Dodaj do ulubionych

Zaginął kot brytyjski

IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.13, 20:50
23 kwietnia, w okolicach Baru Gocławskiego (ul. Płowiecka, Rondo Marsa) zaginął szary ( liliowy) kot brytyjski. Kot jest zaczipowany.Ma charakterystyczne, żółtawe oczy i złamany jeden kieł. Jest również w trakcie leczenia.
Jeżeli ktokolwiek mógłby pomóc w znalezieniu kotka - byłabym bardzo wdzięczna.

Oczywiście odwdzięczę się znalazcy nagrodą pieniężną.
Tel. kontaktowy: 501 860 301
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian Kot brytyjski IP: *.play-internet.pl 26.04.13, 12:20
      Prawdopodobnie zawiedziony jazdą prawostronną wrócił do Wielkiej Brytanii. Jeśli jednak chcesz go szukać - wklej link do jakiegoś zdjęcia. Chętnie obejrzymy Kota Brytyjskiego z jednym kłem podczas leczenia.
    • Gość: Lucek Re: Zaginął kot brytyjski IP: *.play-internet.pl 26.04.13, 13:11
      A ten kot to najedzony był? Bo jeśli nie to obawiam się o bezpieczeństwo okolicznych mieszkańców ;)
    • Gość: Miętus Re: Zaginął kot brytyjski IP: *.play-internet.pl 26.04.13, 18:05
      A można wiedzieć na co się ten brytyjczyk leczy? Miałem podobnego kota i też miał kłopoty z uzębieniem.
      • Gość: wietnamiec Re: Zaginął kot brytyjski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.13, 22:08
        U Chińczyków szukaj , aby nie było za póżno.
    • Gość: Marian Re: Zaginął kot brytyjski IP: *.play-internet.pl 28.04.13, 16:04
      Koleżanka Marta chyba tak na prawdę wcale nie chce odnaleźć kota. Wogle nie odpowiada na zapytania - stąd wniosek.
      • Gość: Marta Re: Zaginął kot brytyjski IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 20:29
        Koleżanka Marta nie bardzo wie na co ma odpowiedzieć, bo żarty o chińskim żarciu jej nie bawią. Reszta podobnie. Po prostu chciałaby pomocy w odnalezieniu kota.

Ja napisałam ten post grzecznościowo, w imieniu koleżanki, która w tym momencie nie ma dostępu do internetu. Dlatego również nie wkleiłam zdjęcia kociaka. Ale jest to dokładnie taki sam kot: www.koty-brytyjskie.republika.pl/KOCUR/kocury_Apollo2.jpg
        Numer kontaktowy jest jednak już do właścicielki, i w razie jakichkolwiek wątpliwości czy poważnych pytań, można oczywiście się z nią kontaktować.
        Ja tutaj zaglądam kilka razy dziennie i jeśli ktoś naprawdę będzie chciał pomóc, będzie miał pytanie - oczywiście będę odpowiadać.
    • Gość: Lucjusz Re: Zaginął kot brytyjski IP: *.play-internet.pl 03.05.13, 09:38
      Witam z rana.

Czy kotek się znalazł? Jako wielbiciel tych zwierząt jestem bardzo ciekaw jego dalszych losów :)
      • Gość: Marta Re: Zaginął kot brytyjski IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.13, 14:48
        Dziękuję, że pytasz.
        Niestety wciąż nie. Było kilka telefonów z informacją, że prawdopodobnie błąka się przy jednej z ulic, ale niestety nie ma po nim śladu.
        Wciąż czekamy...
        • Gość: Lucjusz Re: Zaginął kot brytyjski IP: *.play-internet.pl 03.05.13, 17:33
          Nie traćcie nadziei. Koty jak to koty. Albo się gdzieś krząta po podwórkach, albo ktoś przygarnął. Takiego kotka na pewno by ktoś nakarmił... Proponuje rozwiesić na tamtej ulicy informacje i wpadać tam co jakiś czas. Ale co ja tam wiem - na pewno zrobiliście o wiele więcej.
          • Gość: Marta Re: Zaginął kot brytyjski IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.13, 20:18
            Lucjusz, dziękuję.
            Ogłoszenia oczywiście są ale bardzo chętnie przyjmujemy wszelkie sugestie i pomysły.
            No i cały czas wierzymy, że kociak wróci do domu...Podobno wiara czyni cuda:-)
            • lilyrush Re: Zaginął kot brytyjski 09.05.13, 14:14
              jako posiadaczka liliowego Brytolka szczerze współczuje, acz nie liczyłabym na zwrot kota. Niestety ta rasa w takim umaszczeniu świetnie sie sprzedaje, a wiedza o czipach jest za mało rozpowszechniona. Zresztą jak ktos kupuje za pol ceny brytolka poza hodowla to sie obcym chipem nie bedzie przejmowal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka