Dodaj do ulubionych

jak co roku samochodem

22.06.10, 11:58
witam

jak co roku jedziemy samochodem z Londynu jest ktos jeszcze kto jedzie 3 lipca ?
Obserwuj wątek
    • balkandriver Re: jak co roku samochodem 27.06.10, 00:07
      Jest smile
      Ja jadę, też, jak co roku, ale z Polski.
      W Kopliku będę 5go lipca.
      W Szkodrze 2 dni później, może wreszcie się spotkamy??
      Pozdro

BALKANDRIVER
      • redona Re: jak co roku samochodem 27.06.10, 23:56
        ja juz bylam...
        • szkodra Re: jak co roku samochodem 13.07.10, 11:36
          niestety 02 lipca 2 dni przed naszym wyjazdem moj wspanialay maz zlamal noge i
          mial operacje 04 lipca.jestem zalmana i wsciekla .znowu sie minelismy.zalezy jak
          bedzie sie noga zrastac moze wyskoczymy pod koniec wrzesnia .pozdrawiam czekam
          na relacje od balkan driver co ciekwaego odkryliscie w tym roku?mam pytanko a
          prop theth bo to kolo koplika a nigdy tam nie pojechalam ?jaka droga?
          • iwi41 Re: jak co roku samochodem 13.07.10, 15:43
            Życzę zdrowia mężowi.To może się spotkamy bo my jedziemy tradycyjnie na cały
            wrzesień (prawdopodobnie).Bo mój mąż też z okolic Szkodry ( Vrake) Theth też
            mnie kusi ale bez 4x4 to raczej tam się nie dojedziesmile.
          • balkandriver Re: jak co roku samochodem 04.08.10, 17:42
            Oj, przykro mi, Szkodra! Trzymam kciuki za obie nogi męża, żeby tej zdrowej nie zepsuł wink

Nasza tegoroczna wizyta w Theth była owocna - poznaliśmy chyba pół wioski, zobaczyliśmy nowe rzeczy i pejzaże, miałem okazję stanąć oko w oko z prezydentem, skosztować rybek z tamtejszego potoku.
            Mały reportażyk z lipca w Albanii jest tu:chomikuj.pl/balkandriver
            w zakładce ALBANIA/Albania 2010

A droga? - 25 km już (niestety) asfalt, a później tradycyjnie - szuterek i kamyczki.Trochę w tym roku deszcze wypłukały, więc jest parę dołków i zwężki nad przepaściami. Zobaczcie zdjęcia, są 2 z tej drogi na chomiku.
            Pozdrawiam

BALKANDRIVER

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka