truskavka555 21.06.05, 14:32 Chciałam sobie kupić butki adidaski i patrzyłam na allegro. Jak myślicie czy firmowe buty za ok.150 są oryginalne czy to podróbki? Skąd ludzie biorą je w takich ilościach? Kradzione są? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clk Re: pytanko- o buty (adidaski) 21.06.05, 15:05 ja kiedys szczeze napisalam do sprzedajacego. Czy pumy za 140 sa oryginralne. odpisal mi szczeze, ze chyba oszalalam. jesli ktos nie sprzdaje hurtowo, to moze sie okazac, ze sa oryginalne. ale moim zdaniem to rzadkosc. Odpowiedz Link
2pac8 Re: pytanko- o buty (adidaski) 29.07.05, 10:30 dwa razy kupowalem buty na allegro i dwa razy sie nacialem. Oszusci , oszusci i jeszcze raz oszusci! nawet ci co pisza ze maja sklep i salon, to i tak na allegro pchaja najgorszy towar, np. jeden but byl krotszy mimo tego samego rozmiaru. Marka: Nike. Co do orginalnosci to mozna zapomniec, rozwalaja sie po miesiacu. Lepiej kupic w sklepie, np. go-sport Odpowiedz Link
jk Re: pytanko- o buty (adidaski) 29.07.05, 18:33 raz kupiłem na allegro buty, trampki adidasa - oczywiście okazały się... oryginalne :) jeśli chcesz, to mogę odszukać tego sprzedającego, bo mogę go z czystym sumieniem polecić Odpowiedz Link