Dodaj do ulubionych

sklepu WSS Społem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 10:08
co sądzicie na temat robienia zakupów w sklepach WSS Społem, bo ja jestem jak
narazie zadowolona. Mają towary dobrej jakości od dobrych producentów i jest
całkiem nie drogo a co Wy sądzicie........
Obserwuj wątek
    • Gość: Mat Re: sklepu WSS Społem IP: 5.5R* / *.nokia.com 18.02.04, 12:40
      Jesli mówisz o Uniwersamie to jesli tam jest według ciebie niedrogo to znaczy
      chybe że nigdy w innym sklepie nie byłaś... Polecam Marcpol na Kinowej - nie
      jest to cudo ale pułap dla Uniwesamu i tak nieosiągalny.
      • f.l.y Re: sklepu WSS Społem 18.02.04, 16:17
        marcpol na kinowej ogolnie ok, ale zauwazcie, ze do plasterkowanych wedlin
        wrzucaja scinki...i jest to nagminne! poza tym ok

a co do wss jest taki sklep niedaleko pizzy hut - obsluga mila, dobra szynka z
        radzymina, natomiast wszelkie inne towary - szczegolnie z lodowek -
        przeterminowane!!! na ladzie stare cytryny i pomidory...
        acha! maja smaczny chleb z makiem...

ps' male litery zamierzone...
        • Gość: małgosia Re: sklepu WSS Społem IP: 213.199.253.* 18.02.04, 16:22
          ale na Pradze Południe są też inne sklepy wss, nie tylko w Uniwersamie są to
          sklepy mniejsze i naprawdę można tam zrobić dobre zakupu np sklep na ul.
          Grochowskiej do niedawna sezam teraz lux
          • Gość: pola Re: sklepu WSS Społem IP: *.stacje.agora.pl 18.02.04, 22:06
            Spożywczak w Universamie to rzeczywiście badziewie. Drogo, za mało koszyków,
            kolejki. Przy Grenadierów róg Al. Waszyngtona remontuje się całkiem spory WSS.
            Jak się tam do tej pory kupowało? Mam nadzieję, że O.K. , bo będzie to mój
            najbliższy spożywczak.
            • Gość: Mat Re: sklepu WSS Społem IP: 5.5R* / *.nokia.com 19.02.04, 13:17
              Mieszkałem na Kirasjerów przez pare miesięcy czyli obok tego sklepu o którym
              mówisz. To było wprawdzie ze 3 lata temu ale wtedy ten sklep tkwił jeszcze w
              100% w PRLu, może teraz po remoncie coś się zmieni. Wtedy był niestrawny pod
              każdym względem - ceny wysokie, towar kiepskiej jakości (i tylko towary
              totalnie lowendowe) i obsługa w stylu "czego???". Mieszkając na Kirasjerów
              robiłem zakupy albo na Międzyborskiej albo w Marcpolu na Kinowej, mimo ze oba
              są dość daleko.
    • Gość: ewa Re: sklepu WSS Społem IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.14, 08:26
      ja nie jestem zadowolona z robienia zakupów w społem a dlatego że nie raz trafiłam że muszę płacić więcej z towar niż jest cena na półce,niejednokrotnie otrzymałam nieświeży towar,i bardzo mie zniechęca robienie zakupów to jak są tam traktowani pracownicy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka