Gość: Ania IP: *.whb.pl / 172.28.191.* 30.12.02, 15:44 Witajcie Poszukuje adresu do stadniny konnej. Najlepiej zeby byla w obrebie woli , bemowa. albo gdzies w okolicznych miasteczkach pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peluka Re: Stadnina Konna IP: *.chello.pl 05.01.03, 15:27 Muszę Ci powiedzieć, że kiedyś szukałam stadniny gdzieś w Warszawie, okazało się, że nigdzie czegoś takiego nie ma. Najbliższe stadniny są w Parku Kampinowskim np. w Truskawiu. Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: Stadnina Konna 05.01.03, 19:20 Oczywiście legia na kozielskiej (?). Wiem , że mają swoją stronę w necie więc poszperaj a napewno znajdziesz. Są tam godziny jazd i chyba nawet ceny. Mała stajnia "Zatrasie" na powązkowskiej jest sklep społem - Maciek. Za tym sklep są domki jednorodzinne i tam między nimi jest ta stajnia. Gdybyś nie znalazła to daj znać. No i też koło Wisły. Chyba ze dwie są. Daj znać jak Ci poszło. Ja też kiedyś chciałam się zapisać. Może teraz zapisałbym się razem z Tobą? Dobrze jeździsz? Odpowiedz Link Zgłoś