Gość: ITA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.05, 13:37 Czy jest tu ktos kto ukonczyl te szkole? Wtedy im. M. Gorkiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxbleblexx Re: SP nr 90 na Kasprzaka 11.05.05, 18:48 Gość portalu: ITA napisał(a): > Czy jest tu ktos kto ukonczyl te szkole? Wtedy im. M. Gorkiego. ja skonczylam ale zaraz kiedy to bylo? chyba 94 albo 95. a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ITA Re: SP nr 90 na Kasprzaka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 23:11 Oj, duzo wczesniej, chyba 1985;) Pamietasz moze nazwiska nauczycieli, chetnie bym sobie powspominala... Pozdrawiam i dziekuje za wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lento Re: SP nr 90 na Kasprzaka IP: *.chello.pl 25.05.05, 00:45 Ja także chodziłam na Kasprzaka, ale za moich czasów to sie nazywała " Uczestników Walki o Niepodległośc", a z tego co wiem to nauczyciela cigle są ci sami... a zwłaszcza pani wice derektor S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: SP nr 90 na Kasprzaka IP: *.citibank.com 03.06.05, 20:22 O rany, ale szok! Że też ktoś zaczął taki wątek. Ja ukończyłam, to było w 1990. Moją wychowawczynią była pani M. (chyba nie powinnam podawać pełnego nazwiska... powiedzmy, że pierwsze litery tak od makaronu :)) Odpowiedz Link Zgłoś