kartopaka 19.11.11, 19:39 Witam- mam pytanie - czy ktoś z Państwa wyprawiał dzieciom urodziny w Stacji Dzieci? Bardzo proszę o opinie czy warto i czy byliście Państwo a przede wszystkim dzieci- zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: Stacja Dzieci - urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 20:01 Hej, panie podobno kiepsko panują nad dziećmi, nasze się by nudziły..., może dla 3-4 letnich maluszków to się nada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meeee Za moich czasów... IP: *.home.aster.pl 19.11.11, 20:03 Za moich czasów to urodziny się miało w domu :) Ale się wszystko pozmieniało, szok! Ja bym wolał szczerze mówiąc, będąc dzieckiem, także świętować u siebie :) A nie jakaś komercja. Przepraszam za dygresję! Odpowiedz Link Zgłoś
amona75 Re: Za moich czasów... 19.11.11, 21:25 ja w ogóle uważam , że w stacji dzieci jest bardzo drogo jak na taką ciasnotę. Panie każą się bawić, nieważne, że akurat dziecko się adaptuje i ma ochotę poczytać, ew.zobaczyć piłki, ma się bawić w to co akurat mówi Pani i koniec. moje dziecko taka pani doprowadziła do łez i w rezultacie do opuszczenie zajęć- dodam że dwulatka...może to się teraz zmieniło, bo to było w kwietniu i być może nie mialy doświadczenia, dosć, że skutecznie nas zniechęciła do zostawiania tam pieniędzy... na plus dodam pieknie, estetycznie urządzone wnętrze i życzliwość właścicelki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: Stacja Dzieci - urodziny IP: *.zaiks.org.pl 21.11.11, 13:40 byłam w zeszlym roku na jakichś zajeciach z maluchami. główne zarzuty: nudno, brak doświadczenia, brak klimatu , a do tego drogo. poszukałabym innego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzi Re: Stacja Dzieci - urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 21:25 Stacja ruszyła z zajęciami od stycznia więc nie wiem @yogi gdzie Ty byłaś w tym zeszłym roku? Moim zdaniem super!!! Ładne miejsce, miłe prowadzące. Dzieciaki były zachwycone. Na zajęcia też chodzimy i to z dwójką. Co do cen to podobnie jak w innych tego typu placówkach, oferta urodzin zróżnicowana więc jest z czego wybierać - również cenowo. Minus to brak miejsca dla rodziców, ale przez ścianę jest sympatyczna kawiarnia Odpowiedz Link Zgłoś
dodeja Re: Stacja Dzieci - urodziny 23.04.13, 23:03 Czy ktoś robił ostatnio urodziny Stacji Dzieci w Międzylesiu, córka była tam jakiś czas temu na 2 imprezach, ale zabawy były bardzo podobne, duża część tych samych i nie wiem, czy warto , a może wiecie coś o urodzinach w klubie W Trakcie na Trakcie Lubelskim dużo się u nich dzieje w weekendy, mają na stronie ciekawą ofertę, ale nie wiem jak z urodzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
zeszyt33 Re: Stacja Dzieci - urodziny 24.06.13, 09:26 Czy jeszcze macie jakieś uwagi na ten temat? A co myślicie o urodziny dla dzieci poznań i jakości usług? Odpowiedz Link Zgłoś
mamka3latki Re: Stacja Dzieci - urodziny 24.03.14, 15:49 a ja polecam www.facebook.com/figlemiglepoznan nowo otwarta Sala Zabaw w Galerii Panorama na ul. Góreckiej jest tam pieknie, kolorowo, ta sala nie jest za duża, ale salka urodzinowa jest osobno, więc dzieci się nie mieszają, ciocie sa uśmiechniete i potrafią wyczarować wszystko, dzieciaki sa przeszczesliwe, moja córa szalała że wyciągnąc jej nie mogłam i na następny dzień chcieli poprawiny :) jako mama polecam, ciekawe miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Stacja Dzieci - urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 22:33 Ja robiłam tam urodziny miesiąc temu i było rewelacyjnie. Dwie godziny super zabawy i coś innego niż kulki. Dodatkowo można wybrać temat urodzin i to nie tylko z gotowej propozycji. Byłyśmy też tam z córą na niektórych eventach - balu karnawałowym i spotkaniu z Wandą Chotomską i też byłyśmy obie zadowolone:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleonka Re: Stacja Dzieci - urodziny 11.03.12, 11:46 Hej G, nie radzę, z naszego przedszkola korzystali rodzice z ich oferty i byli b rozczarowani - właściwie sami robili za animatorów. Może Ciebie to zainteresuje, w pracowni u B też już można zrobić fajne urodziny tematyczne. Pozdr,A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobi Re: Stacja Dzieci - urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 12:02 To dziwne, bo ja widziałem tam dwie imprezy i w obu przypadkach rodzicie nie mieli bezpośredniego kontaktu z imprezą. Nie wiem jak co się tam działo, ale dzieciaki nie chciały wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
aleonka Re: Stacja Dzieci - urodziny 12.03.12, 09:39 Może zmienili animatorki - może faktycznie jest lepiej, ale nasze dzieciaki jakiś czas temu się wynudziły. Odpowiedz Link Zgłoś
f.h.u.m.b Re: Stacja Dzieci - urodziny 16.12.13, 22:47 ja polecam na urodzinki pluszakolandie. duzo zabawy.zabawy tematyczne połaczone z rekreacjami.np.jazda na mini kucyku.przejazd pluszakowa kolejka.otp. polacam.pluszakolandia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amona75 Re: Stacja Dzieci - urodziny 18.12.13, 06:45 Stacja dzieci już nie działa od kilku m-cy. Mieli wysokie ceny i kiepskie animatorki, według mnie dlatego biznes padł. Odpowiedz Link Zgłoś