Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić dom ? Pomóżcie

IP: *.autocom.pl 11.11.04, 18:06
Jak w temacie.Muszę pilnie przeprowadzić się z rodziną do Warszawy
(praca),poradźcie proszę w jakich okolicach ( dzielnicach)chcielibyście
zamieszkać.Interesuje mnie część południowo wschodnia.Nie chciałbym np.
natknąć się na przyszłą autostradę itp.Super by było w pobliżu przedszkola i
szkoły , ale to może za duże wymagania ?
Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: wlodek Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:24
      ale autostradą będziesz miał bliżej do pracy.
      • bogdab Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie 11.11.04, 19:51
        no jak kto gdzie wiadomo w wawrze. jest tutaj zajebiście.
        • Gość: Abi Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 21:26
          Tylko w Wawrze! 12 km od Dworca Centralnego - teraz, przy szerokim Wale to
          jakieś 6 -8 minut a dookoła wiocha! Pola, lasy, koguty rano, szczekające na
          obcych psy!! I te zapachy! Wiosną, latem, jesienią.... Qrka! Tu nawet snieg
          pachnie i wygląda prawdziwie!!!
          • w_v_w Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie 11.11.04, 22:25
            No, No prawdziwy Wawerczyk
            pozdrawiam
            Wawerka
            • Gość: wlodek Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:22
              ale pięknie
              • w_v_w Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie 11.11.04, 23:28
                Pomysłałam,ze tez sie ucywilizuje,
                teraz to trendy w Wawrze
                Pozdrawiam
                Wawerka
                • pol-a Grochów reklamuję 12.11.04, 11:56
                  A gdybyś zamarzył o okolonej ogrodem willi z lat 30. w stylu dworkowym to
                  polecam kolonię urzędniczą zwaną też k.posłów i senatorów PPS w okolicach ul.
                  Boremlowskiej na Grochowie. Albo też urokliwe domy z tego samego okresu w
                  okolicach Placów Szembeka i 1831 r. Zresztą znajdziesz ich sporo na całym
                  Grochowie. A stamtąd do centrum nie będziesz miał samochodem 12 km tylko (góra)
                  12 min.
    • Gość: Roberto Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 22:13
      www.nieruchomosci.net/inwestycje.htm
    • emer_manito Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie 16.11.04, 10:55
      Jest takie miłe osiedle na saskiej kepie, właściwie na kępie gocławskiej;
      domki z czerwonej cegły i czerwonych dachów, spokojnie i cicho (osiedle jest
      dość spore), mili ludzie, niedaleko wisła więc i łączki i przyroda jest :)
      sam mieszkałem tam jakiś czas, naprawde polecam;
      jest tam nawet taka agencja gdzieś w osiedlu, która swojego czasu miała sporo
      domów w ofercie, jak podjedziesz obejrzeć może tam trafisz;
      pzdr
    • Gość: julka Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie IP: *.chello.pl 18.11.04, 13:51
      Polecam Anin. Mieszkam tam juz 26 lat i trudno mi sobie wyobrazić lepsze
      miejsce. Tylko trzeba mieć sporo pieniędzy zeby coś kupić.
      • Gość: Roberto Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 20:42
        I duuuuuuzo czasu aby dojechac do centrum.
        • Gość: Ser Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:29
          Gó.. prawda! Teraz - 10 mninut to góra!
          • Gość: Roberto Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:45
            A to teraz wiem kto chcial mnie rozjechac jak jechalem na rowerze. A juz
            myslalem, ze wpadlem na kadr filmu "Szybcy i wsciekli".
            • Gość: krzyhu Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:28
              Roberto, jesteś rowerzystą-szowinistą. Zrozum, że jazda bicyklem nie jest
              jedynym społecznie akceptowanym sposobem przemieszczania się. Twoja słowna
              agresja pod dresem zmooryzowanych, z których wielu - jak i ja - jest pozytywnie
              nastawionych do rowerzystów, jest już męcząca.
              • Gość: Roberto Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 22:33
                Gość portalu: krzyhu napisał(a):

> Roberto, jesteś rowerzystą-szowinistą. Zrozum, że jazda bicyklem nie jest
                > jedynym społecznie akceptowanym sposobem przemieszczania się.

Wiem cos o tym gdyz codziennie dziesiatki kierowcow daja mi wyraznie to do
                zrozumienia.

> Twoja słowna
                > agresja pod dresem zmooryzowanych,

Ta agresja nie jest akcja. Jest to tylko REakcja na to co doswiadczam
                codziennie na drodze.

>...z których wielu - jak i ja - jest pozytywnie
                > nastawionych do rowerzystów,

Pozytywnie nastawiony kierowca? A to jakies nowe warszawskie zjawisko.

• pol1974 Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie 09.12.04, 13:51
            chyba śmiglowcem, i to nielicząc czasu na start i lądowanie.
            lub o godzinie 2.00 w nocy jadąc 170km/h
        • Gość: Adrienna Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie IP: *.spray.net.pl 20.11.04, 16:59
          Z uwagi na fakt że mówisz o przedszkolu i szkole to polecam Rembertów.
          Mieszkałam tam 20 lat a teraz mieszkam na Bemowie. Z tego Bemowa wszędzi ejest
          daleko, komuniakcja stoi w korkach..... szybciej dojechać do Rembertowa nawet
          stojąc w korkach na Trasie Łazienkowskiej. A po za tym jest tam stacja PKP do
          Centrum jedzie się równe 20 min. do W-wy wschodniej 7 minut. Teren otoczny
          lasami są tam 3 szkoly podstawowe, 2 przedszkola, i nawet liceum ,
          ogólnokształcące na całkiem niezłym poziomie. Ponadto Szkoła Wyższa, siłownia,
          basen- na terenie AON. Buduje się tam kilka nowych osiedli, więc proponuję
          większe mieszkanie w bloku niż dom..... mniejsze opłaty za utrzymanie, a jest
          bezpieczniej, dzieci mają place zabaw, żona będzie miała więcej sąsiadek,
          znadziecie nowych przyjaciół.
          Pozdrawiam i jeszcze raz polecam

• Gość: kasia Re: Gdzie kupić dom ? Pomóżcie IP: 81.210.22.* 08.12.04, 15:42
      hej, jesli nadal jestes zainteresowany - ja niedawno (we rzesniu) kupowalam
      mieszkanie i korzystalam z uslug NIESAMOWICIE konpetentnej i przyjaznej ag
      posrednictwa, znalezli mi SUPER mieszkanie, nie dosc ze dokladnie takie jak
      wymarzylam, to jeszcze tanio tak ze wszyscy znajomi sie dziwia

jak chcialbys namiary to napisz na moj adres firmowy
      kasia.tuleja@mtv.pl
    • Gość: fala od Wawra trzymaj się z dala. IP: *.crowley.pl 09.12.04, 20:48
      Jeszcze jeden burak przeciwny autostradzie ,jest tu nie potrzebny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka