Gość: Piotr IP: *.net-serwis.pl 19.07.05, 22:47 Gdzie w Internecie można znaleźć informacje o granicach parafii na Pradze Południe ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esmeralda_pl Re: Granice parafii rzym,-kat. 20.07.05, 12:13 a o ajaką parafię ci chodzi, to może pomogę, bo znam się trochę na południowopraskich dekanatach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Granice parafii rzym,-kat. IP: *.net-serwis.pl 20.07.05, 19:11 Chodzi mi o Gocławek (okolice ulicy Ludwisarskiej). Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaK Re: Granice parafii rzym,-kat. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:26 W kancelarii kościoła na Szembeku załatwiałam całkiem niedawno sprawę i widziałam tam rozpiskę wszystkich dekanatów warszawskich. Urzędują: codziennie oprócz poniedziałków, sobót i świąt w godz. 9-11, 16-18, tel. (chyba) 610-49-30 Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
odpi Re: Gdzie znależć ? 20.07.05, 22:12 Np. na takiej stronie www.parafia-szembeka.waw.pl/index.php?p=2&id=5 Wędrówkę po parafiach można zacząć od takij strony www.diecezja.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaawww Re: Gdzie znależć ? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.05, 20:30 Witam. Kliknięcie małej mapki uruchamia wyświetlenie aktualnych granic parafii, a także mapy przedwojennej Grochowa. Pozdrawiam serdecznie Admin strony Odpowiedz Link Zgłoś
odpi Re: Gdzie znależć ? 23.07.05, 23:38 Uszanowanie dla aaawww - za całokształt strony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaawww Re: Gdzie znależć ? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.05, 10:43 Bardzo to miłe... Pozdrawiam wakacyjnie z pięknych polskich gór. aw/admin Odpowiedz Link Zgłoś