Dodaj do ulubionych

Dobry warsztat samochodowy dla "starego japończyka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 00:01
Mam wiekowego Subaru, który wymaga co raz jakiś drobnych napraw. Coś nie mam
szczęścia do różnych warsztatów w Warszawie i dlatego szukam jakiegoś dobrego
warsztatu w okolicach Praga, Wawer, który nie zedrze ze mnie nadmiernie, a
włoży trochę serca w pracę i poświęci temu Subaru trochę czasu aby
doprowadzić go do należytego porządku. Próbowałem szukać rekomendacji na tym
forum z poprzednich lat, ale nic nie znalazłem dla "wiekowych japończyków".
Czy ktoś może mi kogoś polecić?

Ked
Obserwuj wątek
    • Gość: ANP Re: Dobry warsztat samochodowy dla "starego japoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 00:17
      Michalin!Po prawej stronie torów przed rondem u. Teatralna skręca się z
      Patriotów w prawo przy hurtowni elektrycznej i w pierwszą w prawo ok 200m po
      lewej stronie w podwórko. Robili japońskie moje przez kilka lat po kolei 2
      Galanty i Micrę (leciwe). Zawsze solidnie i tanio
      • Gość: Gościówa Re: Dobry warsztat samochodowy dla "starego japoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 09:03
        Zgdza się, Michalin, można skręcić wcześniej bo tuż za Pizzerią Ramzes w prawo
        i po 200 metrach po lewej stronie bedzie warsztat Roberta, bo ten z postu wyżej
        to warsztat obok.
        Ja u Roberta serwisowałam Suzuki Vitarę,Hondę Accord,Golfa,Volvo.
        Jest jak sprawdzony dobry lekarz.....super diagnostyk, a jak nie da rady to
        powie wprost, bez kitowania.
        Polecam z całego serca.
    • miky Omulewska 14.03.07, 09:01
      Bardzo solidny warsztat, korzystm z ich uslug od lat. Bez zastrzezen.
      Zadzwon jednak najpierw, bo w japonczykach nie wszystko zrobia. Tel. 870 52 47
    • Gość: gość Re: Dobry warsztat samochodowy dla "starego japoń IP: *.devs.futuro.pl 14.03.07, 11:46
      NAJLEPSZY WARSZTAT W MIESCIE JEST NA STANIWICKIEJ 4 (PRAGA PN). SUPER OBSLUGA I
      NISKIE CENY! - PODAJE TELEFON DO KIEROWNIKA - PANA CZARKA: 22 811 38 03
    • Gość: prof. dr Lepper Henryk Sikorski Rezedowa 22 IP: *.jjs.pl 14.03.07, 12:49
      tel. chyba 22 6133132

serwisuję u niego moją mazdę już ponad 20 lat :)

nie spotkałem nigdy gościa który by tyle wiedział o japończykach.
      • Gość: a Re: Henryk Sikorski Rezedowa 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 20:56
        lepper, 20 lat serwisujesz a tel chyba tylko znasz?
        • Gość: prof dr hab lepper Re: Henryk Sikorski Rezedowa 22 IP: *.jjs.pl 15.03.07, 20:51
          telefon - pan Henryk nakleja małe vlepki na samochodach by pamiętać ale
          wybacz - nie chce mi się iść na parking :) Ale zapewniam że to jest spec
          znakomity, każdą śrubkę zna i zamienniki też a nawet przede wszystkim. Jeszcze
          na Kawczej u niego bywałem.
          • Gość: Adamus Auto szaser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 13:37
            Auto Szaser na Ulicy szaserów . Koło placu szembeka.
            Chłopaki znają na żeczy.
            • miska77 Re: Auto szaser 28.03.07, 10:49
              Chlopaki w Auto Szaser sa spoko ale tylko jezeli to drobna mechanika...
              Grubszymi sprawami sie nie zajmuja :-( Bardzo zaluje bo mam do nich rzut beretem.

Pozdr.
              Ewa
        • Gość: zibelda Re: Henryk Sikorski Rezedowa 22 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.16, 10:17
          Ja również bardzo polecam ten warsztat. Rodzinnie serwisujemy u niego już 4 samochód. Pan Henryk z synem zawsze traktowali mnie bardzo uczciwie, rzetelna, fachowa usługa za rozsądne pieniądze.
    • Gość: Smok Re: Dobry warsztat samochodowy dla "starego japoń IP: 195.187.143.* 28.03.07, 10:39
      polecam Radość ul. Orłowskiego 65, 607-989-635, Adam Rosak, robi mechanikę i
      elekrtykę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka