Dodaj do ulubionych

Kurczak z Tesco

IP: *.aster.pl 08.04.11, 20:41
Wczoraj kupiłam kurczaka marki "tesco" w Tesco na ul Wolskiej. Po rozcieciu zobaczylam calkiem bialego ptaka, tak pachnącego czystością jak w sali operacyjnej, albo w kibelku na stacji kolejowej w Berlinie.
Mam pytanie: czy to jest jadalne? data przydatności do spożycia jeszcze kilka dni, wyszorowałam poleżał w ziołach....i co dalej? Ja nie żartuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Kurczak z Tesco IP: *.aster.pl 09.04.11, 10:40
      chciałabym pomóc, ale nie wiem jak pachnie "w sali operacyjnej , albo w kibelku na stacji kolejowej w Berlinie."
      , do tego moja wyobraźnia podpowiada,że mogą to być odmienne zapachy:(
    • Gość: albert Re: Kurczak z Tesco IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.04.11, 21:56
      Chylę czoła , ja bym się nie odważył kupić cokolwiek spożywczego w tym sklepie. Masz Carrefour-a przy Karolkowej lub MarcPol przy Syreny , jeśli musisz coś kupować na ciepło do jedzenia to raczej tam.

Kurczaczek pewnie dostał trzecie życie po odświeżeniu go perhydrolem , bon appetit , węgielek i nifuroksazyd masz ? :-)
    • Gość: DANIEL Re: Kurczak z Tesco IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 19:29
      Kupiliśmy kurczaki pakowane na majówke piersi pałki itp. wszystko było do wywalenia śmierdziało strasznie na początku myśleliśmy że to wina lodówki ale tylko produkty tesco były zepsute inne paczkowane kurczaki były dobre nie polecam robienia zakupów w tesco przynajmniej nie mięso
      Pozdrawiam wszystkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka