d.z 24.01.02, 10:02 Autorka moich "ulubionych" kryminałów. Wiem, że gdzieś w Radości, kiedyś nawet reportaż w TV Polonia był. Ale dokładniej gdzie? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzicha Re: Gdzie mieszkała Chmielewska?? 24.01.02, 11:37 O ile mi wiadomo, to zamieszkiwała gdzieś na Mokotowie. Chyba, ze się przeprowadziła do Radości na emeryturę. Ela pewnie będzie wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Gdzie mieszkała Chmielewska?? 24.01.02, 11:45 Chmielewska mieszkała na Huculskiej, później na Odolańskiej, a obecnie w Konstancinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: Gdzie mieszkała Chmielewska?? IP: 195.94.222.* 27.03.02, 13:02 Mieszkała na Dorotowskiej, potem na Dolnej, a teraz chyba na Kabatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thierry Re: Gdzie mieszkała Chmielewska?? IP: *.chello.pl 28.03.02, 22:08 Chyba nie...Kiedys mieszkala przy Konwiktorskiej. Slyszalem , ze postawila sobie domek. Pewnie gdzies na Dolnym Mokotowie lub na w kierunku na Piaseczno. Przeciez musi miec szybki i wygodny dojazd na Sluzewiec, do swej najwiekszej pasji zycia, jaka dla niej niewatpliwie sa wyscigi konne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Gdzie mieszkała Chmielewska?? 28.03.02, 22:11 DiZi chyba wszyscy wiedza . Tyle adresow ;)))) No ale w koncu pisala kryminaly wiec zgadnij gdzie prawda....................... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Gdzie mieszkała Chmielewska?? 28.03.02, 22:15 atob napisał(a): > DiZi chyba wszyscy wiedza . Tyle adresow ;)))) No ale w koncu pisala kryminaly > wiec zgadnij gdzie prawda....................... Kiedyś w TVPolonia był o Niej reportaż. Zdjecia kręcono w Jej domu w Radości stąd było moje pytanie. Potem kiedyś słuchałem (chyba w radiu bis) audycji, w której występowała Chmielewska i bardzo narzekała, że miała się przeprowadzić do nowego domu ale jeszcze nie wszystko było ukończone... Ot co...Teraz gdzie mieszka Chmielewska nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: Gdzie mieszkała Chmielewska?? IP: 195.94.222.* 02.04.02, 13:02 Na pewno mieszkała na Dolnej, bo miałam jej adres ze Związku Literatów Polskich i napisałam do niej list. Odpisała mi, czyli list doszedł. A teraz, czytałam chyba w Autobiografii albo w jakimś wywiadzie, że wybudowała dom na Kabatach. Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś