Dodaj do ulubionych

kolorowo mi

IP: *.ports.pol.pl 24.02.02, 20:39
Ladnie to nasze Bemowo wyglada, co? kolorowe przyjazne bloki... nie to co
Jelonki, szarosc pomieszana ze zszarzalym niebieskim...
Obserwuj wątek
    • mnk Re: kolorowo mi 25.02.02, 07:42
      fakt, Bemowo zostalo ladnie odmalowane, ale na Jelonkach wzdluz Lazurowej tez
      wcale brzydko nie jest...
      • Gość: Mattik Re: kolorowo mi IP: *.polcard.com.pl 25.02.02, 08:30
        Zwlaszcza po prawej stronie jadac od WATu w strone Polczynskiej :) I to wcale
        nie zart. TAM JEST PRZESTRZEN. Pamietacie jeszcze co to jest? ;)
        • irzyk Re: kolorowo mi 25.02.02, 08:40
          I na Jelonkach jest przynajmniej "pseudo park". Moze nie przypomina Parku
          Bródnowskiego ale jest gdzie pochodzić i usiąść.
          • Gość: Mattik Re: kolorowo mi IP: *.polcard.com.pl 25.02.02, 08:43
            Wiecie co? Tak sobie czasem mysle, ze w sumie mamy szczescie mieszkajac tu a
            nie gdzie indziej ... przynajmniej pamietamy jak drzewa i przestrzen
            wygladaja :) Ja sie w zeszla niedziele cztery bite godziny po lesie
            szlajalem :) no cos wspanialego :)
            • sloggi Re: kolorowo mi 25.02.02, 12:11
              W parku na Jelonkach raczej nie zgubiłbyś się :)))
              Czy ktos jeszcze pamięta, że park na Jelonkach powstał na wzór Parku
              Bródnowskiego ?
              Tyle, że pierwowzór po 20 latach rośnięcia wygląda pięknie.
              • Gość: mnk Re: kolorowo mi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.02.02, 07:44
                a gdzie jest ten park na Jelonkach??? bo jakos nie kojarze... :-)
                • Gość: zet Re: kolorowo mi IP: 195.187.84.* 26.02.02, 09:48
                  O ile dobrze kojarzę, to chodzi chyba o tzw. park bez drzew vel psie pole.
                  Ostatnio chyba w ramach jakiejś akcji ekologicznej radnych próbowano go
                  zadrzewiać, ale z efektem to trzeba będzie kilka lat poczekac. Park ten jest
                  mniej więcej położony w kwadracie pomiędzy ul Górczewską, Powstańców Sląskich,
                  Człuchowską i Lazurową.
                  • Gość: marysia Re: kolorowo mi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 22:07
                    i tak park brodnowski ladniejszy... ale bemowo nie ma tak zle - Forty oraz las
                    i blisko puszcza kampinoscka
                    • Gość: mnk Re: kolorowo mi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.02.02, 07:27
                      Forty :-)))) i moje kochane Centrum Folkloru Piknik :-)))) olalalala w lato
                      hektolitry piwka sie ta przelaly, a potem zygzakiem sie wracalo na rowerku do
                      domu :-)
                      • Gość: Mattik Re: kolorowo mi IP: *.polcard.com.pl 28.02.02, 08:44
                        Kurcze ... a ja jeszcze ani razu nie bylem w Pikniku ... jakos mnie tam nie
                        zanioslo :)
                        • Gość: mnk Re: kolorowo mi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.02.02, 09:57
                          Musisz się wybrać - raz pojedziesz, wrócisz tam nie raz :-) Czekam, az pogoda
                          bedzie bardziej `rowerowa` i zaczne ze znajomymi z Bemowa uskuteczniac
                          wycieczki :-)
                          • Gość: zet Re: kolorowo mi IP: 195.187.84.* 28.02.02, 10:02
                            Kurcze, za każdym razem jak byłam na Fortach spoglądałam sobie z mostku na ten
                            Piknik i zawsze miałam wrażenie, że jest zamknięty na 3 spusty.
                            • Gość: mnk Re: kolorowo mi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.02.02, 12:40
                              Jest otwarty... od wiosny do jesieni do co najmniej 23... w srodku atmosfera
                              niesamowita - knajpa w bunkrze...
                              • Gość: zet Re: kolorowo mi IP: 195.187.84.* 28.02.02, 13:28
                                W tych bunkrach też się nie raz piwo piło. Knajpa trochę popsuła atmosferę
                                otoczenia, ale jeśli mówisz, że tam jest fajnie, to trzeba będzie sprawdzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka