Dodaj do ulubionych

Nie do wiary ?

22.11.17, 23:06
Rządy Prawa i Sprawiedliwości wiążą się z nieustannymi nawiązaniami do Boga i Kościoła. Z jednej strony partia wielokrotnie odwoływała się do uczuć religijnych, z drugiej – wielu przeciwników zarzuca PiS-owi pozostawanie pod wpływem Kościoła. Tym razem mieliśmy prawdziwy absurd w Sejmie. Jedna z posłanek stwierdziła, że jest… Matką Boską.

Oszalała! Posłanka oświadczyła w Sejmie, że jest… Matką Boską Autor: Wiadomości Pikio - Lis 22, 2017
aga
Obserwuj wątek
    • estella50 Re: Nie do wiary ? 22.11.17, 23:17
      "Tego jeszcze nie było. Podczas obrad sejmowej komisji rolnictwa odśpiewano pieśń "Boże, coś Polskę". Na tym się nie skończyło. Ktoś twierdził tam, że Polacy są potomkami Jezusa i podawał się za Matkę Boską. A wszystko to na sesji poświęconej żywności modyfikowanej genetycznie.

Nie, to nie żart. Na sejmowej komisji rolnictwa jedna z kobiet zaproszonych na obrady w pewnym momencie zaintonowała pieśń "Boże, coś Polskę". Po chwili włączył się także głos męski, ale po dwóch wersach umilkł. Za to kolejną zwrotkę odśpiewały jeszcze przynajmniej trzy kobiety. Niestety akustyka sali nie nie pozwala na delektowanie się nagraniem i trudno rozpoznać kto śpiewał"

natemat.pl/223549,matka-boska-i-potomkowie-jezusa-spiewali-boze-cos-polske-na-obradach-komisji-poswieconej-gmo-w-sejmietrzy

Uprzedziłaś mnie Aguś, sama też chciałam dać ten temat smile

• ewa9717 Re: Nie do wiary ? 23.11.17, 19:59
        A mnie nikt nie poznał crying A przecież jestem Kleopatrą!
        • dociek Re: Nie do wiary ? 24.11.17, 07:41
          Podpadnę, ale to dowiedzione, że pod wpływem bredni wtłaczanych od wieków i od pokoleń można zbiorowo utracić resztki myślenia. Co zostało stwierdzone na przykładzie m.in. naszych rodaków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka