Dodaj do ulubionych

Ginekolog na Woli- Bemowie

• sylwiabn Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 18.04.07, 13:44
      Polecam dr Sołowieja z Centrum Medycznego Bemowo, w ogóle super placówka, nie
      jest tak drogo a mają świetnych specjalistów, sprawdziłam wspaniałą pediatrę dr
      wierzbicką, i właśnie dr Sołowieja, pełen profesjonalizm, specjalista od USG,
      wszystko co mówił się sprawdzało, także u moich koleżanek, które do niego
      chodziły
      • Gość: Aneta Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 17:00
        W tym samym Centrum przyjmuje doskonały ginekolog- endokrynolog dr. Teter
        Polecam!
    • kasia.diet panie dr. na wroclawskiej? 07.10.07, 18:37
      a ja chce isc do ginekologa ale kobiety (panstwowo), szukalam wiec i znalazlam
      ze w przychodni na wroclawskiej przyjmuja 2 czy 3 panie dr. czy mozecie wyrazic
      opinie na temat tych pan? moze ktoras z nich jest szczegolnie polecana (jest
      sympatyczna, dokladna itd...)?
      • Gość: matylda dr szałkiewicz z septimy IP: *.chello.pl 03.01.08, 15:25
        najgorszy lekarz u jakiego byłam!!!

ponieważ był to początek ciązy, a ja nie czulam sie dobrze i nie
        bylo mojej lekarki pechowo trafilam na tego babsztyla.

1. usłyszałam, że odstawia mi luteine bo jak zarodek jest słaby to
        po co trzymac?
        2. w cizy ma sie napady depresji i chorób psychicznych
        3. najlepszy szpital do rodzenia to Praski, bo ona tam pracuje
        4. jestem histeryczką bo mam plamienia

3 dni później było już po ciązy, a pani dr nie poczuwa się do
        odpowiedzialności

bardzo żałuję, że nie starczyło mi siły żeby złożyć sprawę do sądu,
        ale ostrzegam
        • wioletta123 Re: dr szałkiewicz z septimy 22.02.08, 00:10

> bardzo żałuję, że nie starczyło mi siły żeby złożyć sprawę do
          sądu,
          > ale ostrzegam

Ja bym nie popuściła, ta kobieta przez swoją niekompetencję
          świadomie przyczyniła się do tego, że dziecka już nie masz! Bardzo
          Tobie współczuję :( Jednak ja bym tej sprawy tak nie zostawiła,
          napewno spotkałybyśmy się w sądzie po takim wyczynie!
          • Gość: M. Re: dr szałkiewicz z septimy IP: 193.59.173.* 25.02.08, 10:20
            Hej, byłam na Wrocławskiej u dr Szałkiewicz. Ledwo dała mi dojść do
            głosu (co to za lekarz, który nie daje pacjentowi opowiedzieć o
            dolegliwościach??!), za to nasłuchałam się zgryźliwych komentarzy.
            Nie miałam pojęcia, że od lekarza można usłyszeć: "Nie ma sensu tego
            diagnozować". STRASZNE. Nie poszłabym do niej drugi raz, nawet gdyby
            mi płacili za to grubą kasę :-) Przestrzegam i życzę samych miłych i
            kompetentnych lekarzy.
            • Gość: guzek Re: dr szałkiewicz z septimy IP: *.chello.pl 25.02.08, 14:37
              Też byłam u doktor Szałkiewicz. Była uprzejma, zbadała, dała leczenie, pocieszyła.
        • dalinda23 Re: dr szałkiewicz z septimy 20.01.14, 16:07
          Bardzo współczuję, że trafiłaś na tego babsztyla.
          Los chciał, że też na nią trafiłam niechcący...w 5 tygodniu ciąży.
          Nie chciała mnie zbadać - mówiąc, że pewnie nie jestem w ciąży..
          dlaczego nie poczekam jeszcze 3 tygodni zanim się udam do lekarza...
          ..przecież ona nie ma sprzętu, żeby mi zrobic USG...kazała mi usiąść na fotel,
          i wlozyla mi palec mocno wciskajac brzuch..powiedziała, że pęcherz jest napełniony!!!
          więc jej odpowiedziałam, że w ciązy tak właśnie jest, ubrałam się i wyszłam z jej gabinetu!!!!
          pojechałam szybko do mojego stałego lekarza, przyjął mnie bez kolejki, jak usyłyszał historię oraz oczywiście potwierdził ciąże 5 tygodniową.. ...
    • Gość: bzzz Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.aster.pl 27.03.08, 17:12
      Polećcie lekarza z CM Bemowo. Byłam u dr. Leszka Lewandowskiego, ale mam mieszane uczucia i zastanwiam się kogo wybrać na lekarza prowadzącego.
      • altu Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 14.04.08, 21:54
        też szukam opinii o lekarzach: Lewandowskim i Bachanku z CM Bemowo.
        czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z którymś z tych lekarzy??
        • sylwiabn Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 15.04.08, 20:13
          U nich nie byłam, ale w tej przychodni, byłam u Sołowieja i
          Jędrzejczak i mogę ich z czystym sercem polecić
        • Gość: Olenka20 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.spray.net.pl 23.04.08, 13:47
          Ja bylam u Bachanka kiedys. Byl bardzo mily, mlody i calkiem przystojny (wiem ze to nie ma znaczenia ale jest milej). Wtedy nic mi sie nie dzialo ale porozmawial ze mna, odpowiedzial na wszystkie pytania. Teraz jestem po strasznej wizycie u Szałkiwicz i chyba w przyszłym tygodniu wybiore sie do Bachanka. Szukam lekarza, ktory podejmie sie prowadzic w przyszlosci moja ciaze. Potrzebuje takiego, ktory jest cierpliwy i wyrozumialy. Mam nadzieje ze Bachanek sie sprawdzi. Kiedys chodzilam do Przybysza, najlepszego ginekologa z mozliwych ale on wyjechal i slad po nim zaginal. Ale jesli ktos ma do niego namiar to BLAGAM o kontakt!!!
    • Gość: gość Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.eranet.pl 03.12.08, 08:46
      Na Kluczborskiej 7 m 4 jest dobry, tel 22-436-04-24 od 16 do 19 (pon-
      czw)
      • Gość: lizka55 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 10.12.08, 15:24
        kiedys sama tu szukalamdobrego ginekologa. trafilam i teraz sama
        moge wam go polecic. poprowadzil moja ciaze bardzo odpowiedzialniei
        dobrze mimo iz byla z wiloma problemami. tomasz maciejewskiz
        Septima med na wrpoclawskiej. w szpitalu w ktorym w koncu rodzilam
        przy swoimlekarzu spotkalam tez drugiego super ginekologa
        pracujacego w septimie i o ktorym nasluchalam sie na oddziale
        dobrych samych opinii doktor grzybowski.naprawde polecam obu
        • Gość: Iza Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.aster.pl 29.12.08, 22:38
          Nie polecam, pani doktor Grazyny Wierdak-Kotańskiej, przyjmuje na
          Ciołka chyba 26. Pani doktor jako lekarz nie jest najgorsza, ale to
          jak sie traktuje pacjentki w jej gabinecie to PRL. Nie wazne czy
          jesteś w 9 mc-u ciązy czy umierasz, musisz czekać w kolejce, bo nie
          ma mozliwości umówienia sie na godzine na wizytę. Za każdym razem
          trzeba sie modlic o to, aby było mało osób, ale to nie skutkuje i
          czeka sie godzine, a nawet dwie. Jestem w ciąży i ostatnio złapałam
          przeziebienie, poszłam na wizyte, było ok, ale po kilku dniach jak
          przeziebienie nie przeszło musiałam pojść po kolejne zwolnienie,
          ponieważ leżałam w łóżku, poszedł po nie mój chłopak, czekałam
          prawie 3 godziny i jeszcze dostał ochrzan za mnie, ze jestem niemiła
          dla personelu, a ja tylko próbowałam umówic go na wizyte, badz
          poprosic, aby wszedł bez kolejki po to zwolnienie, bo wypisanie to
          tylko 2 minuty i sama pani doktor kazał mi po nie przyjść. Ponadto
          pani doktor tak jak i jej sekretarka-pielęgniarka przez telefon
          powiedziały nam, żebysmy poszukali sobie innego ginekologa, jak nam
          się cos nie podoba. W głowie sie nie mieści, płaci sie za każda
          wizte 80 zł i tak traktują kobietę w ciaży.
          Jak nie macie co robić i chciałybyście się cofnąć do czasów komuny
          to polecam, ale jak uważacie, że macie prawo umówic sie na wizyte za
          która płacicie nie mało, nie czekajac 2 godziny w poczekalni
          wielkości 2x2m i to bez okna, to nie nie wybierajcie sie tam. Dodam,
          że jestem w 4 miesiącu ciąży, a do tej pory pani doktor nie zleciła
          cytologii, ani nie zbadała mi piersi.
          • wioletta123 Dr. M.Bachanek z C.M Wrocławska 26.01.09, 18:24
            Kto chodzi do tego lekarza? Czy jest kompetentny?
            • Gość: kula Re: Dr. M.Bachanek z C.M Wrocławska IP: *.chello.pl 11.02.10, 14:16
              Jak do tej pory byłam u niego na 4 wizytach.Bardzo kulturalny,
              spokojny, wyrozumiały.Niestety nie jest zbyt "wylewny" tzn musialam
              zadawać 100 pytan pomocniczych żeby wszytkiego się dowiedzieć.
              Bardzo delikatny przy badaniu,robi USG.
              W CM Bemowo ponoc bardzo dobrym lekarzem jest dr Lewandowski, ale
              niestety terminy dość długie...
              Wizyta bez USG kosztuje 100 zł.
          • Gość: Maja Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 26.03.09, 22:44
            Z Waszych postów wyczytałam, że z CM Bemowo polecacie dr. Bachanka,
            Jędrzejczak, Tetera i Sołowieja... A kogo polecacie najbardziej, bo
            nie wiem do kogo się zapisać?
            • Gość: OLA Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 27.03.09, 09:58
              Najlepiej do dr.Szałkiewicz. Będziesz zadowolona!!!!
              • Gość: jj Re: Moczeniat IP: *.chello.pl 06.06.09, 22:15
                Witam

jeżeli mogę ostrzec to proszę nie idzcie prowadzić swojej ciąży do Centrum Wola na Ciołka do dr. Moceniat
                na zwolnienie możesz liczyć chyba dopiero w 9 miesiącu
                nawet z problemami :(
                mało profesjonalny lekarz
                jeżeli coś się dzieje jak nie wyciągniesz tego z niej to sama Ci nie powie
                to po co taki lekarz ja nie robiłam specjalizacji gin-poł.
                odradzam

• Gość: Gosia CM Bemowo IP: *.chello.pl 14.06.09, 00:22
                  Na wtorek zapisana jestem do doktora Tetera, samej wizyty boje sie bardzo,zeby
                  mi tam czegos zlego nie wykryl..ale na pewno podziele ie opinia. Poki co niemile
                  wrażenie zrobiła na mnie pani w rejestracji, nieuprzejma po prostu,a ja tam ide
                  z sercem w gardle przeciez.
                  A na ta babe Szalkiewicz to trzeba zgalszac skargi od razu, moze ktos z jej
                  przelozonych wreszcie sie zorientuje,ze cos jest z nia nie tak ..
                  • Gość: ania Re: CM Bemowo IP: 94.42.88.* 15.06.09, 13:21
                    Ja odradzam Tetera na Wrocławskiej. Byłam u niego 3 razy. Najgorsze
                    że niepotrzebnie faszerował mnie hormonami zamiast odrazu dać
                    skierowanie do szpitala. Zmarnowałam tylko 3 miesiące.
                    Polecam dr. Lewandowskiego do którego ostatnio trafiłam.
                    • Gość: Gosia Re: CM Bemowo IP: *.chello.pl 16.06.09, 13:49
                      No proszę ! Podpisuje sie pod przedmówczynią - szkoda,ze dopiero po wizycie
                      przeczytalam Twoj komentarz. Wlasnie wrocilam z CM Bemowo i caly ten poranek byl
                      jak jakis koszmar. Dokaldnie- szlam przekonana,ze ide do najlepszego ginekologa
                      w dzielnicy, tak go tu zachwaloano,a Pan doktor coz..nie byl przesadnie
                      uprzejmy, nie zrobil ze mna takiego wywiadu,jakiego sie spodziewalam,byl dosc
                      niedelikatny w trakcie robienia cytologii,ale to jeszcze moglabym mu
                      wybaczyc,gdyby nie to,ze postawil jakas chora diagnoze. Powiedzialam,ze mialam
                      ostatnio jakos dziwnie dlugi okres - zlpal sie za glowe powtarzajac ' ooo, to
                      juz jest bardzo zle' - zajebiscie podnoszace na duchu :] . Nie bede juz opisywac
                      szczegolow, ale generalnie wyslal mnie na usg z podejrzeniem TROBIELI, poszlam
                      od razu z sercem w gradle- trafilam do doktora LEWANDOWSKIEGO i wreszcie byl to
                      lekarz,na ktorego czekalam- niesamowicie uprzejmy,troskliwy,kulturalny i przede
                      wszystkim obalil czarne wizje dr Tetera - powiedzial,ze absolutnie nic mi nie
                      dolega a leczona tarczyca jak najavardziej moze wplywac na zaburzenia cyklu,
                      dopoki poziom tyroksyny sie nie unormuje. A Teter juz by mnie najchetnie wyslal
                      pod skalpel albo zaczal faszerowac hormonami..tak wiec DR LEWANDOWSKI - tak . DR
                      Teter..coz,zawiodlam sie troche..
                      • wioletta123 Re: CM Bemowo 17.06.09, 15:33
                        a byłam u pana T. tylko raz, jest on PODOBNO ginekologiem -
                        endokrynologiem...? jednak jego kompetencje na temat hormonów są
                        mizerne. Mam niedoczynność tarczycy, byłam u niego z wynikami które
                        wyszły kiepsko, ponad normę, a wiadomo ze jeśli wynik jest ponad
                        normę to określa sie jako niedoczynność, a jeśli wynik jest poniżej
                        normy to jest to nadczynność. A on spojrzał na wyniki i powiedział
                        ze mam...uwaga ...NADCZYNNOSĆ TARCZYCY ponieważ jest za duże TSH!
                        Niestety wyszłam rozczarowana bo skoro facet nie potrafił dobrze
                        zinterpretować wyniku zwłąszcza że jak byk były wypisane normy przy
                        wyniku badań to odechciało mi się dalszych wizyt...
                        Poza tym chciałam dodać ze lekarze w tym centrum są ogólnie
                        niekompetentni, moze i są mili ale nie o to przecież chodzi.
                        Byłam też u jednego lekarza ginekologa (nie chcę zdradzać nazwiska)
                        w tym samym centrum i jeszcze gorzej mnie rozczarował swoja MEGA
                        niewiedzą na temat, porażka jednym słowem...
                        Także całe to centrum omijam szerokim łukiem, szkoda pieniedzy i
                        czasu...
                        • Gość: gość Re: CM Bemowo IP: *.chello.pl 19.06.09, 16:07
                          Czy jest jakiś lekarz ginekolog na bemowie u którego jeszcze nie
                          byłaś?i nie zabierałaś na jego temat swojego, jakże beznadziejnego i
                          głupiego zdania!!!!!!!
                          • Gość: g Re: CM Bemowo IP: *.chello.pl 20.06.09, 15:26
                            A Ty co? adwokat sie znalazl? Jesli Wioletta byla nawet u wszystkich lekarzy na
                            Bemowie,to swietnie,bo jest wowczas nieocenionym zrodlem informacji.Najgorsze,ze
                            na takich forach wypowiadaja sie tez ludzie stronniczy. Rodzina? Znajomi? I nie
                            rozumiem , dlaczego niektorzy nei chca tu podawac nazwisk lekarzy - konowalow Co
                            mi po poscie,jesli nie wiem , ktorego lekarza dotyczy?
                          • wioletta123 Re: CM Bemowo DO GOŚCIA 25.06.09, 22:37
                            Posłuchaj mnie, tak sie składa że byłam w C.M Bemowo u dwóch lekarzy
                            i jeszcze raz się powtórzę jeden z nich nie potrafił zinterpretować
                            wyniku TSH (endokrynolog-ginekolog)! Więc za co mam go chwalic?
                            Drugi na moją prośbę zlecił mi badanie na przeciwciała plemnikowe,
                            pytam sie czy powinnam w określonym dniu zrobić to badanie bo z tego
                            co się orientuję badanie to robi się w dniach kiedy ma sie owulacje,
                            a on na to "że nie ma znaczenia kiedy zrobię to badanie".
                            Zadzwoniłam wiec do laboratorium zeby umówic się na badanie a miła
                            pani potwierdziła tylko moje przypuszczenia i powiedziała żebym z
                            lekarzem ustaliła kiedy mam zrobić badanie bo robi się w określonym
                            dniu a nie kiedy się chce!
                            Poza tym robiąc usg u tego lekarza chciałam sie upewnić czy zbliża
                            mi sie owulacja, stwierdził że mam dominujacy mały jeszcze pęcherzyk
                            wiec zapytałam czy mogę przyjść za dwa dni żeby monitorować poprostu
                            swój cykl ponieważ staram sie o dziecko. Potwierdził ze mogę
                            przyjść... Za chwilę zmienił zdanie i co? Przepisał mi Duphaston!
                            Miałam go już zacząć brać zaraz po wizycie, czyli jednym słowem
                            monitorowanie cyklu nie miałoby już sensu!
                            Lekarz niekompetentny i niezdecydowany i cóż mi po tym że miły i
                            uprzejmy jak kompletnie nie znający sie na tak prostych rzeczach. Do
                            czego to doszło żeby pacjentka podsuwała mu pomysły w prowadzeniu
                            leczenia!
                            Kolejna lekarka z C.M Bemowo u której nie byłam ale bez przerwy
                            czytam złe opinie o niej tu na forum, więc chyba mam prawo wyrobić
                            sobie zdanie o tym centrum i lekarzach.Nie mówię że wszyscy tacy są,
                            ale byłam już u dwóch i wystarczy!
                            Poza tym naprawdę cieżko jest trafić na dobrego kompetentnego
                            lekarza taka jest prawda.Nie będę podawała nazwisk tych lekarzy bo
                            nie muszę, to są moje opinie i nie mam zamiaru nikogo zniechęcać, ja
                            w każdym badż razie omjam już to centrum.
                            • Gość: polskiprl Ginekolog IP: *.ptim.net.pl 07.10.09, 22:55
                              Przeczytalam te posty i juz dostaje szalu. Kogo mozecie mi polecis? Lewandowski
                              z CM Bemowo będzie dobrym wyborem? a jak nie to kto?
                              Dziekuje za info
                              • Gość: jhj Re: Ginekolog IP: *.ptim.net.pl 10.10.09, 23:26
                                A możecie kogoś polecić z tego Centrum, ale by była to kobieta:)
                                • zuzankas Re: Ginekolog 14.10.10, 15:35
                                  Dr Jędrzejczak - rewelacyjna kobieta!
                                  • zuzankas Re: Ginekolog 14.10.10, 15:36
                                    A to się wyrwałam z odpowiedzią na pytanie sprzed roku :):):)
                  • Gość: ja tam byłam Re: CM Bemowo IP: 85.222.87.* 06.01.10, 10:03
                    Na doktor Szałkiewicz , idę złożyć skargę po tym co odstawiła na ostatniej mojej
                    u niej wizycie. Może kierownik przychodni dr. Wośko , w końcu ukróci fochy
                    "przemiłej " dr. szałkiewicz i pań w rejestracji poradni K.
                    • Gość: bemowo Re: CM Bemowo IP: *.chello.pl 08.01.10, 15:44
                      >Gość portalu: ja tam byłam napisał(a):

> Na doktor Szałkiewicz , idę złożyć skargę po tym co odstawiła na ostatniej moje
                      > j
                      > u niej wizycie. Może kierownik przychodni dr. Wośko , w końcu ukróci fochy
                      > "przemiłej " dr. szałkiewicz i pań w rejestracji poradni K. <

Co się wydarzyło niezwykłego?
                      • Gość: ja tam byłam Re: CM Bemowo IP: 85.222.87.* 13.01.10, 19:17
                        Jeśli chodzi o Dr. Szałkiewicz , to z pewnoscią nic specjalnego takie zachowanie
                        to u niej na wizycie normalka. Komentowanie innych pacjentów, dzwoni pacjentka i
                        chce" wyciągnąć numerek" do ginekologa , po rozmowie, pani rejestratorka
                        komentuje to do doktór że czasy prl-u minęły i już od lat tu sie numerków nie
                        wyciąga. A poza tym to lekarz jest od tego aby wyjaśnić wszystkie wątpliwości i
                        niejasności w wynikach badań , a nie brać się za głowę i jeszcze pacjentce
                        wypominać że jak ona może nie mieć pojęcia o tym.
                        • Gość: kiedyś pacjentka Re: CM Bemowo IP: *.acn.waw.pl 28.06.10, 13:18
                          Chodziłam kiedyś do dr Szałkiewicz i zmieniłam lekarza. nie odpowiadała na moje
                          pytania, nic sobie nie robiła z dolegliwości, które mnie męczyły. W efekcie
                          przenosłam się do innej kliniki. Jednak obecnie znowu szukam dobrego ginekologa
                          w tym centrum, jeśli któraś z Was mogłaby polecić którąś z ginekolożek byłabym
                          wdzięczna. Którzy panowie są kompetentni już wiem:)
                    • Gość: bemka Re: CM Bemowo IP: *.chello.pl 14.10.10, 16:24
                      >Może kierownik przychodni dr. Wośko , w końcu ukróci fochy
                      > "przemiłej " dr. szałkiewicz i pań w rejestracji poradni K. <

Dawno nie byłam w por K, ale ten wpis przypomniał mi 'dworską' atmosferę rejestracji:))
                  • Gość: leon Re: CM Bemowo IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.13, 16:44
                    Nie radzę nikomu być leczonym przez lekarza Małgorzatę Szymańską. Stara niedouczona baba. Na rozpoczynające się zapalenie ucha zaordynowała płukanie (własnoręcznie wykonane w gabinecie) oraz DEXAPOLCORT (NA MIEJSCOWE ZAPALENIE SKÓRY) do pryskania z 15 cm na bolące ucho. Po trzech dobach ból nie dał mi spać i musiałem zgłosić się na ostry dyżur do szpitala. Lekarz zapytał: kto Pana leczył? Odp: Lekarz Szymańska. Odp. lekarza: dziwne leczenie. Nie będę komentował dalej.
    • monika33warszawa Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 19.11.17, 09:51
      Mogę Ci polecić swoją Panią Ginekolog. przyjmuje w gabinecie na Bemowie, link do gabinetu doppler-usg.com.pl/ginekolog-warszawa/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka