Dodaj do ulubionych

Ciekawe sklepiki,dobrze zaopatrzone,ciche i piękne

01.04.06, 21:20
Na Łagowskiej trafiłem wczoraj do sklepiku w bloku na parterze.Stalówki,guma arabska,glina rzeźbiarska,kredki akwarelowe i pastelowe.Wszystko w przystępnej cenie.Fachowość sprzedawczyni na bardzo wysokim poziomie.Polecam.
Obserwuj wątek
    • arvelli Re: Akwarium-Klemensiewicza. 01.04.06, 21:22
      Tak samo malutki slkepik-rodzinny.Akwarystyka,ptactwo roślinki i akcesoria.Polecam.
    • puchata1 Re: Ciekawe sklepiki,dobrze zaopatrzone,ciche i p 04.04.06, 19:13
      Ja chce polecic znowu Latte na Bolkowskiej, gdzie pieknie pakuja porcelane i
      inne drobiazgi na prezenty i czasami czestuja bardzo dobra kawe.
      • arvelli Re: Ciekawe sklepiki,dobrze zaopatrzone,ciche i p 04.04.06, 19:25
        A ceny?
        • puchata1 W Latte na Bolkowskiej ceny bardzo 05.04.06, 11:18
          rozne. Filizanki od 5zl a doniczki od 3zl ale sa i znacznie drozsze a stare
          meble moga kosztowac lafnie ponad 1000. Za to masa rzeczy unikatowych, dla
          zbieraczy. Czesto gesto ceny nizsze niz w Ikei a naprawde niestandardowe.
          Uwielbiam tam robic zakupy.
          • Gość: mag-ia1 Re: W Latte na Bolkowskiej ceny bardzo IP: *.aster.pl 05.04.06, 13:19
            a ja mam uraz do tego sklepu, wybrałam się,czekalam 15 minut pod drzwiami, a
            sprzedawcy nie było.a miałam ochote coś kupić.
      • zzzytkaaa galeryjka w Tesco na Górczewskiej 05.04.06, 08:11
        Jest taka "galeryjka" z roznosciami w Tesco na Górczewskiej. Miłe miejsce i
        ciekawe rzeczy na prezenty. Ceny chyba standardowe.
        • arvelli Re: Stoliczek z litego drewna.... 05.04.06, 17:50
          A gdyby ktoś szukał malutkiego deserowego stoliczka z litego dzrewa , to polecam Jupiter na Towarowej.Na górze jest tam malutkie studio a wnim krzesła i inne rzczy oraz stoliczki drewniane.Buk,dębina i jeszcze,olcha wys ok 70cm,blat ok 3cm grubości a średnica to zależy ja potrzebowałem ok 45 cm.i był taki.cena 140pln. szukaliśmy bardzo długo ,były ale z MDF i po 240pln a tu taka niespodziana:)
          • 3tysie Re: jupiter.... 06.04.06, 13:08
            Tak w jupiterze teraz można dostać fajne i oryginalne rzeczy ale w niektórych przypadkach to ceny z kosmosu.
            • ooolenka Re: jupiter.... 11.04.06, 21:04
              witajcie,
              poprosze o namiary na latte na bolkowskiej?
              brzmi zachęcająco!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka