Dodaj do ulubionych

OSiR Bemowo wyjazd :(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 21:01
No i stało się dzisiaj wypowiedzenie złożył ostatni z normalnych kierowników
p. Piotr Ż. Ciekawe jak załatwi sprawę niemerytoryczny dyrektor od
Dąbrowskiego. Powinien dac na oławską i brygadzistów p. Kobyłeckiego. Dodam
na marginesie że pracownicy z tych obydwu obiektów domagali się wyrzucenia
Kobyłeckiego bo mobingował ludzi o czym piszą już tu ludzie na forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: wyjazd :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 21:07
      To b. źle że tak się stało. Po Dąbrowskim wszystkiego się można spodziewac. A
      że Kobyłecki sprzeda każdego żeby się ochronic to pewnie wroci na swój
      poprzedni obiekt. Tyle że ludzie ze strachu to juz chyba do sądu na niego pójdą.
      • kruder76 Re: wyjazd :( 09.03.07, 22:43
        Ale kogo to obchodzi?
    • Gość: chyra Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 09:35
      no to teraz ciekawe co burmistrz na tą sprawę... ponoc na sesji rady mowil, ze
      juz po J.K. a teraz jego pupilek R.K. moze niemiec wyjscia jak wrocic J.K. na
      oławską... Polska piekny kraj...
      • lejceomara Jak całka swoich ludzi na obiekty dawał to OK! 10.03.07, 15:02
        Jak wreszcie ktoś wzioł pod lupę zatrudnienie i fachowość tam zatrudnionych to mobing.Weźcie koło i się.....:) w OSiRze pracuje się za pieniądze podatników i nie jest to wasz prywatny folwark,na obiektach powinni ludzie z przygotowaniem sportowym,menadżerskim,pedagogicznym pracować a nie zoolodzy.W pale wam się popieprzyło.Dąbrowski wreszcie zaczął kontrolować "kanciapy" w których tylko piło się kawusię i żarło ciasteczka.Na to narzekacie???
        • Gość: Krzysiek On taki od Całki jak i od Dąbrowskiego he he IP: *.aster.pl 10.03.07, 22:29
          Jak nie znasz tematu to sie nie wtrącaj. Studia też ma i to nie byle jakie.
          Dobrze że z tamtąd poszedł bo jeszcze zrównałby do przełożonych. To dopiero
          byłaby tragedia..
        • Gość: Monika Największy Sterowniczy IP: *.aster.pl 11.03.07, 15:32
          "Gwiazda Zaranna,Największy Sterowniczy-Od Bałtyku Do Tatr,PółBóg Nowej Ery,Syn
          Słońca,Poranek Ludzkości,Motorniczy Całej
          Galaktyki" - własnie takich określeń używa Kobyłecki mówiąc o sobie. Dlatego
          pozdrawiam pana panie MOBING
    • lejceomara [...] 11.03.07, 18:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Sport Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:59
      A na pana kobyłeckiego tez przyjdzie czas.... spokojnie, narobił sobie zbyt
      duzo wrogów zeby tak spokojnie chodzić po bemowie! Z reszta nei tylko on. Jest
      jeszcze jedna osoba odpowiedzialna za sport w dzielnicy, która niedługo bedzie
      chodzic kanałami po bemowie a dokładnie Yelonkach! Bo człowiem to trzeba być
      uczciwym!Prawda panowie K???????
      • Gość: mareczek Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.crowley.pl 16.03.07, 11:40
        Zalosne jest to ze nie znajac ludzi oceniacie ich,pana kobyleckiego nie znam i
        nie moge nic na jego temat powiedziec ale pana Kuszkowskiego wiele razy
        widzialem i rozmawialem.jest w porzadku.nie taki jaki opisujecie ze jest
        falszywy itp.zazdroscicie mu bo po co?bo pracuje o to wam chodzi.Nienawisc was
        kiedys wszystkich zniszczy.Dajcie sobie spokoj.Panie naczelniku-jestesmy po
        pana stronie.Choc tak na prawde sadze ze pan naczelnik nie wchodzi na forum
        gdyz ma co innego do roboty,pracuje!!!!!!!!!
      • Gość: mareczek Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.crowley.pl 16.03.07, 11:42
        i jeszcze jedno kanalami to powinni chodzic wszyscy ci ktorzy pisza taikie
        bzdury.
        • Gość: :P OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.chello.pl 16.03.07, 16:48
          Pan naczelnik to czyta:P
          • Gość: góral Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 15:14
            "Pozdrawiamy" czytającego pana naczelnika! Jak sie czu=yta o sobie prawde?
            Miło?
          • Gość: elo Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.spray.net.pl 18.03.07, 23:37
            co wy tak naprawde wiecie, Kobyłecki i ksiegowa która juz z 10x była zwalnana i
            spowrotem wracała to poprostu mafia, co ona powie to robia,OPani Krystyna
            Sowinska była tez pracownikiem na woli, dowiedzcie sie za co poleciała, i za co
            Kobyłecki sobie remonty porobił, a miała byc scianka działowa u
            konserwatprów :) chyba ja sobie szafy przesuna:)
            • Gość: elo Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.spray.net.pl 18.03.07, 23:52
              ciekawe kogo teraz wykonczą???
              juz karetki przyjezdzały po pracowników, moze jakis ukLad z łowcami skór mają?
          • bemoowiak Wiemy że czyta... ;) 20.03.07, 02:14
            Wiemy że czyta... ;)
        • Gość: góral do pseudo mareczka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 09:51
          Widzę ze sam Pan naczelnik zaczął się bronić. Bo nikt inny nie chce!?!?!?!?!
          hahaha, jakoś to mnie nei dziwi! prosze mi uwierzyć iż jest pan dokładnie taki
          jak piszą tutaj na forum!Ludzie pana dobrze znają widzą co pan wyprawia!!!
          Prosze przestac się obnosić ze zwoja władzą. A co do tych kanałów to naprawde
          My - autorzy postów na forum - bedziemy chodzic spokojnie po chodniku,
          zwłaszcza pod urzędem, bo przypominam ze JEST WOLNOŚĆ SŁOWA, DEMOKRACJA!!!Ale
          pan chyba nie zna znaczenia tych słów bo pan jest z czerwonych. Przypomne panu,
          lata komunizmu juz sie dawno skończyły i mozna wyrażać swoje opinie, zwłaszcza
          na forum! Po to one jest!!!!!!!
        • Gość: Świt Yelonki DO Naczelnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 21:29
          Panie naczelniku!!A czemu pan Naczelnik pije browary pod płotem boiska Świt
          Jelonki?Podac date kiedy pana widziałem? Myśli Pan że zwykli kibice Pana nie
          widzą?!?!?! Oj nie ładnie, zadzwonimi następnym razem po straż miejską!
          • Gość: CWKS (1916) DO Naczelnika - Wydział SPORTU też wyjazd !!! IP: *.aster.pl 20.03.07, 08:43
            To ja się tak samo mogę zapytać dlaczego Pan Naczelnik jak jeszcze na Marakanie
            mecze graliśmy to też pifko pił na meczach, prawie na boisku (bo ogrodzenia nie
            ma)?
            Ale boiska załatwić to nie było komu, ehhH, a chłopak niby z Yelonek - chyba
            przesiedlany??? ;)
            A na Turniju pod Ratuszem, jak pan Naczelnik w drużynie samorządu grał - co po
            meczyku to 2 browce - ja wam powiem, że to niezła robota jest takim naczelnikiem
            być :)))))))))))))))
            Ale szelestów na ratowanie CWKS to też nie było - może wszystko w browca poszło?
            Pozdro dla Kumatych
          • Gość: (L)egiuś Bo Naczelnik Kuszkowski lubi wypić... IP: *.aster.pl 20.03.07, 08:50
            A na turnieju dla Domów Dziecka w zeszłym roku na sztucznej trawie przy Obrońców
            Tobruku to też pan "niski" się nie oszczędzał - cały dzień nafta od rana, dobrze
            że SKLW było i Bosman to jakoś to ogarniali, bo pan naczelnik, to dzionek w
            barze, ale w końcu po piątku było - bo to turniej był w sobotę ;) - jechał po
            zewnętrznej :))))) Ja bym tak robił to dawno by mnie z roboty wy......
            :))))))))))))))))))))))))))
            Legia Mistrz !!!
            • Gość: Ciekawy Re: Bo Naczelnik Kuszkowski lubi wypić... IP: *.aster.pl 21.03.07, 00:50
              Swoją drogą ciekawe co trzeba zrobić żeby zostać naczelnikiem i tak nic nie
              robić tylko balować po imporezach za kasę??
    • Gość: Seba Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: 212.76.37.* 15.03.07, 03:29
      smutne, że tak wszystko idzie w pył... :(((
      • Gość: wykształciuch Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:02
        ja bym sie chciał zapytać jakie wykształcenie maja nowo zatrudnieni pracownicy
        na OSiR-ze? czyli nowy dyrektor-no właśnie, podobno powołany bezprawnie,
        administratorzy, sekretarka, zastępca dyrektora i wiele wiele innych stanowisk?
        • Gość: wykształciuch Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:32
          A no i menedzer jakie ma wykształcenie!!! oraz czy w strukturze OSiR jest
          takie stanowisko jak zastępca dyrektora?
        • Gość: góral Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:38
          Czy może mi ktos powiedzieć co z panem kobyłeckim na którego było napisanych
          tyle skarg o mobing!?!?!?!? czy dalej pracuje? czy burmistrz dąbrowski coś z
          nim juz zrobił?bardzo mnie to ciekawi?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
    • Gość: kwiatak Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:25
      Dlaczego były burmistrz Bemowa i Jego rodzina nie mogą pogodzić się z
      przegraną. Takie jest życie! Dlaczego nie umieją z godnościa przejść do
      porządku dziennego i dać szansę innym, może lepszym. Doszukują się we
      wszystkich złego postepowania mając sobie wiele do zarzucenia - wiemy,że
      rodzina to siła ale bez przesady Panie C. Należy przyjrzeć się sobie a dopiero
      potem doszukiwać sie ułomności w innych. Czy Wy wszyscy jesteście krystalicznie
      czyści. Zweryfikujcie swoje postepowanie zanim inni to uczynią - a co do
      rozgrzeszenia to do Pana ....
      • Gość: góral Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:10
        A skąd Pani/Pan wie że nie potrafią się pogodzić?zna ich pani/pan osobiście?
    • Gość: ciekawska Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 09:14
      Czy ktos może mi powiedziec co z tym kobyłeckim?siedzi dalej w swojej dziurze
      na ciepłej posadce?dalej lize dupy nowym władzom i sprzedaje każdego pracownika
      zeby tylko siebie dobrze przedstawić? Dalej doprowadza ludzi do stanów
      przedzawałowych. dalej siedzi i knuje ze swoimi nowymi przyjaciółmi?
      • Gość: krycha Re: OSiR Bemowo wyjazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 11:18
        witam i odpowiadam wszystkim zainteresowanym ani pan burmistrz ani pan dyrektor
        nic nie zrobili w sprawie kkobyłeckiego PAN MOBING nadal panuje
        pozdrawiam wszystkich myślących
    • Gość: Radzio Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.aster.pl 17.03.07, 20:06
      Nikt z kobyłeckim porządku nie zrobił. To jest bardzo złe, a ludzie po prostu
      przez niego cierpieli. I dalej bedzie szalal
      • bemoowiak "o sforze kundli co ciągnie za ochłapem" 18.03.07, 02:07
        Odnośnie p.kobyłeckiego, jak i wszystkich "maluśkich" Bemowskiego sportu (adasiu
        - pozdrawiam) polecam w wątku:

Odwołany burmistrz w okienku dla interesantów
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=290&w=58299323&a=59226974
        wpis "o sforze kundli co ciągnie za ochłapem"

bo to takie właśnie kundelki są co każdą rękę liżą - ile on już dyrektorów
        przeżył? Trzech, czterech i każdemu "kawę parzył" :)))

Nie wiem jak to jest, że każdy dział Bemowskiego sportu obsadzony jest ludźmi
        (przesadziłem z tym określeniem) sprzedajnymi, kłamliwymi i niegodnymi
        piastowania zajmowanych przez siebie stanowisk, oraz bardzo, bardzo, bardzo
        nadużywającymi niewielkiej władzy jaka im przysługuje?
        Czy to zależność jakaś?
        • Gość: gosc Re: "o sforze kundli co ciągnie za ochłapem" IP: *.crowley.pl 19.03.07, 11:02
          Ciekawi mnie tylko jedno czy Bemoowiak niema nic innego niz pisanie na forum o
          2 w nocy 18 czyli praktycznie o kazdej porze dnia i nocy.Płaci mu ktos za
          obrazanie ludzi????daj sobie spokoj z obrzucaniem ludzi błotem.Trudno pan
          Burmistrz Całka moze wroci za 4lata ale poki co nie cofajcie sie w przeszlosc
          teraz mamy terazniejszosc i duzo sie zmienilo.I jeszcze jedno nie wymagajcie od
          ludzi by Ci ktorzy byli z kadencji pana Całki rzucili prace bo nikt im nowej
          nie da chyba ze ty bemoowiaku........
          • bemoowiak Panie Naczelniku Kiszkowski 20.03.07, 01:53

• bemoowiak Panie Naczelniku Kiszkowski 20.03.07, 02:12
              "Ciekawi mnie tylko jedno czy Bemoowiak niema nic innego niz pisanie na forum o
              2 w nocy 18 czyli praktycznie o kazdej porze dnia i nocy.Płaci mu ktos za
              obrazanie ludzi????daj sobie spokoj z obrzucaniem ludzi błotem."

A mnie ciekawi, czy pan naczelnik kiszkowski nie ma nic do roboty w godzinach
              pracy (11:02) zamiast pisania postów w swojej obronie? Nie ma to większego
              sensu, bo z tego co pan nawyrabiał już się pan nie wybroni. Można znieważyć
              jednego, dwóch ludzi, można olać 5 osób, można zrazić do siebie 10 osób, można
              wypić piwo na jednej - dwóch imprezach, można ukręcić na 20 imprezach, można to
              wszystko i to wszystko jest do wybaczenia, ale pan tak się rozpędził, że w
              pewnym momencie się Pan pogubił i stanowczo się pan zagalopował, a żyje pan w
              tej dzielnicy, ludzie tu pana znają i w 90% mają o panu takie same zdanie -
              Netykieta tego forum nie pozwala mi go przytoczyć. I w końcu odpowie pan za
              wszystko co pan zrobił przez ostatnie lata swoich chamskich rządów... a trochę
              tego jest. Ja w przeciwieństwie do pana jestem wolnym człowiekiem i mogę pisać
              co mi się podoba i o której mi się podoba, a pan powinien o 11:00 zajmować się
              sportem na bemowie, który de facto nigdy pana nie interesował...
              A co do obrażania ludzi, to tym się różnimy, że ja nie obrażam ludzi, ja ludzi
              lubię i szanuję, ja nie żyję tak jak pan podżeganiem, kłamstwem i knuciem,
              nakręcają mnie inne rzeczy.
              A odnośnie obrzucania błotem to wytłumaczę to panu na przykładzie - niech pan
              sobie wyobrazi, że przygarnia pan małego, zawszonego, zabiedzonego kundelka -
              karmi go pan, wychowuje, bierze pod swoje skrzydła, kreuje na ważnego psa, który
              w zamian za to przez lata wiernie chodzi przy pana nodze, liże pana po ręku przy
              każdej okazji, jest takim typowym miluchem - przytuluchem, lecz nagle skręca pan
              nogę a pana piesek wyhodowany i praktycznie stworzony przez pana szybciutko leci
              do nowego pana i teraz jego rękę liże aby dostać niedojedzone śmieci z jego
              stołu, tzw. ochłapy - co pan sądzi o tym milutkim piesku - że jest parszywym,
              niewdzięcznym sprzedajnym kundlem, który zrobi wszystko i każdemu panu aby
              złapać ochłap, prawda?
              A ja nienawidzę parszywych, niewdzięcznych kundli bo budzą we mnie wstręt i
              odrazę, lecz gdy taki kundel dostanie parę kijów i zniknie z okolicy wtedy moje
              "obrzucanie błotem" się skończy - nie będę miał kogo obrzucać.
              Oczywiście zgodzę się, że pisanie na tym forum to tylko półśrodek na wyrażenie
              moich negatywnych odczuć, ale mam nadzieję, że już niedługo będę mógł zająć się
              bardziej rzeczywistymi krokami mającymi na celu uspokojenie mojego mocno
              nadszarpniętego poczucia sprawiedliwości.

Nie pozdrawiam naczelniku bo pana nie lubię...
              i do roboty!!!
              • Gość: gosc Re: Panie Naczelniku Kiszkowski IP: *.crowley.pl 20.03.07, 10:11
                I wszystko jasne Bemowiaku!!!!!!!ja nie jestem naczelnikiem sportu a skoro tak
                myslisz to mysl dalej.Nie lubisz go i dlatego obrzucasz go blotem.Smieszny
                jestes!!!!!!!
    • Gość: elo Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.spray.net.pl 18.03.07, 23:59
      chyba zostało sie pomodlić, widac ze pan K nadal pracuje, a tylu jest
      bezrobotnych, a on bierze kase z monu i osiru, zreszta ksiegowa tez nie jest
      jedyna utrzymanka osiru.Panie dyrektorze jak chce pan cała kadencje
      przepracowac to zrobi Pan wreszcie porzadek, bo ludzie ich na taczkach wywioza
      i bedzioe pan miał TV i prokurature na głowie,
    • Gość: góral www.tvn24.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 23:13
      wiecie co?jest nowy portal. www.tvn24.pl i mozna tam wysyłac równiez
      sprawy,które chcemy zeby były poruszone. Może by tak wysłać wątek o tym
      nieszczęsnym OSiRze?I panu Kobyłeckim?I o tym mobbingu?co wy na to? Hmmm... ale
      nie wiem czy ktos to gó.. bedzie chciał ruszyć!?!?!?!?!?!
      • bemoowiak TVN24, WOT,TVP, itd... 20.03.07, 02:27
        Portal niezły - chyba się tam też przeniosę ;)

A poza tym wiecie co może by obydwu panom (znów przesadziłem :)) K przysłać na
        pogawędkę (powiemy o co mają pytać):
        - TVN24
        - WOT
        - TVP
        - FAKT (oni to lubią)
        - Super Express (też lubią takich krętaczy)
        - Życie Warszawy
        - Metropol (chętnie wpadną)
        - i co tam jeszcze wymyślicie...

Cały czas się obijamy na tym forum zamiast rzetelnie wsiąść się za robotę, a
        panowie K spokojnie sobie siedzą w swoich biurach...
        co myślicie???
    • Gość: do Gościa Re: TVN24, WOT,TVP, itd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 16:40
      Nie jestes kiszkowskim?hmmm.... dziwne?!?! Nie tylko bemowiak go nie lubi bo ja
      również i poza mna jest jeszcze kilkanaście lub kilkadziesiąt osób które
      chetnie pokażą kiszkowskiemu gdzie pieprz rośnie(jak mówi mój syn)!
      • Gość: gosc Re: TVN24, WOT,TVP, itd... IP: *.crowley.pl 21.03.07, 08:17
        dziwne ja jakos znam mase ludzi ktorzy sa za panem naczelnikiem.Nie lubicie go
        bo mu po prostu zazdoscicie wszystkiego.A to ze imprezuje to jest jego prywatna
        sprawa i wam nic do tego.Zalosni jestescie!!!!!!!
        • Gość: Jarek Re: TVN24, WOT,TVP, itd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 10:10
          To że imprezuje prywatnie to mnie guzik obchodzi. Ale to że chodzi pijany (żeby
          nie nadużywać mocniejszych słów)na imprezach bądź organizowanych przez
          Dzielnicę bądź objętych patronatem Dzielnicy to już zupełnie inna bajka. Szkoda
          że inni naczelnicy nie potrafią tak się bawić na w/w imprezach. Reprezentując
          dzielnicę ten panek wystawia laurkę wszystkim którzy w Dzielnicy ciężko pracują
          aby na Bemowie dobrze się działo. Dlatego ogrania mnie totalna irytacja jak
          widzę tego panka któremu żel zalewa oczy. Bo tak naprawdę ten panek nawet nie
          widzi że ludzie na ulicy się śmieją. Ale ten typ tak ma (napluj w oczy to powie
          że deszc pada).
          Mam prośbę albo będziemy się spierać merytorycznie albo spadaj z tego wątku
          gosciu

Jarek
          • Gość: gosc Re: TVN24, WOT,TVP, itd... IP: *.crowley.pl 21.03.07, 13:54
            Kazdy ma prawo do swoich pogladow.Ty za pewne(czlowiek starej ekipy),slyszysz i
            piszesz to ci podpowiadaja a tak na prawde nie masz zielonego pojecia co sie
            dzieje.Co cie boli?ze ktos ma prace a ty nie?????????Spojrz na siebie a nie
            oceniasz innych!!!!!!!!!!
          • bemoowiak Imprezuje - to jego prywatna sprawa??? 21.03.07, 13:57
            Jarek - wielki szacuneczek
            to właśnie miałem powiedzieć, ale nic mi nie zostawiłeś do dodania :))

A swoją drogą ciekawe Gościu skąd wziąłeś tych "mase ludzi ktorzy sa za panem
            naczelnikiem", bo ja jakoś nie widzę tu ani jednego oprócz ciebie i nie znam
            również żadnego, a znam mnóstwo mieszkańców naszej pięknej dzielnicy.
            Za to tych którzy chcieliby mu łeb ukręcić mógłbym ci długo, długo wymieniać,
            ale mi się nie chce...
            A pan kiszkowski niech imprezuje w trakcie pracy nadal, podobnie jak niech robi
            w trakcie pracy całą resztę rzeczy, których robić nie powinien, a skończy tam
            gdzie jego miejsce - zbierając drobniaki pod Halą Człuchowską...
            • Gość: gosc Re: Imprezuje - to jego prywatna sprawa??? IP: *.crowley.pl 21.03.07, 14:15
              Problem polega na tym ze na forum wchodza tylko zwolennicy starego zarzadu
              Bemowa.Nie kazdy ma czas na pisanie tak jak TY BEMOWIAKU!inni ludzie pracuja
              nie kazdy sie obija!Pan Naczelnim ma duzo ludzi za soba.a to ze wam przeszkadza
              jego wyglad to wasz problem bo innym mozesz sie Ty nie podobac.Kwestia gustu.Ja
              nie oceniam wygladu.Zycze Panu Naczelnikowi wszystkiego dobrego.
    • Gość: Szczęśliwa nie ma już jednego pana K! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 17:40
      No i pan mobbing został zwolniony! Od dzis juz nie bedzie męczył, gnębił ludzi,
      stosował terroru i bezpodstawnie oskarżał!!!!!! I wiecie co?! Jakoś mi nie jest
      z tego powodu smutno ze ktoś został bez pracy!!!!!
    • Gość: Radzio OSiR Bemowo :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:57
      Najgorsze że wspólnicy pana Mobinga pozostali i bedą dalej jątrzyć. Chociaż
      dobre jest to, że wiele osób odetchnie na bemowie bo juz ich szujostwo nie
      dosięgnie...
      • Gość: Agamemnon A drugi pan K.??? IP: *.aster.pl 23.03.07, 00:29
        Brawo za decyzję Panie Burmistrzu - przypominam tylko że został jeszcze drugi
        pan (no prawie pan) - kiszkowski...
    • Gość: Jarek Re: A drugi pan K.??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:09
      No gościu a może panku Kiszkowski teraz czas na ciebie. Proponuję pakuj się w
      kartonik bo jak cię wywalą to nie będziesz miał panku czasu żeby wszystko
      pozabierać. A i pamiętaj zabierz tylko rzeczy należące do ciebie panku resztę
      zostaw.Wiem wiem, że będzie tobie trudno bo jak to odróżnić osobiste od
      urzędowych (do dobrego łatwo człowiek się przezwyczaja). Wiem także że nawet
      kartonik będzie chyba zbędny bo tych rzeczy będzie tyle że zmieszczą sie do
      kieszonek w ubranku (nomen omen baaardzo gustownym). No to hopla i do domku a
      potem po zasiłek na Ciołka 10A (to adres pośredniaka).

Był sobie panek k........

trzym się chopie

Jarek

p.s. na Bemowie i Woli roboty nie szukaj bo tu cię znają.
    • Gość: ? Re: OSiR Bemowo wyjazd :( IP: *.chello.pl 24.03.07, 15:13
      i do kiedy ten normalny kierownik co został pracuje??
    • Gość: Radzio OSiR IP: *.aster.pl 24.03.07, 22:02
      Wszyscy pracownicy wiedzą do kiedy Żurawinka pracuje. Akurat jego odejścia
      wszyscy żałują.To jest smutne, bo pan mobing kobyłecki mimo że ludzie do
      szpitala przez niego jeździli nigdy takiego szacunku u ludzi nie miał jak ten
      chudy młodzian. Zresztą jakby został to księgowa (10 razy wywalona miedzy innymi
      z legi i z osiru wola) i tak by go z czasem zniszczyła wraz ze swym bractwem i
      tak. Trzeba pomścić wojskowego który chyba na każdego w OSiRze donosił.
      • Gość: edek Re: OSiR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 06:29
        Radzio jakoś dziwnie słodzi temu Żurawskiemu, albo to jego koleżka, albo ...
        (domyślcie się sami), tylko dziwi mnie to pisanie "Żórawinka", oj coś musi
        wiedzieć.
        • Gość: ? Re: OSiR IP: *.chello.pl 25.03.07, 15:40
          Ale ja nie jestem pracownikiem wiec z ciekawości się pytam!! Do kiedy pracuje
          pan Piotr Ż.???????? czy może zostaje?
          • Gość: kaczorek Re: OSiR IP: *.aster.pl 25.03.07, 18:30
            Pan Piotr Ż. pracuje do końca kwietnia, no więc już długo z debilami się męczyć
            nie będzie
        • Gość: ? Re: OSiR IP: *.chello.pl 25.03.07, 15:43
          Kiedy super księgowa zabiera swoją świte???!!! Oby już!!! Bo jak ucieknie
          <znowu> to biedni będą;))
        • Gość: Lukas Re: OSiR IP: *.aster.pl 25.03.07, 16:23
          A skąd ty wiesz że to żurawski jak tam żurawinka napisane? Oj coś Edziu wiesz.
          Zdradź swą tajemnicę. Kim jesteś w osirze? Pochwal się. Tylko nie mów że z monu...
    • Gość: zielony wyjazd :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:31
      Mon to porządna firma zostawcie go w spokoju. Czasem sie czarna owca i tam trafi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka