Gość: Aśka IP: *.acn.waw.pl 23.06.04, 19:04 Czy możecie coś powiedzieć nt. Studia Urody w Hali Wola (na piętrze)? Chciałabym zrobić coś z włosami, ale trochę się boję. Będę wdzięczna za jakieś opinie. jest tam też kosmetyka -to też mnie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzzytkaaa Re: Studio Urody w Hali Wola 24.06.04, 13:24 nie wiem jak z fryzjerem, bo nie bylam , ale kosmetyczka nie szanuje czasu klientów. chciała raz pójść na woskowanie i bardzo pasowała mi godzina 15:30, ale pani bardzo się upierała,żebym przyszła na 15, bo ona ma okienko i tak jej będzie wygodniej. ok, przyszłam, no i poczekałam sobie ponad 40 min, bo trafila jej się klientka. jednak po tych 40 min to jeszcze nie był koniec, więc poszłam do domu. to było koł 1-1,5 roku temu. może coś się tam zmieniło, przecież przy takiej konkurencji nie można pozwolić sobie na takie traktowanie klientów. odradzam, ja tam nie wrócę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Studio Urody w Hali Wola IP: 62.111.195.* 19.10.04, 09:08 A ja z czystym sercem mogę polecić. Chodzę tam od 2 lat na czyszczenie i jest to jedna z najlepszych kosmetyczek jakie do tej pory miałam, POLECAM !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajgl Re: Studio Urody w Hali Wola 21.10.04, 23:33 ja polecam salon fryzjerski "Ania" na Świętochowskiego a konkretnie panią Anię właścicielkę (bo jest jeszcze druga P. Ania młoda). Moim zdaniem, ta kobieta poprostu ma talent! Chodzę tam od 2 lat i jestem b. zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś