Gość: nowa IP: *.polskiemedia.pl 06.02.12, 13:56 Poszukuję dobrego fryzjera - najlepiej na Gocławiu. Czy w ogóle takowego w tych okolicach znajdę? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie :) Z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maruda Re: Dobry fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.12, 15:09 Ja korzystam z fryzjera "Szalone Nożyczki" na Kwiatkowskiego. Fryzjer w bloku, na przeciwko gabinetu weterynaryjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kartopaka Re: Dobry fryzjer 08.02.12, 12:20 A ja polecam salon EN Studio na ul. Trakt Lubelski. Właścicielka Pani Edyta jest bardzo dobrą fryzjerką - ciągle się szkoli i jest na czasie z aktualnymi trendami i świetnie robi farby. Polecam - chodzę tam już 3 lata i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Pani Edyto "Kopernik" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laura988 Re: Dobry fryzjer 08.02.12, 16:58 a ja uważam, że w kwestii dobry fryzjer, lekarz itd. nie ma co się upierać, że musi to być koniecznie w odległości 200 metrów od mojego miejsca zamieszkania i ani kawałek dalej. zwiedziłam kilka salonów fryzjerskich w naszej dzielnicy i niestety w większości była to porażka (polecić mogłabym tylko salon "sylwia" na motorowej), ale odkąd koleżanka poleciła mi salon w śródmieściu już nigdzie indziej nie pójdę, nie jest to w końcu wyprawa na koniec świata i nie chodzi się tam codziennie, a przynajmniej mam pewność, że nie wyjdę stamtąd z jakąś tragedią na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 16:07 A ja polecam fryzjera na Garibaldiego 4 Salon Lotos Pani Dorotka ma platynowe nożyczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: Dobry fryzjer IP: *.centertel.pl 23.06.12, 11:43 A ja polecam salon Gabriela na ul.okulickiego. Wcześniej chodziłam tam do p.Niny, ale jest na macierzyńskim, teraz chodzę do właścicielki p.gabrieli lub do p.moniki. Zawsze jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora22 Re: Dobry fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.13, 18:49 A możesz podać mi namiary i orientacyjne ceny na tego fryzjera w centrum ? dorrota@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 21:37 Salon LOTOS na Garibaldiego 4 Pani Kasia fryzjerka damska polecam z zamkniętymi oczami. www.salonlotos.eu Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: Dobry fryzjer 30.06.12, 07:47 ostatnio odkryłam na nowy salon na Bora Komorowskiego 33, mam trudne włosy a tym razem dobra ręka fryzjera mi bardzo pomogła no i ceny przystępne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer IP: *.subscribers.sferia.net 01.10.12, 11:09 Ja spokojnie mogę polecić salon fryzjerski w wawrze na ul. dzielnicowej. Za to stanowczo odradzam salon na ul. Trakt Lubelski przy sklepie spożywczym Michael bodajże STUDIO FINEZJA czy coś takiego. Miałam tam dobra fryzjerkę pania Magdę która mi włosy wyprowadziła a okazało sie że juz nie pracuje teraz jest z kolei już ktos inny. Dziewczyny zmieniają sie co chwila co przechodze to zawsze kogos innego widzę. Jest niby jeszcze szefowa tez fryzjerka ale jak mnie raz obcieła to musiałam dwa dni później iśc do innego fryzjera by mi fryzure poprawił, plus syf w salonie, produkty nie najlepszej jakosci i smród jakiejś stechlizny sanepid powinien tym salonem moim zdaniem sie zainteresować. Ja jako klientka napewno tam juz nie wróce. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Magdy [...] IP: *.opera-mini.net 17.10.12, 10:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Magdy Re: Dobry fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.12, 12:49 A pro Magdy,może i umięjetności ma ale ten jej salonik Awangarda to była porażka,takiego brudu to nie widziałam nigdzie ,a wynikało to tylko z jej lenistwa ,Magada nigdy nie była czyścioszką a teraz w tej Finezji moze i zmieniają sie fryzjerki ,luksusu tez nie ma ,ale jest czysto ,zycze p.Madzie aby w nowym salonie tez nie zrobiła nory...Klientka Mady Odpowiedz Link Zgłoś