arvelli 01.04.06, 21:20 Na Łagowskiej trafiłem wczoraj do sklepiku w bloku na parterze.Stalówki,guma arabska,glina rzeźbiarska,kredki akwarelowe i pastelowe.Wszystko w przystępnej cenie.Fachowość sprzedawczyni na bardzo wysokim poziomie.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arvelli Re: Akwarium-Klemensiewicza. 01.04.06, 21:22 Tak samo malutki slkepik-rodzinny.Akwarystyka,ptactwo roślinki i akcesoria.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
puchata1 Re: Ciekawe sklepiki,dobrze zaopatrzone,ciche i p 04.04.06, 19:13 Ja chce polecic znowu Latte na Bolkowskiej, gdzie pieknie pakuja porcelane i inne drobiazgi na prezenty i czasami czestuja bardzo dobra kawe. Odpowiedz Link Zgłoś
arvelli Re: Ciekawe sklepiki,dobrze zaopatrzone,ciche i p 04.04.06, 19:25 A ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
puchata1 W Latte na Bolkowskiej ceny bardzo 05.04.06, 11:18 rozne. Filizanki od 5zl a doniczki od 3zl ale sa i znacznie drozsze a stare meble moga kosztowac lafnie ponad 1000. Za to masa rzeczy unikatowych, dla zbieraczy. Czesto gesto ceny nizsze niz w Ikei a naprawde niestandardowe. Uwielbiam tam robic zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag-ia1 Re: W Latte na Bolkowskiej ceny bardzo IP: *.aster.pl 05.04.06, 13:19 a ja mam uraz do tego sklepu, wybrałam się,czekalam 15 minut pod drzwiami, a sprzedawcy nie było.a miałam ochote coś kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
zzzytkaaa galeryjka w Tesco na Górczewskiej 05.04.06, 08:11 Jest taka "galeryjka" z roznosciami w Tesco na Górczewskiej. Miłe miejsce i ciekawe rzeczy na prezenty. Ceny chyba standardowe. Odpowiedz Link Zgłoś
arvelli Re: Stoliczek z litego drewna.... 05.04.06, 17:50 A gdyby ktoś szukał malutkiego deserowego stoliczka z litego dzrewa , to polecam Jupiter na Towarowej.Na górze jest tam malutkie studio a wnim krzesła i inne rzczy oraz stoliczki drewniane.Buk,dębina i jeszcze,olcha wys ok 70cm,blat ok 3cm grubości a średnica to zależy ja potrzebowałem ok 45 cm.i był taki.cena 140pln. szukaliśmy bardzo długo ,były ale z MDF i po 240pln a tu taka niespodziana:) Odpowiedz Link Zgłoś
3tysie Re: jupiter.... 06.04.06, 13:08 Tak w jupiterze teraz można dostać fajne i oryginalne rzeczy ale w niektórych przypadkach to ceny z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
ooolenka Re: jupiter.... 11.04.06, 21:04 witajcie, poprosze o namiary na latte na bolkowskiej? brzmi zachęcająco!!! Odpowiedz Link Zgłoś