trzeba będzie kilka lat poczekac. Park ten jest mniej więcej położony w kwadracie pomiędzy ul Górczewską, Powstańców Sląskich, Człuchowską i Lazurową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: kolorowo mi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 22:07 i tak park brodnowski ladniejszy... ale bemowo nie ma tak zle - Forty oraz las i blisko puszcza kampinoscka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: kolorowo mi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.02.02, 07:27 Forty :-)))) i moje kochane Centrum Folkloru Piknik :-)))) olalalala w lato hektolitry piwka sie ta przelaly, a potem zygzakiem sie wracalo na rowerku do domu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mattik Re: kolorowo mi IP: *.polcard.com.pl 28.02.02, 08:44 Kurcze ... a ja jeszcze ani razu nie bylem w Pikniku ... jakos mnie tam nie zanioslo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: kolorowo mi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.02.02, 09:57 Musisz się wybrać - raz pojedziesz, wrócisz tam nie raz :-) Czekam, az pogoda bedzie bardziej `rowerowa` i zaczne ze znajomymi z Bemowa uskuteczniac wycieczki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: kolorowo mi IP: 195.187.84.* 28.02.02, 10:02 Kurcze, za każdym razem jak byłam na Fortach spoglądałam sobie z mostku na ten Piknik i zawsze miałam wrażenie, że jest zamknięty na 3 spusty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: kolorowo mi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.02.02, 12:40 Jest otwarty... od wiosny do jesieni do co najmniej 23... w srodku atmosfera niesamowita - knajpa w bunkrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: kolorowo mi IP: 195.187.84.* 28.02.02, 13:28 W tych bunkrach też się nie raz piwo piło. Knajpa trochę popsuła atmosferę otoczenia, ale jeśli mówisz, że tam jest fajnie, to trzeba będzie sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś