Dodaj do ulubionych

Polecam domowy catering

IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 09:58
Wszystkim ze szczerego serca polecam p. Iwonę, która oferuje wspaniały domowy catering na różne okazje. Wyprawiła mi urodziny, przywiozła do domu bardzo smaczne potrawy, podane na srebrnych półmiskach. Jedzenie było pyszne domowe, wszyscy goście myśleli, że to ja robiłam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa P. Re: Polecam domowy catering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.13, 12:57
      Ale o jakiej p. Iwonie mówisz. Poproszę adres, chętnie spróbuję co p. Iwona przygotowuje.
      • Gość: po prostu ja Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.13, 19:04
        Wyroby p. Iwony są znane w szerokich kręgach na Woli. Organizuje przyjęcia w domu klienta tzn. przywozi Ci wszystko to co zamówisz na imprezę.
        Pani Iwona miała sklep na Górczewskiej i tam zamawialiśmy u niej pyszne, domowe jedzonko najczęściej na święta. Jej ryba faszerowana, w galarecie i po grecku po prostu poezja. Jak piekła mięsa tzn. schaby,karkówki, boczki to cała Górczewska pachniała. Ech!
        Niestety z poważnych kłopotów zdrowotnych jej męża z którym ten sklep prowadzili musieli sklep zamknąć, ale my jej stali klienci mamy na nią namiar i jak tylko coś potrzebujemy to z jej usług korzystamy. Dlatego jak mogę to ją reklamuję, bo naprawdę warto.
        • alefajnie Re: Polecam domowy catering 06.03.13, 09:23
          mało danych... wujek google wariuje jak mu się wpisze Pani Iwona :)
          • Gość: po prostu ja Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.13, 10:09
            Może ja i tak będzie najłatwiej podam telefon do p. Iwony 602 679 020.
            I wtedy bez wpisywania ogólnikowych danych, co by tak wujek Google nie wytężał swojego wielkiego umysłu na małą panią Iwoną sami zapytacie ją co i jak.
            Ja tam jestem bardzo zadowolona i jeszcze nie raz skorzystam.
    • aurita Re: Polecam domowy catering 06.03.13, 21:50
      auto reklama :

forum.gazeta.pl/forum/w,960,142874414,142874414,Catering_na_rozne_przyjecia_i_okazje_.html
      • Gość: po prostu ja Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.13, 19:44
        I tu się bardzo mylisz! To ja reklamuję wszędzie gdzie mogę p. Iwonę, bo naprawdę warto. Jak nie wierzysz to idź i spytaj się o nią na ul. Górczewskiej 27/35. Wszyscy tam ją znają z racji tego (jak już pisałam wcześniej) miała tam z mężem sklep i tym się właśnie zajmowali i naprawdę bardzo dużo ludzi z jej usług korzystało.
        Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze na Forum odezwie w tej sprawie i potwierdzi, że mam rację.
        • aurita Re: Polecam domowy catering 08.03.13, 11:35
          a swistak siedzi i zawija w papierek. Cos dlugo ten sklep nie przetrwal? mniej niz rok?

forum.gazeta.pl/forum/w,290,123718637,,super_sklep_z_wedlinami_na_Gorczewskiej_27_35.html?v=2
          • Gość: po prostu ja Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.13, 18:26
            Nie rozumiem dlaczego jesteś po pierwsze taka złośliwa po drugie skąd tyle w tobie żółci, która zalewa ci całe wnętrze?
            Po trzecie i najważniejsze naucz się czytać ze zrozumieniem, czego nie rozumiesz w zdaniu, że mąż p. Iwony jest ciężko chory i ze względu na jego chorobę zamknęli sklep w którym sami wszystko robili?
            Siedź sobie razem z tym świstakiem w domu, zgorzkniała, sfrustrowana i niezadowolona z tego, że w ogóle żyjesz. Ale nie wmawiaj innym ludziom tego, że kłamią i są nieuczciwi, bo chyba swoją miarką mierzysz.
            • Gość: ja Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 22:05
              Kojarzę Panią Iwonę, ale przede wszystkim Jej męża, bo głównie od Niego kupowałam, a ona pichciła, rzeczywiście było smacznie, potwierdzam! Jestem ciekawa, czy Pani Iwona wystawia FV, bo to może być dla mnie kluczowe, ale zadzwonię, zapytam ;-) Swoją drogą, zastanawiałam się, co się stało - wiem, że w tych budynkach miasto horrendalnie podniosło stawki za wynajem (patrz - likwidacja cukierenki Marzenie) i myślałam, że to z tego powodu sklepik został zamknięty.
              • aurita Re: Polecam domowy catering 12.03.13, 09:45
                Ja tez kojarze pania Iwone: sama sobie pisala komentarze jako "ivi" :)
                • Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 19:13
                  forum.gazeta.pl/forum/w,290,115977422,120896862,Re_Czy_zaglosujesz_na_obecnego_burmistrza_Woli_.html
                  forum.gazeta.pl/forum/w,290,139589194,140144012,Re_Rog_Gorczewskiej_Plockiej_Syreny.html
                  forum.gazeta.pl/forum/w,290,122852021,122877500,Re_tez_odnioslam_takie_wrazenie.html
                  forum.gazeta.pl/forum/w,290,128750966,129050599,Re_Jak_nam_wszystkim_dobrze_za_rzadow_PO_.html
                  forum.gazeta.pl/forum/w,290,141444428,141636297,Re_Naplyw_z_Wyki_napie_petardami_.html
                  Ja się do tej pory nie rozpisywałam, ale jeśli zostałam wkręcona w coś o czym nie mam pojęcia to wkopiowałam swoje dyskusje i wkleiłam aby pokazać, że aurita,kimkolwiek jest ma coś nie po kolei w głowie.
                  Ja, ivi, zabieram głos przeważnie na tematy polityczne lub na temat Woli ale na pewno nie po to aby sobie samej pisać jakieś komentarze, co prawda czytam wszystko co piszą na forum, bo dużo ciekawych rzeczy można tu wyczytać ale nie na każdy temat się wypowiadam a już na pewno nie piszę sobie sama komentarzy.
                  Aurita? My się znamy? Masz coś do mnie? Bo chyba trochę, żeś, sfrustrowana kobieto, przesadziła!
                  • Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 20:33
                    forum.gazeta.pl/forum/w,290,111307909,111314155,Re_przyjecie_weselne.html
                    Czyżby aurita miała coś wspólnego z "restauracją grodzką"?! Tak tu krytykuje p.Iwonę, mi wmawia autoreklamę a sama reklamuje grodzką. Hmmm, ciekawe.
                    • aurita Re: Polecam domowy catering 13.03.13, 14:02
                      oj kobieto kobieto:
                      1) mam "cos wspolnego" z restauracja grodzka, przeciez napisalam wyraznie, ze organizowalam tam chrzest
                      2) nie krytykuje "pani Iwony", absolutnie jej nie znam
                      3) wygooglanie numeru telefonu "pani Iwony" i znalezienie go na allegro jako telefonu sprzedawczyni "ivi", nie jest specjalnie skomplikowane

Daj sobie juz siana, bo klientów przez te strone nie znajdziesz

• Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 19:14
                        oj kobieto, kobieto
                        ja wiem dlaczegoś taka sfrustrowana, ale daj sobie trochę luzu. Nie wyżywaj się na innych ludziach, że masz problemy z płodnością. Aby coś się w tej kwestii wydarzyło musisz po prostu w życiu mieć mniej stresu, więcej spokoju, uśmiechu i pogody ducha. Czego ci z całego serca życzę.
                        A z twojego wywodu należy sądzić, że wszystkie osoby o nicku ivi to jedna i ta sama osoba, tak?
                        I ta ivi22 i ta IVI i ten ivi80 i ta ivi_ivi Na forum gazety znalazłam kilka osób o takim nicku i na allegro kilkanaście.
                        A może jestem również współwłaścicielką pączków na Górczewskiej, które w taki zachęcający sposób tu na forum reklamowałam
                        forum.gazeta.pl/forum/w,290,122833275,124284834,Re_Paczki_na_Woli.html
                        lub współwłaścicielką salonu Szok-Lok, który też reklamowałam
                        forum.gazeta.pl/forum/w,290,79946950,126433360,Re_dobra_fryzjerka_na_Woli.html
                        lub współwłaścicielką sklepu z tanią odzieżą na Płockiej
                        forum.gazeta.pl/forum/w,290,137560241,137836297,Re_Tania_Moda_na_ul_Plockiej_i_Jana_Pawla.html
                        i czy jesteś pewna, że wszystkie ivi to ta sama, bo zaręczam ci, że nigdy nie trenowałam i nawet nie zamierzałam trenować siatkówki a jednak, ktoś o nicku ivi chciał.
                        forum.gazeta.pl/forum/w,290,63659417,63659417,Gdzie_na_Bemowie_mozna_trenowac_Siatkowke_.html
                        no i po co miałabym to robić akurat na bemowie skoro jestem z centrum woli?!
                        a na dodatek, wszyscy, ci, którzy mnie znają pomarliby ze śmiechu, bo ja i siatkówka to tak jak woda i ogień.
                        Wygooglowałam numer sprzedawczyni na allegro i to nie jest nick ivi tylko ivi37 a to już różnica. Ale twoim zdaniem, z którym się całkowicie nie zgadzam, wszystkie psy mają na imię Burek a na całym świecie jest tylko jedna Aurelia, prawda?

• rudamarta4 Re: Polecam domowy catering 13.03.13, 19:58
                          A Twój sklep jest na Żytniej 64.... I ceny masz z kosmosu :P
                          • Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 20:45
                            A z czym porównujesz te niby z kosmosu ceny? Z chińszczyzną którą kupujesz na ulicy? Jeździsz trochę po mieście i orientujesz się ile kosztuje dobry, polski towar? Widzę, że nie bardzo. Ale do krytykowania to pierwsza!
                            I przez takich ludzi jak ty Polska schodzi na psy, bo po co wspierać polskich producentów i polski handel, aby ten kraj miał PKB na dobrym poziomie i aby mógł normalnie funkcjonować i się rozwijać? Lepiej dorabiać chińczyka i nosić rakotwórczą niby bawełnę, czy obcy kapitał a Polska niech pada. Ot i patriotka pełną gębą.
                            Ale jak mówi stare dobre powiedzenie jak rude to wredne.
                            • Gość: Aga Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 21:25
                              Przestań sie denerwować.
                          • Gość: Aga Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 21:24
                            Marta a który to sklep? :)
                            Normalnie i do wlosow sie k.. czepiaja :))
                            • Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 21:45
                              Się do włosów nie czepiają bo same takie mają. Się czepiają do podejścia Polaka do Polaka, do braku k.... patriotyzmu, do braku poszanowania człowieka ciężko pracującego.
                              Nikt tak dupy nie obrobi jak jeden Polak drugiemu Polakowi. Ta zawiść, zazdrość to chyba nasza narodowa cecha. Przykro mi, że w takich ciężkich czasach zamiast się wzajemnie wspierać podkładamy sobie kłody pod nogi, krytykujemy, szkalujemy i obrażamy.
                              To się denerwuję, bo co się mam nie denerwować? Ty byś się nie denerwowała?
                              • rudamarta4 Re: Polecam domowy catering 13.03.13, 23:52
                                Ivi, poluzuj pośladki :) Czyli to jednak Twój sklep? :P
                                Nie wiesz gdzie i co kupuję. To po pierwsze.
                                Skoro sama jesteś ruda to i wredna pewnie jak cholera :) To po drugie.
                                A po trzecie- zachwalałaś kupowanie w lumpku, a tam myślisz, że skąd są ciuchy?? Gdzie wyprodukowane?? W Polsce czy w Chinach?
                                Skręca Cię z żalu, że pan, który handluje warzywkami na rogu albo trochę dalej na bazarku zarobi więcej niż Ty na swoich piżamkach? :)
                                • Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 09:13
                                  Ruda Marto,
                                  to jednak nie mój sklep. nie wiem gdzie i co kupujesz to po pierwsze, jednakże to twojej znajomości lokalnego rynku odzieżowo-bieliźniarskiego mogę wywnioskować, że jest znikome i wcale ale to wcale nie orientujesz się w cenach dobrych,polskich produktów. A ja tak, mogę zatem podać ci kilka adresów takich sklepów i przejdziesz się lub przejedziesz i posprawdzasz wtedy będziesz wiedziała trochę więcej.
                                  Po drugie jestem ruda i wredna jak cholera, ale tylko dla osób niesympatycznych, złośliwych abnegatów, krytykujących bez podstawy ogólnie przyjęte wartości.
                                  Co do znajomości rynku odzieżowego, odpowiadając na trzecie pytanie, widzę twoją totalną niewiedzę, oczywiście, że te rzeczy produkowane są w Chinach, Bangladeszu itp. ale nie z plastikowych butelek i torebek foliowych, tak jak to robią chińczycy z towarem produkowanym przez siebie ale z dobrych firmowych materiałów i firmowe wzory dla sieciówek. Sieciówki robią to ze względów finansowych, bo tam jest najtańsza siła robocza. To, że jest napisane wyprodukowano w chinach to znaczy tylko to i nic po za tym. Jakość, wymogi, materiały, fasony dają sieciówki i rygorystycznie przestrzegają swoich norm.
                                  Dziwne trochę to twoje porównanie, odpowiadając na czwarty zarzut, piżamek do warzyw. Ale jaka osoba takie argumenty. Tak samo mogłabym powiedzieć do ciebie, skręca cię z żalu, że ja w banku zarobię więcej niż ty. Każdy ma swoją pracę i swoje zarobki i nic komu do tego.
                                  A z tymi nickami tu na forum to udowodnię ci coś niebawem. Szukaj postu podpisanego rudamarta4, na pewno cię zaskoczy jego treść.
                        • aurita Re: Polecam domowy catering 14.03.13, 08:44
                          Trzeba byc wielkim chamem i prostakiem aby komus wytykac jego choroby.
                          Dla Twojej wiadomosci : ilosc dzieci,ktora mam jest dla mnie zadawolajaca:) nie musisz wiec sie wysilac w zlosliwosciach.
                          A usmiech (a wlasciwie smiech) zapewnia mi twoje miotanie sie na tym forum od paru dni :)

• Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 08:54
                            Gdyby ilość dzieci posiadanych przez ciebie była dla ciebie zadawolająca tak jak to piszesz to sama nie miotałabyś się po tym forum nie od kilku dnia lecz od kilku lat, uskarżając się na to.
                            Trzeba być wielkim chamem, prostakiem a na dodatek jeszcze debilem czytającym bez zrozumienia, żeby wysnuć wniosek, że ktoś się tu śmiał z czyichś chorób.
                            To ty jesteś złośliwa, sfrustrowana, zgorzkniała i to widać po twoich wypowiedziach. Myślę zatem, że śmiech, uśmiech i tym podobne w twoim przypadku grymasy twarzy są ci obce, więc jeszcze raz życzę dużo luzu, uśmiechu i zdrowia.
                            • Gość: adam Re: Polecam domowy catering IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.13, 10:00
                              To już zrobiło się nudne.
                              • Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 10:03
                                A powiem Ci, że masz rację. Ja już tym rzygam, ale nie ja to zaczęłam i nie ja tu obrażam ludzi a więc muszę trochę utrzeć nosa tym sfrustrowanym kobietkom.
                                Może zatem zadam nowe pytanie, dlaczego Polak, Polakowi wilkiem?
                            • rudamarta4 Re: Polecam domowy catering 14.03.13, 10:04
                              Ivi, niczego co napisałam na forum się nie wstydzę. Dlatego piszę pod nickiem, którego używam od kilku lat.
                              Szukaj sobie czego chcesz :)

• rudamarta4 Re: Polecam domowy catering 14.03.13, 10:09
                                A jak chcesz, to wrzucę tu Twoje zdjęcie. Każdy sobie Ciebie zobaczy- jaka jesteś ruda. A z twarzy wcale nie taka wredna :)
                                • Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 11:05
                                  Nie możesz mieć mojego zdjęcia, to tak samo nierealne jak to, że ja mam twoje. Jestem ruda, jestem wredna, ale napisałam dla kogo, ale bywam też wesoła, optymistyczna, pomocna, uśmiechnięta, znacznie więcej niż skwaszona. Posiadam też szeroko rozwiniętą empatię, dlatego też pomagam ludziom, działając w wielu organizacjach.
                                  O nicku to tyle, że można wystepować tu pod wieloma lub pod jednym. Ja mogę coś napisać pod twoim nickiem, ty pod moim, i tyle.
                                  Bądźmy dla siebie mili, serdeczni, uśmiechnięci, będzie nam łatwiej przetrwać te trudne czasy.
                                  pozdrawiam
                                  • rudamarta4 Re: Polecam domowy catering 14.03.13, 11:17
                                    Mam Twoje zdjęcie :) Chcesz się przekonać?
                                    • Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 18:40
                                      Ale jakoś niekiepsko na nim wyglądam, jest co pokazywać? Bo jak nie, to wklej do albumy i jak się kiedyś spotkamy na drinka to mi pokażesz, ok?
                                      • rudamarta4 Re: Polecam domowy catering 14.03.13, 20:31
                                        Żal mi Ciebie...
                                        • Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 20:39
                                          To mi ciebie żal, dziewczyno w chińskich ciuchach......Niemniej jednak zmiany postawy ci życzę, więcej radości nawet z tych chińskich ciuchów w których chodzisz i bylejakości twojego smutnego, pełnego jadu, zawiści, zazdrości i pełnego utyskiwania życia.
                                          • rudamarta4 Re: Polecam domowy catering 14.03.13, 20:57
                                            Ha, ha, ha.
                                            Chyba jednak wkleję to zdjęcie, niech każdy zobaczy z kim ma do czynienia.
                                            Już się boisz?
                                            • Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 21:10
                                              Bardzo, aż cała drżę! Nie strasz, ruda, nie strasz.
                                              Ja bez twojego zdjęcia wiem z kim mam do czynienia i jest to naprawdę, uwierz mi, wątpliwa przyjemność.
                                              I wiesz co? Skończ, bo ja już mam dość i pewnie wiele osób, które to czytają, też. Jesteś ruda, samotna, sfrustrowana, niezadowolona, to może wklej tu swoje zdjęcia i może znajdzie się amator kwaśnych jabłek?
                                              • rudamarta4 Re: Polecam domowy catering 14.03.13, 21:20
                                                Obawiam się, że mają dosyć, ale ciebie :)
                                                Ubierz się w piżamę ze swojego malutkiego sklepiku i idź spać :)
                                                Żegnam :P
                                                • Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 21:24
                                                  A ty ubierz się w tę chińską, rakotwórczą piżamkę, kupioną za parę złotych na ulicy, bo niestety za więcej cię nie stać i idź spać, jak zwykle sama.
                                                  Dzisiaj sama, jutro sama, pojutrze sama..........ech! żal mi ciebie.........
                                                  • rudamarta4 Re: Polecam domowy catering 14.03.13, 21:30
                                                    He, he, he, pudło :)
                                                    Piżamy są do dupy, sypiam nago :P
                                                    I nie sama. Kiepski z ciebie szpieg.
                                                  • Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 21:40
                                                    Z rudą, wredną, upierdliwą, chciałby ktoś sypiać?! Niemożliwe! Sypiasz nago bo nawet na chińską piżamkę cię nie stać. Ajajaj. Nie zapomnij tylko tych rudych łoniaków z prześcieradła strzepać. Brrrrr
                                                  • Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 21:41
                                                    A piżamy są na dupę a nie do dupy. Ale skoro tego nie wiesz musisz sypiać nago.
                                                  • rudamarta4 Re: Polecam domowy catering 14.03.13, 22:33
                                                    Pogrążasz się, szkoda mi prądu na ciebie.
                            • aurita Re: Polecam domowy catering 14.03.13, 12:21
                              Kobieto wez cos na uspokojenie.... szklanka wody raczej nie wystarczy
                              • Gość: ivi Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 18:39
                                To ty kobieto podchodź do życia bardziej luzacko, bo ci nic z planów na przyszłość nie wyjdzie. Za dużo w tobie złości, jadu, frustracji, malkontenctwa.
                                A co do szklanki wody to, ty zamiast niej spróbuj innych metod, bo widzę, że nieodpowiednio zabierasz się do pewnych rzeczy.
                                Życzę dużo spokoju, uśmiechu i rozluźnienia miednicy.
                                • jar.os Re: Polecam domowy catering 15.03.13, 06:57
                                  Ale idiotki .........
                                  • alefajnie Re: Polecam domowy catering 15.03.13, 11:35
                                    Nie przerywaj Paniom. Bardzo miło poczytać takie intelektualne potyczki.
                                    • aurita Re: Polecam domowy catering 15.03.13, 14:21
                                      intelektualne powiadasz??? hmmmmmm
                                      • Gość: swojskichłop Re: Polecam domowy catering IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 22:45
                                        Ty aurito jesteś najmądrzejsza, najpiękniejsza a twoje wypowiedzi są na najwyższym z intelektualnych poziomów. Wszyscy inni tu piszący to bezmózgowcy i dna intelektualne. Będę czytał tylko twoje wypowiedzi!
                                        • aurita Re: Polecam domowy catering 16.03.13, 22:53
                                          oj Iwonko, Iwonko....
    • aurita Re: Polecam domowy catering 15.03.13, 07:56
      Czy na tym forum jest jakis moderator?? bo to jest mocno niesmaczne.
      • Gość: galgo Re: Polecam domowy catering IP: *.acn.waw.pl 16.03.13, 07:34
        Ale prześmieszne!
        • aurita Re: Polecam domowy catering 16.03.13, 22:52
          ale takze niehumanitarne....:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka