21.08.11, 12:17
Witam,
Poszukuję na bemowie/woli ew. w zachodnich okolicach Warszawy, dobrego masażysty. Może ktoś coś polecić ? Szukałam we cześniejszych wątkach ale znalazłam same stare wpisy. Kożystał moze ktoś z usług tego miesca www.butterfly-fitness.pl/ ?
Zalezy mi na masażu klasycznym pleców. Będę wdzięczna za wszelkie informacje

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: miomed Re: Masaż IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 10:45
      Czy ma Pan/Pani dolegliwości bólowe, jeśli tak to polecam raczej gabinety rehabilitacji i masaż u fizjoterapeuty.
      • agnieszkajez Re: Masaż 23.08.11, 09:30
        niestety tak, mam dolegliwości bólowe... a mój lekarz internista nie znalazł przyczyny bólu. czy może Pan/Pani coś polecić?
        • Gość: xxx Re: Masaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 15:57
          Polecam ULMED, Legendy 6D, p. Andrzej :-)
          22 664 21 16
          • Gość: eliza Re: Masaż IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.09.11, 22:56
            Ja na masaże chodzę do www.tezniasalin.pl Ale każdy ma prawo wyboru. Ja jestem zadowolona
            • wuzzi Masaż Leczniczy na Kopernika 27.06.12, 09:46
              jeśli leczniczy to polecam Kopernika przy starym kinie Skarpa, teraz apartamentowiec, wyprowadził mnie przez dwa tygodnie z niesamowitych bóli przez które już spać nie mogłem, specjalista z wieloletnim doświadczeniem a w poczekalni kilka sław aktorskich też widziałem ;)
              dla zainteresowanych dojazd do Ronda de Gaulea a potem piechotką Nowy Świat do Foksal w prawo i do Kopernika. tel 22 826 93 01, polecam
              • Gość: aga Re: Masaż Leczniczy na Kopernika IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.07.12, 09:59
                A jaki masaż jest nie leczniczy?
                • wuzzi Re: Masaż Leczniczy na Kopernika 12.07.12, 10:51
                  relaksacyjny, nic nie daje prócz chwilowego odprężenia...
    • Gość: Renata Re: Masaż IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.11, 16:47
      Witam,

Ja osobiście polecam to miejsce www.butterfly-fitness.pl/ na Pełczyńskiego 30C
      Mam problemy z kręgosłupem...
      byłam kilka razy i polecam świetna masażystka p. Emilka.
      Przez całe lato mają fajną ofertę promocyjną, mogę spokojnie polecić - wychodzę z gabinetu jak nowo narodzona .
    • Gość: miomed Re: Masaż IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 21:18
      Pewnie ból już minął ale tak na przyszłość:
      są dwie metody:
      - albo się bawimy w fitness, basen, przypadkowe masaże, tańce i inne czary mary
      - albo się diagnozujemy czyli chodzimy do lekarzy i fizjoterapeutów.

Wybór zależy od celu:
      Ci którym zależy tylko na uśmierzeniu na jakiś czas bólu i nie mają potrzeby wiedzieć dlaczego ich boli - niech pozostaną przy pierwszej wersji, bo przecież każdy ruch to zdrowie.

Tym który chcą wiedzieć co się dzieje z ich ciałem i szukać trafnych rozwiązań, wiedzieć jak żyć, dzwigać, podnosić, pracować żeby nie pogorszyć stanu - polecam wersję drugą.
      Albo się leczy objaw albo przyczynę. Wybór należy do chorego.
    • Gość: Gość Re: Masaż IP: *.centertel.pl 26.03.12, 21:29
      Polecam masaż w
      www.women.waw.pl Górczewska róg Powstańców Śląskich,
      profesjonalizm i extra wystrój, klimat...
      • Gość: nelka Re: Masaż IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.03.12, 22:47
        Jedni chodzą bo ładny wystrój,inni bo to modne pokazać się w tym a nie innym salonie. Ja wolę tam gdzie jest normalnie. Bez luksusów,bajerów. takim miejscem jest tężnia salin na Woli.Przy bazarku na Kole.Normalny gabinet dla normalnych ludzi.Snobów,nawiedzonych,bufonów tam nie wpuszczają.Ja jestem zadowolona.
        Jeszcze jedno co ważne. Nie miałam co z dzieckiem zrobić.Nie było żadnego problemu.Ja byłam masowana a dziecko w tym czasie mogło przebywać w tym samym pomieszczeniu.
        Takiego gabinetu jeszcze w Warszawie nie spotkałam.
        Polecam. Nelka
        • Gość: Iza Re: Masaż IP: 79.162.91.* 25.04.12, 21:30
          o super że można z dzieckiem, choć ja byłam kilka razy w różnych miejscach z mężem i tez nie było problemu aby był w tym samym pomieszczeniu :)
          Jednak wazny jest tez wystrój - nie mam na mysli luxusów ale jak widze że jest estetycznie z gustem to z pewnością tez jest czysto a higiena to podstawa, wtedy mam pewność że jest odpowiednia dezynfekcja itp
          • Gość: nelka Re: Masaż IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.04.12, 22:38
            Może warto spróbować.Ja jestem zadowolona.Powdycham trochę jodu i masaż do tego.
            Można wejść na facebooka i poszukać tężnie salin. albo zadzwonić i się dowiedzieć więcej. tel 500 053 000
            • Gość: fsd Re: Masaż IP: *.ip.netia.com.pl 26.06.12, 09:35
              a ta pani "nelka" to wlasciciel czuc reklama i spamem na odleglosc. o jezu weszlaman strone i ceny masazy maja nieziemskei, masaz 1.5 godziny 160 zl, ja chodze na masaz do rehabilitantki 1.5 h za 90 zl, to ejst uczciwa cena, przeliczcie sobie ile za godzine ktos musi na tym zarabiac, a ile wy zarabiacie na godzine. owszem to usluga, ale nie znaczy ze trzeba za nai tak zdzierac, i o ile wiem te masaze wykonuje ten starszy pan, jestem ciekawa ile ma doswiadczenia i jaka wiedze, bo kiepskim masazem mozna zrobic krzywde naprawde.
        • Gość: fv Re: Masaż IP: *.ip.netia.com.pl 26.06.12, 09:22
          ta teznia to nabijanie ludzi w butelke, dopiero po negatywnych wpisach na tym forum pan dolozyl meiszanke soli ale nieco przesadizl bo nie dalo sie wytrzymac, wytroj boze za gierka bylo lepiej, taka prowizorka i amatorszczyzna ze glowa boli, balabym sie o higiene wiec z masazu napewno bym nie skorzystala, najlepiej poszukac dobrego masazysty z kilunastolenitm dosiwadczeniem a nie paniusie z salonow ktore sa po kursiku i glaszcza sie po pelcach, trzeba wiedzeic jak i gdzie masowac miesnie, dobry masazysta wstepnie bedzie potrafil zdiagnozowac cie i zalecic cwiczenia do wykonywania w domu, ja ta droga poszlam, ale nei bede poelcala masazystki mojej bo jest na ochocie, a nei na woli.
        • Gość: uy Re: Masaż IP: *.ip.netia.com.pl 26.06.12, 09:37
          "masaz dla dziewczat po 30tce"haha a boze jedyny, dziewczeciem sie jest w podstawowce, a nie po 30tce, niewazne jak mlodo bym sie nei czula, to jakby mnie ktos okreslil dziewczeciem to bym mu powiedziala co neico.
    • Gość: ja Re: Masaż IP: *.147.143.170.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.06.12, 09:24
      polecam www.masaze-bemowo.pl na powstańców śląskich 49
      • Gość: Ela Re: Masaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 10:52
        Świetny masażystą pan Michał , w centrum Chantal na Karolkowej. Chodzę do niego na klasyczny pleców, po takim 40 minutowych masażu moje plecy odzyskują formę :) ale najbardziej lubię bankę chińska, dobra sprawa przed latem, świetna z walka z cellulitem. W połączeniu z raczkami pana Michała!!
        • Gość: Dominika111 Re: Masaż IP: *.wasko.pl 03.07.12, 12:31
          Ja też tam chodzę, ale głównie do fryzjerki Pani Bożenki - kauteryzacja utrzymuje moje włosy
          w super stanie, są nawilżone mniej się łamią i nie wypadają jak kiedyś. Polecam dziewczyny!
          Do tego mezoporacja -przynosi bardzo dobry efekt, skóra jest napięta oraz nawilżona a zmarszki wypełnione -utrzymuje się około 3 tygodni! Fajna atmosfera i miejsce! Na duży plus
    • Gość: ggh Re: Masaż IP: *.ip.netia.com.pl 02.07.12, 12:19
      a kursu korespondencyjnego z szydelkowania nie macie? oj jaka szkoda :)
      precz z ta reklama!
    • Gość: gabrysia Re: Masaż IP: *.play-internet.pl 22.11.12, 10:14
      Polecam masaż u Pani Wioletty na Bemowie,babka z kilkuletnim stażem,świetna jest w tym co robi.Ja byłam u Niej na bańce chińskiej.Polecam
    • Gość: gabrysia Re: Masaż IP: *.play-internet.pl 22.11.12, 10:15
      Polecam masaż u Pani Wioletty na Bemowie,babka z kilkuletnim stażem,świetna jest w tym co robi.Ja byłam u Niej na bańce chińskiej.Polecam link www.masazewiolet.pl
      • Gość: Katarzyna Re: Masaż IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.12, 10:18
        Polecam panią Monikę, która ma gabinet na ul. Puszczy Solskiej. z tego co wiem dojeżdża też do domu. Jest bardzo dobrą masażystką i fizjoterapeutką. Cierpiałam z powodu boleści między łopatkami i karku, a po wizycie u tej pani czułam się jak nowo narodzona. Podaję do niej nr: 694 705 883.
    • Gość: ziomek chuja? IP: *.proxnetwork.com 14.12.12, 19:28
      byłbym zainteresowany
      • Gość: Marcin Re: ch...a? IP: *.play-internet.pl 15.12.12, 14:49
        polecam masaże www.masazewiolet.pl na Bemowie-masażystka z kilkuletnim stażem,chodzę do Niej od 2 lat.
    • Gość: Nana Re: Masaż IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.12.12, 18:11
      ja korzystałam z bardzo fajnej masażystki - mieści się przy puszczy solskiej (chyba 4). Co prawda realizowalam wówczas groupona, ale naprawdę bylam zadowolona z usług tej Pani i na pewno tam wrócę.
    • studioflexi Re: Masaż 27.01.13, 12:17
      polecam
      women.waw.pl/uslugi/masaz_o8
    • Gość: Paula Re: Masaż IP: *.play-internet.pl 28.01.13, 10:53
      mogę polecić masaż u Wioletty 504 825 049 to jest nr tel,gabinet ma na Bemowie-chodzę tam od 1,5 roku.Paula
      • Gość: jagoda masaż. IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.02.13, 09:52
        Po trzech latach powrócił Tomasz Korlacki. Specjalista od kręgosłupów. Teraz do końca maja przyjmuje w Warszawie.
        Terapia manualna kręgosłupa
        Głęboki masaż pawięziowy
        Masaż Polski
        Zapisy i informacje tel 799 208 677
        • Gość: hanna 1968 Re: masaż. IP: *.bchsia.telus.net 18.07.13, 02:18
          Podobno tego pana deportowano z Kanady.....Nie robi sie tego bez waznego powodu.
          • Gość: michasia Re: masaż. IP: *.bchsia.telus.net 17.08.13, 12:10
            Ja tez tak wiem, ze go deportowano.
            Podobno bez pozwolenia masowal i narobil ludziom krzywdy.
            Zdecydowanie nie polecam. Trzeba sie trzymac od niego z daleka.
          • jadwiga37 Re: masaż. 11.09.13, 00:08
            Oj komuś bzyk na czoło usiadł. Ludzie skąd takie dziwne informacje o deportacji. Mało to specjalistów wyjeżdża do pracy za granicę ? Znam takich co weekend jadą do Holandii na dyżury. I nikt ich nie oskarża jak wracają do pracy
    • Gość: tusiaanusia Re: Masaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 14:50
      Znam dobrego.Masuje nawet stopki,to po takim zabiegu nie idę tylko unoszę się w powietrzu,super.Chwilowo jezdzi tylko na wizyty domowe,bo remontuje gabinet czy przenosi,jakoś tam.tel.530 106 694.Bardzo polecam
    • annalenka Re: Masaż 28.02.13, 14:02
      a ja polecam pana łukasza andrzejewskiego
      doskonały masażysta - rehabilitant z wieloletnim doświadczeniem i super podejściem do pacjenta
      tel. 501 779 350
      • Gość: Anna Re: Masaż IP: *.warszawa.mm.pl 30.04.13, 10:12
        Witam, ja osobiście mam swojego prywatnego masażyste pana Artura. Jestem bardzo zadowolona i wszystkim proponuje znaleść prywatnie z dojazdem do domu, pan Artur jest fizjoterapeuta nie bierze nic za dojazd, ceny uczciwe od 50 do 100 zl ja osobiscie mam masaż pleców za 50 zl -30 minut .więc warto na niego tutaj zwrócić uwagę. Pozdrawiam masujących się. annakowalska58@wp.pl prosze napisac odesle jego nr .
        • supermama003 Re: Masaż 26.05.13, 20:59
          Dojeżdżam z własnym sprzętem do domu pacjenta od poniedziałku do soboty.
          Jeśli chcesz się zrelaksować, sprawić sobie odrobinę przyjemności, zmienić coś w swoim życiu, pozbyć się bólu, poprawić stan swojego ciała i zdrowia, to zapraszam na moje masaże.
          Masażysta oferuje usługę masażu w przystępnych cenach z dojazdem.
          Masaż klasyczny,Masaż relaksacyjny,Masaż leczniczy oraz wiele innych.
          Tel.693-082-661 Klaudia
        • jadwiga37 Re: Masaż 26.05.13, 21:15
          Ja osobiście dojeżdżam z Bemowa na Kabaty.Tam przeniósł się mój masażysta. Jak się okazało to fajny gabinet,przyjmuje tez lekarz specjalista medycyny tybetanskiej, leczy pijawkami akupunktura, irydologia. Tak że teraz mogę siebie i rodzine kompleksowo leczyć.
          To wynosi taniej niż z NFZ.
    • Gość: JA polecam www.masaze-bemowo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 16:25
      polecam www.masaze-bemowo.pl

Powstańców Śląskich 49
      515-682-220
    • shanti-salon Re: Masaż 27.09.13, 20:49
      Salon masażu Shanti zaprasza

Jeśli pragniesz zadbać o swoje ciało, zdrowie i dobre samopoczucie, zapraszam do skorzystania z wyjątkowej oferty usług profesjonalnego salonu masażu Shanti.

W ofercie znajdą Państwo m.in.:
      - masaż klasyczny
      - masaż relaksacyjny
      - masaż królewski na balsamie z masłem Shea
      - masaż bańką chińska
      - masaż relaksacyjny z aromaterapią

Salon mieści się blisko centrum Warszawy przy Al. Solidarności 155 lok 7

W celu umówienia się na wizytę proszę o kontakt tel. 514 229 549

Zachęcam do zapoznania się z pełną ofertą dostępną na stronie www.shanti-salon.pl

ZAPRASZAM PANIE I PANÓW

Salon masażu Shanti nie świadczy usług seksualnych.

• Gość: Basiula Re: Masaż IP: *.205.96.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.10.13, 18:30
      jeśli masaż klasyczny to gorąco polecam studio corrective na bemowie przy ulicy czumy 11, Masażystka to Pani Iwonka, z bardzo dużym doświadczeniem, bardzo mi pomogła gdy miałąm poważne problemy z kręgosłupem, teraz przychodzę do niej by zadbała o moje ciało ;) nie tylko przy pomocy masażu ale również wykonując pielęgnacyjne zabiegi na ciało. mają tam świetne profesjonalne kosmetyki. można też skorzystać u nich z usług kosmetyczek i usług fryzjerskich. naprawdę super! bardzo dbają o każdego klienta i służą radą. ja już nie szukam innego miejsca :)
      • Gość: Nowe Ciało Re: Masaż IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.10.13, 21:28
        Tyle jest rodzajów masaży ilu masażystów. Oczywiście każdy najlepszy tak samo jak diety wszystkie są cudowne.
        Polecam gabinet Nowe Ciało szczegóły można znaleźć na fb
        • jadwiga37 Re: Masaż 03.11.13, 13:46
          Gdzie w którym gabinecie robią masaż Polski ?
    • woskpolimerowydepol40 Re: Masaż 23.05.18, 09:53
      Ja znam masażystę, po pierwsze zna swój fach i ma magiczny dotyk, a co najważniejsze robi to z pasją. Zawsze wychodzę od niego usatysfakcjonowana. Dojeżdża do klienta. Ceny też ma przyzwoite. podaje namiary 601074533.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka