Dodaj do ulubionych

Kubły na psię odchody.

14.09.10, 15:04
Widziałam w Wesołej takie fajne, żółte.Jako, ze zbieram kupy po moim psie a czasem muszę nieźle się naganiać, żeby gdzieś to wyrzucić.Pomyślałam, ze fajnie by było jakby w Wawrze też takie stanęły.A jak nie specjalne "dla psów" to może chociaż więcej normalnych.Tylko gdzie się udać z "propozycją"? Złożyć podanie w urzędzie dzielnicy czy co?
Obserwuj wątek
    • momas Re: Kubły na psię odchody. 16.09.10, 10:20
      mozesz wrzucac do normalnych.... ktorych nie ma zbyt wiele. A dlaczego???? Podziekuj za to sasiadom - zamiast wrzucac smieci do pojemnikow przydomowych - lepiej do publicznego kosza.. zawsze to pare groszy w kieszeni...
      ech....

problem koszy na smieci w dzielnicach domow jednorodzinnych...
      To samo w rembertowie. wystarczy rano zonaczyc, te torby foliowe wystajace z koszy na smieci na przystanku.. szkoda gadac..
      czasami samochod zatrzymuje sie przed koszem i elegancko ubrany czlowiek - robi taki podrzut.
      Ostatnio czyscilam przestrzen miedzy ogrodzeniem a chodnikiem. Oderwana od zajecia nagla sytuacja - zostawilam niepoatrznie worek na zewnatrz ogrodzenia. Bylo too pod wieczor...
      Rano staly juz dodatkowe dwa worki...
      Fajna sytuacja, nieprawdaz???
      :(
      Takich mamy mieszkancow...
      • maggi9 Re: Kubły na psię odchody. 16.09.10, 12:14
        Widziałam, słyszałam.Ba widziałam nawet tablice na ogrodzeniu domu "proszę nie wrzucać worków ze śmieciami".Brak słów po prostu.No ale właśnie może wyjściem byłyby takie psie kosze bo z tego co zauważyłam one są zakryte i mają tylko po 2 małe otwory.
      • Gość: gajowy Re: Kubły na psię odchody. IP: *.centertel.pl 16.09.10, 12:43
        KOSZE NA ŚMIECI SĄ PO TO BY WRZUCAĆ DO NICH ŚMIECI, LEPIEJ WEŹ SIĘ ZA ŁAPANIE TYCH CO WRZUCAJĄ ŚMIECI DO LASU!
        • Gość: pralinka Re: Kubły na psię odchody. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 14:32
          O czym ty piszesz. Tradycją staje się w dzielnicach domków jednorodzinnych, że zamiast do własnego śmietnika dusigrosze wyrzucają np. reklamówki po zakupach wypełnione odpadkami wszelkiego rodzaju, w tym pieluchy, obierki, do koszy ulicznych. O tym mowa. Do lasów też, jeśli im po drodze.
          Drogie Panie świetny tekst miała GW: Anatomia szwedzkiego cudu. Okazuje się, że to polskie firmy produkują piece do biomasy wykorzystywane w szwedzkich spalarniach.
          wyborcza.pl/1,75248,8282169,Anatomia_szwedzkiego_cudu__Jak_zamienic_smieci_w_energie.html
    • Gość: a Re: Kubły na psię odchody. IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.10, 19:52
      Oszczane płoty i koła samochodów też myjesz?
      Jedyny sposób na psie odchody, to ograniczenie licby psów w miastach. Najlepiej poprzez wysokie podatki.
      • Gość: kahiki Re: Kubły na psię odchody. IP: 194.54.86.* 20.09.10, 23:03
        "Oszczane płoty i koła samochodów też myjesz?"

hmm... chyba przez niektórych mężczyzn
        ciągle widzę takie obrazki
        ale do nich nie ma pretensji, tylko do psów

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka