Gość: lola IP: 195.8.101.* 10.10.06, 10:30 czy ktoś może mi polecić dobrego ortodontę? takiego, który na dzień dobry nie będzie rwał kilku zębów! mieszkam na Bemowie, ale do dobrego specjalisty warto może dojechać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beataj02 Re: dobry ortodonta 10.10.06, 12:20 Znakomita, przesympatyczna p. dr Kolibabska przyjmuje na ul. Nowy Zjazd. Nie mam pojęcia, czy gdzieś jeszcze - pewnie tak, bo w tym roku tam jest tylko w niektóre dni. Wiem tylko, że na Nowy Zjazd są dość długie kolejki, ale do tej pani dr warto poczekać. A, tam jest jeszcze jedna dobra - dr Adynowska; znam ją tylko z relacji drugiej mamy, ale opinia pozytywna. Tel. na Nowy Zjazd: rejestracja - 551.27.48 do 49 ortodoncja - 551-27-81 do 88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: dobry ortodonta IP: 195.8.101.* 10.10.06, 13:16 dzięki za info czy to jest przychodnia w ramach państwowej słuzby zdrowia? mówiąc szczerze wolałabym prywatnego lekarza, bez kolejki, bo ciężko mi zgrać szkołę dziecka i pracę z wizytą (+kolejka) w ciagu dnia Odpowiedz Link Zgłoś
beataj02 Re: dobry ortodonta 10.10.06, 18:26 Faktycznie, to państwówka. Może stąd są takie długie terminy. Ale wizyty są umawiane na konkretną godzinę i tylko jeden raz zdarzyło mi się czekać ok. 20 min, a tak to wchodzimy właściwie od ręki. My wybieramy wizyty poranne, może wtedy nie ma jeszcze opóźnień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: dobry ortodonta IP: *.aster.pl 10.10.06, 15:25 Mogę polecić dr Gałązke z prywatnej kliniki Dental Club na Ursynowie (www.dentalclub.pl) Co prawda jest to kawałek drogi ale jest to osoba kompetentna i godna zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś