Dodaj do ulubionych

fajne miejsce

27.10.10, 12:46
witam
poszukuje jakiegos fajnego miejsca do leniuchowania na plaży ? jako że Albania jest dla mnie jeszcze niepoznana proszę o jakieś wskazówki - gdzie szukać jakiej kwatery czy pensjonatu
Obserwuj wątek
    • taka_jedna_gosia Re: fajne miejsce 27.10.10, 17:07
      Chyba musisz dokładniej określić, co dla Ciebie znaczy fajne. Tłumy, wśród których można się lansować czy cicha, dzika plaża, planujesz pobyt sam, z rodziną/dziećmi, oczekiwany standard miejsca wypoczynku itd itp
      • patrykdo Re: fajne miejsce 27.10.10, 18:52
        taka_jedna_gosia napisała:

> Chyba musisz dokładniej określić, co dla Ciebie znaczy fajne. Tłumy, wśród któr
        > ych można się lansować czy cicha, dzika plaża, planujesz pobyt sam, z rodziną/d
        > ziećmi, oczekiwany standard miejsca wypoczynku itd itp
        raczej dzika plaża , pobyt rodzinny 2 + 3 smile standard kwaterowo - pensjonatowy
        • balkandriver Re: fajne miejsce 29.10.10, 00:00
          patrykdo napisał:
          > raczej dzika plaża , pobyt rodzinny 2 + 3 smile standard kwaterowo - pensjonat
          > owy

No, to już nie dzika.
          Dzika, to taka, na którą będziesz zjeżdżać 30 min terenówką, a na piechotę zejdziesz w 15 min, widząc morze u stóp.
          Albo powolutku po szutrach i piachach i na końcu namiocik.
          Są pensjonaty - są ludzie. dużo ludzi - są ludzie, nie ma dzikich plaż.
          • patrykdo Re: fajne miejsce 29.10.10, 11:50
            balkandriver napisał:

> patrykdo napisał:
            > > raczej dzika plaża , pobyt rodzinny 2 + 3 smile standard kwate
            > rowo - pensjonat
            > > owy

> No, to już nie dzika.
            > Dzika, to taka, na którą będziesz zjeżdżać 30 min terenówką, a na piechotę zejd
            > ziesz w 15 min, widząc morze u stóp.
            > Albo powolutku po szutrach i piachach i na końcu namiocik.
            > Są pensjonaty - są ludzie. dużo ludzi - są ludzie, nie ma dzikich plaż.
            >
            >
            >
            ok to uściślę chodzi o plażę gdzie nie ma tłumów , zgiełku i całego tego cyrku jak np w Słonecznym Brzegu w Bułgarii , kwatera ma być miejscem do spania i ewentualnie ugotowania sobie czegoś
            • balkandriver Re: fajne miejsce 29.10.10, 18:08
              To zmienia postać rzeczy - więc pisz do mnie na maila, polecę Ci coś.
              BALKANDRIVER
    • ida-13 Re: fajne miejsce 29.01.11, 16:58
      Czy można jeszcze zadać pytania?
    • justynawrc Re: fajne miejsce 10.02.11, 21:59
      fajnie jest na plażach na wysokości Fier'u. W ubiegłym roku było tam spokojnie, spotkałam kilka aut kempingowych z Francji i Włoch. Ogólnie jest tam ładnie, bo plaże są szerokie a potem ciągnie się jezczcze ok. 5 km zielony pas (łąki, lasy) .....mam trochę zdjęc z tamtąd, mogę wyslac na mejla
      • gpdanis Re: fajne miejsce 11.02.11, 07:42
        justynawrc napisała:

> fajnie jest na plażach na wysokości Fier'u

Sorry justynawrc, ale czy plaża z niekończącymi się zwałami śmieci przy wejściu na nią może być polecana? Tak wygladała w pierwszych dniach września. Po drodze z Fieru nad morze mija się kanały z dziwną wodą- to wszystko wpada w okolicach plaży do morza. Nie wiem, ale można sądzić, że to miejskie kolektory ściekowe!
        • justynawrc Re: fajne miejsce 11.02.11, 09:24
          MAM ZDJECIA Z 25 I 26 WRZESNIA..... TAM GDZIE JA BYLAM NIC TAKIEGO NIE SPOTKALAM, NIE SPOTKALAM ZADNEJ "KUPY SMIECI", A W POBLIZU KEMPINGOW STALY DWA DUZE KONTENERY NA SMIECI. JECHALAM TAM PRZEZ SEMAN I TOPOJE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka