Dodaj do ulubionych

Rondo Płowiecka/Marsa/Ostrobramska

22.03.05, 16:07
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=21942451
Trudno o bardziej pokręcone rozwiązanie które nic nie rozwiązuje.
Obserwuj wątek
    • tuzin_cwks Re: Rondo Płowiecka/Marsa/Ostrobramska 23.03.05, 00:44
      Ja juz sie gubie. Przejazdowcy przez Warszawe beda sie jeszcze bardziej gubic.
      Cos czuje ze nawrotki za tym skrzyzowaniem beda sie cieszyly duzym powowdzeniem.

Co im szkodzi zrobic bezposredni zjazd z Plowieckiej w OStrobramska - wystarczy
      rozwidlic jeden wiadukt. Dochodzi kilkanascie dodatkowych metrow kladki.
    • bultek Re: Rondo Płowiecka/Marsa/Ostrobramska 23.03.05, 13:00
      Wybudują do 2007... a od 2010 zaczna przebudowywać, bo taki będzie galimatias.
      Zresztą już wypowiadałem się wcześniej na ten temat i nie chce mi się znowu
      tego komentować - wystarczy mi jak popatrzę na tą grafikę i nóż sam...

• mr_x3 Re: Rondo Płowiecka/Marsa/Ostrobramska 24.03.05, 16:55
      To kolejny gniot z serii rondo Zesłańców Syberyjskich (oprócz tunelu do dziś
      nie umieją ustawić sygnalizacji świetlnej) czy skrzyżowanie
      Marynarska/Wołoska/Rzymowskiego...

Na Targach Infrastruktura na stoisku ZDM były dokładne plany (wydaje mi się że
      w Gazecie coś pokręcili), ale i tam nie było bezkolizyjnego połączenia
      Płowiecka-Ostrobramska. Zwróciłem uwagę pani z ZDM na brak tego połączenia.
      Powiedziano mi, że "skrzyzowanie było projektowane komputrowo i przepustowości
      są optymalne - korków nie będzie"... W takim razie po jaką cholerę robią
      bezkolizyny przejazd Ostrobramska-Płowiecka? Przecież skręcanie w prawo jest
      znacznie łatwiejsze niż skręcanie w lewo, zwłaszcza, że na rondzie będą tylko
      przejścia podziemne i przepuszczanie pieszych nie blokowałoby prawoskrętu...
    • Gość: pawel Re: Rondo Płowiecka/Marsa/Ostrobramska IP: *.3.pl / *.3.pl 26.03.05, 16:42
      z tego co do tej pory czytalem w prasie to ma tam byc spory wezeł drogowy
      łączący Płowiecka, Marsa, Ostrobramska i Trase Siekierkowska, a to rondo to
      pewnie etap przejsciowy po ktorym dobuduja łącznice i cala reszte
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka